- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.981
slm kızlar gunaydın hepınıze nasılsınız?keyıfler nasıl ?
ya bısey sorayım sıze benım oğluş 5gundur oto koltuğunda uyuyor gecelerı esımde oz(rda olma ıkı buklum cocuk falan filan dıyıp duruyor ama bebişkomda ordan baska bı yerde uyumuyor kı ne yatağında ne baska bı yerde orası olurs a uyuyor hemde eskısınden masallah daha uzun uyyor .....görüşlerınızı alabılırmıyım ?
zincoları kestını mı ben kessem mı dıye dusunuyorumgaz problemımız nerdeyse sıfıra ındı şkür ......
son sorumda bu mesajlardan lıntı yaparken coklu alıntıları nasıl yapıyorsunuz?
canım dönüş yarına kaldı demek,hayırlısı ile bir gidebilseniz.ceren,ilayda gene gelcek mi diye soruyo:)
Çok zor olacak sizin için benim annemle kayınvalidem bakıyor malesef çok erken başladım ben çalışmaya onlar bakarken bile içim çok rahat değil annelik içgüdüsü işte :1no2: inşallah siz de gönlünüze göre merhamet sahibi bi bakıcı bulursunuz ALLAH dağına göre kış veriyor sıkmayın şimdiden canınızı
biz hala sallanıyoz...
Allahım sen koru yarabbim..
çok korkuyom yaaa..
ben bu çocukları nasıl çıkarıcam...
Allahım sana emanet bütün melekler...
çok normal yapacak tabii.gelişim eylemlerinden biride o 2,5 aylıktan sonra yapmaya başlıyor. bak dilini çıkar nasıl gülüyor. şuan eller (kendi elleri ve seninkiler) dil, saç ,ışıklar ve dönenceler onun için çok merak edici ve eğelnedirci şeyler. 3. ayın sonuna doğru elleri şaklattığınızda (alkış) inanılmaz bir tepki alıyorsun. gülmekten ölürsün :))
canim ilk 4 ay bebekler oto koltugunda uyumayi seviyorlar. benimki de halen gunduzleri oto koltugunda geceleri besiginde uyuyor. yavas yavas alistirabilirsin. ama ben arastirmistim oto koltuklari zaten bebegin beden yapisina uygun uretiliyor.
dusunsene eskiden bebekler yukardan iki civiye takilmis hamak gibi bez yataklarda uyurdu. bu kadar takilma. zamamla alisacak.
insallah canm.Allah hepimize sabır versin.Allahtan daha bikaç ayım var benim.bu sene geldik buraya kimseyi tanımıyoruz da.kızımın şansına iyi birisi olur insallah.bizim üst kattaki abla çocuğunu bakıcının evine bırakıyomus.birgün kızını almaya gitmiş.bi bakmıs ev duman altı.bebiş de aynı odada uyuyo garibiö.kadın günde iki paket sigara içiyomus.bide arkadasları geliyomus sıksık.şok olmus ama işin garibi aynı bakıcıda devam etmiş.çocuk şimdi 8 yaşında bronşitten kurtulamıyo.ben olsam bebeğimi kaptığım gibi çıkarım o sigaralarıda tektek yuttururum onlara ama işte annelerde dayaklık bazen.sen öle bi eve nasıl bidaha cocuğu götürürsün.öffff ne yazdım ya velhasıl zor iş bakıcı işi :sinifsinif:
biz hala sallanıyoz...
Allahım sen koru yarabbim..
çok korkuyom yaaa..
ben bu çocukları nasıl çıkarıcam...
Allahım sana emanet bütün melekler...
Evet böyle şeyleri düşündükçe daha zor gelir bakıcıya bırakmak ama şimdiden bi göz atın etrafa 1 kaç ayınız varken içinize sinen biri olsun bari baştan konuşursunuz bunlarıda
selam kızlar.
gecmis olsun dilekleriniz ve desteginiz icin cok tesekkurler..farkettimde burası benim bir parcam olmus..verdiginiz moralde bana yardımcı oluyo cok sagolun..
ben sabaha kadar kızımın basında uytumadan bekledim arada uyuklamısım..kızım 2 3 kez uykuda tıkanır gb olunca mudahale ettim.meme veriorum memeyi kavrayamadan tıkanıp aglıodu kuzum..
.sabah da aldıgım gb bu sefer ozele degil devlet hastanesine ablamın dr una goturdum kızımı..dr hanım cok ilgiliydi sagolsun simdilik antibiotiklik b durumun olmadıgını soledi ama buhar vermemi tenbihledi.peditus ve sekrol iciriorum..kızımın kilo alımıda yavaslamıs bu hafta 90 gr almısbu enf dandır dedi dr..59 cm boyu olmus...ayrıca gelisim uzmanına yonlendirdi ve bize b kitapcık ayarladı..bu kitapcık tr nin heryerindeki devlet hastanelerince takip ediliomuş..ası karnesi gb ama bilgiler vs cok guzel...
gelisim uzmanına baygın haliyle bile kızım gulucuk atmaya calıstı.hersey normal cıktı.gozune bakınca hep aglıorum dayanamıorum..annelik gercekten baska bisiymis..sanki ben onceden yokmusum sanki afedersiniz ama insan deilmisim dunyada deilmisim gb geldi..anneler b dunya digerleri bu dunya gibi gelio ayrımcılık yapmak olmazsa durum bole geldi bana..yada anne olmadan once ve sonra die ayırmak lazım..anlıycagınız uzun suren nobetten kalan kafayla feylesof oldum kızıma baka baka..
kızım simdi uyuyor ve ben iyilesmesini bekliorum 4 gozle..ins duzelir bir an once..
selam kızlar.
gecmis olsun dilekleriniz ve desteginiz icin cok tesekkurler..farkettimde burası benim bir parcam olmus..verdiginiz moralde bana yardımcı oluyo cok sagolun..
ben sabaha kadar kızımın basında uytumadan bekledim arada uyuklamısım..kızım 2 3 kez uykuda tıkanır gb olunca mudahale ettim.meme veriorum memeyi kavrayamadan tıkanıp aglıodu kuzum..
.sabah da aldıgım gb bu sefer ozele degil devlet hastanesine ablamın dr una goturdum kızımı..dr hanım cok ilgiliydi sagolsun simdilik antibiotiklik b durumun olmadıgını soledi ama buhar vermemi tenbihledi.peditus ve sekrol iciriorum..kızımın kilo alımıda yavaslamıs bu hafta 90 gr almısbu enf dandır dedi dr..59 cm boyu olmus...ayrıca gelisim uzmanına yonlendirdi ve bize b kitapcık ayarladı..bu kitapcık tr nin heryerindeki devlet hastanelerince takip ediliomuş..ası karnesi gb ama bilgiler vs cok guzel...
gelisim uzmanına baygın haliyle bile kızım gulucuk atmaya calıstı.hersey normal cıktı.gozune bakınca hep aglıorum dayanamıorum..annelik gercekten baska bisiymis..sanki ben onceden yokmusum sanki afedersiniz ama insan deilmisim dunyada deilmisim gb geldi..anneler b dunya digerleri bu dunya gibi gelio ayrımcılık yapmak olmazsa durum bole geldi bana..yada anne olmadan once ve sonra die ayırmak lazım..anlıycagınız uzun suren nobetten kalan kafayla feylesof oldum kızıma baka baka..
kızım simdi uyuyor ve ben iyilesmesini bekliorum 4 gozle..ins duzelir bir an once..
nurcum o arkadaş nerden getirecek keşke benimde haberim olsaydı.
kibele canım bu fenugrek hollandada varmıdır sence ordan gelenler var haftaya sipariş etsem bulabilirlermi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?