- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.141
kızlar bu arada bende çok sevinçliyimmmmmmm
dün kızım 2 .ayını doldurdu ve doktor kontrolümüz vardı herşey gayet güzeldi derken ortepediye geçtik malum kalçası için
flim çekildi yavruma ve sonuç gayet iyi düzelmiş çok şükürrrrrr
ama neolur neolmaza 4.ay bidaha flim çekilecekmiş
benimde idrar yolum acayipbakterilenmiş ve enfeksiyon kapmış malesef antibiyatik verdi ama hafif dozda ve 10 gün kullanacakmışım böbreklerimede filim verdi ama pazartesiye kaldı
ondan sonra şu vücüdumdaki ağrıyın tüm kemiklerim için fizik tedaviye gittim onada baştan aşağı flim çekildim boyun ve sırtımda düzleşme varmış belden yukariki ağrılar ondanmış emzirmekte dahada tetiklemiş malum belfıtığımda vardı
bacaklardaki ağrıda demir eksikliğindenmiş oda krem verebildi malesef ve 14 günlük fizik tedavi işte ama ben 2 çocukla nasıl gidecemki kaynanada 3-5 güne gidecek kocişte malum çalışıyo kaldık ölece yani
hemde ne yorulmak inan bugün döktüğüm terin haddi hesabı yokkkk:umursamaz:
aslında kalabalık almıyacaktım sadece eltimleri çağıracaktım ama görümcemler dün eltimde iftardaydı eltime demişki yarın akşam demete habersiz iftara gidicez eltim tabi şok
bişeyde diyememiş çünkü :umursamaz:biz başbaşa olmak istiyorduk iyi anlaşıyoruz
tabi eltim gece onlar gidince bana haber uçurdu hemen şimdi basılsak ayıp olacak bizi çağırmadın diycek
artık onlara da söyledim arayıp aaaa bizde zaten akşama sana habersiz gelecektik dedi
yani insanın yemeği olur olmaz
dünden kalanları yiycez belki kendime göre vardı yani ne düşüncesizler yahu
ee onları alınca tabi kayınvaldemler allahın emri oldu
hiç gelmediyse kayınvaldem bana 5 kere gelmiştir bu ramazan
kafasına göre arar size geliyoz diye ezana 2 saat kala
neyse böyle oldu işte atlattım ama bende bittim çocukla çok zor
ye teyzesi ye tam yemelik oldu ama bugün pek huysuzdu kızım aşılardan dolayı:gitme:
adet olmuşsun canım 1 damla bile gelse adet oluyormuş o
zamanla düzene girecektir
inşallah bende olurum yaa böyle çok zorrrrr:sinifsinif:
oyy hayırlı olsun şimdiden Allah zihin açıklığı versin güzel prenseseeopuyorumnanaktan
ilk zamanlar zor olur canım ama zamanla alışırsın sende o tempoya
benim kız fazla kilo olarak gitmiyoo kızlar sütüm yaramıyo sanırım 2. ayın bitiminde 5400 gramdı bu arada 3 gündür mamayıda kestim günde 2 sefer mama veriyodum sütüm azdı ama 3 gündür normale döndü bide benim kız nedense bu aralar fazla emmek istemiyoo memede en fazla 5 dakika kalıyo mamayıda almıyoo bi gariplik var bakalım hayır olsun ayın 24 kontrolümüz varr:ecrin_bebek:
doktor mama vereceksin dedi ama ben vermek istemiyorum mamayıda kesersem bu sefer kilo alımı hepten yavaşlar diyede korkuyorum ne bileyim yaa benim sütüm niye yağlanmıyo acabaa elimden gelenide yapıyorummkaydirigubbakcemile
canim bir sey soracam. abd de ilk 2 hafta kizimi dr a goturduk. hersey normal perfect vs vs dediler. kulaklar gozler kilo boy vs vs herseye bakildi. raporuna 4-6 haftalikken kalca usg si cekilsin yazilmis ama dr hic bahsetmedi. bacaklarini ittirerek kontrol vs de yapilmisti. risk olsa bahsederdi diye dusundum. hani genel her bebege yapilan bir uygulama dedim. yaptirmadim. su anda kizim 6 haftalik.
burada da dr bakti bacaklarina rutin kontrolde. itti cekti vs. ama o da ultrason vs demedi.
siz neden suphelendiniz de usg cekildi canim. biraz aciklar misin?
canim ya emzirirken benim de belim feci. hamile iken 1 kere olsun bel agrisi cekmedim. ama emziriyorum aksam olunca emzirirken artik belimin ust kismi tutmuyor. iki kurek kemigimin arasi cok agriyor. ama gunduz emzirirken degil. aksam. yeni basladi. oceden yoktu.
ne sacmalik canim. aslinda eltini de erteleyip yemek yapmayacaktin. hatta tam tersi evde olmayacaktin ki habersiz gelmek ne demekmis gorsunler. bir daha da boyle dusuncesiz davranmasinlar.
normal zamanlarda bile habersiz caya bile gidilmez ki birak cayi yemege geliyorlar. ustelik de ramazan. ustelik de bebekli. cok dusuncesizmis gorumcen.
canim benim kiz da 6 haftalikken 4600gr. iki aylikken bu hizda kilo alirsa 5100 gr falan olur. 6 haftalikken boyu 57 cm. ama ben kilosunu dert etmiyorum. mama ver dese de vermem. benim icin kilolu olmasi degil saglikli olmasi onemli. ayrica da bebegim gayet tombis duruyor. mama ile beslemiyorum ki ben bebegimi tombis tombis olsun.
canim sutten ilk gelen kisim sulu oluyor zaten renginden de belli. sonradan gelen kisim yagli. sen acaba yagli kisim gelmeden gogus mu degistiriyorsun? sonuna kadar bitir bir memeyi. bitmedi ise diger emzirmede gene o memeden basla. insallah yagli kisim gelir.
canım benim kız memede fazla durmuyo neden bilmiyorum tek memede 5 dakika duruyo dakka tutuyorumda normalmi acaba kendi bırakıyo tekrar vereyim diyorum kendini itiyo mememide diliyle itiyo velettt zaten bu ara mamayıda istemiyo bende kestim bugün4 gün olcak zaten günde 2 sefer az az veriyodum alışmasın diyee:umursamaz:
kibelecim kalça usg sini bütün bebeklere çektirdiler.bu arada ben medical park göztepe de hasan ünlütürk e götürüyorum oğlumu.ilk izlenim iyiydi.2 doktor değiştirdik.bu içlerinde en iyisi.ama bizde 1 kere gittik.denicez.memnun kalmazsam yine değiştiricem
ben kaçca usg sı cektırmedım bana kımse boyle bırsey demedı
kızlar çınar isilik oldu ya ısılık ıcın krem falan kullanan arkadaslar vardı ısmını verebılırmısınız bana ıyı geldıyse eger
canim yedigin seyler sutun tadini etkilermis. acaba sutun tadini sevmiyor olmasin? bak biryerde okudum gaz kinusunu arastirirken. bebekler sarimsakli sut tadini cooook severlernis. bir denesene. ben deneyecegim.
efede olmuştu çok kötüydü ben uni baby nin bebek kremini kullandım çok iyi geldi..ben kaçca usg sı cektırmedım bana kımse boyle bırsey demedı
kızlar çınar isilik oldu ya ısılık ıcın krem falan kullanan arkadaslar vardı ısmını verebılırmısınız bana ıyı geldıyse eger
canım benim kız memede fazla durmuyo neden bilmiyorum tek memede 5 dakika duruyo dakka tutuyorumda normalmi acaba kendi bırakıyo tekrar vereyim diyorum kendini itiyo mememide diliyle itiyo velettt zaten bu ara mamayıda istemiyo bende kestim bugün4 gün olcak zaten günde 2 sefer az az veriyodum alışmasın diyee:umursamaz:
canım tek tek alıntıları yaptın ya MQ dan en son sayfalar bittiğinde soldaki cevap ver butonu var oraya basıcaksın....normal alltta ki hızlı cvp değilde solda ki cevaptan yapacaksın o zaman alıntıların olur...once alıntı apmayı oğrenmelıyım ben
ay bende bir kastamonulu olarak sarımsağı pek severim ya ...yasakkelime pişmiş yemeklerde severim çiğ sarımsak öyle yoğurtlu şeylerde yememcanim yedigin seyler sutun tadini etkilermis. acaba sutun tadini sevmiyor olmasin? bak biryerde okudum gaz kinusunu arastirirken. bebekler sarimsakli sut tadini cooook severlernis. bir denesene. ben deneyecegim.
hüzün yılım benim isislik çok giydirirsen çok sıcaklarsa fenalık geçirir kürdeşan döker çocuk isislik olur işte öyle...sen bunları hep biliyorsun canım...elleri ayakları soğuk olması normalmiş çocukların sırtından ve karnından bakacakmışsın üşüdüğüne birde burnundan..üşüyor diye çok sardın çocuğu heralde...ben kaçca usg sı cektırmedım bana kımse boyle bırsey demedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?