2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

klava:klava:

Nice yıllara hüzüncüm bu yıl ne güzel oğluşunuzla kutluyosunuz annesii

Maşallah öyküyee çok tatlı olmuş nazar değmesinn

klava:klava:klava:

Ya benim oğlumda gündüz emzik falan almıyo ama gece uykusu geldiği zaman yastığı dizlerime koyuyorum emziğini veriyorum bide ninnilerini açıyorum ona ninniye çok alıştı acayip sakinleşiyor öyle kendi kendine uyuyo kucağımda kuzum ya.3 akşamdır böyle inşallah değişmez..

bu arada benim kız bu ay 2 kilo almış yaaaaa çok değilmi
kortum vallaaaaa
yarın doktorumuz var bakalım o nedicek

Maşallah canım süt yarıyo demekkii yerimseniben

kızıma da hastalık gecmiş oksuruo hırıldıo hapsuruyo..baygın bakıo..

2 surup verdi ama gecmezse ve hırltı derinden gelirse hemen getir dedi dr..inanılma uzgunum cok sucluyum.....ona bisi olmasın derken en buyuk kotulugu yine ben yaptım ..ne bicim anneyim ben..,

yazamıorum kızlar bana dua edin..

( geçmiş olsun canım kendini suçlama lütfen bile bile yapar mı insan annesi ama güçlü olman lazım çünkü kızının sana ihtiyacı var.Hadi toparla kendini ve sakın suçlama :1hug:

Kimse yok mu halaaa, oğluşum uyandı tekrar uyuttum geldim kimseler yok.peki madem bende gideyim dinleneyim.Yarın ev bakıcaz bikaç tane umarım beğenirizde bayrama kadar taşınırız.İşe bayramdan sonra başlıyorum bugün görüştüm,süt izni olarakta gün içinde gitmicem ama erken çıkıcam yani inş.
Oğluşum ateşlenmedi şükür ya inşallah olmaz maşallah kuzuma
Herkese iyi geceler şimdi ben yatarım demet gelir,diloşta gelebilir,hafsa gelir,huri gelmez kaydirigubbakcemile3 gece kuşlarıı hadi iyi geceler öptümm

tüh hayallah...10 dk önce girseymişim yakalıyacaktım seni.. kaydirigubbakcemile :sinifsinif: laelaelaelaelae sositososito ..benide küçük bu akşam çok huysuzdu hiç uyumadı ikindiden beri saat 12 de sıdı artık...büyük kız ona kıskandı tam küçüğü yerine koymuştum annne benide ayağında uyut diye almış yastığını ayısını gelmiş yavrum..kıyamam ...onuda ayağımda uyuttum....şimdi topuklarım sızlıyo kimseciklerde kalmamış bari bende gidip yatayım...

karen lütfen kendine gel nolur....bütün bebekler hasta oluyo..böyle böyle büyücekler....sen bir an önce toparla kendini bebeğine de pozitif elektrik ver çabucak iyleşşin lmaz: zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2

Herkes kaçmış bakıyorum.
Karencim sakin ol canım. Çocuklar hasta olacaklar tabiki. Öyle öyle büyüyecekler. Bazen onlara hastalığı biz taşıyacağız bazen onlar bize taşıyacak. Allah kötü hastalık vermesin. 1 haftaya kalmadan iyileşir annesi.

Ay benimki de keşke huy değiştirip kendi kendine uyusa ne güzel olur.

Yazın için teşekkür ederim. Dediklerini ben de düşünüyorum. İnşallah yine rahatlıkla bırakabilirim. İnşallah sen de 2010 temmuz annesi olursun.

ipeğimu ipek kaç kilo şu an maşallah ya nasıl ve kaç saattew besliyosun mama kullanıyomusun ve ne kullanıyosun

İpek 7000 gr oldu galiba. En son 6400'dü. Evdeki tartıda bakıyorum 7 kilo çıkıyor.
Ben o ne zaman isterse o zaman emziriyorum. Ama günde 9-10 kez emziriyorum denebilir. Emzirme sürem öyle çok uzun olmuyor. Max 15 dk falan sürüyordur. Henüz mama vermedim. Sütüm arada azalır gibi oluyor sonra tekrar sağacak kadar çoğalıyor. Şimdilik ona yetiyor yani. Bence İpek günde 600-700 gr süt içiyordur.
Biberonu sadece rezene vermek için kullandığım için bir kerede ne kadar süt içtiğini de bilmiyorum. Amma da bilmediğim şey varmış di mi?CADIARZU

Zaten bir kez içince kendini unutturmuyor zıkkım.
Neyse bir şekilde önünü keseceğim.
Kiko'cum neler saçmalamışsın öyle boşanma falan. Kusura bakma ama ilgisiz diye koca boşanmaz. Sanki bizimkiler hergün Romeo modundalar da seninki ilgisiz. Valla kocam evden çıkmıyor diye de şikayet etmeyin. Benimki eve gelmiyor. Ezan okunmasına 30 dk önce zor geliyor. Yemekten sonra yok saatimi ofiste unuttum yok babama para vermem lazım gibi bahanelerle evden kaçıyor. Ben evde çocukla yaşıyorum. Hamileyken de yalnızdım. Kızı için koşarak gelir diye bekledim ama bizimkinin kapalı alanla ilgili sıkıntısı var. Artık bundan eminim. Sen de kafanı topla canım. İlgi istiyorsan önce sen ilgi göster. Bir süre üstüne titre. Sonra baktın düzelmiyor sen biraz kendini çek. Bakalım ne yapacak.

canım çok sıkkın, kızım hasta oldu(( babamız gripti onada bulaştı, öksürüğü vardı burnu tıkalıydı gittik doktora ilaç verdi.. canım gidiyo onu öyle görünce(((

Geçmiş olsun canım

yok yaa bende baktım nedir diye senin arkadaşın olduğunu görünce dedim kabul ediyim...yok ben tanımıyom yani CADIARZU sengözlerimebaksanab yasakkelime :sm_confused:
yok canım bana teklif gelmiş ama kim bu diye baktım sadece kabul etmedim ve seninle arkadaş çıktı bide gaydinle hayırlısı bakalım
offf kızlar burda 4,5 şiddetinde deprem oldu...
millet sokaklarda....
eşimde işe gitti...
Allah korusun bişey olsa ben çocuğumu nasıl çıkaracaım...
geçmiş olsun canım allahtan şiddetli değilmiş
annelik böle bişi işte canım ama yılmak yokki ona daha iyi bakabilesin canım
hadi kafanı ttoparla sağlıklı düşün ve hareket et
serramıza acil şifalar inşallah:1hug:

canım niye kendini suçluyosun ki.sen onun bi kılına bile zarar gelmesini ister misin.eminim bütün anneler gibi üstüne titriyosundur. insallah çabucak iyileşecektir sen kendine dikkat et ki kuzucuğuna iyi bakasın.hem bunlara alışmamız lazım.kış geliyo bebişlerimiz biz nekadar korusak da ya bizden bulaşacak ya da bi şekilde üşütüp hasta olacaklar.sen hiç hasta olmadan büyüyen bi bebek duydun mu.üzme kendini unutma bebekler en cok annelerinin ruhsal durumundan etkilenir.hele hele bide yengeç bebeğiyse

ya kızlar benim cimcime 3-4 gündür tükürüğünü diliyle ittirip baloncuk yapıyo.sizinkilerde de varmı öle bi durum.niye olduğunu anlamadım. o yapınca bende yapıyorum çok hoşuna gidiyo gülüyo.oyun mu yapıyo acaba.yoksa bi problemmi var -tatlicadiarzu-

hanimlar ben size bir sey soracam. hani diyorsunuz ya doktor 100 cc ver dedi. 20 cc sagdim vs. bu cc nedir Allah askina? mililitre mi? (ml)

çok normal yapacak tabii.gelişim eylemlerinden biride o 2,5 aylıktan sonra yapmaya başlıyor. bak dilini çıkar nasıl gülüyor. şuan eller (kendi elleri ve seninkiler) dil, saç ,ışıklar ve dönenceler onun için çok merak edici ve eğelnedirci şeyler. 3. ayın sonuna doğru elleri şaklattığınızda (alkış) inanılmaz bir tepki alıyorsun. gülmekten ölürsün :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…