- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.121
benim kız fazla kilo olarak gitmiyoo kızlar sütüm yaramıyo sanırım 2. ayın bitiminde 5400 gramdı bu arada 3 gündür mamayıda kestim günde 2 sefer mama veriyodum sütüm azdı ama 3 gündür normale döndü bide benim kız nedense bu aralar fazla emmek istemiyoo memede en fazla 5 dakika kalıyo mamayıda almıyoo bi gariplik var bakalım hayır olsun ayın 24 kontrolümüz varr:ecrin_bebek:
ben 3 gündür vermiyorumm hiç sesi çıkmıyo bakalım inşallahh aramaz ama sütümde yetersiz yani yağlı değil mama takviyeli ancak bu kadar kilo aldıı :ecrin_bebek:
fıkramı dinleyin kızlarrr:
15 yıl kadar oluyor izmirde bigün maçta yanıma süzme karadenizli.müthiş çenebaz bi vatandaş düştü
başladık sohbete tabi günün konusu nataşalar
bizim karadenizli evli tabi bu arada neyse en son dayanamadım sordum:
-"karınızı aldatmak nasıl bi duygu""suçluluk duyuyormusun"
verdiği cevap aynen şu oldu:
-"onlarda karı diye yıllarca bizi aldatmışlar dur daaa"
:roflol::roflol:
başın saolsun canım ....artık kızızn kollarında allah sizi ayırmasın.....seni ailenin başından eksik etmesin.Benim için pek iyi bir gün degil aslında bugün canım annecimin 16.ölüm yıldönümü :gitme: Her yıl inanılmaz hüzünlü gecirdigim bu günümü bu sene kızımın verem aşısı vb. koşturmalarla geçirdim ve inanmıcaksınız ama az onceye dek bugünün 11 eylül oldugu aklıma dahi gelmemişti,
bi yandan hüzün kapladı içimi nasıl unuturum bugünü diye ama bir yandan da bugün benimde anne olmam garip bi mutluluk verdi bana, ilk kez bugünü yavrumla anne olarak kutluyorum ve annemi sanırım ilk kez bu yıl anlayabiliyorum. kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.com cennet olsun annecimin ve tüm yanımızda olmayan annelerin, allah bebişlerimizi analı babalı büyütsün ve kimseleri annelerinden ayırmasınnn :Saruboceq:
nasıl geçti komşu ziyareti..benimki çok seviyo komşumu gider gitmez uyuyor orda...esım yok bu aksam ewde bızde saat 8de cop saatımız baslıyor atıp kuzucuklarımı alıp yan komsuma arkadasıma gecmeyı dusunuyoruz bakalım ...kızım ısrar edıp duruyor oğlusumda ınsallah rahat durur orada
relaxxx hüzünüm relaxxx...sen bencde doktorunla detaylı bir şekilde bu sıkıntılarını paylaş ve onu dinle canım...herkese merhaba
kızlar oğlumu bır turlu ısıtamıyorum soguk terler dökuyo hastamı oldu acaba yaaa offf(
alkisalkisalkis ama orayla burayı bilemeyiz hava koşullarını bak sen 2 de sağanak oldu dedin buraya daha damla düşmedi..bence doktoruyla paylaşsın onu dinlesin...ama dinlesin...canım şimdiden sıkı giydirmee kışın nasıl ısıtacaksın bak biz bile halen bi çıtçıtlı badi üstüne ince uzun kollu pijama giydiriyoruz evlerimiz dışarsına göre daha sıcak belki inanmıcaksın ama ben halen salonun camını açıp öyle yatıyoruz yoksa gece çok sıcak oluyo uyunmuyoo ordan gelen serinlik yetiyo bizee bence sen çınarı biraz soy rahat bırak çocuğu telaş yapmaa benim kızında eli ayağı buz gibi ama önemli olan vücudunun sıcak yada normal olması önemlii ufo içinse çok erken sakın şimdi açmaa daha çok hasta edersinn
maşallahhhh geçmiş olsunkızlar bu arada bende çok sevinçliyimmmmmmm
dün kızım 2 .ayını doldurdu ve doktor kontrolümüz vardı herşey gayet güzeldi derken ortepediye geçtik malum kalçası için
flim çekildi yavruma ve sonuç gayet iyi düzelmiş çok şükürrrrrr
ama neolur neolmaza 4.ay bidaha flim çekilecekmiş
canım ben felaketim resmen bir gün tutulup kalıcam bir daha doğrulamayacağım..hangi bölüme gittin direk..bana yardımcı olsana..ondan sonra şu vücüdumdaki ağrıyın tüm kemiklerim için fizik tedaviye gittim onada baştan aşağı flim çekildim boyun ve sırtımda düzleşme varmış belden yukariki ağrılar ondanmış emzirmekte dahada tetiklemiş malum belfıtığımda vardı
bacaklardaki ağrıda demir eksikliğindenmiş oda krem verebildi malesef ve 14 günlük fizik tedavi işte ama ben 2 çocukla nasıl gidecemki kaynanada 3-5 güne gidecek kocişte malum çalışıyo kaldık ölece yani
yok be gülüm uyuyordumkızz hurişş nerdesin pikaçuyumu kovalıyonnn:roflol::roflol:
selam kızlarrrr
çokkk yorucu bir gündü
sabah 8.30 da kalktık 9 da kızım aşılarını oldu
çokkkkkk ağladı içim eridi içini çeke çeke ağladı bebeğim
annesini de ağlattı
sonra eve geldik
kapattırdığım mutfak balkonuma dolap yaptırtıyordum 10 da gelecekti ustalar bekle bekle 11 de geldiler
12 30 a kadar anca kurdular
bu arada bugün tam tamına 10 kişi iftara misafirim vardı
kızım aşılardan çok huzursuz oldu hiç durmadı durmadan ağladı
bi kızıma koştum bi evin işlerine bi yemeğeeee
çok şükür atlattım
eltim biraz erken geldi sağolsun kızımla ilgilendi de son 2 saat en azından daha rahat oldu
menüm
mercimek çorba
etli kuru bamya
saç kavurma
fırında patates
kaşarlı mantar
közlenmiş patlıcan salatası
yeşil salata
sarma
şekerpare
güzel geçti ama bende bittim
kızım hiç uyumadı bugün hep mızır mızırdı
kucaktan kucağa gezdi
birde fitilden sanırım sürekli tata yaptı
ancak az önce daldı şimdi uyuyor çok şükür
57 cm ve tam 6 kg olmuş minik çileğim maşallah prensesime
kuşum pazartesi veelilerede eğitim başlıyor keşke katılabilsen..çok iyi bir sistem kurmuşlar inşallah katılabilen herkes katılır..ayy benim büyük cadı pazartesi okula başlıcak bakalım nasıl olcak heyecan var okul yollarında koşturmaca başlıyoo bebişle bakalım nasıl git gel yapcazzkaydirigubbakcemile
hurişş kikoş beni dövceklerr gelmediklerine göre kesin meşgüllerrr:icecream:delikafadulden
kaydirigubbakcemile3wayy bee herkes pikaçu peşindee vallahi 1 haftadır bende kaçıyodum ama bu akaşma yenik düştüm oyuna geldimmnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?