Şafakçım alemsin yanii ayol 24 saat bakan olsa ben 2 tane daha doğururum kaydirigubbakcemile3 Erkek içinde ıgıl pıgılları var birde maka paka o zaman tüyoyu aldım hiç düşünmeyeyim Erdeme ne alıcam diye :)) delikafaduldenozlemmmm superrrr bunlar...ozellıklede bornoz ya kız dogurmalıyımmmm ah su hamılelıge benım yerıme ceken olsa gecelerı ve gunduzlerı 24 saat bakan olsa sımdı yaparım ....
bencede lısteyı on sayfada guncelleştırelım bende arıyorum beceremıyorumda oyle lıste vs..tasımaları ılgılenen arkadaşıma zahbet olucak ama superde olucak...
4.sayfada lİste varmıŞ...nısan ayı bursaya ozlemcıgıme ve derıncıgıme kız cocugu olayı super yıne zevklİ alıŞverİŞ olucak...ozlemcıgım ...genel bılgılerı yazıver Şekerİm...beden, İstek, arzu vs...
hadi bakalım yeni ay ve yeni bebeğimiz derin....emelcim sen bizi çok boşladın buralardaa..yok dişim yok başım:)) mart ayı bebeğimizi hiç göstermedin bize doğru düzgünnnn...özlemcim canım kendi bedenin, kuzunun ayak no su, bedeni filan yazarsan süper olurrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?