- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.181
beyaz melek nazlibahar masallah kuzucuklariniza. cok buyumusler.
bugun tepe naitilus'a gittik. ciktik bir yagmur. minibus yolundan degil de e5ten gidelim dedik.aman Allahim yolda kalacaz diye aklim cikti. trafik berbat. yer yer gol olmus. aklim cikti eve zor attik kendimizi.
canim bir sey soracam. abd de ilk 2 hafta kizimi dr a goturduk. hersey normal perfect vs vs dediler. kulaklar gozler kilo boy vs vs herseye bakildi. raporuna 4-6 haftalikken kalca usg si cekilsin yazilmis ama dr hic bahsetmedi. bacaklarini ittirerek kontrol vs de yapilmisti. risk olsa bahsederdi diye dusundum. hani genel her bebege yapilan bir uygulama dedim. yaptirmadim. su anda kizim 6 haftalik.
burada da dr bakti bacaklarina rutin kontrolde. itti cekti vs. ama o da ultrason vs demedi.
siz neden suphelendiniz de usg cekildi canim. biraz aciklar misin?
canim ya emzirirken benim de belim feci. hamile iken 1 kere olsun bel agrisi cekmedim. ama emziriyorum aksam olunca emzirirken artik belimin ust kismi tutmuyor. iki kurek kemigimin arasi cok agriyor. ama gunduz emzirirken degil. aksam. yeni basladi. oceden yoktu.
canım benim kızı 3 günlükken annem bacak boğumlarından farketmişti ama hastanenin doktoru yok bişi dedi 1 aylık olunca bizde başka bi özel doktora götürdük oda aynı şeyden farketti ve usg istedi hoş o istemesede ben yaptıracaktım neyse usg de sorun çıktı ortepediye gönderdi o da okeyledi ve doktor bize şimdilik filim çekemiyoruz 2.ayında çekicez dedi ozamana kadarda çift bez kullanacaksın bacakları kurbağa gibi açık kalacak dedi bizde aynen öle yaptık ve dün işte flimi çekildi ve geçmiş dedi ama 4 .ayda yine çekilecek
ağrılar bendede acayip kızlar bende dün vaktim varken girdim fizik tedavi bölümüğne anlattım hepsini beni öncebi tepeden aşağı muane etti sonrada röntgene yolladı 6 tane flim çekildim çeken kızda şaşırdı bune tüm vucuttan flim istenmiş diyo bende dedim heryerimde var ağrı napalım neyse doktor baktı boynumdaki sırtımdaki düzleşme için bazı hareketler varmış ağrıyı rahatlatmak için miş onları uygulucam belim içinde fikik tedavi verdi ama ona gidemicem galiba
bana dediği vücudumuz hamlamış tembelleşmiş öncelik olarak hareket lazımmış doğumda bütün iskelet sistemi hasar görürmüş ve kendini toparlaması zaman alırmış bide ağrıları yapan başka bi etkende demir eksikliğimizmiş yani bende o çıktı bide calsiyumada devam edilecek tabi işte böle bence çocukları kontrole götürdüğünüzde sizde bi görünün
acaba ağzında pamukçukmu var bak bakalım bi öle oluncada emmezlermişcanım benim kız memede fazla durmuyo neden bilmiyorum tek memede 5 dakika duruyo dakka tutuyorumda normalmi acaba kendi bırakıyo tekrar vereyim diyorum kendini itiyo mememide diliyle itiyo velettt zaten bu ara mamayıda istemiyo bende kestim bugün4 gün olcak zaten günde 2 sefer az az veriyodum alışmasın diyee:umursamaz:
bide benim kızda biberon nasıl tıkanınca coook yapıp havasını veriyolarya kızım ona alışmış mememede onu yapıyodu korktum mememi bırakcak diye bugün 3. gün bende vermiyom mamayı ama sütüm de var çok şükür azalırsa gene vericez mecbur
halen vaktin var canım ama genellikle bu kız çocuklarına öneriliyoben kaçca usg sı cektırmedım bana kımse boyle bırsey demedı
kızlar çınar isilik oldu ya ısılık ıcın krem falan kullanan arkadaslar vardı ısmını verebılırmısınız bana ıyı geldıyse eger
isilik içinde oğlunu çok giydirmişsin vücudu bunalmış bak
benim kıza sadece atlet giydirdiğim halde olmuştu ama tabi antalya sıcağında doktor onuda çıkarttı ve sadece bezle durdu iğleşene kadar düşün yani bide çok ağırdı göz göz olmuştu
evet bize krem verdi ama malesef sana veremem çünkü kortizonlu bi krem pekte tavsiye edilmiyo benimki ileri derecedeydi mecbur kullandık
bunun dışında bebeği terletmizeksin ve sürekli banyo yaptıracaksın
bide deniz suyu bire bir biz sabah saatlerinde deniz temizken doldurduk damacanaya balkonda güneşte kendinden ısındı su küfetine koyduk oynattık biraz
ara ara da böle yaptık geçti çok şükğür
çok şekerler maşallah canım seninki yine uyanmasını bekliyomuş benimki uyuyan çocuğu kaptığı gibi getiriyo vallahttp://img222.imageshack.us/img222/9269/grnt0285y.jpg
ewet kendı basımıza bır deneme daha yaptık bakalım bu nasıl oldu
ablası heran basında uyasında opeyım dıye beklerkenuyanmasada oksurerek uyandırmayı beklerken
amin canım aminOy oy ne alıntı yapmısım ama destan destan cenem düştü yine kaydirigubbakcemile3 İnanılmaz yagmur yagıyo gökgürlüyo şimşek cakıyo allahım evi derme çatma olanlara sokakta kalanlara sabır versin umarım hasarsız atlatırıs hepimiz :sinifsinif:
slm kıslarr....benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki
bu gün canım biraz sıkkın bunalım takılmayı düşünüyorum o yüzden şölebi uğradım çıkıyorum...mafoldumben akannehir :1shok: mirmirmirmir fisfisfis
tüm iyi dilekte bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum dün için...
nazlıbahar beyaz melek bebişlerinize kocamaaaaan:nazar
neyse hadi ben kaçar hiç keyfim yok....:sinifsinif: :gitme: :umursamaz:
noldu canım yaaa dün bide yıldönümünüzdü bomba gibi olman gerekirdi kesin eşin bi kafasızlık yapmıştır anladım ben
neuse canım boşver
sana diyomda bide ben boş verebilsem gel hadii bekliyom bak
efede olmuştu çok kötüydü ben uni baby nin bebek kremini kullandım çok iyi geldi..
gögüsün çok doluyorsa eğer canım 5 dakikada emdiği yetiyordur ona ..
gögsüm taş gibi olduğunda efede 5 en fazla 10 dakikada doyuyor hemen..
yerim ben senin veletini kokla benden annesi..
selam kızlarr biz bugün biraz dışarı çıktıkk dolaştık iyi geldii bugünde pek giren olmamuşş 5sayfa anca varr herkes gezmelerde anlaşılan:ecrin_bebek:
ben burdayım galiba ama çok uykum var kızızm uyuyo kocişte uyuyo ben nie oturuyosam...selamlarrrrrrrrrr buyrunnnnnnnnn
filiz hurişşşşşş burda mısınız :teytey:
ay ne diyosun dönüşte napıcan ya çok yağarsa ay çıkamam ben kokrtum çok rüyamda bile deniz yuttu beniHerkese selammmm,nasılsınız
Biz dayımlara geldik ordan yazıyorum,oğlumu uyuttum şimdi rahatım.Bugün acayip bi yağmur vardı burda dönüşte umarım yağmaz.
Siz napıyosunuz kimler var bakmadım ama ?
bugun tepe naitilus'a gittik. ciktik bir yagmur. minibus yolundan degil de e5ten gidelim dedik.aman Allahim yolda kalacaz diye aklim cikti. trafik berbat. yer yer gol olmus. aklim cikti eve zor attik kendimizi.
ben burdayım galiba ama çok uykum var kızızm uyuyo kocişte uyuyo ben nie oturuyosam...
ay ne diyosun dönüşte napıcan ya çok yağarsa ay çıkamam ben kokrtum çok rüyamda bile deniz yuttu beni
Herkese selammmm,nasılsınız
Biz dayımlara geldik ordan yazıyorum,oğlumu uyuttum şimdi rahatım.Bugün acayip bi yağmur vardı burda dönüşte umarım yağmaz.
Siz napıyosunuz kimler var bakmadım ama ?
herkeze hayırlı akşamlar
ben valla evdeydim ama 4 e kadar yataktan çıkmadım paso uyudum keyif yaptım sonrasında kalkınca bütün işler beni bekliyodu tabi koşa koşa anca bittide oturdum
ben burdayım galiba ama çok uykum var kızızm uyuyo kocişte uyuyo ben nie oturuyosam...
ay ne diyosun dönüşte napıcan ya çok yağarsa ay çıkamam ben kokrtum çok rüyamda bile deniz yuttu beni
daayanamıyorum canlarım ben kalkıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?