- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.021
sağol canım iyiyim çok şükür bir sürü ütüm vardı 2 saatir ütü yaptım yoruldum sen nasılsın okudumda yarına kalmış dönüş dikkatli olun öyleden sonra buda sağnak yağış bekleniyo burda bakalım yağcakmı hava kapalıı şuan zaten yağmaya başlarsa durmazzz:bbo:
nurcum tr de gnc lerde var ama 1 kutusu 50 tl ama abd de 5 dolar falan.1 kutu yetse tamam ama.
evet canım burda hepsiburadada 32 liraydı kibele buraya getiren kargo araştırıyorum diyordu yani yine amerikadan
canim gunde 6 tane iciyorsun ustelik. bir tanesi 600 yaqda 610luk.3600 bicmen lazim etki etmesi icin,.
bir çok sitede 2buçuk aylıkken yapılıyo diyo bazılarındada 2aylıkken diyo kafam karıştı ne yapmalı sizce
inş faydalı olur canım ya çok istiyorum şu sütüm gelsinde emzireyim kuzumu
kilo aldırdı mı sana
yok canim kilo aldirmaz ki. kullanan hicbir arkadasima da aldirmadi. nur34 e gondermistim 1 kutu. onun bebeginde gaz yapmis. ama sorun su. fenugreek gaz yapmaz. sutun gaz yapar. yani yediklerin veya yediklerinin etkilemedigine inaniyorsan olacaksa oluyor yani fenugreek ile alakasi yok. bende ya da arkadaslarimda gaz problemi olmadi. bilakis gazini kendi cikarir kizim.
bu kilo mevzusu nereden cikti?
Emin ol sutun fosur fosur gelecek.
kızıma da hastalık gecmiş oksuruo hırıldıo hapsuruyo..baygın bakıo..
2 surup verdi ama gecmezse ve hırltı derinden gelirse hemen getir dedi dr..inanılma uzgunum cok sucluyum.....ona bisi olmasın derken en buyuk kotulugu yine ben yaptım ..ne bicim anneyim ben..,
yazamıorum kızlar bana dua edin..
canım cok gecmıs olsun.selam kızlar..moralim bozuk..
1 ay once haff bronsit teshisi ile b antibiotik vermişti dr bende 3 lu asısı olmadan bebegimin icmek istemedim neyse gecen basladım 3.gunde inanılmaz b grip halleri basladı salya sumuk ..hemen dr u aradım bana kızdı ben size o işlacı 1 ayki kan durumunuza gore vermiştim dedi hemen kesin dedi..neyse kestim antibiotigi..sonra kzıma gecmesin die b gun emzirmemeye karar verdim ama cok aglıodu ozluodu memyi v benmi..agzıma tulbenti sarıp emzirdim b kac kez..simdi bu sabah o da hırıldıo ve haff oksuruo cok korkuorum 1 de dr a gidicez..ins bisi cıkmaz..tonimer de sıktım hırıltısı gtsişn die. ama offf...hala var.....
ya ben bole b hatayı nasıl yaptım bilmiorum ..antibiotige kafasına gore baslamayacak ilk kisi ben dim pipirikliydim yane..ama cocuum icin dedim icmedim ...neyse..bole iste..
inş faydalı olur canım ya çok istiyorum şu sütüm gelsinde emzireyim kuzumu
kilo aldırdı mı sana
canım hosgeldın.benım oglanda suan kollarımda.:ecrin_bebek:selamlarrrrrr hihoyyyt
bi yandan tosbaamı sallıyorum , bi yandan süt arttırıcı çayımı içiyorum , diğer yandan da yazmaya çalışıyorum .. tosbaaam kaydı sayılır ama gündüz uykusuna hiç güvenmiyorum , " tamam uyudu hadi bir işin ucundan tutayım dememin üzerinden 5 dak geçiyo geçmiyo bizimki mıkırdanmaya akabinde dızlmaya başlıyo . zamanlamayı iyi ayarlayıp doğru anda yanında bitmezsem çığlık geliyo peşinden akannehir
sizde ne var ne yok yerimseniben
bizi sab simplex kesmiyor gibi artık , saırım bir level atlayıp nurse harveys midir nedir ondan alıcaz benneyaptımki
herkese merhaba
havalar artık sogumaya basladı ben ufoyu kurdum bugun
cınarın ellerı ayakları yuzu kulakları buz gıbı ıkı gundur ısınamıyo bı turlu
usutup hasta olmas ınsallah oyuzden önlemımı erken aldım:umursamaz:
selam arkadaşalr nasılsınız kayra beyi uyuttum girdim nasıllar bebişler? kızlar ben gaza kesin çözüm buldum doktorum bitkisel bi şurup werdi ilaç değil ama günde 3 -4 ölçek weriyorumhemen arka arkaya hem alttan hem üstten çıkartyo gazını tawsiy ederim bakın çok memnun kalacaksınız 1 haftadır çok iyiyiz maşallah bu arada oğluşmn pipisini cuma günü sünnet ettrcz biraz yapışıklık war zorlanıyo kuzum sünnet baya iyi gelcek
merhabalar ben aranıza yeni katıldım bebeğim zeynebim 19.07 de dünyaya geldi, süt arttırıcı yöntem bilen varmı kızlar sütüm 2-3 gündür çok az geliyor yardımlarınızı bekliyorum denediğim şeyler üzüm hpşafı humana stil tea daha ne yapmam gerek bol bolda su içiyorum ama
:
süte gelince bende çok işe yarayan bişey söylüyeyim bol bollll dereotu ye
ben cacık yapıyorum içine de boll miktarda dereotu doğruyorum süper süt yapıyor
hemde dereotunun yağ yakma özelliği de varmış bu da cabası:lepi:
KIZLAR BEN 40M ÇIKTIKTAN SONRA HEMEN DÜZENLİ OLARAK REGL OLMAYA BAŞLADIM BUGÜN İKİNCİ REGLİMİDE OLDUM BENM GİBİ OLAN WARMI YA NYE HEMEN OLDUM Kİ BEN:gitme:
kızlar bende bugün 5 kişi ağırladım bizle 8 oldu ama resmen öldüm bittim üstüne üstlük kızımda bugün inadına hiç durmadı allahtan babannemiz vardıda kucağından inmedi zilli yaaaa
temizliğide bugüne bırakmıştım valla pestilim çıktu
kızların ikisinide yıkadım ki erken uyusunlar iş çıkarmasınlar diye ama nerde ikiside uyumadı ötekinede resmen rezene içirdim 2 kere halen gözümün içine bakıyo ve halen uyumadı bu bende ilk defa oluyo çok şaşkınım yaaa
yaaa bide ben bugün malum işlerden tv felan açmadıydım yenice gördüm istanbulun haliniiii
ay arkadaşlar hepinize geçmiş olsun inşallah kimseciklere bişi olmaz yaaaa
malum topiğin %95 i istanbuldandı
malum işlerden derken iftar hazırlığından bahsettim haa yanlış anlamayın
hafsa hakkaten azcık kendinden bahsedermisin valla uyuz oldum beynimee ben seni tanıyo gibiyim yaaaa
bak benim adım tülin eşiminkide irfan eskiden eşim bim bs siydi biz alanya antalya denizli afyon buraları gezdik eşiimde tokatlı senede bi kez erbaaya gideriz
ben artvinliyim anam babam hakiki lazlardır yani lazca konuşurlar
babamda benim büyük kızı çok sever belki resimlerini görmüşsündür kıvırcık bişidir kendisi
babamda ona lazca kıvırcıkım anlamına gelen kikoleyim der bende çok severim o sözü ondan öyle koydum
canım yinede çok yakma bebiş kışın dahaçok üşür
bugün hava nasıl yağış var mı
en dusuk ayarda yakmayı dusunuyorum nurcum ılık olsun yeter bıze
canım en sıddetlı yağış bugun olucakmıs malesef acıklama yaptılar ınsalah olmaz:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?