- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.161
günaydınnn çiçeğümHerkese günaydınn, nasılsınız :1hug:
günaydın oluyor bazen öyle ya evvelsi gün mahfetti kız beni dün daha sakindi bugün dahada sakin olucak gibi görünüyo ki zira 8 den beridir uyuyogünaydın nasılsınız kızlar 1 saattir ayakta dolaşarak mamamızı yedik olacak şeymi gazmıdır huysuzlukmuydu bilemedim çok şükür şimdi uyudu elleri kolları kıpır kıpır karnıda aç ama kıyamet koparıyor
günaydınnn çiçeğüm
günaydın oluyor bazen öyle ya evvelsi gün mahfetti kız beni dün daha sakindi bugün dahada sakin olucak gibi görünüyo ki zira 8 den beridir uyuyo
çok güzel bir resim olmuş canım...baksana öyle kulağı kardeşinde uyandırmak için planlar yapıyor ...http://img222.imageshack.us/img222/9269/grnt0285y.jpg
ewet kendı basımıza bır deneme daha yaptık bakalım bu nasıl oldu
ablası heran basında uyasında opeyım dıye beklerkenuyanmasada oksurerek uyandırmayı beklerken
herkeze merhabaaa
dün dr kontrolumuzvardı 3 tane aşı olduk
kızım iyidi pek huzursuz olmadı maşallah
kızım 2 aylık oldu tam 4517 gram olmuş boyu da 55 cm oldukça iyi dedi doktor
2750 doğmuştu boyu da 48 cm di çünkü
evet huricim allahın izniyle büğüyorlar maşallah
o günler bi gelse elimizden tutsalar da gezdirsek onları
yaa bana da benziyo kızım yaaaa
babasına da benziyo tabi
canım allah sabır versin bak ne güzel sende bi anne oldun bi destek bi sevinç en azından derdini kederini bi kenara atacak bi uğraşın varr allah bebişine ve sana uzun ömürler versinnŞeniz
hafsacım eşinle çocuklarınla daha nice yıllara inşallah benimde haziranda bitti 5.yılımız
nesguik sanada canım mutlu yıllar inşallah oğlun ne güzel süpriz yapmış anasına
zuzucum başın sağolsun canım kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.com cennet olsun
karenim serramız biranönce iğleşsin inşallah
çiçekcim galiba sen sormuştun oto koltuğu işini evet benimkide orda uyumayı seviyo çünkü aynı kucaklarımızdaki gibi iki büklümler öle sanıyolar canım dert etme ama sabaha kadarda tabikide orda bekletme
başka ne vardııııııı........
ilayda ve cerenin buluşmalarınıda gördüm maşallah ikisinede
starcım iyi dileklerin için saolasın canımmmm
tospağanda inşallah gaz sorununu atlatırda sizde rahat edersiniz
eşinle eşim hemşeri çıktılar negüzelll haaa o dediğin lafı anneme sordum bilemedi hemşinlice ayrı oluyomuş
hürrem ve maibeyaz çok geçmiş olsunlarrr inşallah dahada sallamazzz
huricim özlettin ikigündür kendini e hadi kop gel artıkım yaaaaa
kızlar bu arada bende çok sevinçliyimmmmmmm
dün kızım 2 .ayını doldurdu ve doktor kontrolümüz vardı herşey gayet güzeldi derken ortepediye geçtik malum kalçası için
flim çekildi yavruma ve sonuç gayet iyi düzelmiş çok şükürrrrrr
ama neolur neolmaza 4.ay bidaha flim çekilecekmiş
benimde idrar yolum acayipbakterilenmiş ve enfeksiyon kapmış malesef antibiyatik verdi ama hafif dozda ve 10 gün kullanacakmışım böbreklerimede filim verdi ama pazartesiye kaldı
ondan sonra şu vücüdumdaki ağrıyın tüm kemiklerim için fizik tedaviye gittim onada baştan aşağı flim çekildim boyun ve sırtımda düzleşme varmış belden yukariki ağrılar ondanmış emzirmekte dahada tetiklemiş malum belfıtığımda vardı
bacaklardaki ağrıda demir eksikliğindenmiş oda krem verebildi malesef ve 14 günlük fizik tedavi işte ama ben 2 çocukla nasıl gidecemki kaynanada 3-5 güne gidecek kocişte malum çalışıyo kaldık ölece yani
ooo o nasıl uykuymuş canım maşallah kızına 9 saat uyumuş...
canım benim yaa Allah sabırlar versin anneden ayrı olmak ne zormafoldumbenAllah sana hayırlı uzun bir ömür versin kızından ayırmasın...:Saruboceq:
gözün aydın canım çok sevindim kalçasının düzelmesine...
bu pikaçu meselesini ben pek anlamadım:uhm:..diloşcum aydınlatır mısın benifisfisfis
selam kızlarrrr
çokkk yorucu bir gündü
sabah 8.30 da kalktık 9 da kızım aşılarını oldu
çokkkkkk ağladı içim eridi içini çeke çeke ağladı bebeğim
annesini de ağlattı
sonra eve geldik
kapattırdığım mutfak balkonuma dolap yaptırtıyordum 10 da gelecekti ustalar bekle bekle 11 de geldiler
12 30 a kadar anca kurdular
bu arada bugün tam tamına 10 kişi iftara misafirim vardı
kızım aşılardan çok huzursuz oldu hiç durmadı durmadan ağladı
bi kızıma koştum bi evin işlerine bi yemeğeeee
çok şükür atlattım
eltim biraz erken geldi sağolsun kızımla ilgilendi de son 2 saat en azından daha rahat oldu
menüm
mercimek çorba
etli kuru bamya
saç kavurma
fırında patates
kaşarlı mantar
közlenmiş patlıcan salatası
yeşil salata
sarma
şekerpare
güzel geçti ama bende bittim
kızım hiç uyumadı bugün hep mızır mızırdı
kucaktan kucağa gezdi
birde fitilden sanırım sürekli tata yaptı
ancak az önce daldı şimdi uyuyor çok şükür
57 cm ve tam 6 kg olmuş minik çileğim maşallah prensesime
ayy benim büyük cadı pazartesi okula başlıcak bakalım nasıl olcak heyecan var okul yollarında koşturmaca başlıyoo bebişle bakalım nasıl git gel yapcazzkaydirigubbakcemile
kuşlarım ben yokken güzel kaynatmışsınız...
ben ne yaptım misafirliğe gidecektim kuzene ..eşimle bi atışmaya tutuştuk akşam iftar sonrası o diyo sağanak yağaş var ben diyorum yok ..ev yanıyo her yer yanıyor...diyorum yağaş gece olacak ..o zaman arayayım gitmeyelim yok gidelim diyo ee o zaman beni niye pimpirikliyon ya sus yada otur ..yok gidelim yağarsa sorarım sana söz verdin diyo.yahu ölüm sözleşmesi mi arar gelmiyoruz deriz ..ulan dedim eğer bu akşam yağmur yağmasın o zaman görüşcem senle...akşamımı bozamam düş önüme neticeye göre konuuruz dedim..
gittik çok keyifli geçti hoş sohbet muhabbet tabi biz kocişle yolda hemen koklaşmaya başladık ama yağmur havası yok..intikam saatini bekliyorum..eve geldik saat 11:30 hala yağmur yok...gittiğimiz yerde taksiyle 5.75 tl tuttu...yakın bi yer...
ben bi uyudum salonda beni ipek uyansada rahatsız etme bak kızına aman camları açma fırtınadan kız uçuverir kucağından dedim.bi uyumuşum saat 4 uyandırıyo beni emzir acıktı diye....mama verse onuda uyandıramazdı...emzirdim buraya geldim şimdi gazını çıkarıyo...
yani pikaçu falan yok bu akşam ona ceza var....lmaz:
şimdi gelelim alıntılarıma
bu arada zuzummm aldığın ışıklı dönenceden memnunmusun şu tommy olan..?
başın saolsun canım ....artık kızızn kollarında allah sizi ayırmasın.....seni ailenin başından eksik etmesin.
nasıl geçti komşu ziyareti..benimki çok seviyo komşumu gider gitmez uyuyor orda...
relaxxx hüzünüm relaxxx...sen bencde doktorunla detaylı bir şekilde bu sıkıntılarını paylaş ve onu dinle canım...
alkisalkisalkis ama orayla burayı bilemeyiz hava koşullarını bak sen 2 de sağanak oldu dedin buraya daha damla düşmedi..bence doktoruyla paylaşsın onu dinlesin...ama dinlesin...lmaz:.
maşallahhhh geçmiş olsun
canım ben felaketim resmen bir gün tutulup kalıcam bir daha doğrulamayacağım..hangi bölüme gittin direk..bana yardımcı olsana..
yok be gülüm uyuyordum
kuşum pazartesi veelilerede eğitim başlıyor keşke katılabilsen..çok iyi bir sistem kurmuşlar inşallah katılabilen herkes katılır..
kaydirigubbakcemile3
anadolu yakasinda goztepe bostanci tarafinda iyi bir cocuk dr u ariyorum.
herkeze merhabaaa
dün dr kontrolumuzvardı 3 tane aşı olduk
kızım iyidi pek huzursuz olmadı maşallah
kızım 2 aylık oldu tam 4517 gram olmuş boyu da 55 cm oldukça iyi dedi doktor
2750 doğmuştu boyu da 48 cm di çünkü
cnm cok saol bi basarıp snunda ekledık huriş saolsun senın kızda pek hoş masallah emzıkte yakısmıs hani....maşallah nazlı oğluşuna çoık tatlı
aminnn aminnnngök gürültüsü 2 gündür bir başka....
sanki tenekeye sopayla vurmuş gibi bir ses çıkıyor...dünde böyle çıkmıştı..allahım selde zarar görenlere yardım et yarabbim....
Saol huricim allahım ne bebişlerimizi bizden ne bizi bebişlerimizden ayırmasın, ailelerimize bebişlerimizle saglıklı ve uzun ömürler versinn :Saruboceq: Şeniz
Dönenceyi dün calıstırabildik ilk olarak cnm, malum yeni yeni görmeye basladı uzakları kuzucum meraklanmaya basladı dün aksam calıstırdık tüm ısıkları kapadık baya ilgisini cekti ama uyutmadı malesef tam tersi uyandı gülücükler atmaya agular ıngalara basladı pek sevdi sakinledi yane delikafadulden sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?