- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.101
hayinler nirdesiniz her akşam bensiz kaynatırsınız bu akşam kimsecikler yokk ühühüüü:sinifsinif: demetttim nirdesinn özledim senii bak ben geldim sen yoksunnn:umursamaz:
selam kızlarrrr
çokkk yorucu bir gündü
sabah 8.30 da kalktık 9 da kızım aşılarını oldu
çokkkkkk ağladı içim eridi içini çeke çeke ağladı bebeğim
annesini de ağlattı
sonra eve geldik
kapattırdığım mutfak balkonuma dolap yaptırtıyordum 10 da gelecekti ustalar bekle bekle 11 de geldiler
12 30 a kadar anca kurdular
bu arada bugün tam tamına 10 kişi iftara misafirim vardı
kızım aşılardan çok huzursuz oldu hiç durmadı durmadan ağladı
bi kızıma koştum bi evin işlerine bi yemeğeeee
çok şükür atlattım
eltim biraz erken geldi sağolsun kızımla ilgilendi de son 2 saat en azından daha rahat oldu
menüm
mercimek çorba
etli kuru bamya
saç kavurma
fırında patates
kaşarlı mantar
közlenmiş patlıcan salatası
yeşil salata
sarma
şekerpare
güzel geçti ama bende bittim
kızım hiç uyumadı bugün hep mızır mızırdı
kucaktan kucağa gezdi
birde fitilden sanırım sürekli tata yaptı
ancak az önce daldı şimdi uyuyor çok şükür
57 cm ve tam 6 kg olmuş minik çileğim maşallah prensesime
geldim diloşummmopuyorumnanaktan
az önce yolcu ettim misafirlerimi valla
çay bulaşıkları tezgahta ben hemen buraya koştummmmmmmdelikafadulden
bende seni özledim tatlimmmmmmŞeniz
nasılsın daha geçmişe bakamadım nasıl geçti iftarın yorgunluğunu atabildin mi
prensesler nasılll
oyy oyy sende benim gibi baya yorulmuşsun canım yaa hemde aşı günü misafir bi yandan iyi dayanmışsınn maşallahh çileğineee yerim onu çıtır çıtırrrcokacimcoook
bende anca bugün kendimee gelebildim vallahii çok yorucu oluyo eşime dedim bidaha bana deme şunu çağıralım bunu çağıralım bebekle olmuyoo herşeye birden koşturmak çok zor pestili çıkıyo insanın 1haftadır eşimi atlatıyorum adam en sonunda delirdii beni aksatıyosun diyee bu akşamda onun gönlünü yaptıkkk:kedi:kaydirigubbakcemile3
bu arada ben adet oldum dedim yaa 5 6damla kan geldi daha ilerisi gerisi yok ne oldu bende anlamadım ben şimdi adet oldummu olmadımmılaelaelaelaelae
ayy benim büyük cadı pazartesi okula başlıcak bakalım nasıl olcak heyecan var okul yollarında koşturmaca başlıyoo bebişle bakalım nasıl git gel yapcazzkaydirigubbakcemile
oyyyyyyyyyyy severim onun gülücüklerini yaaaaopuyorumnanaktankıyamam ben onaa yarına bişeyciği kalmaz sabah gülücüklerle uyandırır seni annesii benim kız benden başkasına gülmüyo eşimde sinir oluyo ben babasıyım niye bana somurtuoy bu kız diyoben bi annemm yerim seni diye sesleneyim kıkır kıkır gülüyo hemenopuyorumnanaktan
onlar pikaçuyu kovalıyolar kesinnnkaydirigubbakcemile3
oyyyyyyyyyyy severim onun gülücüklerini yaaaaopuyorumnanaktan
aferim kızıma hakedene gülüyo gülmesin öyle herkeseee:lepi:
benimkide agulara başladı ağzını şekilden şekile sokuyo ses çıkartmaya çalışırken
sürekli konuşuyorum o da cevap vermeye çalışıyokaydirigubbakcemile3
gülücükleri de dünyanın en güzel hediyesi banaopuyorumnanaktan
ayy büyüyorlar çokkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerelerden nereye geldik rabbim yavrularımızı korusun hep sağlıklı olsunlar hep yüzleri gülsün inşallahhhhh:Saruboceq:
delikafadulden:jeyyar::roflol::dance:
aminn canımm allah yavrularımıza uzun ömürler sağlık sıhat versin bi gülücükleri yetiyo herşeye ömere bedell vallahhhiiopuyorumnanaktan
hurişş kikoş beni dövceklerr gelmediklerine göre kesin meşgüllerrr:icecream:delikafadulden
slm annişler ben geldim
çok değil okuncak 2 sayfam var hemen geliyorummmm
ahanda basıldık kikoş geldiii:kedi:
canım çok geçmiş olsun ilaçlarını düzenli kullan bari çabuk atlat kıznına maşallah düzelmişş:1hug:
slm kızlar geçmiş olsun kikoleyim kızlar bu sablex damlayı kaç dmlayı kaç damla veriyorsunuz bana drum 4 damla dedi daha bugün ilk günümüz anca etkileyecek çocuğun gazımı var huysuzlukmu çözemedim yatağa yatırıyorum hıçkırıklarla ağlıyor kucağıma alıyorum anında susuyor gazı olan çocuk kucaktada ağlar heralde neyseki şu anda uyudu artık akşam iftarda yemek yedirmedi nazlı kızım bana
ooo o nasıl uykuymuş canım maşallah kızına 9 saat uyumuş...
canım benim yaa Allah sabırlar versin anneden ayrı olmak ne zormafoldumbenAllah sana hayırlı uzun bir ömür versin kızından ayırmasın...:Saruboceq:
gözün aydın canım çok sevindim kalçasının düzelmesine...
bu pikaçu meselesini ben pek anlamadım:uhm:..diloşcum aydınlatır mısın benifisfisfis
canlarım saolun valla bugün hastanenin kapısından girerken tamda cuma okunuyodu allahım dedim neolur beni bukapıdan perişan çıkarma neolur kızım iğleşmiş olsun dedim allahım duamı kabul etti çok şükürrrrValla bugün kız durmadı. Uyumadı. Şimdi babasına devrettim nöbeti. Sürekli dolaşmak istiyor. Halim kalmadı valla.
Eşinin iş yüzünden keyfi yoksa fazla da üstüne gitme sonra ters teper. Anlayışsız eş olarak görmesin seni canım.
Kızın için çok üzüldüm ya. Neyseki atlatmışsın. Çok zordur bilirim. Bi akrabamızda olmuştu. Onun kızına tedavi gerekmişti. ALlahtan sende böyle bi durum yok.
allah kabul etsin iftarını canım bende geçen ağırladım 5 kişiyi bi 5 te pazara var dahada alamam kaynana gidiyo galibaselam kızlarrrr
çokkk yorucu bir gündü
sabah 8.30 da kalktık 9 da kızım aşılarını oldu
çokkkkkk ağladı içim eridi içini çeke çeke ağladı bebeğim
annesini de ağlattı
sonra eve geldik
kapattırdığım mutfak balkonuma dolap yaptırtıyordum 10 da gelecekti ustalar bekle bekle 11 de geldiler
12 30 a kadar anca kurdular
bu arada bugün tam tamına 10 kişi iftara misafirim vardı
kızım aşılardan çok huzursuz oldu hiç durmadı durmadan ağladı
bi kızıma koştum bi evin işlerine bi yemeğeeee
çok şükür atlattım
eltim biraz erken geldi sağolsun kızımla ilgilendi de son 2 saat en azından daha rahat oldu
menüm
mercimek çorba
etli kuru bamya
saç kavurma
fırında patates
kaşarlı mantar
közlenmiş patlıcan salatası
yeşil salata
sarma
şekerpare
güzel geçti ama bende bittim
kızım hiç uyumadı bugün hep mızır mızırdı
kucaktan kucağa gezdi
birde fitilden sanırım sürekli tata yaptı
ancak az önce daldı şimdi uyuyor çok şükür
57 cm ve tam 6 kg olmuş minik çileğim maşallah prensesime
ay ya ne heycanlıdır şimdi şevval hemi annesiii ay sende öle ol nasılı masılı bırak boşver illaki bi şekilde olcak şimdiden sitres yapıp bu ilklerin tadını kaçırmaaaaaayy benim büyük cadı pazartesi okula başlıcak bakalım nasıl olcak heyecan var okul yollarında koşturmaca başlıyoo bebişle bakalım nasıl git gel yapcazzkaydirigubbakcemile
ah keşkem keşkem ama nerdeeeeeeeeeonlar pikaçuyu kovalıyolar kesinnnkaydirigubbakcemile3
ahanda basıldık kikoş geldiii:kedi:
kaçarıssssssss yakalayamazlarrrrrrrdelikafadulden
kızımmmm sen tabe sıranı savdın demiiii onlara laf söylüyonnnnndelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin kuşummmmmŞeniz
nerde kaldın anacım yoksam bi yaramaslıklar mı yaptınızzzlmaz:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
ben daha geçmişe bakamadım valla geçmişe daldım mı sohbet edemiyorumm:umursamaz:
kaçamadıkkkkkkk:kedi:delikafadulden
canlarım saolun valla bugün hastanenin kapısından girerken tamda cuma okunuyodu allahım dedim neolur beni bukapıdan perişan çıkarma neolur kızım iğleşmiş olsun dedim allahım duamı kabul etti çok şükürrrr
allah kabul etsin iftarını canım bende geçen ağırladım 5 kişiyi bi 5 te pazara var dahada alamam kaynana gidiyo galiba
öykümüz aşılarını olmuş maşallah bizimki çarşamba günü canım inşiallah sizdede ateş felan olmaz
bizimde kilomuz 6 boyumuz 56 mış teyzesi maşallah aynı gün doğdular nerdeyse aynı gidiyolar hehe
ay ya ne heycanlıdır şimdi şevval hemi annesiii ay sende öle ol nasılı masılı bırak boşver illaki bi şekilde olcak şimdiden sitres yapıp bu ilklerin tadını kaçırmaaaaa
ah keşkem keşkem ama nerdeeeeeeeee
adam bizden hortlak görmüş gibi kaçıyo
bak hatta size bi fıkra anlatacam bu konuyla ilgili az bekleyin emi
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aminnnnnnnn diloşummm
Rabbim hayırlı ve bereketli yağmurlar versinnnnnnn:Saruboceq:
burada bugün acaip bi sıkıntı ve nem vardı resmen şakır şakır terledik
sonra bi ara yağdı ama çabuk geçti
şimdi serinlik çöktü balkondayım hava harika
büyük tosbamı kavga döğüş yatağa gönderdim
dalsın diye bekliyorum
babasıda beni bekliyorrrlaelaelaelaelae:kedi:kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?