2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

slm kızlar. teşkler rosem güzel bilgiler bende her nezlede grpde çocuğa direk ntibiyotik başlayan doktorlara çok kızıyorum .acaba kendi çocuklarınada hemen en kuvvetli antibiyotikleri dayıyorlarmı .yazık daha minnacık onlar şimdiden böle kuvvetli ilaçlar kullanırsak olacağı ilaçlara karşı bağışıklık kazanacak hiç işe yaramayacak doğal yolla baş edebilmek en iyisi a.s

diloş kızın okul nasıl gidiyor alıştımı . senmi götürüpgetiriyon halen baya zor oluyo benim kızıın okul tam gün sabah 8 öğlen 12 izin bi saat sonra 2.5 çıkış okul ev devamlı gidip geliyoz

topikce hasta olmuş kuzular
herkese çok geçmiş olsun

demetcim Allah korumuş canım büyük kazadan kurtulmuşsun

bugun 3 lü aşıyı olduk kızım epeyce ağladı , şimdilik ateşi çıkmadı. geceleyin çıkma ihtimali var mı kıslar ona göre nöbet tutcam

Eline sağlık rosem faydalı bilgiler bunlar

rica ederım kıslar.
boyle faydalı bılgıler buldukca paylasalım bırbırımızle.:hulya:

bugun 3 lü aşıyı olduk kızım epeyce ağladı , şimdilik ateşi çıkmadı. geceleyin çıkma ihtimali var mı kıslar ona göre nöbet tutcam
canım benım oglanın atesı cıkmamıstı.yalnız ben asıdan önce surup vermıstım.
umarım senınkıde cıkmaz.

sağol canım alıştı hiç zorluk çekmedik çok şükür gidip geliyoruz getirip götürüyorum şimdilikk babamız evde bebişle gündüz o ilgileniyoo sağolsunn:hulya:ay senin içinde zor git gel vallahi allah hepimize kolaylık versinnn:Saruboceq:

rosem canım bilgiler için teşekkür ederimm ben şu siyah turp varya onu denedim 2 sefer 2 seferde hemen tadavide başarı kaydettim sizde hasta olduğunuzda turp ve balı yiyebilirsiniz akşamdan bekletin sabah balı yiyinn :ecrin_bebek:

kuzucklar hasta olmus malesef çınarda hasta oldu tabı bende
böyle ıdare edıcez hemen doktora göturmek ıstemıyorum ilaç verıcek cunku
hastalıkla kendısı savasmayı öğrenmelı yoksa en ufak bır seyde ilaçsız ıyılesemez öyle olmasını ıstemıyorum acıkcası

canım turp ve balı nasıl yaptın benim oğlanda rahatsız şimdiden teşekkür ederim
:dance:

selsin merhaba biraz önce bayramda çekilen fotolarına baktım maşallah bebeğinin saçları ne güzel ALLAH nazarlardan saklasın

ipeğin ateşi çıkmamıştı ama sen yine hazırlıklı ol bence ....
aslında banada ateşi çıkabilir dedi doktor pekte nöbet tutmadım...2 saatte bir kalktı emdi yattı ateşide çıkmadı.....

onu ben geçen sene kendime yapmıştım öksürüğü şıp die kesiyo...
siyah turp ortadan kes içini oy bi kapaklı kaba koy ...dondurma kabı mesela içine koy ortasına oyduğun yere 1 kaşık bal koy kapağı kapa..sabah bak suyu almış o suyu iç..ben böyle yapmıştım...

haklısın ama ben hemen götürdüm erkenden götürdüğüm için şu anda hiç bi şeyi kalmadı cadalozun bugün parka bile çıktı ..bende hemen götürülmeli bebeklerimiz daha 2 aylık kızlar allah korusun bu balgam öksürük soğuk algınlığı aşağı ciğerlere inerse bronşit zatureye kadar gider bende yukardayken daha başından önünü kesmek lazım...ilaç kullanırsa kullansın napalım daha kötü hasta olmasından iyidir bence...kendi kendine hiç bir hastalık geçmez canım....ne vericen ıhlamur limon başka ne verebilirsin ki şuncağıza..

kızlar biliyorum daha 2-3- ayımız var hatta 4 ay var ama ben şimdiden alayım diyorum..mama sandalyesi alan varmı yada almayı düşünen....ben oturmaya başladığı anda bizimle birlikte masaya oturmasından yanayım ....biz sabah kahvaltı birlikte etmeyiz öğlen zaten ayrıyız ama mutlaka akşam yemeğini birlikte yeriz...ipekte bizimle otursun öyle alışsın istiyorum...

rosemcim bilgiler için teşekkürler. yazdıklarını okuyunca doktorumuzun söyledikleri geldi aklıma. oda çok zorda kalmadıkça antibiyotik kesinlikle yazmam ilaçlar iyileştirmez sadece rahatlatır o yüzden ufak tefek rahatsızlıkları bitki çayları ve senin iyi beslenmenle atlatıcak demişti. acaba buhar makinesi mi alsak evlerimize. kışın petekler yandığı için havadaki nemi azaltıcak.

çok teşekkür ederim kızlar valla büyük bi kaza atlattım

hurişcim çok şükür ipeğimiz iyileşmiş darısı diğer hasta olan kuzularımıza inşallah
mama sandalyesi için daha erken dediğin gibi

kızlar turp-bal ikilisini oğlumda çok kullanıyordum birde öksürük için kızdırılmış bi kaşık tereyağı bi kase pekmezle karıştırın
malum kış geliyor yakında kaloriferler yanar
kasenin ağzını kapatıp koyun peteğin üstüne
kim öksürüyorsa kaşıkla sık sık içirin
oğlumda ve kendimizde çok işe yaradı bu da
turpun tadını sevmiyordu zor içiyordu ama pekmez öyle değil

aman ha sakın şimdi yapmayın kuzulara bunları

hurişinde dediği gibi ilaç vermek ne kadar da iyi olmasa da bebişlerde bi ilerlerse hastalık Allah korusun sonrası daha da zor
benim oğlum 3 aylıkken bronşit olmuştu aylarca uğraştık yavrum mahfolmuştu
aman dikkat kızlar
kuzularımızı Rabbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…