2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

aglmak istiyorum yaa annemler olmasaydı napardım binicik bi bebekle bilmiyorum kapının önünde araba var kullanan yok ehliyet kesinlikle gereklymiş ekip çagırdım ekiple gittik hastaneye eşim emniyet mensubu oldugu için zor anlarımızda başvurabiliyoruz allahtan

beyaz melek emel meleklerimiz çok tatlı çok güzel büyümüşler maşallah size

huricim eşini de doğum günü kutlu olsun inşallah istediğin gibi geçirirsin

teşekkür ederim canım saol.yaşlanıyoruz..hehehehe

kikoleyim canım benim bende günde bi paket sigara içerdim sabah işe giderken alırdım akşam eve gelirken bi daha yeni paket alırdım...hamileliğimin 8. haftasında bıraktım hala ağızıma sürmedim canım...kokusundan iğreniyorum ama keyifini çok özlüyorum çayımı kahvemi alayım oturup içeyim.ama nasıl oluyor bende anlamadım tutuyorum kendimi...içmiyorum inşallahta başlamam...

eşlerin anlayışsızlığıo bir çok kişide var benimkide bi aralar anlayışsızdı kendimi çok hırpaladığımı görünce biraz düzeldi...

canım çok sıkkın, kızım hasta oldu(( babamız gripti onada bulaştı, öksürüğü vardı burnu tıkalıydı gittik doktora ilaç verdi.. canım gidiyo onu öyle görünce(((
geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım ama önümüz kış teker teker hepimiz bi hastalık geçiricez gibi geliyo bana...

cok uzgunum coook ...kızıma bakıp bakıp aglıorum dayanamıorum
geçicek canım..ayrıca bi hata yapmış olabilirsin bunu yaptın diye dünyanın sonu mu..her derdin bir çaresi vardır .seninkide bulunmuş işte dahada kendini hırpalama melekelrimiz herşeyden anlıyorlar artık..sen üzüzlsen oda üzüzlür...bunu sen çok iyi biliyorsun zaten...
biz çok bilinçli bilgili anneleriz...ama anneyiz işte bazen bebeğimiz için doğru sandığımız şey yanlış olabilir bir dahakine dikkat edersin.allah daha büyük dert vermesin..

hanimlar ben size bir sey soracam. hani diyorsunuz ya doktor 100 cc ver dedi. 20 cc sagdim vs. bu cc nedir Allah askina? mililitre mi? (ml)
mililitre...bazı biberonlarda cc yazıyor heralde ben hiç görmedim ama aynı şey..

nur hurrem demresu tesekkur ediorum kızlar iiki varsınız hepiniz topigim..senağlama

Allah tum kuzuları hastalıklardan korusun ins..onların acısını bizlere bizimkini onlara yasatmasın :Saruboceq:
aminnnn :Saruboceq:

kızlar gelelim bana...
doğumdan beri her sabah sopa yemiş gibi kalkıyorum.kesinlikle yürüyemiyorum kızı düşürürüm die önce bi dolanıyorum odada sonra kızı alıp salona geçiyorum ..belim tutmuyor ayaklarımın altı acıyor 20 dakka falan sürüyor gün içinde düzeliyorum.sizdede oluyormu ne zaman bitecek bu..17 kilo duruyor bu arada...gerçi tartılmadım ama hissediyorum..dışarı her çıktığımda ipek kanguruda oluyor boynumda onu çıkarıp tartılmak çok zor oluyor..

ayrıca 2 gündür çok fena yaramazlaştı..emerken hava yutuyor bunu nasıl engelliycem ya..
emziriyorum feryat figan gazdan ..sağıp veriyorum sütü hiç bi problem yok...doktorun gösterdiği gibi emziriyorum

canım hosgeldın.benım oglanda suan kollarımda.:ecrin_bebek:
kucagımda uykuya daldı.kaydirigubbakcemile
bende senın gıbı gunduz uykusuna hıc guvenmıyorum 5 dakıka gecmeden hemen uyanıyor.lmaz:

hoşbuldum canımmmm Şeniz
insanı çocuğu yalancı çıkarırmış ya aman böyle yalancı çıkmanın göznü yiyim , maşallah uyanmadı hala benim paşaaaa delikafadulden

kızlar ne konuşuyosunuz... sütler nasıl foşur foşur geliyo...
deprem korkusuna sabaha kadar uyumadım...
algılama sorunu yaşıyorum...
biri beni aydınlatabilir mi

canım humana yada hipp marka emziren anne çayı + dereotu( ( demete sevgiler kaydirigubbakcemile5 )+bulgur+malt içeceği+güllaç(hafsaya sevgiler kaydirigubbakcemile5 ) + fenugreek(kibeleye sevgiler kaydirigubbakcemile5 ) yani çemenotuhapı ,bulabilirsen çemen otunun kendisi +rezene-anason-ısırgan otları +sanki kimyonun da iyi geldiğini okumuştum bi ara hatta ondan mıdır nedir humananın rezene çayı kimyonluymuş mesela + bol su(günde 3 ltden az olmayacak ) + no stres + düzeli demeyeyim de iyi bir uyku .. bunlar sütü ve kalitesini arttırıyor diye biliyoruz ...
kızlar dondurma yiyor musunuz

neredeyse doğmdan sonra pek yememeye başladım . hamileyken günde 2-3 kere yediğim oluyordu , doğumdan sonra azaldı , şu 1 aydır ağzıma sürmedim bile diyebilirm..

havalar soğudu mu o kadar benneyaptımki öfffffffff
kış geliyo :tomato:
bebeklerin elleri ayakları üşümüş gibi soğuk olurmuş bazı bazı . asıl şüdüğünü burnundan anlarmışız .. burnu soğuksa üşümüş demekmiş :sm_confused:

stoşum tosbanındamı başladı gaz sancısı hani yoktu yaa kıyamam

çokkkk çokkkkk geçmiş olsun canım eşine . inşallah sağlıcakla çıkacak hastaneden ..
ay yerim ben o kaan tosbaasını , babasının yokluğunu mu farketmiş hemen :asigim:
bizim gaz sorunumuz vardı ama aman aman deildi , bazı günler memde feryat figan olduğu oluodu ama sık gelmiyordu bu başımıza , şimdilerde nerdeyse akşamları hep oluyor , dün gündüz çok ağladı .. bende kucakta bakım ıkartamıyorm gazı uğraşmama rağmen ana kucağına koyuyorum , sallaıyor orda , sarsıntı iyi geliyor sanırım :sm_confused:
ağlaması kesiliyor bi süre sonra ..

benim de sırt ağrım var ve dizlerimde var ağrı .. hamlık zaten fena bi şakilde var .. neyse dr.dan ok y aldık , yürüyüş bandını yaptırıp başlıycam yavaştan yürümeye , başka yolu yok bu kilolardan kurtulmannın , dile kolay 14 kg vermem lazım benim de :1shok:

ahanda uyandı benim tosbikim delikafadulden

kıslaaaarr bugün evlilik yıldönümümüz.....ama biz bilmeden bu gün için plan yapmıştık taa ramazanın başında....5 yılımızı bitirdik...çok şükür ...evlilikte en zor yılmış derler 5. yıl için...şükürler olsun atlattık...zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun o zaman
şaka bi yana nice senelere a.s.

kızlar adet oldum tamda yarın ankaraya gidicektik sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.karın ağrısı da var hamilelikten önce nasılsa öyle yani değişiklik yok.

HAFSA bebişlerin üzerine ne örtüyorsun nasıl giydiriyorsun orda ana göre yanıma alıcam.bizim burada tek çıtçıtlı badiyle duruyor.evin içi 30 derece.

saol stoşum inşallah geçicek hadi bak sen tosbikimize

Şeniz seninle de şöyle adam akıllı sohbet demiyors ya :bbo:

Teşekkürler canım ama ben merkezde değilim hiç hissetmedim çok şükür
maibeyaz merkezde galiba o baya korkmuş gelmiş geçmiş olsun inşallah

sahi ben de öyle okudum sanki , yanlış okumuşumdur kafam depremde , bzim akrabaların hepsi konyada heralde bana öyle geldi dedim , demek maibeyaz da hissetmiş depremi
çok geçmş olsun maibeyaz a.s. :teselli:

anaaaaa tüh benneyaptımki
inşallah eğlenceli geçer bari gününüz
bu arada mutluluğunuz daim olsun , Allah daha da arttırsın :Saruboceq:
bizim de haziranda 6 bitti :asigim:

kızlar adet oldum tamda yarın ankaraya gidicektik sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.karın ağrısı da var hamilelikten önce nasılsa öyle yani değişiklik yok.

hadi yaaaaaaaa :1shok:
akannehir akannehir akannehir
ben de bugün bunu soracaktım ...
hani doğumdan sonra adetin adeti değişirdi Çok üzgünüm çoook
of yaaaaaa kafamçokkarıştı
senin de sez. dimi canım ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…