2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

nurcum o arkadaş nerden getirecek keşke benimde haberim olsaydı.

kibele canım bu fenugrek hollandada varmıdır sence ordan gelenler var haftaya sipariş etsem bulabilirlermi.

canim once Holalnda yi arastir bakalim. GNC lerde var ama ben nature's way marka kullaniyorum memnunum.

oncelikle ebay a bak. kesin vadir. yoksa amazon'da da var. abd de arkadasin varsa sana da kargo yapabilir. ama bulabilrisen cok ise yariyor. bol bol sutun oluyor.

Karenciğim;
Canım çok çok geçmiş olsun,okurken gözlerm doldu.Aynen öyle,anlattığın gibi annelik.Serramız en kısa zamanda iyileşir inşallah.Dün akşam ve önceki akşam da benim kuzum ağlama nöbetine tutuldu resmen.Bende onunla ağlamamak için zor tuttum kendimi.Çok çaresiz hiissettim kendimi.

sagol kibelecim..bende boyle dusunmeye calısıorum artık..

benim gelisimim tamamlanmıstı sanıyodum ..duse kalka hem o hem ben beraber buyuycez anlasılan farklı boyutlarda..Allah beterinden korusun tum bebkleri ins.

tesekkurler confusecum..napalım boyle boyle tecrube kazanıcaz sanırım..

senin kuzuya da gecmis olsun canım..uykudayken benmkde bazen aglamaya baslıodu birden..kotu oluyo insan gercekten seni anlıyorum tatlım..

seninki uyanıkken aglıosa acaba gaz olabilir mi ?ve eger gazsa sabsimplex diorum..

karencim çok geçmiş olsun canım.bizde ankaraya babaaneye gidicez çok korkuyorum hava değişiminden hasta olacak diye.allah korusun yavrularımızı.

kızlar ankarada yün battaniye örtülürmü yada yorgan ne götüreyim sizce.

Canım gaz için Zinco kullanıyorum ama pek bi faydasını göremiyorum.Çok gazı oluyor normalde ama hiç öyle ağlamıyordu.Kıpkırmızı oldu yüzü,gözü...Ne yapacağımızı şaşırdık .Eşim doktora götürelim dedi.
Nazara inanır mısın bilmiyorum ama ben inanıyorum...İki gün önce akşam marketten dönüyorduk.Oğlum pusetinde uyuyordu.Üst komşumuzu gördük apt.kapısında.Görmemişti daha oğlumu.Aç yüzünü bi bakim dedi.Açtım pusetin örtüsünü.Hiç ağladığını duymuyorum dedi.Çok şükür pek ağlamıyor dedim.Eve çıktık.Oğlum başladı ağlamaya.Ama daha önce hiç öyle ağlamamıştı.Dün de aynı saatlerde öyle ağlmaya başladı.Bol bol dua okuyorum...İnşallah bu akşam ve sonrasında artık öyle ağlamaz

confusecugm bende nazara cok inanırım..senin hikayende bence nazar gb..durduk yere b sıkıntısı yokken cocuk niye aglasın ole catlıcak gb Allah korusun..gercekten surekli dua etmek gerekio yavrulara.canım devam ederse bu aglamaları b dr a goturursun en azından icin biraz olsun rahatlar bisi cıkmazsa..geriside bol dua nazarsa...herkes b masallah demeyi ogrense ..ben de buna sinir oluorum bakıp ay ne tatlı ne guzel o kadar..masallah yok..

kızlar bu arada dr umla konustum rotavirus hakkında nette okuduklarımı ozellikle bagrsak dugumlenmesi olayını anlattım. o da o versiyonun coktan 10 yıl once kalktıgını ve su ankinin ii oldugun u soledi..ekonmik durumunuz varsa yaptırın dedi..kızımın hastalıgı b gecsinde ins yaptırırım die dusunuorum artık..

Canım bi daha öyle ağlarsa zaten direkt doktora götüreceğim.Nazar dyorum dua okuyorum ama tabiki de başka bişey olmadığından emin olmak istiyorum.Canım kadın baktı yavruma ne bir güzel kelime ne bir maşallah çıktı ağzından.Direkt; ağlamıyor,sesini duymuyorum dedi.Kadın ses konusunda takıntılı zaten.Onun için önemli olan ses gitmesin ona,gürültü olmasın.Daha önceden de tecrübe etmiştim bu konuyu.İnsanlık kalmamış deniyor ya gerçekten öyle.

Bende kesinlikle inanıyorum kızlar nazara bizim karşı komşu var kız çok huysuzlanınca o gelir okur üfler mışıl mışıl uyur maşallah kızım nefesi çok iyi geliyo bol bol okuyun sizde

slm canım ..öncelikle hoşgeliyosun.. a.s. kaydirigubbakcemile3 buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn yolun düşerse beklerim yada bi yerlerde buluşuruz...:içelim: sositososito vereliniortak .

ankarada havalar bi kaç gündür biraz serinledi gibi...:sm_confused:

yani geceler soğuk oluyo gündüzlerde fazla rüzgarlı...ama yina de yün battaniye gerekecek kadar soğuk sayılmaz.....ben kızıma gece penye battaniye örtüyodum bi haftadır kalın polar battaniyesi var o yetiyo...dışarı çıkarken de swetini mutlaka giydiriyorum..

biz hala sallanıyoz...
Allahım sen koru yarabbim..
çok korkuyom yaaa..
ben bu çocukları nasıl çıkarıcam...
Allahım sana emanet bütün melekler...

canım allaha emanet bol bol duaa et bişeycik olmaz inşallahh yanında kimse varmı tekmisin evde:Saruboceq::teselli:

canım çok geçmiş olsun annelik zorr gözünün içine baktık daha zorr inşallah atlatıcak kendini sorumlu tutmayıda bırakk toparlann bebişin içinn hisseder senni mutsuzluğun onada yansır:teselli:

ınternetten nınnı dınlerken uyuyup kaldık bız :)))) şükür şimdi bir hışımla mutfagı halledeyım ordan kızımın odasına ordan da utuler va r bebişkolarımın onları yapıp uyanır zaten geleyım banyo wc gece yaparım artık napimmm

diloşum nasılsın canım

sağol canım iyiyim çok şükür bir sürü ütüm vardı 2 saatir ütü yaptım yoruldum sen nasılsın okudumda yarına kalmış dönüş dikkatli olun öyleden sonra buda sağnak yağış bekleniyo burda bakalım yağcakmı hava kapalıı şuan zaten yağmaya başlarsa durmazzz:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…