- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.921
Günde 1 türk kahvesi içiyorum. Bazen akşamları 1 bardak kola içiyorum. Herhalde bu kadarı etkilemez. Gerçi kafeinsiz kahve alacağım. Beni bir süre oyalar. Asıl bişey diyeceğim ama kızmayın. Hamile kalmadan önce 1,5 paket sigara içiyordum. Hamile kalınca 6 taneye indirmiştim. 7. haftada bıraktım. Şimdi canım deli gibi içmek istiyor. Lohusalığımda annem gelmişti. Beni çok strese soktu. Tek tük de olsa yeniden başladım. Şimdilik günde 5 ile sınırlandırdım sayılır. Gerçi o dönemde eroin olsa ona da başlardım o kadar canımı sıktılar ki. Depresyona girdim resmen. Şimdi sigaradan kurtulmaya çalışıyorum. Acayip huzursuzum bu konuda. Önerisi olan var mı?
herkese merhaba
bugun bızım evlılık yıl dönumuuz aşkımla 3.senemızı bıtırdık :asigim:
ama yalnız degılız malesef esımın yegenlerı geldı planımızı bıle yapmıstık oysa çok sınır bozucu yaaaa offffsenağlama
burdayım zuzuucum oğlum huysuz biraz bugün.uyanmıştı.onunla ilgileniyordum.babası geldi.ona verdim.kızlar bende günde bir tane türk kahvesi veya nescafe içiyorum.sigarada 5 tane filan içiyorum vicdan azabı çekiyorum.emzirdikten sonra içiyorum.hiç içmemem lazım ama içiyorsanda emzirdikten sonra içilmesi gerekiyormuş ve fazla tüketmemek gerekiyormuş.1,5-2 saat geçmesi gerekiyormuş.ama kafamda bitirebilsemde içmesem.keşke
Maşallah Öyküye. Büyümüş serpilmiş. Ne güzel emziğe alıştırmışsın. Benimki hayatta almıyor. Çok uğraştım olmadı. Çok karşı olduğum halde lokum bile sürüp verdim. Lokumu emdi emziği fırlattı. Artık ısrar etmiyorum.
Benim kız önceden göğsümde uyurdu. Ayakta sırtına hafif hafif vurup hafiften sallıyordum. Şimdi sadece memede derin uyuyor yoksa hemen kalkıyor. Sizler de sallıyorsunuz galiba. Ben ayakta sallamak istemiyorum çünkü 3 kg- 5 kg iken sorun olmuyor da taaa ki 3 yaşına gelip 15 kg olunca ertesi gün işe gideceksen ve o uyumamakta direniyorsa çok sinir bozucu oluyor. Bir akrabamdan biliyorum. Hiç koyduğu yerde kendiliğinden uyuyan modele sahip olan var mı? Varsa nasıl yapmış? Başarı hikayesini bizimle paylaşırsa çok sevinirim açıkçası.
bu arada benim kız bu ay 2 kilo almış yaaaaa çok değilmi
kortum vallaaaaa
yarın doktorumuz var bakalım o nedicek
en son nbugün fasulye yemeğinde kalmıştım ..bi geçmişe bakayım bakalım ..yakalayabilecekmiyim sizi....
kızlar kociş rahat vermiyo sabah gtörüşürüzz
kızıma da hastalık gecmiş oksuruo hırıldıo hapsuruyo..baygın bakıo..
2 surup verdi ama gecmezse ve hırltı derinden gelirse hemen getir dedi dr..inanılma uzgunum cok sucluyum.....ona bisi olmasın derken en buyuk kotulugu yine ben yaptım ..ne bicim anneyim ben..,
yazamıorum kızlar bana dua edin..
Kimse yok mu halaaa, oğluşum uyandı tekrar uyuttum geldim kimseler yok.peki madem bende gideyim dinleneyim.Yarın ev bakıcaz bikaç tane umarım beğenirizde bayrama kadar taşınırız.İşe bayramdan sonra başlıyorum bugün görüştüm,süt izni olarakta gün içinde gitmicem ama erken çıkıcam yani inş.
Oğluşum ateşlenmedi şükür ya inşallah olmaz maşallah kuzuma
Herkese iyi geceler şimdi ben yatarım demet gelir,diloşta gelebilir,hafsa gelir,huri gelmez kaydirigubbakcemile3 gece kuşlarıı hadi iyi geceler öptümm
benimki canım maşallah kızıma.karnı tok olduktan sonra nereye koysam uyuyor şimdilik.ins değişmez.beşiğinde sallamadım hiç.aman kucağıma almıyım alışmasın diyenlerden de değilim.kucağıma da aldım çok.ama benim kızım uykuyu seviyor galiba.yatırıyorum oto koltuğuna alıyorum mutfağa bulaşıkları yerleştiriyorum makineye arkamı dönüp bi bakıyorum uyumus uçmus bile.anasına çekmiş zemuszemus
cANIM ÖNCELİKLE KIZINLA SAĞLIKLI MUTLU SENELER DİLİYORUM.BEN BU SAYFAYA İLKKEZ BUGÜN GİRDİM NEDENİDE SİZİN GİBİ 2009 DEĞİL AMA BENDE 2010 TEMMUZ ANNESİ OLMAYI ÇOK İSTİYORUM,HAYIRLISI...
SAYFAYA İLK GİRDİĞİMDE SENİN YAZIN DİKKATİMİ ÇEKTİ HEMEN CEVAP YAZICAKTIM AMA BİLGİSAYAR DONDU NEYSE ŞUNU SÖYLEMEM GEREKİRSE MAALESEF BAZEN ANNANELERİMİZ BİZİ DOĞURAN ANNELER BİLE OLSA HEM KARAKTERİMİZ HEM KİŞİLİĞİMİZ BİRBİRİNİ TUTMAYA BİLİYOR.AAH ANNELER ÇOÇUKLARININDA İSTEKLERİ OLDUĞUNA BİR SAYGI DUYMAYI ÖĞRENSELER.. EMİNİM BOŞUNA SİNİRLENMEMİŞTİRSİN.AMAAA ŞUAN SENDE BİR ANNESİN VE BEBEĞİN VAR.ÇOÇUĞUNUN CİĞERLERİNİ ZEHİRLEMEK ONU HASTALIKLARA KARŞI SAVUNMASIZ HALE GETİRMEK İSTEMEZSİN EMİNİM.HER ZOR DURUMDA İNSANLARIN HEPSİ SİGARAYA SIĞINSAYDI İÇMEYEN İNSAN KALIRMIYDI?SENCE..BEN DAHA ANNE DEĞİLİM AMA ANNE OLANLARADA BÜYÜK BİR HÜRMETİM VE SİZLERDEN ÖĞRENECEĞİM ÇOK ŞEY VAR.BENİM SENDEN BİR ANNE OLMAK İSTEYEN ADAY OLARAK 9 AY BEBEĞİNİ BEKLEDİN,ONUN İÇİN ALIŞKANLIKLARIN FİZİĞİN BİLE DEĞİŞTİ VE DOĞDU ŞİMDİ ANNESİN...NE GÜZEL BİR KELİME ANNE ...ŞUANDAN SONRA HEM BEBEĞİNE ZARAR VERMEMEK HEM BU İLLETTEN KURTULMAK İÇİN ÖNÜNDE KOCAMAN BİR ŞANSIN VAR.NEDEN HER SİGARAYI ELİNE ALIŞTA BEBEĞİNİN O MASUM YÜZÜNE BAKIP BİR KEZ DAHA DÜŞÜNMÜYORSUN.EMZİREN BİR ANNEYSEN ŞAYET.. YOK BEN EMZİRMİYORUM İÇMEMEM İÇİN BİR NEDEN YOK DİYORSAN YİNE VAR...BEBEĞİNLE GEÇİREBİLECEĞİN HAYATTAN SADECE TEK BİR DAL SİGARAYLA 10 YILI ÇALIYORSUN..BOŞVER ONU BUNU CANINI SIKANLARI ŞUAN SADECE SEN VE BEBEĞİN VAR.ONUN İÇİN SEN SENİN İÇİNDE ÖNEMLİ OLAN O...BAŞKALARI İÇİN KENDİNİ ZEHİRLEME,BELKİDE EN GÜZEL ZAMANLARIN BU ZAMANLAR...NEDEN MAHVEDESİN..KİME KIZDIĞINI DERTLERİNİ BİR AVUCUNA KOY,YADA BİR KAĞIDA YAZ..BİDE BEBEĞİNLE GEÇİRDİĞİN ZAMANLARI YAŞADIKLARINI BİR AVUCUNA KOY,YADA YAZ HANGİSİ DAHA AĞIRDIR SENCE....opuyorumnanaktan
ipeğimu ipek kaç kilo şu an maşallah ya nasıl ve kaç saattew besliyosun mama kullanıyomusun ve ne kullanıyosun
kızlar bende sigara kullanan biriydim ilk kızıma hamile kaldım allahıma çok dua ettim nolur bıraktır beni diye ve 1.5 aylıkken tiskindim çok şükür
sonra kızım 1.5 yaşındayken tekrar başladım saçma sapan sebeplerden dolayı hep onun uzağında içtim ama zaman zaman yanında bile içebildim ve tekrar bu kızıma hamileyken yine 1.5 aylıkken bıraktım ve neyi farkettim biliyomusunuz büyük kızım artık zırt pırt hasta olmuyo
inanın o kızımın hayatını çok kötü etkilemişim ki sigara gitti hastalıklarda bitti üstelik bu kış kokulardan miğdem bulandığı için bütün kapılarım nerdeyse hep açıktı ve evimde soba yok klima yok sadece fanla ısındık düşünün yani bölebi soğukta bile hasta olmadı kızım
neyse evet şimdi benimde canım fena çekiyo ama diyorumki kendime bukadar zaman içmedim şimdide içmesem olur benden bişe eksilmiyo içmeyince vede ölmüyom dertller varsa evet bendede var belki boşanmanın kıyısındayım ama yinede çözüm sigara değilllllllllllll
hem kendime bu rezilliği tekrar yaşatmayacağım hemde kızlarımı kirletmeye hiç mi hiç hakkım yok
bence içen arkadaşlarım bi kez değil bikaç kez daha düşünün
canım çok sıkkın, kızım hasta oldu(( babamız gripti onada bulaştı, öksürüğü vardı burnu tıkalıydı gittik doktora ilaç verdi.. canım gidiyo onu öyle görünce (((
Ay benimki de keşke huy değiştirip kendi kendine uyusa ne güzel olur.
Kiko'cum neler saçmalamışsın öyle boşanma falan. Kusura bakma ama ilgisiz diye koca boşanmaz. Sanki bizimkiler hergün Romeo modundalar da seninki ilgisiz. Valla kocam evden çıkmıyor diye de şikayet etmeyin. Benimki eve gelmiyor. Ezan okunmasına 30 dk önce zor geliyor. Yemekten sonra yok saatimi ofiste unuttum yok babama para vermem lazım gibi bahanelerle evden kaçıyor. Ben evde çocukla yaşıyorum. Hamileyken de yalnızdım. Kızı için koşarak gelir diye bekledim ama bizimkinin kapalı alanla ilgili sıkıntısı var. Artık bundan eminim. Sen de kafanı topla canım. ılgi istiyorsan önce sen ilgi göster. Bir süre üstüne titre. Sonra baktın düzelmiyor sen biraz kendini çek. Bakalım ne yapacak.
canımcım belki kociş romeo değil ama inana ben julyetide geçmişimdir ilgiyse alakaysa en alası bendedir ama son bir ay hiç alakasız vurdum duymaz oldum ilgilenmedim sormadım bakmadım dayanamadı en son nehaller oluyo sana dedi bende senin bana yaptıklarını yapıyorum hoşuna gitmedimi dedim gitmemiş ama hakkaten aynen onun davrandığı gibi yaptım hatasını anladı benden azcık zaman istedi bakalım çok ciddi olduğumu sanmıyorum ama amacıma varıyo gibiyim:lepi:
yok canım bana teklif gelmiş ama kim bu diye baktım sadece kabul etmedim ve seninle arkadaş çıktı bide gaydinle hayırlısı bakalımyok yaa bende baktım nedir diye senin arkadaşın olduğunu görünce dedim kabul ediyim...yok ben tanımıyom yani CADIARZU sengözlerimebaksanab yasakkelime :sm_confused:
geçmiş olsun canım allahtan şiddetli değilmişofff kızlar burda 4,5 şiddetinde deprem oldu...
millet sokaklarda....
eşimde işe gitti...
Allah korusun bişey olsa ben çocuğumu nasıl çıkaracaım...
annelik böle bişi işte canım ama yılmak yokki ona daha iyi bakabilesin canımkızıma da hastalık gecmiş oksuruo hırıldıo hapsuruyo..baygın bakıo..
2 surup verdi ama gecmezse ve hırltı derinden gelirse hemen getir dedi dr..inanılma uzgunum cok sucluyum.....ona bisi olmasın derken en buyuk kotulugu yine ben yaptım ..ne bicim anneyim ben..,
offf kızlar burda 4,5 şiddetinde deprem oldu...
millet sokaklarda....
eşimde işe gitti...
kızıma da hastalık gecmiş oksuruo hırıldıo hapsuruyo..baygın bakıo..
ya kızlar benim cimcime 3-4 gündür tükürüğünü diliyle ittirip baloncuk yapıyo.sizinkilerde de varmı öle bi durum.niye olduğunu anlamadım. o yapınca bende yapıyorum çok hoşuna gidiyo gülüyo.oyun mu yapıyo acaba.yoksa bi problemmi var -tatlicadiarzu-
hanimlar ben size bir sey soracam. hani diyorsunuz ya doktor 100 cc ver dedi. 20 cc sagdim vs. bu cc nedir Allah askina? mililitre mi? (ml)
offf kızlar burda 4,5 şiddetinde deprem oldu...
millet sokaklarda....
eşimde işe gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?