- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.061
kızıma da hastalık gecmiş oksuruo hırıldıo hapsuruyo..baygın bakıo..
2 surup verdi ama gecmezse ve hırltı derinden gelirse hemen getir dedi dr..inanılma uzgunum cok sucluyum.....ona bisi olmasın derken en buyuk kotulugu yine ben yaptım ..ne bicim anneyim ben..,
yazamıorum kızlar bana dua edin..
evet canım sezeryan çokda halsizim ve kanamada baya var.dün lekelenme ydi bugün baya kanıyor.
Şeniz seninle de şöyle adam akıllı sohbet demiyors ya :bbo:
sahi ben de öyle okudum sanki , yanlış okumuşumdur kafam depremde , bzim akrabaların hepsi konyada heralde bana öyle geldi dedim , demek maibeyaz da hissetmiş depremi
çok geçmş olsun maibeyaz a.s. :teselli:
anaaaaa tüh benneyaptımki
inşallah eğlenceli geçer bari gününüz
bu arada mutluluğunuz daim olsun , Allah daha da arttırsın :Saruboceq:
bizim de haziranda 6 bitti :asigim:
hafsacim nice mutlu yillara. Allah mutlulugunuzu daim etsin.
HAFSA bebişlerin üzerine ne örtüyorsun nasıl giydiriyorsun orda ana göre yanıma alıcam.bizim burada tek çıtçıtlı badiyle duruyor.evin içi 30 derece.
şimdi bunu okuyunca regl olma düşüncesi hiç de sevimli gelmedi , ya şişliklerim gidecek diye istiyordum regl olayım ...
doğumn üzerinden kaç gün geçti canım , bizim 55 gün , bugün yarın olur muyum acaba ben de :bbo:
sanki 52. gününde olanı hatırlıyor gibiyim burdan fisfisfis
dinlen canım , çalışmaya başlamadın henüz değl mi ??
Benim için pek iyi bir gün degil aslında bugün canım annecimin 16.ölüm yıldönümü :gitme: Her yıl inanılmaz hüzünlü gecirdigim bu günümü bu sene kızımın verem aşısı vb. koşturmalarla geçirdim ve inanmıcaksınız ama az onceye dek bugünün 11 eylül oldugu aklıma dahi gelmemişti,
bi yandan hüzün kapladı içimi nasıl unuturum bugünü diye ama bir yandan da bugün benimde anne olmam garip bi mutluluk verdi bana, ilk kez bugünü yavrumla anne olarak kutluyorum ve annemi sanırım ilk kez bu yıl anlayabiliyorum. Mekanı cennet olsun annecimin ve tüm yanımızda olmayan annelerin, allah bebişlerimizi analı babalı büyütsün ve kimseleri annelerinden ayırmasınnn :Saruboceq:
cnm Allah sabır versın
ınsan gercekten cocuğu olmadan anne babaların dusuncelrını pek anlayamıyor ma bı cocuğu olduğu zaman hersey değişiyor
Rabbim bızı onlara onları da bızlere bagıslasın kımsenın acısını gostermesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?