2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

doğum günün kutlu olsun canım nice senelere bebişinle eşinle sağlıkla huzurlu mutluluklarrra.s.

sağol canım bende iyiyim çok şükür evde iş güç peşinde bu aralar işim bitmiyo benim tembelmi oldum yoksa yetişemiyomuyum diye düşünüyorum ne güzel komşuna geçmişsindir şimdi eşim evdeyken hayata beni bir yere göndermiyoo hoş zaten akşamalrı göndersede ben gitmek istemem önceden gündüz evde durmazdımm ama şimdi evden çıkasım yok çocuk hasta olur diye bide komşuya gitmek mesele değil giderim ama el kadar bebeği şapur şupur yutuyolar ona çok kızıyorum ben bile yeni yeni öpüp koklamaya başladımm o yüzden bir yere gidipde kendimide çocuğda huzursuz etmek istemiyorum evdede çok sıkıldım ama ne yapalım bi vakit böyle geçecekk pazartesi ikimizde koştuturuz okul yolunda artık bi heyecan varki sorma küçük çocukla nasıl yaparım ederim diye allah yardım etsin bizee:Saruboceq:

canım allah sabır versin bak ne güzel sende bi anne oldun bi destek bi sevinç en azından derdini kederini bi kenara atacak bi uğraşın varr allah bebişine ve sana uzun ömürler versinnŞeniz

hafsacım eşinle çocuklarınla daha nice yıllara inşallah benimde haziranda bitti 5.yılımız
nesguik
sanada canım mutlu yıllar inşallah oğlun ne güzel süpriz yapmış anasına
zuzucum başın sağolsun canım mekanı cennet olsun
karenim serramız biranönce iğleşsin inşallah
çiçekcim galiba sen sormuştun oto koltuğu işini evet benimkide orda uyumayı seviyo çünkü aynı kucaklarımızdaki gibi iki büklümler öle sanıyolar canım dert etme ama sabaha kadarda tabikide orda bekletme
başka ne vardııııııı........
ilayda ve cerenin buluşmalarınıda gördüm maşallah ikisinede
starcım iyi dileklerin için saolasın canımmmm
tospağanda inşallah gaz sorununu atlatırda sizde rahat edersiniz
eşinle eşim hemşeri çıktılar negüzelll haaa o dediğin lafı anneme sordum bilemedi hemşinlice ayrı oluyomuş
hürrem ve maibeyaz çok geçmiş olsunlarrr inşallah dahada sallamazzz
huricim özlettin ikigündür kendini e hadi kop gel artıkım yaaaaa

herkese merhaba
kızlar oğlumu bır turlu ısıtamıyorum soguk terler dökuyo hastamı oldu acaba yaaa offf (

canım şimdiden sıkı giydirmee kışın nasıl ısıtacaksın bak biz bile halen bi çıtçıtlı badi üstüne ince uzun kollu pijama giydiriyoruz evlerimiz dışarsına göre daha sıcak belki inanmıcaksın ama ben halen salonun camını açıp öyle yatıyoruz yoksa gece çok sıcak oluyo uyunmuyoo ordan gelen serinlik yetiyo bizee bence sen çınarı biraz soy rahat bırak çocuğu telaş yapmaa benim kızında eli ayağı buz gibi ama önemli olan vücudunun sıcak yada normal olması önemlii ufo içinse çok erken sakın şimdi açmaa daha çok hasta edersinn

kızlar bu arada bende çok sevinçliyimmmmmmm
dün kızım 2 .ayını doldurdu ve doktor kontrolümüz vardı herşey gayet güzeldi derken ortepediye geçtik malum kalçası için
flim çekildi yavruma ve sonuç gayet iyi düzelmiş çok şükürrrrrr
ama neolur neolmaza 4.ay bidaha flim çekilecekmiş

Aferin kız iyi yapmışsın da ne zamanı istiyor anlamadım. Yani büyük bir karar mı verecek de bu kadar nazlanıyor. Ne diyeceğim. Artık erkekler nazlı oldu. Bizler de erkek gibi mi olduk ne?

Canım kalçasında ne vardı ben bilmiyorum. Geçmiş olsun dememe gerek yok galiba. Zaten geçmiş.:teytey:

benimde idrar yolum acayipbakterilenmiş ve enfeksiyon kapmış malesef antibiyatik verdi ama hafif dozda ve 10 gün kullanacakmışım böbreklerimede filim verdi ama pazartesiye kaldı
ondan sonra şu vücüdumdaki ağrıyın tüm kemiklerim için fizik tedaviye gittim onada baştan aşağı flim çekildim boyun ve sırtımda düzleşme varmış belden yukariki ağrılar ondanmış emzirmekte dahada tetiklemiş malum belfıtığımda vardı
bacaklardaki ağrıda demir eksikliğindenmiş oda krem verebildi malesef ve 14 günlük fizik tedavi işte ama ben 2 çocukla nasıl gidecemki kaynanada 3-5 güne gidecek kocişte malum çalışıyo kaldık ölece yani

canım öncelikle hoşgeldin eskiden sende gecelerdeydin sende gelmez oldun bak
eşim işlerden dolayı kafası baya bozukmuş kendini eve bize veremiyomuş onun için zaman istedi ciddi ciddi boşanacağım yok ama amaç onun gözünü korkutmaktı zannedersem korkmuş deminden beri telefon açıyoooooo aşkımlı meşkimli felan filan işte
neyse kızım 1 aylıkken kalça usg sinde kalça çıkıklığı çıktı 1 ay çift bez kullandık doktorumuz dedi anca oluşuyo 2 bez geçirir dedi yoksa 2 ayında tedaviye başlanacaktı bugün flim çekildi ve geçmiş çok şükür

canım çok geçmiş olsun ilaçlarını düzenli kullan bari çabuk atlat kıznına maşallah düzelmişş :1hug:

kızlar slm bebişlere limon veriyormuşsunuz gaz için ama ilerde mide problemleri yaşatıyomuş gastrit olma ihtimalleri var ben oyüzden vermiyorum.

slm kızlar geçmiş olsun kikoleyim kızlar bu sablex damlayı kaç dmlayı kaç damla veriyorsunuz bana drum 4 damla dedi daha bugün ilk günümüz anca etkileyecek çocuğun gazımı var huysuzlukmu çözemedim yatağa yatırıyorum hıçkırıklarla ağlıyor kucağıma alıyorum anında susuyor gazı olan çocuk kucaktada ağlar heralde neyseki şu anda uyudu artık akşam iftarda yemek yedirmedi nazlı kızım bana

ooo o nasıl uykuymuş canım maşallah kızına 9 saat uyumuş...

canım benim yaa Allah sabırlar versin anneden ayrı olmak ne zormafoldumbenAllah sana hayırlı uzun bir ömür versin kızından ayırmasın...:Saruboceq:
gözün aydın canım çok sevindim kalçasının düzelmesine...
kızz hurişş nerdesin pikaçuyumu kovalıyonnn:roflol::roflol:
bu pikaçu meselesini ben pek anlamadım:uhm:..diloşcum aydınlatır mısın benifisfisfis

İyi gecelerrr zemuszemus
Biz geldik,bugün 4 tane ev baktık sadece birini beğendik fiyatı 500 tl. ama merkezi sistem,kapıcısı aylığı elektrik su vs. derken bize aylık 1 milyara patlıy yüzden tutmuyoruz sanırım.Bide yağmur yağdı bi güzel ıslandık.
Şimdi oğluşum uyuyo koca başımda sütlü kahve yaparak kandırdım onu oyalanıyo kaydirigubbakcemile3.Benimde uykum var aslında ama size bi bakmak istedim.Kimler var bakiim parmakları görebilir miyimm opuyorumnanaktan

ben kullandığım zamanlar 10 damla veriyordum

ay çok zor allah kolaylık versin sana umarım hem cebinize hemde size uygun bir yer bulursunuz

Valla bugün kız durmadı. Uyumadı. Şimdi babasına devrettim nöbeti. Sürekli dolaşmak istiyor. Halim kalmadı valla.
Eşinin iş yüzünden keyfi yoksa fazla da üstüne gitme sonra ters teper. Anlayışsız eş olarak görmesin seni canım.
Kızın için çok üzüldüm ya. Neyseki atlatmışsın. Çok zordur bilirim. Bi akrabamızda olmuştu. Onun kızına tedavi gerekmişti. ALlahtan sende böyle bi durum yok.

hayinler nirdesiniz her akşam bensiz kaynatırsınız bu akşam kimsecikler yokk ühühüüü:sinifsinif: demetttim nirdesinn özledim senii bak ben geldim sen yoksunnn:umursamaz:

selam kızlarrrr

çokkk yorucu bir gündü

sabah 8.30 da kalktık 9 da kızım aşılarını oldu
çokkkkkk ağladı içim eridi içini çeke çeke ağladı bebeğim
annesini de ağlattı

sonra eve geldik
kapattırdığım mutfak balkonuma dolap yaptırtıyordum 10 da gelecekti ustalar bekle bekle 11 de geldiler
12 30 a kadar anca kurdular

bu arada bugün tam tamına 10 kişi iftara misafirim vardı

kızım aşılardan çok huzursuz oldu hiç durmadı durmadan ağladı
bi kızıma koştum bi evin işlerine bi yemeğeeee
çok şükür atlattım
eltim biraz erken geldi sağolsun kızımla ilgilendi de son 2 saat en azından daha rahat oldu

menüm

mercimek çorba
etli kuru bamya
saç kavurma
fırında patates
kaşarlı mantar
közlenmiş patlıcan salatası
yeşil salata
sarma
şekerpare

güzel geçti ama bende bittim
kızım hiç uyumadı bugün hep mızır mızırdı
kucaktan kucağa gezdi
birde fitilden sanırım sürekli tata yaptı

ancak az önce daldı şimdi uyuyor çok şükür

57 cm ve tam 6 kg olmuş minik çileğim maşallah prensesime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…