2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

teşekkürler kızlar umarım bir an önce yerleşiriz kazasız belasız
huricim çok geçmiş olsun aynı dert bende de var gitmeyen kilolar ve bel ağrısı kızı fazla kucağımda taşıdığım gün uzatamıyorum bile ayaklarımı

bakıyorum canım damadına.ama gözü hasta damadının banyo yaptıramıyoruz korkudan daha kötü olur diye.stres yapma canım.stres yaptıkça veremicen kiloları

oyy yakın olsaydık yiyişirdikk hehehhhkaydirigubbakcemile3cokacimcoook vallahi artık dayanmıyom bende benimkini iyice mıncıklıyorum hoşş ziilimde sadece bana kendini sevdiriyoo babası sevsin heemn dudakları büzüyo babaya ne garezimiz varsa babasıda diyoo bu kızz anacı olcakk vayy başımaaa hehehkaydirigubbakcemile3

bana müsade herkese iyi geceler malum çok yorulucam bu hafta uyku zamanı mirmirmirmir

kızlar benim oğlum hoppalaya çok alıştı.artık ağırlaştı hoplatamıyoruz da.biraz zaman geçsin hoppala alıcam.hoplatıyoruz.duruyoruz.o ayaklar hiç durmuyor atıyor kendini öne öne hoplat diyor.bakın ya şu hoppala çok güzel çok beğendim.aama tuzluymuş fiyat olaraktan

kızlar hepinize iyi geceler.koçişimin işleri varmış.yarın görüşmek üzere kendinize ve bebeklere çok iyi bakın.hepinizi öptüm

benim oğlan çok tembel ya ayklarına hiç basmıyo kaldiki hoplassın kırkını içinde basardı şimde yok malesef nedenki acep fisfisfis

hurşte demettee nerdesiniz anlaşıldı bebişler durmuyoo neyse ben çok yorgunum kızlarr yatayımm yoksa zombi gibi gezerim yarım öptüm kuzucuklarıı ısırdım popişerindennncokacimcoook

iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrr rüyanızda beni görün anacımm hahahhah mucuxxxxx:jeyyar:

iyi geceler şekerler
demetim çok geçmiş olsun canım benim rabbim seni kuzuarına baışlamış
selsincim paşamız çok tatlı allahım nazarlardan korusun inş

teyzeleri papatyamın odasının son halini ekledim albüme
kuzumun resimlerinide gün gün fotolara ekledim

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan...ben de tam girdim topiğe benim kız başladı ağlamaya zar zor uyuttum bakalım uyanacak mı?Demetcim çok geçmiş olsun okurken korkarak okudum verilmiş sadakan varmış canımmm...

selsin hürrem dilara iyi geceler fıstıklarŞeniz

selsincim hoppala çok güzelmiş
ben yürüteç alıcam oğlumda çok kullanmıştım çok da memnundum

nurcum ecetubacımm hoşgeldinizzzŞeniz
çok teşekkür ederim kızlar atlattım öyle bişey şükür ucuz atlattım

benimki mızırdanıyo haydi öptüm hepinizi iyi geceler
nur aklımda bakıcam fotolara canım
kuzularımızın hepsine maşallahhhh

haydi Allah a emanet olunŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…