2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bu resimdeki bebekler daha 2 aylıkmı maşallah allah onları hep korusun inşallah... ben 1 ay sonra doğum yapıcam bebeklerinizi görünce içim kıpır kıpır oldu valla...

bugun tepe naitilus'a gittik. ciktik bir yagmur. minibus yolundan degil de e5ten gidelim dedik.aman Allahim yolda kalacaz diye aklim cikti. trafik berbat. yer yer gol olmus. aklim cikti eve zor attik kendimizi.

bugun tepe naitilus'a gittik. ciktik bir yagmur. minibus yolundan degil de e5ten gidelim dedik.aman Allahim yolda kalacaz diye aklim cikti. trafik berbat. yer yer gol olmus. aklim cikti eve zor attik kendimizi.

kız bu havada ne işin var sokaklarda ben burnumu çıkaramıyorum selden korkuma rüyama girdi bu gece...

evet canım genelde göğsüm dolu oluyo ve soluksuz emiyo birden bırakıyo birden doyuyo sanırımm bende senin o efeni yerim tam ısırmalık olmuş zaten dişimee göreeecokacimcoookyerimseniben

selam kızlarr biz bugün biraz dışarı çıktıkk dolaştık iyi geldii bugünde pek giren olmamuşş 5sayfa anca varr herkes gezmelerde anlaşılan:ecrin_bebek:

Herkese selammmm,nasılsınız
Biz dayımlara geldik ordan yazıyorum,oğlumu uyuttum şimdi rahatım.Bugün acayip bi yağmur vardı burda dönüşte umarım yağmaz.
Siz napıyosunuz kimler var bakmadım ama ?

selamlarrrrrrrrrr buyrunnnnnnnnn
filiz hurişşşşşş burda mısınız :teytey:
ben burdayım galiba ama çok uykum var kızızm uyuyo kocişte uyuyo ben nie oturuyosam...
Biz dayımlara geldik ordan yazıyorum,oğlumu uyuttum şimdi rahatım.Bugün acayip bi yağmur vardı burda dönüşte umarım yağmaz.
ay ne diyosun dönüşte napıcan ya çok yağarsa ay çıkamam ben kokrtum çok rüyamda bile deniz yuttu beni

herkeze hayırlı akşamlar
ben valla evdeydim ama 4 e kadar yataktan çıkmadım paso uyudum keyif yaptım sonrasında kalkınca bütün işler beni bekliyodu tabi koşa koşa anca bittide oturdum

dışarı mı çıktınız bugün akannehir
canım yaaa , en yoğun yağışın ctesi olacağı , üstelik anadolu yakasında da etkili olacağı uyarısı yapıldı diye hatırlıyorum sanki , iyi cesaret çıkmışsınız ..
ben de bugün çıktım dışarı dönerken öyle bi yağmur var bastırdı ki aniden , çok korktum ,arabalar bi ara suları yara yara ilerliyordu , sanki ist.daki manzarayı yaşayacakmışız gibi geldi birden :1shok:

ben burdayım galiba ama çok uykum var kızızm uyuyo kocişte uyuyo ben nie oturuyosam...

ay ne diyosun dönüşte napıcan ya çok yağarsa ay çıkamam ben kokrtum çok rüyamda bile deniz yuttu beni

gelirken taksiyle geldik zaten ama dönüşte dayım bırakacak,ay bu klavye ne garip geldi bana ya bi saatte yazamadım.Geçmişide okumadım daha sen nereye kaçıyosun bakiim yorgun musun

Neyse benide bekliyolar içerden ayıp olmasın,fotoğraf aktarmaya diye girdim.Eve gidince belki girerim hepiniz öptümmm

slmmmmmmmmmm
ben de uyuttum , benimkini , azcık mutfağı toparlamam lazım , ondan önce makinemin aparatlarını yıkayıp kendimi sağmam lazım :bbo:

herkeze hayırlı akşamlar
ben valla evdeydim ama 4 e kadar yataktan çıkmadım paso uyudum keyif yaptım sonrasında kalkınca bütün işler beni bekliyodu tabi koşa koşa anca bittide oturdum

sana da hayırlı akşamlar kikoşum .. oh en iyisini yapmışsın benim işler duruyo yapcam bu saatten sonra belki kafamçokkarıştı yok ya yarın yaparım artık bu saatten sonra ı -ıhh :1closedeyes:
kaçtır yazıcam hep bi şey oluyo ben yazamadan çıkıyorum netten kıss senin prenses yırtmış kurbaaalıktan hemiiiiiiiiiiiiiiii :1hug:
yaşasınnnnnn hihoyyyt :sm_cool: :dance:

daayanamıyorum canlarım ben kalkıyorum....

o zaman iyi geceler canımmmmmmm :1hug:
tatlı uykular ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…