2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canim bir sey soracam. abd de ilk 2 hafta kizimi dr a goturduk. hersey normal perfect vs vs dediler. kulaklar gozler kilo boy vs vs herseye bakildi. raporuna 4-6 haftalikken kalca usg si cekilsin yazilmis ama dr hic bahsetmedi. bacaklarini ittirerek kontrol vs de yapilmisti. risk olsa bahsederdi diye dusundum. hani genel her bebege yapilan bir uygulama dedim. yaptirmadim. su anda kizim 6 haftalik.

burada da dr bakti bacaklarina rutin kontrolde. itti cekti vs. ama o da ultrason vs demedi.

siz neden suphelendiniz de usg cekildi canim. biraz aciklar misin?

canim ya emzirirken benim de belim feci. hamile iken 1 kere olsun bel agrisi cekmedim. ama emziriyorum aksam olunca emzirirken artik belimin ust kismi tutmuyor. iki kurek kemigimin arasi cok agriyor. ama gunduz emzirirken degil. aksam. yeni basladi. oceden yoktu.

ne sacmalik canim. aslinda eltini de erteleyip yemek yapmayacaktin. hatta tam tersi evde olmayacaktin ki habersiz gelmek ne demekmis gorsunler. bir daha da boyle dusuncesiz davranmasinlar.

normal zamanlarda bile habersiz caya bile gidilmez ki birak cayi yemege geliyorlar. ustelik de ramazan. ustelik de bebekli. cok dusuncesizmis gorumcen.

canim benim kiz da 6 haftalikken 4600gr. iki aylikken bu hizda kilo alirsa 5100 gr falan olur. 6 haftalikken boyu 57 cm. ama ben kilosunu dert etmiyorum. mama ver dese de vermem. benim icin kilolu olmasi degil saglikli olmasi onemli. ayrica da bebegim gayet tombis duruyor. mama ile beslemiyorum ki ben bebegimi tombis tombis olsun.

doktor mama vereceksin dedi ama ben vermek istemiyorum mamayıda kesersem bu sefer kilo alımı hepten yavaşlar diyede korkuyorum ne bileyim yaa benim sütüm niye yağlanmıyo acabaa elimden gelenide yapıyorummkaydirigubbakcemile

canim sutten ilk gelen kisim sulu oluyor zaten renginden de belli. sonradan gelen kisim yagli. sen acaba yagli kisim gelmeden gogus mu degistiriyorsun? sonuna kadar bitir bir memeyi. bitmedi ise diger emzirmede gene o memeden basla. insallah yagli kisim gelir.

canım benim kız memede fazla durmuyo neden bilmiyorum tek memede 5 dakika duruyo dakka tutuyorumda normalmi acaba kendi bırakıyo tekrar vereyim diyorum kendini itiyo mememide diliyle itiyo velettt zaten bu ara mamayıda istemiyo bende kestim bugün4 gün olcak zaten günde 2 sefer az az veriyodum alışmasın diyee:umursamaz:

kibelecim kalça usg sini bütün bebeklere çektirdiler.bu arada ben medical park göztepe de hasan ünlütürk e götürüyorum oğlumu.ilk izlenim iyiydi.2 doktor değiştirdik.bu içlerinde en iyisi.ama bizde 1 kere gittik.denicez.memnun kalmazsam yine değiştiricem

canim yedigin seyler sutun tadini etkilermis. acaba sutun tadini sevmiyor olmasin? bak biryerde okudum gaz kinusunu arastirirken. bebekler sarimsakli sut tadini cooook severlernis. bir denesene. ben deneyecegim.

sagol canim. caddede bir dr varmis. coook supermis. arkadfasimin oglunun dr u. simdi mail bekliyorum. dr biraz nemrutmus ama hastalari asla vazgecmiyor cunku teshis tedavi konusunda cok iyiymis. haber gelsin sana da soylerim canim.

ben kaçca usg sı cektırmedım bana kımse boyle bırsey demedı
kızlar çınar isilik oldu ya ısılık ıcın krem falan kullanan arkadaslar vardı ısmını verebılırmısınız bana ıyı geldıyse eger

canım benim kızda da olmustu.kollarda boynunun altında falan.doktor fazla sıkı giydiriyosun.rahatlat biraz çocuğu dedi.krem vermedi.birde hergün banyo yaptırdım.ısılık olan yerleri kurulamadım.su buharlaşırken serinlermiş.kendiliğinden geçermiş.çok şükür çabucak geçti

canim yedigin seyler sutun tadini etkilermis. acaba sutun tadini sevmiyor olmasin? bak biryerde okudum gaz kinusunu arastirirken. bebekler sarimsakli sut tadini cooook severlernis. bir denesene. ben deneyecegim.

sarımsaklı süt :roflol: ay bu bebekler ne komik ya.ben de diyom benim kız niye yapışık gezer.e tabii anası sarımsak manyağı.pilava bile sarımsak koyarım nerdeyse zemuszemus demek oyüzden cukcuk götürüyo küçük hanım

günaydın nasılsınız kızlar 1 saattir ayakta dolaşarak mamamızı yedik olacak şeymi gazmıdır huysuzlukmuydu bilemedim çok şükür şimdi uyudu elleri kolları kıpır kıpır karnıda aç ama kıyamet koparıyor

günaydın derincim.. nasılsınız bakalım. maşallah meleğin pek bi tatlı..
sık sık katılamıyorum artık çok özlüyorum ama herkesi.
umarım kızının sıkıntısı sadece huysuzluktur. bazen benim oğlum da öyle nedensiz ağlıyo birlikte müzik dinliyoruz geçiyo... çok seviyo müzik kanallarını..

efede olmuştu çok kötüydü ben uni baby nin bebek kremini kullandım çok iyi geldi..

gögüsün çok doluyorsa eğer canım 5 dakikada emdiği yetiyordur ona ..
gögsüm taş gibi olduğunda efede 5 en fazla 10 dakikada doyuyor hemen..
yerim ben senin veletini kokla benden annesi..

once alıntı apmayı oğrenmelıyım ben
canım tek tek alıntıları yaptın ya MQ dan en son sayfalar bittiğinde soldaki cevap ver butonu var oraya basıcaksın....normal alltta ki hızlı cvp değilde solda ki cevaptan yapacaksın o zaman alıntıların olur...
dönenceyi senmi sormuştun..beşiğin knarına takılıyor düğmesine basında tavana duvara hareketli müzikli hayvanlar çıkıyor ...bulduğum en uygun dönence oydu ama almadım zuzumda görmüştüm kullandımı nasıl kullanışlımı die soruyorum..tommy di heralde isti.googl da arat istersen ...
resim koyma mevzusunuda özelden yada msn den anlatırım yardımcı olurum istersen çok zor deel...

ay bende bir kastamonulu olarak sarımsağı pek severim ya ...yasakkelime pişmiş yemeklerde severim çiğ sarımsak öyle yoğurtlu şeylerde yemem

hüzün yılım benim isislik çok giydirirsen çok sıcaklarsa fenalık geçirir kürdeşan döker çocuk isislik olur işte öyle...sen bunları hep biliyorsun canım...elleri ayakları soğuk olması normalmiş çocukların sırtından ve karnından bakacakmışsın üşüdüğüne birde burnundan..üşüyor diye çok sardın çocuğu heralde...

benim kızda isislik olmuştu bundan 20 gün önce o sıcaklarda..sadece badi ile tut dedi doktor hergün banyo yaptır dedi...çok şükür hemen geçti..istersen krem yazayım ama gerek yok dedi.ki ipeğin yüzü boynu sırtı poposu her yeri isislikti....şu anda bu havalarda bile hergün banyo yaptırıyorum...banyodan sonra bebe yağı sürüyorum geçiyo hemen..ama illa krem dersen ben kullanmadım bilemiyorum canım..

eyetkiner hoşgeldin canım evet artık pek uğrayamıyorsun sağol teyzesi seninde oğluşunun maşallahı var
canım çözemedim vallai heralde huysuzluk kucak istiyor babası annem herkez sürekli kucağında tutuyorlar alıştı heralde olanda bana oluyor annem gelmezse iş güç yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…