- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.941
ya kızlar benim cimcime 3-4 gündür tükürüğünü diliyle ittirip baloncuk yapıyo.sizinkilerde de varmı öle bi durum.niye olduğunu anlamadım. o yapınca bende yapıyorum çok hoşuna gidiyo gülüyo.oyun mu yapıyo acaba.yoksa bi problemmi var -tatlicadiarzu-
kızıma da hastalık gecmiş oksuruo hırıldıo hapsuruyo..baygın bakıo..
2 surup verdi ama gecmezse ve hırltı derinden gelirse hemen getir dedi dr..inanılma uzgunum cok sucluyum.....ona bisi olmasın derken en buyuk kotulugu yine ben yaptım ..ne bicim anneyim ben..,
yazamıorum kızlar bana dua edin..
Benim sütüm bazen azalıp bazen artıyor arttığı zaman bi gögüsten 150 ml kadar falan çıkıyor azaldığı zaman ikisinden 100 ml zor dolduruyorum kibelecim tek sağış için geçerli tabi bu
kibelecim dün cevap veremedim kusura bakma fenugreeki menzil gülü arkadaş getirecek biz siparişini verdik
Benim sütüm bazen azalıp bazen artıyor arttığı zaman bi gögüsten 150 ml kadar falan çıkıyor azaldığı zaman ikisinden 100 ml zor dolduruyorum kibelecim tek sağış için geçerli tabi bu
burcu mu? 24unde geliyorlar. sevindim canim. kac kutu sip ettin?
Hurremcim resimde cok tatli cikmissiniz. ufaklik da sen gibi gamzeli. kopyan olmus masallah.
iyiyiz filizcim. ufaklik uyuyor. ben de internette takiliyorum. bugun temizlik yapacagim.is cok.
sen nasilsin?
kibelecim dün cevap veremedim kusura bakma fenugreeki menzil gülü arkadaş getirecek biz siparişini verdik
kolay gelsin tatlım benim ufaklıkta uyuyor ama uyurken beni dokuz doğurtuyor gaz sancısından daha fazla ağlıyo merasimle uyuyor seninki de öylemi uyuyor
Herkese günaydınnnn,nasılsınız güzel anneler :1hug:.
Biz dün aşımızı olmuştuk geceyi ateşsiz atlattık çok şükür sanırım bundan sonrada olmaz.Oğluşumun keyfi yerinde bugün ananeye gidicez,bikaç ev bulmuşlar onlara bakıcaz inşallah beğenirizde biran önce taşınırız.Evimi çok seviyorum hiç ayrılmak istemiyorum aslındaama çocuğum için herşey ondan önemli hiçbişey yok
Herkese günaydınnnn,nasılsınız güzel anneler :1hug:.
Biz dün aşımızı olmuştuk geceyi ateşsiz atlattık çok şükür sanırım bundan sonrada olmaz.Oğluşumun keyfi yerinde bugün ananeye gidicez,bikaç ev bulmuşlar onlara bakıcaz inşallah beğenirizde biran önce taşınırız.Evimi çok seviyorum hiç ayrılmak istemiyorum aslındaama çocuğum için herşey ondan önemli hiçbişey yok
Canim Allah kolaylik versin. Benim kiz gaz sancisindan aglamiyor. kendi cikariyor gazini. benim sorunum sabah 5.30 da baslayan ihlama nobetleri idi. o da yavas yavas geciyor sanirim. uyurken de bugun Ayna'dan Selvican sarkisini actim. ya tesaduf. ya melodisi hosuna gitti. koydum uyudu. normalde memede uyur genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?