2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Herkese günaydınn, nasılsınız :1hug:
günaydınnn çiçeğüm

günaydın oluyor bazen öyle ya evvelsi gün mahfetti kız beni dün daha sakindi bugün dahada sakin olucak gibi görünüyo ki zira 8 den beridir uyuyo

günaydınnn çiçeğüm

günaydın oluyor bazen öyle ya evvelsi gün mahfetti kız beni dün daha sakindi bugün dahada sakin olucak gibi görünüyo ki zira 8 den beridir uyuyo

evet doğru söylüyorsun sasati saatine tutmuyor bu bebeklerin gündüz uyumayan çocuk dün 2 30 da bi uyudu akşam 6 yakadar hiç belli olmuyor ne zaman ne yapacakları ben tamam artık uyanmaz artık derken yarım saat uyuyup uyandı işte yine halbuki 100 ml rezene arkasından 100 ml mamayı yiyince uyanmaz diyordum neyse şimdiçok sakin bir şekilde yatıyor eğer devam ederse elleri kolları kıpır kıpır ve nefes nefese sanki çocuğa yaptırıyorum ev işlerini hemen bir duş veeeeeeeeeee başladı bile

herkeze merhabaaa

dün dr kontrolumuzvardı 3 tane aşı olduk
kızım iyidi pek huzursuz olmadı maşallah
kızım 2 aylık oldu tam 4517 gram olmuş boyu da 55 cm oldukça iyi dedi doktor
2750 doğmuştu boyu da 48 cm di çünkü

çok güzel bir resim olmuş canım...baksana öyle kulağı kardeşinde uyandırmak için planlar yapıyor ...

çok iyi maşallah öykümüze boyuda yerinde..öykü aynı babasına benziyor ...ayy melek kızlarımızın ellerinden tutup gezmeelere götürücez iple çekiyorum ipleeee....büyüsünler çabuk büyüsünler...

gök gürültüsü 2 gündür bir başka....
sanki tenekeye sopayla vurmuş gibi bir ses çıkıyor...dünde böyle çıkmıştı..allahım selde zarar görenlere yardım et yarabbim....

evet huricim allahın izniyle büğüyorlar maşallah
o günler bi gelse elimizden tutsalar da gezdirsek onları
yaa bana da benziyo kızım yaaaa
babasına da benziyo tabi

evet huricim allahın izniyle büğüyorlar maşallah
o günler bi gelse elimizden tutsalar da gezdirsek onları
yaa bana da benziyo kızım yaaaa
babasına da benziyo tabi

sanada benzediği yerleri vardır tabi ki....belki sadece gözleri ve kaşları babaya benziyordur....belki bütün huyu hep sen olursun..neticede ikinizin meyvesi....zemuszemus:CüvCüv:

canım allah sabır versin bak ne güzel sende bi anne oldun bi destek bi sevinç en azından derdini kederini bi kenara atacak bi uğraşın varr allah bebişine ve sana uzun ömürler versinnŞeniz

Teşekkür ederim diloşum amin insallah bütün güzel dilekleri bende sen ve bıdık ailen için diliyorum cnm benim Şeniz

Saol kikoşcum benim, sanada cok cok geçmiş olsun aman ilaçlarını ihmal etme, bebişinde kalça usg sine cok sevindim, benimde ilk ay bilas problem cıkmıstı hareketliyken 2.ayda genelde düzeliyomus zaten cnm allahım saglık versin güzel yavrularımıza alkisalkisalkis

Teşekkür ederim cnm ben alıştım tabe 16 yıl oldu ne kadar alışsanda aklına geldikce için buruluyo burnunun diregi sızlıyo insanın mafoldumben

Masallah çilekimize topaç tombalagı işte ya yirim yuvarlarım topalarımmmm valla 6 kilo domatissssss delikafadulden

ayy benim büyük cadı pazartesi okula başlıcak bakalım nasıl olcak heyecan var okul yollarında koşturmaca başlıyoo bebişle bakalım nasıl git gel yapcazzkaydirigubbakcemile

Ay diloşummm masallah abla olmus iyice pıtırcıkkkkk :sm_cool: Offf ne çizgiler çizceksiniz beraber simdi ne ödevler yapcan hazırlan sende simdiden alkisalkisalkis

Saol huricim allahım ne bebişlerimizi bizden ne bizi bebişlerimizden ayırmasın, ailelerimize bebişlerimizle saglıklı ve uzun ömürler versinn :Saruboceq: Şeniz

Dönenceyi dün calıstırabildik ilk olarak cnm, malum yeni yeni görmeye basladı uzakları kuzucum meraklanmaya basladı dün aksam calıstırdık tüm ısıkları kapadık baya ilgisini cekti ama uyutmadı malesef tam tersi uyandı gülücükler atmaya agular ıngalara basladı pek sevdi sakinledi yane delikafadulden sırnaşık şey

anadolu yakasinda goztepe bostanci tarafinda iyi bir cocuk dr u ariyorum.

Ben yeditepe üni.de prf.ayça vitrinel e gidiyorum baya memnunum bilas disiplinli bizim doktorda gergin azcık ama cok iyi cidden simdiye dek cok memnunum cnm, aynı zamanda üniversitede bölüm başkanı -tatlicadiarzu- Göztepe parkının tam karşısında ışıklarda yeri de

Oyyy sunun yanaklara bak yahuuu masallahhhhh şaşkınım benim cok sirin cnm masallah Allah bagıslasın

Öyküye bak sen 4,5 kiloluk patatis olmus annesi masallahhhh bence gayet iyi kilo alımı da boyu da süper :icecream:

Oy oy ne alıntı yapmısım ama destan destan cenem düştü yine kaydirigubbakcemile3 ınanılmaz yagmur yagıyo gökgürlüyo şimşek cakıyo allahım evi derme çatma olanlara sokakta kalanlara sabır versin umarım hasarsız atlatırıs hepimiz :sinifsinif:

maşallah nazlı oğluşuna çoık tatlı
cnm cok saol bi basarıp snunda ekledık huriş saolsun senın kızda pek hoş masallah emzıkte yakısmıs hani....
gök gürültüsü 2 gündür bir başka....
sanki tenekeye sopayla vurmuş gibi bir ses çıkıyor...dünde böyle çıkmıştı..allahım selde zarar görenlere yardım et yarabbim....
aminnn aminnnn

Oyyy sunun yanaklara bak yahuuu masallahhhhh şaşkınım benim cok sirin cnm masallah Allah bagıslasın

amın hepımızınkını

Öyküye bak sen 4,5 kiloluk patatis olmus annesi masallahhhh bence gayet iyi kilo alımı da boyu da süper :icecream: [/QUOTE]
bencede cok tatlı olmus

slm kıslarr....benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki
bu gün canım biraz sıkkın bunalım takılmayı düşünüyorum o yüzden şölebi uğradım çıkıyorum...mafoldumben akannehir :1shok: mirmirmirmir fisfisfis
tüm iyi dilekte bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum dün için...
nazlıbahar beyaz melek bebişlerinize kocamaaaaan :nazar

neyse hadi ben kaçar hiç keyfim yok....:sinifsinif: :gitme: :umursamaz:

o zaman kullanışsız bişey...
gündüz tavana duvara görüntü veremez...
ee gecede çocuk uyuyor...zaten uyumasa uyusun die uğraşırız..yani beni açmaz öyle şeyler ben normal ayıcıklı bişey bakayım en iyisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…