2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım bugün yola çıkacaktık geceye kalırız diye korktuk yarın sabah dedik şiddetli yağmur dediler bakalım hayırlısı olsun artık

bir çok sitede 2buçuk aylıkken yapılıyo diyo bazılarındada 2aylıkken diyo kafam karıştı ne yapmalı sizce

Canım biizim doktorun bu aşı için verdiği tarihte 14.haftamızın dolmasına 2 gün kala olacak.Ben de çok araştırdım acaba doktor mu bi hata yaptı diye ama bi sitede 2 doz olarak yapılacak olursa ilk dozun 14.haftaya kadar yapılabileceği yazıyordu.Yani o tarihte 3 ayımız bitmiş oluyor.

inş faydalı olur canım ya çok istiyorum şu sütüm gelsinde emzireyim kuzumu
kilo aldırdı mı sana

yok canim kilo aldirmaz ki. kullanan hicbir arkadasima da aldirmadi. nur34 e gondermistim 1 kutu. onun bebeginde gaz yapmis. ama sorun su. fenugreek gaz yapmaz. sutun gaz yapar. yani yediklerin veya yediklerinin etkilemedigine inaniyorsan olacaksa oluyor yani fenugreek ile alakasi yok. bende ya da arkadaslarimda gaz problemi olmadi. bilakis gazini kendi cikarir kizim.

bu kilo mevzusu nereden cikti?

Emin ol sutun fosur fosur gelecek.

inş canım
bu kil mevzusu hepsi buradada kilo aldırıcı olarak satılıyor

selamlarrrrrr hihoyyyt
bi yandan tosbaamı sallıyorum , bi yandan süt arttırıcı çayımı içiyorum , diğer yandan da yazmaya çalışıyorum .. tosbaaam kaydı sayılır ama gündüz uykusuna hiç güvenmiyorum , " tamam uyudu hadi bir işin ucundan tutayım dememin üzerinden 5 dak geçiyo geçmiyo bizimki mıkırdanmaya akabinde dızlmaya başlıyo . zamanlamayı iyi ayarlayıp doğru anda yanında bitmezsem çığlık geliyo peşinden akannehir
sizde ne var ne yok yerimseniben
bizi sab simplex kesmiyor gibi artık , saırım bir level atlayıp nurse harveys midir nedir ondan alıcaz benneyaptımki

canım cok gecmıs olsun.
bızde aynı seylerı 2 hafta once yasadık maalesef.
burnuna bol bol serum fızyolojık damlatmayı ıhmal etme canım.bız cok faydasını gorduk.
ınsallah bıran once atlatır melegın hastalıgı.:Saruboceq:

inş faydalı olur canım ya çok istiyorum şu sütüm gelsinde emzireyim kuzumu
kilo aldırdı mı sana

canım yaa snırım fenugreek dimi bahsettiğiniz . ben buradaki GNC shopa sordum yok , ilaç rehberinde de listede yok ,sanırım yurt ışındaki GNC lerde var . senin sipariş verdiğini okudum dün gece yanılmıyorsam , hangi siteden ipariş verdin , bana özelden atarsan adresi çok sevinirim :1hug:
inşallah bu ilaç sayesinde sütün bol bol glir ve dilediğin kadar emzirirsin prensesini Şeniz

canım hosgeldın.benım oglanda suan kollarımda.:ecrin_bebek:
kucagımda uykuya daldı.kaydirigubbakcemile
bende senın gıbı gunduz uykusuna hıc guvenmıyorum 5 dakıka gecmeden hemen uyanıyor.lmaz:

kızlar ne konuşuyosunuz... sütler nasıl foşur foşur geliyo...
deprem korkusuna sabaha kadar uyumadım...
algılama sorunu yaşıyorum...
biri beni aydınlatabilir mi

herkese merhaba
havalar artık sogumaya basladı ben ufoyu kurdum bugun
cınarın ellerı ayakları yuzu kulakları buz gıbı ıkı gundur ısınamıyo bı turlu
usutup hasta olmas ınsallah oyuzden önlemımı erken aldım:umursamaz:

canım yinede çok yakma bebiş kışın dahaçok üşür
bugün hava nasıl yağış var mı

biraz geçmişe bakiim dedim .........

sünetiniz bugün olacak galiba , ne derler bu durumda bimiyorum :uhm::sm_confused: Allah salık sıhhat versin , inşallah yarası çabuk iyileşir , bi daha da yara böcükleri gelip ısırmaz pipişkosunu oluşumuzun yerimseniben

ben tüm yazılanların dışında malt içeceğini ve hipp ( emziren anneler ) granül çayını öneririm ..

dereotnu ben de aynı şekilde yiyorummmmm kaydirigubbakcemile5
nefis oluyo valla nım nım nımmmm cokacimcoook

KIZLAR BEN 40M ÇIKTIKTAN SONRA HEMEN DÜZENLİ OLARAK REGL OLMAYA BAŞLADIM BUGÜN İKİNCİ REGLİMİDE OLDUM BENM GİBİ OLAN WARMI YA NYE HEMEN OLDUM Kİ BEN:gitme:

ne güzel işte , şiliklerin çabuk gidecek , daha çabuk eski düzenine kavuşacaksın ..
geçen ctes orçun beye gittik kontrole , nur topu gibi ymurtalarımın olduğunu hele soldakinin kafam kadar olduğunu gördk , dikkat edin dedi
biz de " varikosel vr zaten tüp bebek denememizin sebebi o " dedk falan filan .. asıl diyeceğimi nutuyodum inşallah o koca yumurtam regle dönüşür de rahatlarım ben de diyorum , bilmem iy mi ediyorum :uhm: :sm_confused:

gelmiş geçmiş olsun canım .. ya sizin kesinlikle doğa üstü güçleriniz var , ben artık buna inanıyorum kaydirigubbakcemile3
neden mi ??
neden olcak , ben 2 saatte zar zor kahvaltı hazırlayıp yiyoum , emzir-gaz çıkarmaya çabala - alt değiştir - agugugu yap derken 2. emzirme saati gemiş bu kez ona dızıldanan tosbaaı yenden emzir ve bu kısr döngü neredeyse sabah 9dan akşam saat 6ya kadar böyle akannehir

ben açtım tv ama tosbaadan fırsat kalıp bi giremedim .
Allah bir daha aynı flaketi yaşatmasın ..
sahi hüzün yılı ikitellide oturuyordu sanırım , inşallah iyilerdir benneyaptımki

benim eşimde de tokat-almuslu kaydirigubbakcemile5

rizeli bir arkadaşım vardı , kızkardeşine " potmeyumum " derdi , o ne demek ?? gerçi o " biz lazdeğil hemşinliyiz " derdi kaydirigubbakcemile3

en dusuk ayarda yakmayı dusunuyorum nurcum ılık olsun yeter bıze
canım en sıddetlı yağış bugun olucakmıs malesef acıklama yaptılar ınsalah olmaz:sinifsinif:

hoşgeldin canım , nasılsın çınar nasıl oldu , biraz daha geçti mi sıkıntıları ???
senin ikitellide oturduğun kalmış aklımda niyeyse , herşey yolunda mı oturduğun semtte :teselli:

slm kızlar nasılsınız ben çok üzgünüm yaaa 3 gündür iflamız kesildi bi taraftan kağanla ugraş diger tarafta eşim rahatsızlandı yüksek ateşle gece hastaneye acile götürdük ishal ateş vardı ilaç yazıp gönderdiler ilaçları almaya başladı ertesi gece yine ateş 39 5 kadar geldi düşürmek için baya ugraştım ateşi hallettik derken karın agrısı başladı sabaha kadar inleye inleye gezdi aşkım ya içim parçalandı oglandan dolayıoda çok ilgilenemiyorum memede hep allahtan annemler var yanımızda sabah tekrar hastaneye götürdük tahliler felen 2 gün kaldı hastanede budün çıkacak inşallh kızlar çok üzgünüm bari anlatıyım size rahatlarım dedim offffffffffff kağan bügün 6 beri ayakta hiç uyumadı gecede uyumadı tam olarak anladımı yavrum nedir baba yok evde babaanne yok 2 gündür hissetti galiba bööyle işte sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…