- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.001
nurcum o arkadaş nerden getirecek keşke benimde haberim olsaydı.
kibele canım bu fenugrek hollandada varmıdır sence ordan gelenler var haftaya sipariş etsem bulabilirlermi.
nurcum ben albüme foto yükleyemedim seninkide zor oldu mu
canim Allah sifasini versin. Cok zor anne olmak ama soyle dusun.
ne bebekler var derdine derman yok, ne annelerin ici yaniyor. derman ariyorlar.
usutmus annesi. olabilir de. insallah cabucak gecer ama onlari dusunup sukredelim degil mi canim? kuzularimiz saglam. Allaha sukur hasta da olacak. dusecek de kalkacak da. kolu da kirilacak, dizi de kanayacak. yeter ki Allah dermansiz dert vermesin.
Karenciğim;
Canım çok çok geçmiş olsun,okurken gözlerm doldu.Aynen öyle,anlattığın gibi annelik.Serramız en kısa zamanda iyileşir inşallah.Dün akşam ve önceki akşam da benim kuzum ağlama nöbetine tutuldu resmen.Bende onunla ağlamamak için zor tuttum kendimi.Çok çaresiz hiissettim kendimi.
nurcum tr de gnc lerde var ama 1 kutusu 50 tl ama abd de 5 dolar falan.1 kutu yetse tamam ama.
tesekkurler confusecum..napalım boyle boyle tecrube kazanıcaz sanırım..
senin kuzuya da gecmis olsun canım..uykudayken benmkde bazen aglamaya baslıodu birden..kotu oluyo insan gercekten seni anlıyorum tatlım..
seninki uyanıkken aglıosa acaba gaz olabilir mi ?ve eger gazsa sabsimplex diorum..
confusecugm bende nazara cok inanırım..senin hikayende bence nazar gb..durduk yere b sıkıntısı yokken cocuk niye aglasın ole catlıcak gb Allah korusun..gercekten surekli dua etmek gerekio yavrulara.canım devam ederse bu aglamaları b dr a goturursun en azından icin biraz olsun rahatlar bisi cıkmazsa..geriside bol dua nazarsa...herkes b masallah demeyi ogrense ..ben de buna sinir oluorum bakıp ay ne tatlı ne guzel o kadar..masallah yok..
karencim çok geçmiş olsun canım.bizde ankaraya babaaneye gidicez çok korkuyorum hava değişiminden hasta olacak diye.allah korusun yavrularımızı.
kızlar ankarada yün battaniye örtülürmü yada yorgan ne götüreyim sizce.
biz hala sallanıyoz...
Allahım sen koru yarabbim..
çok korkuyom yaaa..
ben bu çocukları nasıl çıkarıcam...
Allahım sana emanet bütün melekler...
selam kızlar.
gecmis olsun dilekleriniz ve desteginiz icin cok tesekkurler..farkettimde burası benim bir parcam olmus..verdiginiz moralde bana yardımcı oluyo cok sagolun..
ben sabaha kadar kızımın basında uytumadan bekledim arada uyuklamısım..kızım 2 3 kez uykuda tıkanır gb olunca mudahale ettim.meme veriorum memeyi kavrayamadan tıkanıp aglıodu kuzum..
.sabah da aldıgım gb bu sefer ozele degil devlet hastanesine ablamın dr una goturdum kızımı..dr hanım cok ilgiliydi sagolsun simdilik antibiotiklik b durumun olmadıgını soledi ama buhar vermemi tenbihledi.peditus ve sekrol iciriorum..kızımın kilo alımıda yavaslamıs bu hafta 90 gr almısbu enf dandır dedi dr..59 cm boyu olmus...ayrıca gelisim uzmanına yonlendirdi ve bize b kitapcık ayarladı..bu kitapcık tr nin heryerindeki devlet hastanelerince takip ediliomuş..ası karnesi gb ama bilgiler vs cok guzel...
gelisim uzmanına baygın haliyle bile kızım gulucuk atmaya calıstı.hersey normal cıktı.gozune bakınca hep aglıorum dayanamıorum..annelik gercekten baska bisiymis..sanki ben onceden yokmusum sanki afedersiniz ama insan deilmisim dunyada deilmisim gb geldi..anneler b dunya digerleri bu dunya gibi gelio ayrımcılık yapmak olmazsa durum bole geldi bana..yada anne olmadan once ve sonra die ayırmak lazım..anlıycagınız uzun suren nobetten kalan kafayla feylesof oldum kızıma baka baka..
kızım simdi uyuyor ve ben iyilesmesini bekliorum 4 gozle..ins duzelir bir an once..
diloşum nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?