- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.001
Eline sağlık rosem faydalı bilgiler bunlar
rica ederım kıslar.slm kızlar. teşkler rosem güzel bilgiler bende her nezlede grpde çocuğa direk ntibiyotik başlayan doktorlara çok kızıyorum .acaba kendi çocuklarınada hemen en kuvvetli antibiyotikleri dayıyorlarmı .yazık daha minnacık onlar şimdiden böle kuvvetli ilaçlar kullanırsak olacağı ilaçlara karşı bağışıklık kazanacak hiç işe yaramayacak doğal yolla baş edebilmek en iyisi a.s
canım benım oglanın atesı cıkmamıstı.yalnız ben asıdan önce surup vermıstım.bugun 3 lü aşıyı olduk kızım epeyce ağladı , şimdilik ateşi çıkmadı. geceleyin çıkma ihtimali var mı kıslar ona göre nöbet tutcam
diloş kızın okul nasıl gidiyor alıştımı . senmi götürüpgetiriyon halen baya zor oluyo benim kızıın okul tam gün sabah 8 öğlen 12 izin bi saat sonra 2.5 çıkış okul ev devamlı gidip geliyoz
kızlar bu sağlık sorunları bizde de var size soracaktım bende demekki aynı sorunlar sizin bebişlerde de var burun akıntısı ve gözlerde yaşarma
rosem canım bilgiler için teşekkür ederimm ben şu siyah turp varya onu denedim 2 sefer 2 seferde hemen tadavide başarı kaydettim sizde hasta olduğunuzda turp ve balı yiyebilirsiniz akşamdan bekletin sabah balı yiyinn :ecrin_bebek:
bızde de aynısı var hapsurma ve öksuruk arada bır ayrıca sureklı terlıyosenağlama
ipeğin ateşi çıkmamıştı ama sen yine hazırlıklı ol bence ....bugun 3 lü aşıyı olduk kızım epeyce ağladı , şimdilik ateşi çıkmadı. geceleyin çıkma ihtimali var mı kıslar ona göre nöbet tutcam
onu ben geçen sene kendime yapmıştım öksürüğü şıp die kesiyo...rosem canım bilgiler için teşekkür ederimm ben şu siyah turp varya onu denedim 2 sefer 2 seferde hemen tadavide başarı kaydettim sizde hasta olduğunuzda turp ve balı yiyebilirsiniz akşamdan bekletin sabah balı yiyinn :ecrin_bebek:
haklısın ama ben hemen götürdüm erkenden götürdüğüm için şu anda hiç bi şeyi kalmadı cadalozun bugün parka bile çıktı ..bende hemen götürülmeli bebeklerimiz daha 2 aylık kızlar allah korusun bu balgam öksürük soğuk algınlığı aşağı ciğerlere inerse bronşit zatureye kadar gider bende yukardayken daha başından önünü kesmek lazım...ilaç kullanırsa kullansın napalım daha kötü hasta olmasından iyidir bence...kendi kendine hiç bir hastalık geçmez canım....ne vericen ıhlamur limon başka ne verebilirsin ki şuncağıza..kuzucklar hasta olmus malesef çınarda hasta oldu tabı bende
böyle ıdare edıcez hemen doktora göturmek ıstemıyorum ilaç verıcek cunku
hastalıkla kendısı savasmayı öğrenmelı yoksa en ufak bır seyde ilaçsız ıyılesemez öyle olmasını ıstemıyorum acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?