2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hayinler nirdesiniz her akşam bensiz kaynatırsınız bu akşam kimsecikler yokk ühühüüü:sinifsinif: demetttim nirdesinn özledim senii bak ben geldim sen yoksunnn:umursamaz:

geldim diloşummmopuyorumnanaktan
az önce yolcu ettim misafirlerimi valla
çay bulaşıkları tezgahta ben hemen buraya koştummmmmmmdelikafadulden
bende seni özledim tatlimmmmmmŞeniz
nasılsın daha geçmişe bakamadım nasıl geçti iftarın yorgunluğunu atabildin mi
prensesler nasılll

oyy oyy sende benim gibi baya yorulmuşsun canım yaa hemde aşı günü misafir bi yandan iyi dayanmışsınn maşallahh çileğineee yerim onu çıtır çıtırrrcokacimcoook

bende anca bugün kendimee gelebildim vallahii çok yorucu oluyo eşime dedim bidaha bana deme şunu çağıralım bunu çağıralım bebekle olmuyoo herşeye birden koşturmak çok zor pestili çıkıyo insanın 1haftadır eşimi atlatıyorum adam en sonunda delirdii beni aksatıyosun diyee bu akşamda onun gönlünü yaptıkkk:kedi:kaydirigubbakcemile3

bu arada ben adet oldum dedim yaa 5 6damla kan geldi daha ilerisi gerisi yok ne oldu bende anlamadım ben şimdi adet oldummu olmadımmılaelaelaelaelae

ayy benim büyük cadı pazartesi okula başlıcak bakalım nasıl olcak heyecan var okul yollarında koşturmaca başlıyoo bebişle bakalım nasıl git gel yapcazzkaydirigubbakcemile

hemde ne yorulmak inan bugün döktüğüm terin haddi hesabı yokkkk:umursamaz:
aslında kalabalık almıyacaktım sadece eltimleri çağıracaktım ama görümcemler dün eltimde iftardaydı eltime demişki yarın akşam demete habersiz iftara gidicez eltim tabi şok
bişeyde diyememiş çünkü :umursamaz:biz başbaşa olmak istiyorduk iyi anlaşıyoruz
tabi eltim gece onlar gidince bana haber uçurdu hemen şimdi basılsak ayıp olacak bizi çağırmadın diycek
artık onlara da söyledim arayıp aaaa bizde zaten akşama sana habersiz gelecektik dedi
yani insanın yemeği olur olmaz
dünden kalanları yiycez belki kendime göre vardı yani ne düşüncesizler yahu
ee onları alınca tabi kayınvaldemler allahın emri oldu
hiç gelmediyse kayınvaldem bana 5 kere gelmiştir bu ramazan
kafasına göre arar size geliyoz diye ezana 2 saat kala
neyse böyle oldu işte atlattım ama bende bittim çocukla çok zor

ye teyzesi ye tam yemelik oldu ama bugün pek huysuzdu kızım aşılardan dolayı:gitme:

adet olmuşsun canım 1 damla bile gelse adet oluyormuş o
zamanla düzene girecektir
inşallah bende olurum yaa böyle çok zorrrrr:sinifsinif:

ayy benim büyük cadı pazartesi okula başlıcak bakalım nasıl olcak heyecan var okul yollarında koşturmaca başlıyoo bebişle bakalım nasıl git gel yapcazzkaydirigubbakcemile

oyy hayırlı olsun şimdiden Allah zihin açıklığı versin güzel prenseseeopuyorumnanaktan
ilk zamanlar zor olur canım ama zamanla alışırsın sende o tempoya

kıyamam ben onaa yarına bişeyciği kalmaz sabah gülücüklerle uyandırır seni annesii benim kız benden başkasına gülmüyo eşimde sinir oluyo ben babasıyım niye bana somurtuoy bu kız diyoben bi annemm yerim seni diye sesleneyim kıkır kıkır gülüyo hemenopuyorumnanaktan

oyyyyyyyyyyy severim onun gülücüklerini yaaaaopuyorumnanaktan
aferim kızıma hakedene gülüyo gülmesin öyle herkeseee:lepi:
benimkide agulara başladı ağzını şekilden şekile sokuyo ses çıkartmaya çalışırken
sürekli konuşuyorum o da cevap vermeye çalışıyokaydirigubbakcemile3
gülücükleri de dünyanın en güzel hediyesi banaopuyorumnanaktan

ayy büyüyorlar çokkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerelerden nereye geldik rabbim yavrularımızı korusun hep sağlıklı olsunlar hep yüzleri gülsün inşallahhhhh:Saruboceq:

onlar pikaçuyu kovalıyolar kesinnnkaydirigubbakcemile3

delikafadulden:jeyyar::roflol::dance:

aminn canımm allah yavrularımıza uzun ömürler sağlık sıhat versin bi gülücükleri yetiyo herşeye ömere bedell vallahhhiiopuyorumnanaktan

hurişş kikoş beni dövceklerr gelmediklerine göre kesin meşgüllerrr:icecream:delikafadulden

aminn canımm allah yavrularımıza uzun ömürler sağlık sıhat versin bi gülücükleri yetiyo herşeye ömere bedell vallahhhiiopuyorumnanaktan
hurişş kikoş beni dövceklerr gelmediklerine göre kesin meşgüllerrr:icecream:delikafadulden

kaçarıssssssss yakalayamazlarrrrrrrdelikafadulden
kızımmmm sen tabe sıranı savdın demiiii onlara laf söylüyonnnnndelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

slm annişler ben geldim
çok değil okuncak 2 sayfam var hemen geliyorummmm

hoşgeldin kuşummmmmŞeniz
nerde kaldın anacım yoksam bi yaramaslıklar mı yaptınızzzlmaz:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

ben daha geçmişe bakamadım valla geçmişe daldım mı sohbet edemiyorumm:umursamaz:
ahanda basıldık kikoş geldiii:kedi:

kaçamadıkkkkkkk:kedi:delikafadulden
[/B]

canım çok geçmiş olsun ilaçlarını düzenli kullan bari çabuk atlat kıznına maşallah düzelmişş :1hug:

canlarım saolun valla bugün hastanenin kapısından girerken tamda cuma okunuyodu allahım dedim neolur beni bukapıdan perişan çıkarma neolur kızım iğleşmiş olsun dedim allahım duamı kabul etti çok şükürrrr
allah kabul etsin iftarını canım bende geçen ağırladım 5 kişiyi bi 5 te pazara var dahada alamam kaynana gidiyo galiba
öykümüz aşılarını olmuş maşallah bizimki çarşamba günü canım inşiallah sizdede ateş felan olmaz
bizimde kilomuz 6 boyumuz 56 mış teyzesi maşallah aynı gün doğdular nerdeyse aynı gidiyolar hehe
ay ya ne heycanlıdır şimdi şevval hemi annesiii ay sende öle ol nasılı masılı bırak boşver illaki bi şekilde olcak şimdiden sitres yapıp bu ilklerin tadını kaçırmaaaaa
onlar pikaçuyu kovalıyolar kesinnnkaydirigubbakcemile3
ah keşkem keşkem ama nerdeeeeeeeee
adam bizden hortlak görmüş gibi kaçıyo
bak hatta size bi fıkra anlatacam bu konuyla ilgili az bekleyin emi
ahanda basıldık kikoş geldiii:kedi:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yaa vallahii kaçamadım bu akşam adama herakşam bi bahane yada uyuyo numarası yapıyodum bu akşam adam benden önce yatağa girip bekledi:jeyyar:naniknanik ne kadarda rahattık 9aydır insan alışıncaa zor geliyooo:roflol::roflol:

hemde nasıl heyecanlı inşallah sonuna kadar böyle hevesli gideriz okulaazemuszemus

kikoşummmmmmmmmm çok sevindimmm maşallah prensese iyileşmiş çokkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrr
alıntın da olmasa görmeyecektim hiç geçmişe bakmadım

ayrıca çokkk teşekkür ederiz teyzesiii
oyyy hemen hemen aynılar hakkatten maşallah prenseslerimizeeeee

benim kız fazla kilo olarak gitmiyoo kızlar sütüm yaramıyo sanırım 2. ayın bitiminde 5400 gramdı bu arada 3 gündür mamayıda kestim günde 2 sefer mama veriyodum sütüm azdı ama 3 gündür normale döndü bide benim kız nedense bu aralar fazla emmek istemiyoo memede en fazla 5 dakika kalıyo mamayıda almıyoo bi gariplik var bakalım hayır olsun ayın 24 kontrolümüz varr:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
aminnnnnnnn diloşummm
Rabbim hayırlı ve bereketli yağmurlar versinnnnnnn:Saruboceq:
burada bugün acaip bi sıkıntı ve nem vardı resmen şakır şakır terledik
sonra bi ara yağdı ama çabuk geçti
şimdi serinlik çöktü balkondayım hava harika
büyük tosbamı kavga döğüş yatağa gönderdim
dalsın diye bekliyorum
babasıda beni bekliyorrrlaelaelaelaelae:kedi:kaydirigubbakcemile

hımm anladım canım seninde pikaçuyla işin var hadi izin verdik git bakiimdelikafaduldennaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…