- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.981
amatist74 maşallahh canım oğluna.. çok tatlı yaa yerim ben onu :))
geçmiş olsun canım bizde damla kullanıyoruz
önce bebeği yan yatırıcaksın sonra danlayı damlatacaksın sonra diğer yana çevirip tekrar damlatacaksın sonrada kaldırıp sırtını pat patlayacaksın arkasındanda çok tıkalıysa aspiratörle temizleyeceksin
aspiratörüde şırınga tutar gibi tutacaksın baş parmağın pompasına arkadan basacak ve yavaş yavaş çekeceksin bianda çekince canları acıyo
doktor bize hortumlusundan bahsetti biraz pahalıymış ama bebeklerin burnunu hiç acıtmıyomuş 2 eczaneye sordum tuhaf tuhaf yüzüme baktılar yeni çıktı galiba
slm kızlar nasılsınız
benim nette sorun var giriyorum o kadar yazıyorum hata veriyor
canlar mesajinizdan dolayi hepinize tesekkurler.
kikiloyimcim birsey soracaktim. yan yatirinca damlatamiyorum ki, geri geliyor damlalar. zaten burnuna sokamiyorum ucundan damlatiyorum. o da geri geliyor.ben de egdirip basini gertiye damlatiyorum iyice genzine kaciyor. simdi uyuyor aksam dr a goturecez.
Zor is cocuk buyutmek vesselam.
benim doktorum fıskırtırcasına sıkacaksın dedi çocuk tam yatmayacak eğik olacakmış öle yapıyorum. birazcık genzine gidecek tabii başka türlü açılmıyor. tek kullanımlık erum fizyolojikler var ben onlardan kullanıyorum.içi boşalınca aspirtör gibi onu kullanıyorum hemncecik çekiyor.bir kerede. deneyin
Gunaydin arkadaslar, gecmisi okuyamadim kusura bakmayin. hasta bebisle oldugunu okudum sadece bui sayfada gecmis olsun. bizim kiz da cok hasta sanirim.
bugunlerde kafasini sallayip duruyor. bi saga bir sola surekli. eli de sol kulaginda. sanirim kulagi agriyor. ama aglamiyor da. anlamadim. kulagi agrisa aglamaz mi? ondan bekledim. ama bu gece fena idi. surekli sabaha kadar.
gece sabaha kadar o sekildeydi. ustune de burnu tikandi.
bir sey soracam deniz suyunu nasil kullaniyorsunuz? biz aldik almanca gifrer physcologica yazan bir sey ve icinden damlalik seklinde 10-15 tane cikiyor. tepesini koparip damlatiyorsun. ama hep genzine kaciyor. hic sevmiyor bizim kiz. bilen anneler bir tarif eder misiniz nasil uygulaniyor? hangi marka aldiniz? aspirator de temizlemiyor sanirim.
bebegim huzursuz. simdi koydum oto koltuguna, orttum ustunu iyice. kafasina asla sapka gecirmezdim sapka orttum. actim aspiratoru uyuyor. normal besiginde yatinca burnu tikaniyor. bu sekilde hafif dik ya tikanmiyor ama yatinca gene tikaniyor. bugun dra goturecez. kulak burun bogaza mi goturmeli, cocuk doktoruna mi?
canlar mesajinizdan dolayi hepinize tesekkurler.
kikiloyimcim birsey soracaktim. yan yatirinca damlatamiyorum ki, geri geliyor damlalar. zaten burnuna sokamiyorum ucundan damlatiyorum. o da geri geliyor.ben de egdirip basini gertiye damlatiyorum iyice genzine kaciyor. simdi uyuyor aksam dr a goturecez.
Zor is cocuk buyutmek vesselam.
canim ne yaptin? Burcu aradi bugun. sen aldin mi fenugreek'leri?
benim bayramda esimin memeketinde canim birseye sikildi. hemen gitti sutum. fenugreeklere yuklendim. kullanmayi birakmistim nasilsa sutum iyi geliyor dye. simdi tekrardan basladim. insallah eskisi gibi olur.
son 2 sayfaya bakınca sorunlar malesef aynı anlaşılan
biz de bayramda nezle olduk( burun tıkanıklığı + ağıza gelen köpüklü tükürük ve bununla baş edemeyen tosbaamın gıcık şeklindeki öksürüğü (((
cümleten geçmiş olsun bebişlerimize ...
burdayız amatıstcım.Kızlar ses verin bee birazdan gideceğim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?