2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar yalnız benimkinin hepsi ana sütü değil bi 15 günde bi kutu mama bitti aptamil 350 gr
malum stresliydim çok ve hakkaten bi gıdım süt gelmez olduydu napam bende yavruma verdim günde 1 kere ama şimdi 2 gündür vermiyorum ama oda alışmış zilli valla mama bekliyo ama vermicem heheeee

çok saolasın demetim valla şükür atlattık inşallah 4. ayda bidaha flim var
doktorumuz sağolsun flime kendisi geldi radyoloji uzmanına söyledi overlerine koruyucu koyun diye bebek olduğundan etkilenirmiş öle flim çekildi işte

ya bide kızlar 2 gündür antalyada yağışlı haberiniz olsun yani burda bile yağış varsa sizde daha kötüdür demekki allah korusunda yinede dikkatli olun

ben 3 gündür vermiyorumm hiç sesi çıkmıyo bakalım inşallahh aramaz ama sütümde yetersiz yani yağlı değil mama takviyeli ancak bu kadar kilo aldıı :ecrin_bebek:

doktor mama vereceksin dedi ama ben vermek istemiyorum mamayıda kesersem bu sefer kilo alımı hepten yavaşlar diyede korkuyorum ne bileyim yaa benim sütüm niye yağlanmıyo acabaa elimden gelenide yapıyorummkaydirigubbakcemile

canım sütünün normale dönmesine sevindim maşallahhhh
aynen benim kızımda az emiyor 5 dk anca emiyodur
büyüdükçe acaba daha hızlı mı çekiyolar ki
gidin bakalım ne kadar almış kilo
ama bence eylülümüz gayet iyi kilo alıyo endişe etme canım

bu aradaaaaaaaaaaaaaaaaa kızım uyandı acıktııı
eşimde kapat gel artık diyooo
daha gelemem canlar belkim sahurda
öptüm sizi kızlar iyi sahurlarrrrrrrrrr

ben 3 gündür vermiyorumm hiç sesi çıkmıyo bakalım inşallahh aramaz ama sütümde yetersiz yani yağlı değil mama takviyeli ancak bu kadar kilo aldıı :ecrin_bebek:

ya benimkini bi görsen valla billa abartmıyom kafam kadar memem var ama içi fos anacım cıvık işte bide ahım şahım hhiç dolmadı bazen diyom okadar memeye bünye nasıl süt yetiştirsin ama dimidelikafadulden öle taşma zaten yapmıyo sıkıncada gıdım gıdım geliyo ama galiba sütüm kaliteli baya kilo aldırıyo bence marifet mama da değil sütümdekaydirigubbakcemile3

hafsada bugece pikaçuyla uğraşıyodur kesin malum evlilik yıldönümündeler yaaaaa huriye neoldu acaba açılışı yaptılarda bitiremediler galiba

fıkramı dinleyin kızlarrr:
15 yıl kadar oluyor izmirde bigün maçta yanıma süzme karadenizli.müthiş çenebaz bi vatandaş düştü
başladık sohbete tabi günün konusu nataşalar
bizim karadenizli evli tabi bu arada neyse en son dayanamadım sordum:
-"karınızı aldatmak nasıl bi duygu""suçluluk duyuyormusun"
verdiği cevap aynen şu oldu:
-"onlarda karı diye yıllarca bizi aldatmışlar dur daaa"

:roflol::roflol:

tuttum bunu laz aklıı:roflol::roflol:

kuşlarım ben yokken güzel kaynatmışsınız...
ben ne yaptım misafirliğe gidecektim kuzene ..eşimle bi atışmaya tutuştuk akşam iftar sonrası o diyo sağanak yağaş var ben diyorum yok ..ev yanıyo her yer yanıyor...diyorum yağaş gece olacak ..o zaman arayayım gitmeyelim yok gidelim diyo ee o zaman beni niye pimpirikliyon ya sus yada otur ..yok gidelim yağarsa sorarım sana söz verdin diyo.yahu ölüm sözleşmesi mi arar gelmiyoruz deriz ..ulan dedim eğer bu akşam yağmur yağmasın o zaman görüşcem senle...akşamımı bozamam düş önüme neticeye göre konuuruz dedim..
gittik çok keyifli geçti hoş sohbet muhabbet tabi biz kocişle yolda hemen koklaşmaya başladık ama yağmur havası yok..intikam saatini bekliyorum..eve geldik saat 11:30 hala yağmur yok...gittiğimiz yerde taksiyle 5.75 tl tuttu...yakın bi yer...
ben bi uyudum salonda beni ipek uyansada rahatsız etme bak kızına aman camları açma fırtınadan kız uçuverir kucağından dedim.bi uyumuşum saat 4 uyandırıyo beni emzir acıktı diye....mama verse onuda uyandıramazdı...emzirdim buraya geldim şimdi gazını çıkarıyo...
yani pikaçu falan yok bu akşam ona ceza var....lmaz:
şimdi gelelim alıntılarıma

bu arada zuzummm aldığın ışıklı dönenceden memnunmusun şu tommy olan..?

başın saolsun canım ....artık kızızn kollarında allah sizi ayırmasın.....seni ailenin başından eksik etmesin.
nasıl geçti komşu ziyareti..benimki çok seviyo komşumu gider gitmez uyuyor orda...

herkese merhaba
kızlar oğlumu bır turlu ısıtamıyorum soguk terler dökuyo hastamı oldu acaba yaaa offf (
relaxxx hüzünüm relaxxx...sen bencde doktorunla detaylı bir şekilde bu sıkıntılarını paylaş ve onu dinle canım...
alkisalkisalkis ama orayla burayı bilemeyiz hava koşullarını bak sen 2 de sağanak oldu dedin buraya daha damla düşmedi..bence doktoruyla paylaşsın onu dinlesin...ama dinlesin...lmaz:.

maşallahhhh geçmiş olsun

canım ben felaketim resmen bir gün tutulup kalıcam bir daha doğrulamayacağım..hangi bölüme gittin direk..bana yardımcı olsana..

kızz hurişş nerdesin pikaçuyumu kovalıyonnn:roflol::roflol:
yok be gülüm uyuyordum

ayy benim büyük cadı pazartesi okula başlıcak bakalım nasıl olcak heyecan var okul yollarında koşturmaca başlıyoo bebişle bakalım nasıl git gel yapcazzkaydirigubbakcemile
kuşum pazartesi veelilerede eğitim başlıyor keşke katılabilsen..çok iyi bir sistem kurmuşlar inşallah katılabilen herkes katılır..

hurişş kikoş beni dövceklerr gelmediklerine göre kesin meşgüllerrr:icecream:delikafadulden
wayy bee herkes pikaçu peşindee vallahi 1 haftadır bende kaçıyodum ama bu akaşma yenik düştüm oyuna geldimmnaniknanik
kaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlar..............
ya bır suru alıntı yapım bı geldım son sayfaya bısey yok ((((nasıl yapıcam beceremedım gıttı
demetcim sele baslayım cnm yan komsum oğretmne bılınclı bırı gıttık salncağa koyduk salandı uyudu uyandı yawrum sakındı kızlarda kndısı oynadılar bızım okul 4de acılcakmıs özele verdık 24baslıcak dedıler gamzede bır heyecanla beklıordu yawrum tek tek gunlerı sayıyordu.........ınsallah sııznkı gzl gecer....sımdıen haırlı olsun,
demet kız o nasıl menu ole masaallah sana ütüütütü
kikoleyım gecmıs olsun cnm cok sevındım bısey cıkmamasına
huriş cok gzl rahattı komsu yan bıtıısk olunca .....
bu arada pikacu kovalayanlar tek bız deılmısız :)))))esımde bana dıyor 40n cıkmadı galıba :))))))ama vakıt olmuyorkı
herkese ii haftasonlalrı
bgn bızde ablama gıdıcez ınsallah cok yagmur yagmaz cunku duzcede erken gıdıp alısverış apmayı duusnuyoruz kuzucuklara..
zuzum huri nasıl donence bende bgn almayı dusunuorum da
bu arada kızım veskalık cektırdık ıkı gun once dun getırdı babası buykte yaptırmıs ayyy nasıl seker cıkms...
resım eklemeyıde bılmıyorumkı sayfaya :))
once alıntı apmayı oğrenmelıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…