2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

diloşummm hoşgeldinnnnnnŞeniz
nasılsın canım okul nasıl gidiyor

oh ne güzel kalabalıklaştı topik
hoşgeldiniz kızlarrrrr
hüzün kibele görüşemiyorduk nasılsınız kuzular nasıl

selam kızlar
ev taşıyoruz pek giremiyorum toplanmakla meşgulüm iştende bir hafta izin aldım bebekle çok zor oluyor kayıvalidemlerde kalıyoruz 3 gündür
bebişler hastaymış çok geçmiş olsun hepsine
bizde sıkıntılıyık bi kaç gündür terleye terleye atlattık çok şükür sıkıntımızı

bu arada msn yazanlardan da özür diliyorumm nesguikk nurr nazlıbaharr hüzünn hiçbirinize yazamadım misafirm vardı daha yeni oturdumm bugün helak oldum koşturmaktann:sinifsinif:

hürrem de burdaymışşş
nasılsın canım kuzun nasıl

ben bi yandanda öykü zehramı uyutmaya çalışıyorum
bi yandan dizi izliyorum
bi yandan da buraya laf yetiştiriyorummmdelikafadulden

aştım kendimiiiikaydirigubbakcemile3

kolay gelsin canım inşallah çabucak yerleşirsin düzene girersin

diloşummm hoşgeldinnnnnnŞeniz
nasılsın canım okul nasıl gidiyor

oh ne güzel kalabalıklaştı topik
hoşgeldiniz kızlarrrrr
hüzün kibele görüşemiyorduk nasılsınız kuzular nasıl

sağol canım çok şükür okul iyi gidiyooo herşey yolundaa koşturmacalı devamm:)))

bugün 6,30 da kalktımm doktora gittim tahlil verdim geldim ev işi okula koştur yemek yap evi topla sil süpürr misafire bişeyler hazırlaa misafir geldi çay fastı felan derken yeni oturdumm:gitme:

aferumm sanaa laf yetişticen tabi cezalısın gündüzde yoksun zatennlmaz: o minişini ısır benim yerimee özelliklee butlarındancokacimcoook

anacım okurken ben yoruldum valla maşallah sana kafamçokkarıştı

kibelecim maşallah edamıza
kulağında ağrı olsa allah korusun susmadan ağlar

bak demet teyzesi küçük aşkıma

selsin damadıma iyi bak bol bol yıka çabuk büyüsün temiz adam olsun ...yakuşuklum benim kuçuk prensimmmm maşalah sana badem gözlümm
çok sağol canım.14 kilo verdim ben.78 ile doğuma girmiştim.64 oldum.daha 5 kilo vermem lazım.hamile kalmadan önceki kiloma dönmek için.ama ben 8 kilo filan vermek istiyorum.bakalım verebilicekmiyim

yaq ben nasıl kilo vericem ya kilo veremiyorum ya ben kilo vermek istiyorum ...
ortapediye gidicem bu hafat çok fenayım çok belim sırtım ...artık dayanamayacağım heralde 17 kilo duruyor üstümde ipekte gitgide kilo alıyor ve artık belim taşımıyor beniiii

aferumm sanaa laf yetişticen tabi cezalısın gündüzde yoksun zatennlmaz: o minişini ısır benim yerimee özelliklee butlarındancokacimcoook

valla ne desen haklısın diloşum ama inan gündüz perişan ediyo cadı beni yapışık geziyoruz salıncağına koyuyorum en fazla 10 dk eğleniyo kendi kendine o aralarda koşturarak iş yapmaya çalışıyorum her altını değiştirip emzirdiğimde bi 10-15 dk duruyo sonra anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee der gibi ağlıyo yaramaz kaydirigubbakcemile3
tam ısırmalık oldu teyzesiii valla yiyorum ben heryerini gel buyur sende ye:lepi:
bende o ballı kaymağı yerim afiyetle hemdeeeeeopuyorumnanaktan
büyük prensesimi de öpüyorummm ona da kıyamammmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…