- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.041
huricim eşini de doğum günü kutlu olsun inşallah istediğin gibi geçirirsin
geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım ama önümüz kış teker teker hepimiz bi hastalık geçiricez gibi geliyo bana...canım çok sıkkın, kızım hasta oldu(( babamız gripti onada bulaştı, öksürüğü vardı burnu tıkalıydı gittik doktora ilaç verdi.. canım gidiyo onu öyle görünce (((
cok uzgunum coook ...kızıma bakıp bakıp aglıorum dayanamıorum
geçicek canım..ayrıca bi hata yapmış olabilirsin bunu yaptın diye dünyanın sonu mu..her derdin bir çaresi vardır .seninkide bulunmuş işte dahada kendini hırpalama melekelrimiz herşeyden anlıyorlar artık..sen üzüzlsen oda üzüzlür...bunu sen çok iyi biliyorsun zaten...kızıma da hastalık gecmiş oksuruo hırıldıo hapsuruyo..baygın bakıo..
2 surup verdi ama gecmezse ve hırltı derinden gelirse hemen getir dedi dr..inanılma uzgunum cok sucluyum.....ona bisi olmasın derken en buyuk kotulugu yine ben yaptım ..ne bicim anneyim ben..,
yazamıorum kızlar bana dua edin..
mililitre...bazı biberonlarda cc yazıyor heralde ben hiç görmedim ama aynı şey..hanimlar ben size bir sey soracam. hani diyorsunuz ya doktor 100 cc ver dedi. 20 cc sagdim vs. bu cc nedir Allah askina? mililitre mi? (ml)
aminnnn :Saruboceq:nur hurrem demresu tesekkur ediorum kızlar iiki varsınız hepiniz topigim..senağlama
Allah tum kuzuları hastalıklardan korusun ins..onların acısını bizlere bizimkini onlara yasatmasın :Saruboceq:
canım hosgeldın.benım oglanda suan kollarımda.:ecrin_bebek:
kucagımda uykuya daldı.kaydirigubbakcemile
bende senın gıbı gunduz uykusuna hıc guvenmıyorum 5 dakıka gecmeden hemen uyanıyor.lmaz:
kızlar ne konuşuyosunuz... sütler nasıl foşur foşur geliyo...
deprem korkusuna sabaha kadar uyumadım...
algılama sorunu yaşıyorum...
biri beni aydınlatabilir mi
kızlar dondurma yiyor musunuz
herkese merhaba
havalar artık sogumaya basladı ben ufoyu kurdum bugun
cınarın ellerı ayakları yuzu kulakları buz gıbı ıkı gundur ısınamıyo bı turlu
usutup hasta olmas ınsallah oyuzden önlemımı erken aldım:umursamaz:
slm kızlar nasılsınız ben çok üzgünüm yaaa 3 gündür iflamız kesildi bi taraftan kağanla ugraş diger tarafta eşim rahatsızlandı yüksek ateşle gece hastaneye acile götürdük ishal ateş vardı ilaç yazıp gönderdiler ilaçları almaya başladı ertesi gece yine ateş 39 5 kadar geldi düşürmek için baya ugraştım ateşi hallettik derken karın agrısı başladı sabaha kadar inleye inleye gezdi aşkım ya içim parçalandı oglandan dolayıoda çok ilgilenemiyorum memede hep allahtan annemler var yanımızda sabah tekrar hastaneye götürdük tahliler felen 2 gün kaldı hastanede budün çıkacak inşallh kızlar çok üzgünüm bari anlatıyım size rahatlarım dedim offffffffffff kağan bügün 6 beri ayakta hiç uyumadı gecede uyumadı tam olarak anladımı yavrum nedir baba yok evde babaanne yok 2 gündür hissetti galiba bööyle işte sizler nasılsınız
aglmak istiyorum yaa annemler olmasaydı napardım binicik bi bebekle bilmiyorum kapının önünde araba var kullanan yok ehliyet kesinlikle gereklymiş ekip çagırdım ekiple gittik hastaneye eşim emniyet mensubu oldugu için zor anlarımızda başvurabiliyoruz allahtan
stoşum tosbanındamı başladı gaz sancısı hani yoktu yaa kıyamam
kızlar gelelim bana...
doğumdan beri her sabah sopa yemiş gibi kalkıyorum.kesinlikle yürüyemiyorum kızı düşürürüm die önce bi dolanıyorum odada sonra kızı alıp salona geçiyorum ..belim tutmuyor ayaklarımın altı acıyor 20 dakka falan sürüyor gün içinde düzeliyorum.sizdede oluyormu ne zaman bitecek bu..17 kilo duruyor bu arada...gerçi tartılmadım ama hissediyorum..dışarı her çıktığımda ipek kanguruda oluyor boynumda onu çıkarıp tartılmak çok zor oluyor..
ayrıca 2 gündür çok fena yaramazlaştı..emerken hava yutuyor bunu nasıl engelliycem ya..
emziriyorum feryat figan gazdan ..sağıp veriyorum sütü hiç bi problem yok...doktorun gösterdiği gibi emziriyorum
hürremcim geçmiş olsun depremden ötürü
kaçtım kızlar bennnn
kıslaaaarr bugün evlilik yıldönümümüz.....ama biz bilmeden bu gün için plan yapmıştık taa ramazanın başında....5 yılımızı bitirdik...çok şükür ...evlilikte en zor yılmış derler 5. yıl için...şükürler olsun atlattık...zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun o zaman
şaka bi yana nice senelere a.s.
inş canım
bu kil mevzusu hepsi buradada kilo aldırıcı olarak satılıyor
saol stoşum inşallah geçicek hadi bak sen tosbikimize
Teşekkürler canım ama ben merkezde değilim hiç hissetmedim çok şükür
maibeyaz merkezde galiba o baya korkmuş gelmiş geçmiş olsun inşallah
kıslaaaarr bugün evlilik yıldönümümüz.....ama biz bilmeden bu gün için plan yapmıştık taa ramazanın başında....5 yılımızı bitirdik...çok şükür ...evlilikte en zor yılmış derler 5. yıl için...şükürler olsun atlattık...zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
kızlar adet oldum tamda yarın ankaraya gidicektik sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.karın ağrısı da var hamilelikten önce nasılsa öyle yani değişiklik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?