2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

cok saol özlemciğim nazar değdi kuzucuguma teyzesi(( bakalım yarın vücutta dökme olursa 6,hastalıkmıs.iyilesmiş oluyormus dökünce.evet canım yaaa biran önce iyilessede rahtlasam cok zorr yaa...kuzum benimmmm kıyamam onaa..canım bu arada cicileriniz için şimdiden tesekkür ederiz teyzesi.öpüyoruz siz...

emelcim çınar ateşlendiğinde ben küvetinde suyunu hazır tutmuştum 36 oC civarında hemen soyup biraz suda tutuyorduk o yükselmeyi yavaşlatıyordu daha kontrollü oluyordu aklında bulunsun canım
ankaradan çocuk hastalıkları prof. o şekilde yapmamızı söylemişti
bugün söyleyecektim laf karıştı sanırım atlamışım inşallah ihtiyaç kalmaz ama

güle güle kullanın canım bu arada sen resim falan dert etme ayrıca bak derinimizi iyileştirmeye
daha martın başındayız sonuna kadar senin bu ay canın ne zaman isterse

Bizde aynen Sibelcim ama Derini suya sokunca korkmuştu .Geçen hafta ateşi çok yükseldiğinde bizde kuvetine su doldurup getirdik odanın ortasına içine oyuncakları falan attık şapır şapır oynadı elleriyle her yer su içinde kaldı ama çabucak etki etmişti .Birde bizim dr.umuz çoraplarını çıkarmayacaksınız demişti ateşi varken o da kulağımda küpe benim .

emelciğim çok geçmiş olsun hayatım...çok zor bunların hasta olmaları ömürden ömür bitiriyo...bizde cumartesi hastanedeydik ..serum falan yedi iyileşti çok şükür...ama hemen soluyolar ya gül misali ...yüzü minnacık kaldı sanki...off iyileşsinlerde napalım zayıf olsunlar..

semracım nasıl oldu deniz şimdi???
kuzucuğun resimlerden belli oluyordu halsizliği

semracım nasıl oldu deniz şimdi???
kuzucuğun resimlerden belli oluyordu halsizliği

daha iyi sibelcim...biraz biraz yemeye başladı...ya aylarca yiyip kilo almıyolar iki gün yemezse eriyolar...çok hareketli bide zaten çok kilo almasını beklemiyorum ..yakıyo çünkü,..aman canları içinde olsun hasta olmasınlar yeter ...

Emelciğim çok geçmiş olsun Derinciğimize acil şifalar diliyorum.Cicilerini de güle güle kullansın.

hepinize cok tesekkür ederiz teyzeleri kuzum iyi çok sükür atlattık.test sonucları temiz çok sükür.ama neden oldu bilmiyoruz.belki mikrop kapmıs olabilir ne bilim aklıma bişey gelmiyor dr dişler yapmaz okadar tes dedi ama belkide dişler yapmıstır....valla öpme yasagı getirdim kuzuma öptürmemeye calısıyorum kimseye ne yapayım herseyden korkar oldum...

şimdi şafak teyzemizden bize gelen ciciler
canım cok begendik çok tesekkür ederim kesene bereket emeğine saglık...
( B&G STORE)

(LONDON)

(BLUZUM COK SIK KOLLAR OMUZDAN ACILIYOR FECİ YANİ) Bİ ARA GİYİNİP FOTO EKLERİM OZAMAN MODELİNİ GÖRÜRSÜNÜZ...
KUZUM HASTA OLUNCA KENDİMLE İLGİLENEMEDİM SAC KAS KARISMIS DURUMDA :)))

CANIM TEKRAR TESEKKÜRLER...ÖPÜYORUZ SENİ VE ERDEMİ ÇOKKK

BUNLARDA SıBEL TEYZEMıZDEN GELEN CıCıLER
ÇOK TESEKKÜR EDERıZ SANADA CANIM ÇOK GÜZELLER
(BENETTON)

(ADıL IŞIK)

(BLUZUMDA YıNE COK SIK KOLLAR YAKADAN YIRTMACLI FECı BUDA AMA GıYMEDEN MODELı ANLASILMIYOR EN KISA ZAMANDA GıYıP TEKRAR EKLERıM)
TEKRAR TESEKKÜRLER HAYATIM SENı VE CINARIDA KOCAMAN ÖPÜYORUZ

güle güle kullanın ana kız canım
gönül daha çoookk şeyler almak istiyor ama nasıl olsa daha uzun yıllar buradayız değil mi :))
fıstığım iyi olsun yeter
şafak teyzemizin hediyeleri de çok güzeller güle güle giyin

Emelcim süper bütün hediyeler güle güle kullanın canım ama en güzeli Derin in iyileşmesi tabii .Bizde kısmetse yarın kargoluyoruz biraz geç kaldık kusura bakma lütfen .
Kızlar kesenize bereket yine konuşturmuşsunuz zevklerinizi ..

emoşum hepsi birbirinden şık ve harika...herkesin kesesine bereket..bu yaz anlaşıldı senin omuzlarrr fora...yakışır arkadaşıma...kuzumun üzerinde görelim bi ara...kimbilir nası prenses olacak....

Hedıyelr cok şık sibelcıgımınde zevkıne bayılıyorum...derınım ve sen hedıyelerınızı saglıklı gunlerde kullanın mutlu mutlu,güle güleeee

emelcım hepsı cok gusel gule gule gyın ana kız.ben yenı goruorum burayı malum koptum bı ara.katılmak ısterdım bende gusel olurdu:sinifsinif:

Canım bir ben kaldım diyordum göndermeyen ama dikkatimi çekti Sümeyye ninkilerde yok galiba içim rahatladı .gerçi biliyorsun biz pazartesi gönderiyorduk son anda ekleme yapmaya kalkınca biraz daha geçiktik bugün eşim gönderdi hayatım güle güle kullanın iyi günlerde yurtiçi kargo sanırım yarın umarım elinde olur olmadı takip no falan veririm .öpüyorum hayatım ..

Emelcim bütün cicileriniz çok hoş çok beğendim şubat anaları pek zevkli zaten:)) Analı kızlı iyi günlerde güle güle giyinin

bugünde özlem teyzemizin hediyeleri geldi cok güzeller bayıldık bunlarada vallahi
hele gece bahcesi karakteri olan (upsy daisy) bornoza ayrıca bittik...çok tesekkürler hayatım kesene bereket emeğine saglık....

MOTHERCARE BORNOZ

AYY ÜZERıNDEN CIKARMADI AKSAMA KADAR VARYA CIKARTIYORUM AGLIYOR ÖYLE DOLANDI BABASIYLA GÜLMEKTEN KIRILDIK COK YAKISTI KUZUMADA ÇOK SEKER BıŞEYMı YAA

ÇOK HOS OLAN BLUZUM

CICHILD ELBıSEMıZ ÇOK SEKERRR

CANIM HEPSı SAHANE TEKRAR TESEKKÜR EDERıZ...SENı VE DERıNı ÖPÜYORUZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…