- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.961
fenugreek ne ? ne işe yarıyor ben kaçırmışım
çok normal yapacak tabii.gelişim eylemlerinden biride o 2,5 aylıktan sonra yapmaya başlıyor. bak dilini çıkar nasıl gülüyor. şuan eller (kendi elleri ve seninkiler) dil, saç ,ışıklar ve dönenceler onun için çok merak edici ve eğelnedirci şeyler. 3. ayın sonuna doğru elleri şaklattığınızda (alkış) inanılmaz bir tepki alıyorsun. gülmekten ölürsün :))
canım sütü arttırmak için kullanılıyorfenugreek ne ? ne işe yarıyor ben kaçırmışım
slm kızlaaarrrr
nur canıım yarın neyle geliceksin merak ettim.yağız çoğalıcakmış haftabaşı gelme imkanın yokmu
canim cok aciklamistim sutu olmayan arkadaslar icin ama kacirdin sanirim.
fenugreek cemen otu.
cok guzel sut yapiyior. yemesen de icmesen de fenugreek aldigin zaman bol bol sutun de geliyor.
Sakin dusunme ki sutun besleyici olmaz. ayda 1 kg aliyor.
cemen otu tohumlari belli olcude hazirlanmis kapsullenmis. ben cooook memnunum ama elimdekiler 2-2.5 ay daha yeter. o zaman kadar tekrar amazon'dan vs alirim. simdi en ucuz kargoyu arastiriyorum.
geçmiş olsun güzelim ne güzel ateşsiz gece geçirmişsiniz.inş güzel bi ev bulursun.ALLAH gönlüne göre versin güzelim.
canim neden tasiniyorsun? bebek odasi mi yok?
benim evimde de bebek odasi aldik ama bebek odasi bebege ayirdigimiz odaya bayagi buyik geldi. hic gostermedi takim
insallah ev bulursunuz canim ama bebekle tasinmak cok zor. ben gunlerdir evi yerlestiremiyorum.
evet canım öyleymiş.buraya yazdıktan sonra aklıma geldi hep 2.ay gelişim evresine baktığımdan görmemişim.dönenece deyince,bizim cadının gözü gün boyunca hep avizededir.gece gündüz gözünü hiç ayırmaz.dün aksam eşimin aklına geldi.dönenceyi getirdik avizeye bağladık.anam bizim sıpa çıldırdı sevinçten.nasıl gülüyo,çırpınıyo.zemuszemus oy kurban olduğum,şimdi ible bakıp bakıp gülüyo.dönenceyi kullanamıyodum,sepet beşikte olmadı,sanki kızın kafasına düşecek gibiydi.çok üzülmüştüm,iyi oldu böle.Allahım hepimizin meleklerini korusun :Saruboceq:
Herkese günaydınnnn,nasılsınız güzel anneler :1hug:.
Biz dün aşımızı olmuştuk geceyi ateşsiz atlattık çok şükür sanırım bundan sonrada olmaz.Oğluşumun keyfi yerinde bugün ananeye gidicez,bikaç ev bulmuşlar onlara bakıcaz inşallah beğenirizde biran önce taşınırız.Evimi çok seviyorum hiç ayrılmak istemiyorum aslındaama çocuğum için herşey ondan önemli hiçbişey yok
arabayla gelecez canım bugün daha fazla yağış olacağını söylediiler o yüzden yarına kaldık
sağol canım teşekkür ederim :kedi: bende alayım mı almanyada var mı?
geçmiş olsun ne güzel atlatmıssınız aşıyı.yarasın oğlusuna.bizimkine daha bir hafta var şimdiden tasasına düştüm.canım ya annenler yakınmıs cok sanslısın.yakınına taşınma gibi bir şansın var.ben elazığdayım.annemler mersinde.göreve başlayacağım zaman ne yapacağım hiç bilmiyorum.kime güvenip de bırakırım yavrumu. :gitme:
geçmiş olsun ne güzel atlatmıssınız aşıyı.yarasın oğlusuna.bizimkine daha bir hafta var şimdiden tasasına düştüm.canım ya annenler yakınmıs cok sanslısın.yakınına taşınma gibi bir şansın var.ben elazığdayım.annemler mersinde.göreve başlayacağım zaman ne yapacağım hiç bilmiyorum.kime güvenip de bırakırım yavrumu. :gitme:
bizim bakıcımız elazığlı bir bayan. oğlum seviyor onu sayesinde yöresel yemeklerini yşyoruz bu aralar :)) valla gülüm zor ama iyi birini bulup bırakacaksın yavrunu. en azından bulacağın insanın anne olmasına özen göster.daha önce çocuk bakmış mı bu da önemli tabii. ama göreve başlamadan en 15 gün önce başlasın işe ve sen çocuğu tamamen bırak dışardan izle. nasıl davranıyor dikkatlimi, sevecen mi? ben bunları izledim gerisi onun vicdanına kalmış bişi.allah iyi insanlarla karşılaştırsın
canım sütü arttırmak için kullanılıyor
arabayla gelecez canım bugün daha fazla yağış olacağını söylediiler o yüzden yarına kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?