2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

valla illaki ihtiyaç olarak görüyosan ve durumun müsaitse al ama bence zamnı gelsin ozaman karar veririsin belki hiç kullanmıcak belki inat edicekte binmicek ne bileyim işte zamanı gelsin ozaman bak hemde ozamana kadar araştırmada yaparsın
bu arada bende öle çocukları aman yemekten önce yedireyim diyenlere çok kızarım yemek beraber yenir sofraya düzene aile kavramına alışması için bende hep beraber yediririm
kuzucugumun birseyi yokmus.kulak iltihabindan suphelenmistik. 5390 gr olmus. 2 ay 5 gunluk.
maşallah canım iyiki bişi çıkmamış gelişimide gayet güzelmiş maşallah
kızım bayramda anneannesindeyken...
ah canım seninde avatar hep en ufaklıktan kalmaydıya senin kıza alışkın değildik şimdi bianda ce e dedi kocaman olmuşta maşallahhhh
kikoş senin kıs yine nöbettemi kaydirigubbakcemile3

ah malum naparsın canım
sinan özenin bi şarkısı vardı
ben yine tek başımaaaa
ben yine tek başıma yarım kaldımm .................

mrb kızlar nasılsınız maşallah kuzuklara hepsi kocaman oldular. diyeceksiniz ki yahu bu kız bir geliyor bir kayboluyor.Ben doğum yaptıktan sonra bileğimdeki ağrı ile doktora gittim ve bileğimdeki kemiğe kan gitmediğini öğrendim.şuanda sağ kolum parmaklardan itibaren malesef alçıda 10 ekimde tekrar emar çekilecek tahminen daha sonrada ameliyata giricem. kızlar sakın ağır kaldırmayın aman dikkat bileklere.
cevahir resimlerimize baktım çok duygulandım.sizleri özlediğimi hisettim.kuzucuklara ve kendinize iyi bakın.inş kuzucuklar 1 yaşına geldiğnde de bir araya gelme fırsatını bulabiliriz. hepinizi öpüyorum...

kızlar bu kka nın opiklerine bir sarmışım kisaat kaç olmuş ayyyyyy kociş öldürecek beni bu gidişle yawwww

selsin kapıya takılandan al daha çok zıplıyo bu yerdekilerr görüldüğü gibi yere yakınn pek hoşuna gitceğini sanmıyorum:ecrin_bebek:

dimi banada öyle geldi.kapıya asılan daha iyi gibi.daha çok eğlenir kesin.zaten fiyat olarakta kapıya asılanlar daha uygun

g7unaydın kızlar
selsın neallıyonuz gecmısı okuyamadım oğlan uyurken bı gırdım işlerı yapayım hemen dıye banyo wc yıkıcam da bgn hemen yapayım

iyi geceler şekerler
demetim çok geçmiş olsun canım benim rabbim seni kuzuarına baışlamış
selsincim paşamız çok tatlı allahım nazarlardan korusun inş

çok sağol canım

selsincim maşallah oğluşuna her gün daha bir yakışıklı oluyor...

çok teşekkür ederiz teyzesi

canım yürüteçte alıcamda bizimki hoplaken çok eğleniyor.eğlensin diye alim diyorum

kızım bayramda anneannesindeyken...

canım maşallah kızına çok tatlı.allah nazarlardan korusun.valla bir sürü gelin adayımız oluyor :)))

ah canım geçmiş olsun.aynı ağrı bendede bir haftadır var.sağ bileğim ve baş parmağım.yorganı bile üzerime örtemedim bu gece.geçicek diye bekliyrum ama gün geçtikçe daha kötü oluyor.bende yarın gidicem doktora.korktum bak şimdi.oğlumu kaldıramıyorum of of..............

ah canım seninde avatar hep en ufaklıktan kalmaydıya senin kıza alışkın değildik şimdi bianda ce e dedi kocaman olmuşta maşallahhhh
teşekkür ederim tatlım evet canım büyüdü kızım baya yetişemiyorum hızına...
canım maşallah kızına çok tatlı.allah nazarlardan korusun.valla bir sürü gelin adayımız oluyor :)))
teşekkür ederiz teyzesi...benim kızım da aday oldu demek...senin oğluş da yakışıklı düşünürük artık bişeyler:)

canim merhaba. iyi dileklerin icin tesekkurler. gorusemiyoruz. bizim kiz ilk firsat verdiginde ya temizlik ya yemek ya camasir, utu. ben kizi yanima aliyorum. belini destekleryip oturtuyorum karsima. anlata anlata yapiyorum. yuzune bakip konusuyorum kendi ile iolgileniyiorum saniyor. bir muddet idare ediyor.

canim ya ben bu ayaklari yere basmayanlardan korkuyorum cunku daha yeni bayramda gordum.esimin yegeninin cocugu 1 yasinda, ayaklarini yere basamiyor.yurutec yuzunden. gerci bu hoppala. yurutec gibi olmaz degil mi?

canim yurutecte bir sorun yasamadin degil mi ayaklarini yere basamamak gibi?

selsincim hoppalayı bizimki de çok seviyo gösterdiğin güzelmiş ama sağlıklımı acaba

bilmiyorumki.zaten şimdi almayı düşünöüyorum.doktor daha basmasına izin vermedi.izin versin ondan sonra alıcam.ama galiba kapıya takılanlardan alıcam.daha eğlenceli sanki onlar

günaydın canım.hoppala almak istiyorumda

hmm cnmben kızımda kullanmıstım cok zewk alıyordu bı zıplıyordu ucuyrdu cığlıklar gorsen ama bızımkı tavana asılanlardandı buda da onu kullanmayı dusunuyorum ama sızınkıler daha da bı ayrı zewklı ıslerımı bıtıreyımde onlarada bı bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…