2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bende burda görünüyorum ama değilim sqayfam açık kızı uyutyayım geliyorum ilaç sersemletti kendi kendinede uyuyamadı bi sallıyımda uyusun ....

merhaba aslan parçasının annesi...
benim kızızm hemen uyudu antibiyotiği alınca ter dökmeye başladı yavrum yaaa

canımm ya kıyamam ona...
elbet bir gün hasta olacaklar ama insanın içi gidiyor dimi :? ben de artık bebeğimi kayınvalideme götürmüyorum hoş arabayla gidip geliyorduk ama oğluşum bi soğuk bi sıcak daha çok etkileniyordu. artık kayınvalidem geliyor sağolsun... akşam yıkadım oğlumu ama içim titreyerek...
yarın da grip aşısı olucaz eşimle... içim daha rahat edecek

özür dilerim çiçekim bilmemmi yakışıklı oğluşunu ama işte dilim sürtmüş hep malum kızlara laf yetiştiriyom

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heh heh hehhh bi daha olmasın lütfen :1closedeyes:

Sağol demetcim bu gece daha iyiydim sanki ama her uyanışta eşim kalkıp çocuğu verdi sağolsun eğilmiyim diye

:bbo::bbo::bbo: canım geçmiş olsunn aman allah korumuş ya bi sadaka falan veriver canım birilerine opuyorumnanaktan

Selamm canım ben kullanıyorum ıslak mendil ilk 1-1.5 ay hep pamuk kullandım ıslatarak ama artık kullanıyorum.Annemlerin eczanesi bi pişik ilacı yapıyo bizim eş dost kuzen kim varsa o kremle büyüdü eczacı kendi yapıyo pişik varsa ertesi güne bişeyi kalmıyo.Bende ıslak mendil kullandıktan sonra kremi sürüyorum pişik olmasada olmasını önlüyo maşallah doğduğundan beri hiç olmadı.İsteyene sipariş verebilirim fiyatıda 8 tl. çok bişey değil bayağı gidiyo.

Kibele geçmiş olsun canım bizde aynı damladan kullanıyoruz.2 günde bitmesi gerekiyor bi tanesinin doktor bana 6 aya kadar kullanmak lazım demişti.Ben hergün kullanmıyorum arada bakıyorum tıkanır gibi olunca veriyorum hemen açılıyo genzine kaçıyo evet hoşlanmıyo benim oğluşumda ama burnu açılıyo rahat ediyo

Diloşum geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim.opuyorumnanaktan

üç kere yazdım bağlantı gitti sinir oldum . hasta bebişler çok geçmiş olsun .:ecrin_bebek:hamileiken okumuştum gazatede alışveriş merkezlerinde bebişler daha çabuk hastalık kapıyomuş havasız ortam dolaşan insanlarda grip fln varse havadan daha çabuk geçiyormuş en iyisi götürmemek heralde:sinifsinif:

kızlar günaydın
herşey gönlünüzce olsun hasta olanlara acil şifalar
oğluşumun yeni resimlerini albüme koydum bakabilirsiniz.buraya nasıl yüklüyorduk unuttum

Ne güzelllllll, en güzeli hiç evden çıkmamaları bencede düzenleride bozulmamış oluyo hem.Ama biz mecburuz götürmeye ilkokul 5e giden kardeşim var,arabamızda yok inşallah otobüslerde üşütmem kuzumu

kızlar günaydın
herşey gönlünüzce olsun hasta olanlara acil şifalar
oğluşumun yeni resimlerini albüme koydum bakabilirsiniz.buraya nasıl yüklüyorduk unuttum

Günaydınnnnnnnnn hoşgeldiniz,nasılsınız bakim analı oğullu.Ayyy hep analı kızlıya alışmışız dimi ama bizde erkek annesiyiz canım olsun o kadar.şakkıdı

geçmiş olsun canım bizde damla kullanıyoruz
önce bebeği yan yatırıcaksın sonra danlayı damlatacaksın sonra diğer yana çevirip tekrar damlatacaksın sonrada kaldırıp sırtını pat patlayacaksın arkasındanda çok tıkalıysa aspiratörle temizleyeceksin
aspiratörüde şırınga tutar gibi tutacaksın baş parmağın pompasına arkadan basacak ve yavaş yavaş çekeceksin bianda çekince canları acıyo
doktor bize hortumlusundan bahsetti biraz pahalıymış ama bebeklerin burnunu hiç acıtmıyomuş 2 eczaneye sordum tuhaf tuhaf yüzüme baktılar yeni çıktı galiba

demetçğim dikkat yaw.verilmiş sadakn varmış geçmiş olsun

hehe iyiyiz canım ne olsun oğlum yine gülücüklerle uğurladı beni opuyorumnanaktan

amatis maşallah size analı oğullu pek güzel çıkmışsınız allah hep yüzünüzü güldürsün inşallah

demetçğim dikkat yaw.verilmiş sadakn varmış geçmiş olsun

hehe iyiyiz canım ne olsun oğlum yine gülücüklerle uğurladı beni opuyorumnanaktan

Benim oğluşum önceden dışarı çıktığımız gibi uyurdu şimdi bakınıyo etrafa,otobüse bindikten sonra uyuyo uyurken anneme veriyorum uyanınca nerdeyim ben diyodur eminim.Ama akşam beni bi karşılaması var suratını büzerek böyle naz yapar gibi ağlamaklı ölüyorum ya.Babasını gülücüklerle karşılıyo ama bana naz yapıyo oğlum özlüyo tabi annesini mafoldumben

özlemez mi? ama alışıyor bir süre sonra dün annem telefona tuttu ben konuştukça gülüyormuş arada banada au diye cevap verdi çok hoşuma gitti

şimdi dene canım özel albüm yapmışım şimdi herkese açtım.arkadaş listemde olmadığın için göremedin sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…