2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hastalıklar çoğaldı.benim kuzumunda gözü akıyor ve sürekli çapaklanıyor.cumadan beri damla kullanıyoruz.biraz daha iyi ama hala geçmedi.1 hafta kullanıcaktık.cumaya kadar kullanıcam.geçmezse artık göz doktoruna götürücem

hoşgeldin selsincim
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın
göz akması çapaklanma bizde de var canım 1 aylıktan beri
damla kullanıyoruz azalıyor sonra tekrar çoğalıyor
hiç tam anlamıyla geçmedi
kanallar açılmadan da geçeceğini sanmıyorum

benim çileğim şu anda ayıcıklarla konuşuyor gülüyor bi görseniz:)
tomy nin yıldızlı rüyalarını almıştım ya uyku için,
bizimkinin daha çok uykusu açılıyor onları görünce çıldırıyorkaydirigubbakcemile3
kollar bacaklar nasıl çırpınıyor sanki uçacak yanlarına
babasıyla onu izliyoruzopuyorumnanaktan

canım doktor doğduğundan beri varmı dedi.yoktu ilk defa oldu.enfeksiyon kapmış dedi demetcim.bayramın 2 günü biz ikeaya gitmiştik.klimalar açıktı.arabasından çıkardık durmayınca terliydide.orada üşüttük galiba.yada eve gelir gelmez banyo yaptırdık.evde serindi yada o zaman üşüttü.tommy gelince çağında aynı.açıyoruz nasıl çırpınıyor sanki uçacak.

inşallah geçer biran önce.bgün biraz daha az akıntısı.bugün oğluma kışlık mont aldık.küçük adamım benim

bugün arkadaşımdan şok bir haber aldım.geçen ekim sonu doğum yapmıştı.tekrar hamileymiş.ay nasıl şaşırdım.

kıyamam yavruma çok geçmiş olsun canım inşallah atlatır çabucak
ay çok tatlı oluyolar yaaa
nasıl uzatıyor ağzını ses çıkartmak için
iyikide almışım valla kızım çok seviyor
kameraya çekiyoruz o hallerini büyüyünce görsün kendinikaydirigubbakcemile3

inşallah geçer biran önce.bgün biraz daha az akıntısı.bugün oğluma kışlık mont aldık.küçük adamım benim

güle güle sağlıkla giysin yakışıklımmmopuyorumnanaktan
resmini çek montla annesi görelim küçük adamı
bende baktım CA da beğendim bir tane beyaz ama karar veremedim bıraktım

bugün arkadaşımdan şok bir haber aldım.geçen ekim sonu doğum yapmıştı.tekrar hamileymiş.ay nasıl şaşırdım.

aboooooooooooooow hayırlı olsunj sağlıkla doğursun büyütsün ne diyelimdelikafadulden

hüzün yılı selsin demet bebeişlere de geçmiş olsun bi an ewel iyileşsin kuzucuklar . selsin yakışıklın süper çıkmış maşallah ona

selsin bu arada geçen senin fotonuda gördün çağınla berbaber olan maşallah çok güzel kilo vermişsin hamile fotolarını hatırlıyorumda baya yol katedmişsin darısı başımıza :Saruboceq:

bak demet teyzesi küçük aşkıma

allahımmmmmmmmmmm yerim ben seni yerrrrrrrrrrrrrrrrrr
maşallah subhanallahhhhhhhhhhhh
yakacak kızları bu delikanlıııııııııı:asigim:

demet çok geçmiş olsun o demiri oraya bağlayanları dövmek lazım insan biraz sağlam yapar demi yaniklava:

canım çok teşekkür ederim sorma valla tam dayaklık bunlar klava:

çok sağol canım.inşallah geçer.bende zaradan aldım.biraz büyük aldık.bizim çağıncık maşallah biraz iri.şu an üzerine olmaz.ama montun fotosunu çeker koyarım.doğru bak bende çekiyim kameraya hiç aklıma gelmedi.bana diyor sen ne zaman düşünüyorsun 2.yi yok dedim ben o kadar erken düşünmüyorum

hüzün yılı selsin demet bebeişlere de geçmiş olsun bi an ewel iyileşsin kuzucuklar . selsin yakışıklın süper çıkmış maşallah ona

çok sağol canım.14 kilo verdim ben.78 ile doğuma girmiştim.64 oldum.daha 5 kilo vermem lazım.hamile kalmadan önceki kiloma dönmek için.ama ben 8 kilo filan vermek istiyorum.bakalım verebilicekmiyim

of of yer annesi onu.ne kadar çok seviliyormuş.kanguru aldık.oğlumu takıyorum geziyorum.nasıl seviyor gezmeyi.hemen uykuya dalıyor zaten.uyandığındada etrafını seyrediyor kuzum

canım turp ve balı nasıl yaptın benim oğlanda rahatsız şimdiden teşekkür ederim
:dance:

canım siyah turp ortadan böl içini oy 2 tatlı kaşığı bal koy içinee sabah kadar dinlensin sabah aç karnına verilcek hasta kişiyee ama bu bebeksee sakınnn en az 1 yaşında olmalı 1 yaşından önce sakın vermeeea.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…