- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.081
teşekkür ederim canım..sana da iyi geceler tatlı rüyalar...ece tuba maşalalh bebişine çok tatlı herkese iyi gecele kıslar .tatlı rüyalar
valla illaki ihtiyaç olarak görüyosan ve durumun müsaitse al ama bence zamnı gelsin ozaman karar veririsin belki hiç kullanmıcak belki inat edicekte binmicek ne bileyim işte zamanı gelsin ozaman bak hemde ozamana kadar araştırmada yaparsınkızlar biliyorum daha 2-3- ayımız var hatta 4 ay var ama ben şimdiden alayım diyorum..mama sandalyesi alan varmı yada almayı düşünen....ben oturmaya başladığı anda bizimle birlikte masaya oturmasından yanayım ....biz sabah kahvaltı birlikte etmeyiz öğlen zaten ayrıyız ama mutlaka akşam yemeğini birlikte yeriz...ipekte bizimle otursun öyle alışsın istiyorum...
maşallah canım iyiki bişi çıkmamış gelişimide gayet güzelmiş maşallahkuzucugumun birseyi yokmus.kulak iltihabindan suphelenmistik. 5390 gr olmus. 2 ay 5 gunluk.
ah canım seninde avatar hep en ufaklıktan kalmaydıya senin kıza alışkın değildik şimdi bianda ce e dedi kocaman olmuşta maşallahhhhkızım bayramda anneannesindeyken...
kikoş senin kıs yine nöbettemi kaydirigubbakcemile3
selsin kapıya takılandan al daha çok zıplıyo bu yerdekilerr görüldüğü gibi yere yakınn pek hoşuna gitceğini sanmıyorum:ecrin_bebek:
iyi geceler şekerler
demetim çok geçmiş olsun canım benim rabbim seni kuzuarına baışlamış
selsincim paşamız çok tatlı allahım nazarlardan korusun inş
selsincim maşallah oğluşuna her gün daha bir yakışıklı oluyor...
selsin hürrem dilara iyi geceler fıstıklarŞeniz
selsincim hoppala çok güzelmiş
ben yürüteç alıcam oğlumda çok kullanmıştım çok da memnundum
nurcum ecetubacımm hoşgeldinizzzŞeniz
çok teşekkür ederim kızlar atlattım öyle bişey şükür ucuz atlattım
benimki mızırdanıyo haydi öptüm hepinizi iyi geceler
nur aklımda bakıcam fotolara canım
kuzularımızın hepsine maşallahhhh
haydi Allah a emanet olunŞeniz
kızım bayramda anneannesindeyken...
mrb kızlar nasılsınız maşallah kuzuklara hepsi kocaman oldular. diyeceksiniz ki yahu bu kız bir geliyor bir kayboluyor.Ben doğum yaptıktan sonra bileğimdeki ağrı ile doktora gittim ve bileğimdeki kemiğe kan gitmediğini öğrendim.şuanda sağ kolum parmaklardan itibaren malesef alçıda 10 ekimde tekrar emar çekilecek tahminen daha sonrada ameliyata giricem. kızlar sakın ağır kaldırmayın aman dikkat bileklere.
cevahir resimlerimize baktım çok duygulandım.sizleri özlediğimi hisettim.kuzucuklara ve kendinize iyi bakın.inş kuzucuklar 1 yaşına geldiğnde de bir araya gelme fırsatını bulabiliriz. hepinizi öpüyorum...
g7unaydın kızlar
selsın neallıyonuz gecmısı okuyamadım oğlan uyurken bı gırdım işlerı yapayım hemen dıye banyo wc yıkıcam da bgn hemen yapayım
teşekkür ederim tatlım evet canım büyüdü kızım baya yetişemiyorum hızına...ah canım seninde avatar hep en ufaklıktan kalmaydıya senin kıza alışkın değildik şimdi bianda ce e dedi kocaman olmuşta maşallahhhh
teşekkür ederiz teyzesi...benim kızım da aday oldu demek...senin oğluş da yakışıklı düşünürük artık bişeyler:)canım maşallah kızına çok tatlı.allah nazarlardan korusun.valla bir sürü gelin adayımız oluyor :)))
valla ne desen haklısın diloşum ama inan gündüz perişan ediyo cadı beni yapışık geziyoruz salıncağına koyuyorum en fazla 10 dk eğleniyo kendi kendine o aralarda koşturarak iş yapmaya çalışıyorum her altını değiştirip emzirdiğimde bi 10-15 dk duruyo sonra anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee der gibi ağlıyo yaramaz kaydirigubbakcemile3
tam ısırmalık oldu teyzesiii valla yiyorum ben heryerini gel buyur sende ye:lepi:
bende o ballı kaymağı yerim afiyetle hemdeeeeeopuyorumnanaktan
büyük prensesimi de öpüyorummm ona da kıyamammmmopuyorumnanaktan
selsin hürrem dilara iyi geceler fıstıklarŞeniz
selsincim hoppala çok güzelmiş
ben yürüteç alıcam oğlumda çok kullanmıştım çok da memnundum
nurcum ecetubacımm hoşgeldinizzzŞeniz
çok teşekkür ederim kızlar atlattım öyle bişey şükür ucuz atlattım
benimki mızırdanıyo haydi öptüm hepinizi iyi geceler
nur aklımda bakıcam fotolara canım
kuzularımızın hepsine maşallahhhh
haydi Allah a emanet olunŞeniz
Selsincim tomy dediğin şey dönence mi nasıl bir şey anlatır mısın canım merak ettim...
selsincim hoppalayı bizimki de çok seviyo gösterdiğin güzelmiş ama sağlıklımı acaba
günaydın canım.hoppala almak istiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?