2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

Bu arada dedıĞım kadın orjınal marka olan gıyısılerı getırdı alıyorum satıyorum bÖlÜmÜne eklıyorum...

Canım çok sevindim beğenmenize güle güle kullansın kuzucuğun onun beğenmeside ayrıca çok mutlu etti benii .
Bende ekleyim yarın resimleri bu çekiliş işi bize pahalıya patlıyıcak ama Derine ve sana aldıklarımdan kendimizide aldık çünkü :))) Allahtan 1 kızımız daha var çekilişte yoksa battık ki ne battık :)))

Çok öpüyorum hayatım bekliyorum bahsettiğin ürünleri I LOVE SHOPPıNGGGGGG .....

apzi deyzi apzi duuuu..tombili bu tombili buuuuuu:))) süper olmuş...özlem kesene bereket hayatım..aynı şeyi düşünmüşüz seninle..sonra ben pırtığa karar verdim işte:)güle güle kullanın emel hanım ve güzel kuzu derin...

Ben bunu uzun zamandır görüyordum Derine alıcaktım sonra bu çekiliş olunca Diğer Derine almayı düşündüm ama deli işi falan gibi olmasın diye vazgeçmiştim .Meğer Derinin bayıldığı bir karaktermiş iyide oldu çok sevindim beğenmenize .

Birde birşey rica etsem Emel ve tabii sizlerde onaylarsanız çekilişin sıralı listesini ilk sayfaya ekleyebilirmisin .Sürekli arıyorum hangi ay kimindi diye .Bugün alışveriş yaptımda bakındım erkek bebeklerimize de çok güzel şeyler var yaa

ozlemmmm superrrr bunlar...ozellıklede bornoz ya kız dogurmalıyımmmm ah su hamılelıge benım yerıme ceken olsa gecelerı ve gunduzlerı 24 saat bakan olsa sımdı yaparım ....
bencede lısteyı on sayfada guncelleştırelım bende arıyorum beceremıyorumda oyle lıste vs..tasımaları ılgılenen arkadaşıma zahbet olucak ama superde olucak...

Şafakçım alemsin yanii ayol 24 saat bakan olsa ben 2 tane daha doğururum kaydirigubbakcemile3 Erkek içinde ıgıl pıgılları var birde maka paka o zaman tüyoyu aldım hiç düşünmeyeyim Erdeme ne alıcam diye :)) delikafadulden

sonunda bizde hediyemizi gönderdik emele.. emelcim eşim verdi kargoyaa söylemez trafik olarak vermişler onların kaydı varmış orda hergun kargo yapıyorlarmış filan o yüzden öyle verilmiş canım haberin olsun umarım yarın eline ulaşır. bu arada yurtiçi kargo canım
cinşallah cicilerimiz olur derine eğer olmazsa makbuzu bende canım değişmek istersende gönderebilirim. şimdiden iyigünlerde kullanın canım

4.sayfada lıste varmıŞ...nısan ayı bursaya ozlemcıgıme ve derıncıgıme kız cocugu olayı super yıne zevklı alıŞverıŞ olucak...ozlemcıgım ...genel bılgılerı yazıver Şekerım...beden, ıstek, arzu vs...

hadi bakalım yeni ay ve yeni bebeğimiz derin....emelcim sen bizi çok boşladın buralardaa..yok dişim yok başım:)) mart ayı bebeğimizi hiç göstermedin bize doğru düzgünnnn...özlemcim canım kendi bedenin, kuzunun ayak no su, bedeni filan yazarsan süper olurrr...

Ay çok heyecanlandım :))) ama anlaşılan siz benden daha heyecanlısınız süperrr :))) Durun bakalım daha nisan girmedi Emelcim Sümeyye nin hediyelerini yayınlasın .Onlar bir bitsin sıra bize gelsin :))

Bu arada kızlar eşimin gitme durumu var biliyorsunuz bu ayın ilk 10 günü biraz yoğun olucak bizim için şehir dışına falan çıkmamız gerekebilir sonra alışverişler vs .Siz tabii nasıl arzu ederseniz ama ben diyorum ki ayın 10undan sonra gönderin bende şöyle kızıma giydireyim ben giyineyim boy boy en en resimlerimizi çekeyim .Vakit bulamayıp ekleyemezsem çok üzülürüm sonra .Sıkışmayayım şöyle rahat rahat tadını çıkara çıkara .

Son düzenleme:

Valla Şafakçım istek arzu demişsin ya aslında araba koltuğuna ihtiyacımız var şöyle toplaşıp aranızda römer falan ayarlayın tam süper olur delikafadulden

Şaka bir yana ben M beden giyiyorum ama eğer dar bir şeyse L alıyorum .En sevdiğim renkler siyah,kahve ve tonları ama MAVİDEN hiç hoşlanmıyorum :)) Ayak 38 numara.
Derin tam standart 12- 18 giyiyor genelde .Ayak no :20 .
Kızlar bitsin de bizde erkekler için alışveriş zevkini yaşayalım ben bu aralar zaten her girdiğim mağazaya bu ona uygun bu buna bayılıyorum valla .

hehe biz hediyemizi aldık :)) güzel annemizin hediyesini alıcaz şimdi onuda ayın 10 nuna kadar hallederiz..
bugun emelle konuştum telefonda ama uykuluydum berrayı uyuturken bende uyumuşum.. bidaha konuşamadık.

oo özlemcim desene uzuuunnn zamanımız var önümüzde
bak bu iyi oldu ben gibi kararsız birisine
ama karıştırdığım da isabet olmuş hani
yoksa kesin pişti olurdu alacağım hediye zira direk zaraya dalmıştım hediye için :)

biz de çınara ciciler aldık yazlık bir de yine hediyeler falan geldi çorludayken
ama resim falan çekemedim yıkadım hepsini perşembeye temizlik var ütülensin o zaman çekerim ben de

ahhh canımmm römer kulun olsun nedemek ...ahhh şu paranın gozu kor olsun...
bu arada otokoltugunu maxicosi aldık ...gecen hafta istanbuldaydık e-bebekten römer alıcaktık ısofixli falan...cokta guzel..o sırada bır musterı geldı romerı degiştırmeye hiç memnun kalmamış biton bişe anlattı...maxicosi kardeşi kullanıyormuş çok memnunlarmış hemde emnıyet kemerli sabitlenenlerden bahsetti bizde iyice inceledik güçlü biri sabitlediginde isofixle aynı hem ayarlanabılen koltuk uyku durumunda bırazcık daha yatık romere gore..römer super ma maksicoside karar kıldık.avrupada encok kullanılan oto koltuklarından bırtanesı hiç şikayet almamış kaza esnasında ferari hızında ki carpma testlerı falan yapılmış aradaki farklardan bırıde koruma adına etrafına konulan kopuk romerde sıyah makside beyaz..cok kucuk nuanslar var...biz erdem dogmadan oncede anakucagı ve pusetınkınde cok tıtız davrandık en ıyısı en kullanışlı hangısıyse onu alalım dıye dunyanın parasını vererek orbıt baby aldık sanki kuş kondurdu...arada cok cıddı fıat farkları oluyor kucuk ayrıntı yuzunden bızım araba 360 derece donuyor tek farkı o anakucagıda bıraz daha havalı gorunuyordu dıgerlerınden topu top 6 ay kullandık zaten kırkıydı soguktu enaz 4 ay nerdeyse kullanmadık sayılır anneme gıderken dr gıderken onun dısında cocuk dısarı cıkmadı zaten ...oto koltugundada o gaza gelmek ıstemedım acıkcası cok mınık nuanslar ama amaç aynı guvenlıktekı garantı aynı...hatta eşim cok hafıf esneme olmasının cok dogru oldugunu dusunuyor..

Sibel sorma valla Sümeyye de bende zara yı soyduk yada onlar bizi soydu .Ama çok güzel şeyler var ya insan dayanamıyor bir iki şey daha beğendim de onlar biraz beklesin bakalım zira kartın son mağazada dıııttt ladı eşim beni dıtlamadan alışveriş krizimi önleyecek bir şeyler bulmam lazım .

Şafakçım güle güle kullanın canım bir ara resim falan ekleyebilirmisin bende çok beğenmiştim maxi yi hatta onun dönen bir modeli vardı artık ya römer yada maxi 2sinden birini alıcaz ama var daha zamanımız eşim bir çalışmaya başlasın ancak öyle .Bende ne zamandır direksiyonun başına geçmedim cesaretim kırıldı biraz biraz pratik falan yapmam lazım yoksa taksiler bize çalışıyor valla ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…