- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.081
dılara nasılsın cnm ?cocuklar nasıl ?bızım kız dısarda arkadaslaarı geldı sımdı cıktılar dısarı oğluşuda sallıyorum suan uyur uyanık zaten gunduzlerı tavsan uykusunua yatıyor 5dak. bır uyanıyor((ayrılamıyorumkı basından
Benim için pek iyi bir gün degil aslında bugün canım annecimin 16.ölüm yıldönümü :gitme: Her yıl inanılmaz hüzünlü gecirdigim bu günümü bu sene kızımın verem aşısı vb. koşturmalarla geçirdim ve inanmıcaksınız ama az onceye dek bugünün 11 eylül oldugu aklıma dahi gelmemişti,
bi yandan hüzün kapladı içimi nasıl unuturum bugünü diye ama bir yandan da bugün benimde anne olmam garip bi mutluluk verdi bana, ilk kez bugünü yavrumla anne olarak kutluyorum ve annemi sanırım ilk kez bu yıl anlayabiliyorum. Mekanı cennet olsun annecimin ve tüm yanımızda olmayan annelerin, allah bebişlerimizi analı babalı büyütsün ve kimseleri annelerinden ayırmasınnn :Saruboceq:
herkese merhaba
kızlar oğlumu bır turlu ısıtamıyorum soguk terler dökuyo hastamı oldu acaba yaaa offf(
canımcım belki kociş romeo değil ama inana ben julyetide geçmişimdir ilgiyse alakaysa en alası bendedir ama son bir ay hiç alakasız vurdum duymaz oldum ilgilenmedim sormadım bakmadım dayanamadı en son nehaller oluyo sana dedi bende senin bana yaptıklarını yapıyorum hoşuna gitmedimi dedim gitmemiş ama hakkaten aynen onun davrandığı gibi yaptım hatasını anladı benden azcık zaman istedi bakalım çok ciddi olduğumu sanmıyorum ama amacıma varıyo gibiyim:lepi:
kızlar bu arada bende çok sevinçliyimmmmmmm
dün kızım 2 .ayını doldurdu ve doktor kontrolümüz vardı herşey gayet güzeldi derken ortepediye geçtik malum kalçası için
flim çekildi yavruma ve sonuç gayet iyi düzelmiş çok şükürrrrrr
ama neolur neolmaza 4.ay bidaha flim çekilecekmiş
Aferin kız iyi yapmışsın da ne zamanı istiyor anlamadım. Yani büyük bir karar mı verecek de bu kadar nazlanıyor. Ne diyeceğim. Artık erkekler nazlı oldu. Bizler de erkek gibi mi olduk ne?
Canım kalçasında ne vardı ben bilmiyorum. Geçmiş olsun dememe gerek yok galiba. Zaten geçmiş.:teytey:
benimde idrar yolum acayipbakterilenmiş ve enfeksiyon kapmış malesef antibiyatik verdi ama hafif dozda ve 10 gün kullanacakmışım böbreklerimede filim verdi ama pazartesiye kaldı
ondan sonra şu vücüdumdaki ağrıyın tüm kemiklerim için fizik tedaviye gittim onada baştan aşağı flim çekildim boyun ve sırtımda düzleşme varmış belden yukariki ağrılar ondanmış emzirmekte dahada tetiklemiş malum belfıtığımda vardı
bacaklardaki ağrıda demir eksikliğindenmiş oda krem verebildi malesef ve 14 günlük fizik tedavi işte ama ben 2 çocukla nasıl gidecemki kaynanada 3-5 güne gidecek kocişte malum çalışıyo kaldık ölece yani
ooo o nasıl uykuymuş canım maşallah kızına 9 saat uyumuş...Benim kızın kilosu iyi olduğu için geceleri kaldırmıyorum. Sadece sahurda yattığı tarafı değiştiriyoruz. Dün 23:30'da uyudu. Sabah 9'da kalktı. Enteresandır geceleri uyumaya başladı ama ben kendimi daha yorgun hissediyorum.
canım benim yaa Allah sabırlar versin anneden ayrı olmak ne zormafoldumbenAllah sana hayırlı uzun bir ömür versin kızından ayırmasın...:Saruboceq:Benim için pek iyi bir gün degil aslında bugün canım annecimin 16.ölüm yıldönümü :gitme: Her yıl inanılmaz hüzünlü gecirdigim bu günümü bu sene kızımın verem aşısı vb. koşturmalarla geçirdim ve inanmıcaksınız ama az onceye dek bugünün 11 eylül oldugu aklıma dahi gelmemişti,
bi yandan hüzün kapladı içimi nasıl unuturum bugünü diye ama bir yandan da bugün benimde anne olmam garip bi mutluluk verdi bana, ilk kez bugünü yavrumla anne olarak kutluyorum ve annemi sanırım ilk kez bu yıl anlayabiliyorum. Mekanı cennet olsun annecimin ve tüm yanımızda olmayan annelerin, allah bebişlerimizi analı babalı büyütsün ve kimseleri annelerinden ayırmasınnn :Saruboceq:
gözün aydın canım çok sevindim kalçasının düzelmesine...kızlar bu arada bende çok sevinçliyimmmmmmm
dün kızım 2 .ayını doldurdu ve doktor kontrolümüz vardı herşey gayet güzeldi derken ortepediye geçtik malum kalçası için
flim çekildi yavruma ve sonuç gayet iyi düzelmiş çok şükürrrrrr
ama neolur neolmaza 4.ay bidaha flim çekilecekmiş
bu pikaçu meselesini ben pek anlamadım:uhm:..diloşcum aydınlatır mısın benifisfisfiskızz hurişş nerdesin pikaçuyumu kovalıyonnn:roflol::roflol:
slm kızlar geçmiş olsun kikoleyim kızlar bu sablex damlayı kaç dmlayı kaç damla veriyorsunuz bana drum 4 damla dedi daha bugün ilk günümüz anca etkileyecek çocuğun gazımı var huysuzlukmu çözemedim yatağa yatırıyorum hıçkırıklarla ağlıyor kucağıma alıyorum anında susuyor gazı olan çocuk kucaktada ağlar heralde neyseki şu anda uyudu artık akşam iftarda yemek yedirmedi nazlı kızım bana
İyi gecelerrr zemuszemus
Biz geldik,bugün 4 tane ev baktık sadece birini beğendik fiyatı 500 tl. ama merkezi sistem,kapıcısı aylığı elektrik su vs. derken bize aylık 1 milyara patlıyyüzden tutmuyoruz sanırım.Bide yağmur yağdı bi güzel ıslandık.
Şimdi oğluşum uyuyo koca başımda sütlü kahve yaparak kandırdım onu oyalanıyo kaydirigubbakcemile3.Benimde uykum var aslında ama size bi bakmak istedim.Kimler var bakiim parmakları görebilir miyimm opuyorumnanaktan
ay çok zor allah kolaylık versin sana umarım hem cebinize hemde size uygun bir yer bulursunuz
canım öncelikle hoşgeldin eskiden sende gecelerdeydin sende gelmez oldun bak
eşim işlerden dolayı kafası baya bozukmuş kendini eve bize veremiyomuş onun için zaman istedi ciddi ciddi boşanacağım yok ama amaç onun gözünü korkutmaktı zannedersem korkmuş deminden beri telefon açıyoooooo aşkımlı meşkimli felan filan işte
neyse kızım 1 aylıkken kalça usg sinde kalça çıkıklığı çıktı 1 ay çift bez kullandık doktorumuz dedi anca oluşuyo 2 bez geçirir dedi yoksa 2 ayında tedaviye başlanacaktı bugün flim çekildi ve geçmiş çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?