- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.021
selsin merhaba biraz önce bayramda çekilen fotolarına baktım maşallah bebeğinin saçları ne güzel ALLAH nazarlardan saklasın
hastalıklar çoğaldı.benim kuzumunda gözü akıyor ve sürekli çapaklanıyor.cumadan beri damla kullanıyoruz.biraz daha iyi ama hala geçmedi.1 hafta kullanıcaktık.cumaya kadar kullanıcam.geçmezse artık göz doktoruna götürücem
demetcim merhaba nasılsın.okudum çok geçmiş olsun.allah korumuş canım.aman dikkat et
canım doktor doğduğundan beri varmı dedi.yoktu ilk defa oldu.enfeksiyon kapmış dedi demetcim.bayramın 2 günü biz ikeaya gitmiştik.klimalar açıktı.arabasından çıkardık durmayınca terliydide.orada üşüttük galiba.yada eve gelir gelmez banyo yaptırdık.evde serindi yada o zaman üşüttü.tommy gelince çağında aynı.açıyoruz nasıl çırpınıyor sanki uçacak.
inşallah geçer biran önce.bgün biraz daha az akıntısı.bugün oğluma kışlık mont aldık.küçük adamım benim
bugün arkadaşımdan şok bir haber aldım.geçen ekim sonu doğum yapmıştı.tekrar hamileymiş.ay nasıl şaşırdım.
demet çok geçmiş olsun o demiri oraya bağlayanları dövmek lazım insan biraz sağlam yapar demi yaniklava:
kıyamam yavruma çok geçmiş olsun canım inşallah atlatır çabucak
ay çok tatlı oluyolar yaaa
nasıl uzatıyor ağzını ses çıkartmak için
iyikide almışım valla kızım çok seviyor
kameraya çekiyoruz o hallerini büyüyünce görsün kendinikaydirigubbakcemile3
güle güle sağlıkla giysin yakışıklımmmopuyorumnanaktan
resmini çek montla annesi görelim küçük adamı
bende baktım CA da beğendim bir tane beyaz ama karar veremedim bıraktım
aboooooooooooooow hayırlı olsunj sağlıkla doğursun büyütsün ne diyelimdelikafadulden
hüzün yılı selsin demet bebeişlere de geçmiş olsun bi an ewel iyileşsin kuzucuklar . selsin yakışıklın süper çıkmış maşallah ona
canım turp ve balı nasıl yaptın benim oğlanda rahatsız şimdiden teşekkür ederim
:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?