2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım geçmiş olsunnnn , kıyamam serrama .. annesi nasıl zordur kim bilir senin için de ...
canım sütüne etki etmesin üzüntün , Allah geçmez hastalık vermesin , korusun yavrularımızı türlü sıkıntılardan ...

evet canım sezeryan çokda halsizim ve kanamada baya var.dün lekelenme ydi bugün baya kanıyor.

şimdi bunu okuyunca regl olma düşüncesi hiç de sevimli gelmedi , ya şişliklerim gidecek diye istiyordum regl olayım ...
doğumn üzerinden kaç gün geçti canım , bizim 55 gün , bugün yarın olur muyum acaba ben de :bbo:
sanki 52. gününde olanı hatırlıyor gibiyim burdan fisfisfis
dinlen canım , çalışmaya başlamadın henüz değl mi ??

selam kıslar.. nasılsınız?? uzun zamandır giremedim nete..özledim hepinizii.. bebişler iyidir umarım. geçmişi okuyamadım bi serramızın hasta olduğunu okudum. geçmiş olsun rabbim acil şifa versin inş.
biz de dün doktordaydık. aşılarımızı vurulduk geldik.kızım büyümüş:) uzun boylu olacak dedi doktor amcamız..

teşekkür ederim canım...neyse ki sevdiğim bi arkadaşımıza gidiyoruz..zemuszemus kaydirigubbakcemile

HAFSA bebişlerin üzerine ne örtüyorsun nasıl giydiriyorsun orda ana göre yanıma alıcam.bizim burada tek çıtçıtlı badiyle duruyor.evin içi 30 derece.

canım yazmıştım ama görmedin sanırsam(bkz sayfa 603)kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım banim bebeği yatırdığım odanın sıcaklığı şu anda 23 derece....ben uzun kollu badi ve uzun pijama giydiriyorum...üzerinede gündüz penye battaniye gece kalın polar battaniye örtüyorum...bide ankaranın neresine geleceksiniz o da önemli..ben dikmende oturuyorum buralar biraz daha serince...

canım cım benim bugün tam 72.gün oldu. yok işe ekimin 6 sında başlııcam neyseki ama yarında yolculuk var aksi gibi.bakalım yarın çok yağmur olursa pazarada çıkabiliriz.

Hafsa canım çok saol cevapların için göremedim kız birtürlü rahat bırakmıyorki okuyayım bizde görümcemlere geliyoruz aydınlıkevlere yakın ordanda kv ye kırıkkaleye geçicez keşke vakit olsaydı görüşseydik ama zor görünüyor.

dılara nasılsın cnm ?cocuklar nasıl ?bızım kız dısarda arkadaslaarı geldı sımdı cıktılar dısarı oğluşuda sallıyorum suan uyur uyanık zaten gunduzlerı tavsan uykusunua yatıyor 5dak. bır uyanıyor ((ayrılamıyorumkı basından

slam...
hafsacığım evliik yıl dönümün kutlu olsun canım...nice mutlu kızlarınla eşinle uzuzn senelere inşasllah..
nesquik doğum günün kutlu olsun.nice senelere sanada.....kız deniz öyle üşümüyor mu yaa.nasıl duruyonuz öyle ben kısa kollu çıtçıtlı üstünede uzuzn kollu pijama ile tutuyorum evde hemde biz tepedeyiz bide 4. kat..valla iyi alıştırıyosun çocuğu gaz durumu nasıl...

bu arada benim kız sabahtan beri hatta dünden beri mızır olduğu için 2 gündür araziyim sanmayin ki bişeyden haberim yok okuyorum ama ayzamıyorum....hehehehe...öpüyorum hepinizi birazdan eşim gelir.iftar sonrası çaya davetliyiz .çok sıkıldım dışarı çıkmak istiyorum eşim yağmur geliyo çıkamazsın diyo..dua edinde yağmasın da azcık kapı dışarı çıkayım bunaldımmmmm..
hadi ben kaçtım gidemezsen akşama görüşürüzz muuucccccuukkk.

kızlar bu limonu çok sevdim ben...
kızım çok usluydu bu gün hiç eziyet etmedi...
hiç gazımız olmadı...
tabi akşama kadar uyudum sabaha kadar oturcam demez inşallah...

Meraba kıslar, nasılsınız?

Karencim tekrar tekrar geçmiş olsun serracıma sakın üzülme annesi sen onun kahramanısın düşün, en üzülürsen o daha cok üzülür Şeniz

Hafsa nice yıllara cnm, umarım eşin ve cocuklarınla daha nice yıldönümleri kutlarsınız a.s.

Nesquikcim seninde dogumgunun kutlu olsun, nice yıllara :1hug:

Benim için pek iyi bir gün degil aslında bugün canım annecimin 16.ölüm yıldönümü :gitme: Her yıl inanılmaz hüzünlü gecirdigim bu günümü bu sene kızımın verem aşısı vb. koşturmalarla geçirdim ve inanmıcaksınız ama az onceye dek bugünün 11 eylül oldugu aklıma dahi gelmemişti,
bi yandan hüzün kapladı içimi nasıl unuturum bugünü diye ama bir yandan da bugün benimde anne olmam garip bi mutluluk verdi bana, ilk kez bugünü yavrumla anne olarak kutluyorum ve annemi sanırım ilk kez bu yıl anlayabiliyorum. Mekanı cennet olsun annecimin ve tüm yanımızda olmayan annelerin, allah bebişlerimizi analı babalı büyütsün ve kimseleri annelerinden ayırmasınnn :Saruboceq:

cnm Allah sabır versın
ınsan gercekten cocuğu olmadan anne babaların dusuncelrını pek anlayamıyor ma bı cocuğu olduğu zaman hersey değişiyor
Rabbim bızı onlara onları da bızlere bagıslasın kımsenın acısını gostermesın

Teşekkür ederim cnm allah sabrını veriyo cidden, amin cnm güzel dileklerin içinde Şeniz

esım yok bu aksam ewde bızde saat 8de cop saatımız baslıyor atıp kuzucuklarımı alıp yan komsuma arkadasıma gecmeyı dusunuyoruz bakalım ...kızım ısrar edıp duruyor oğlusumda ınsallah rahat durur orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…