- 2 Ocak 2008
- 3.406
- 194
- 688
- 40
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.101
ben onu pek beğenmedim ya ..yanlışmıyım ki alacaktım bıraktım ona bakması için odanın karanlık olması lazım...ee karanlık odaya uyumak için giriyor ona bakarken uyumaz ki...tommy yatağın kenarına takılıyor.müzik çalıyr.birde tavana ışık veriyor.ayılar filan var.internetten bak istersen tommy yıldızlı rüyalar diye
kapıya takılanlar daha keyifli arkadaşım kullandı ama benim kapılarımın kasalarının eni dar o salıncaklar tutmuyor almadan önce bi kontrol edin bende tavana asılan arayacağım...bilmiyorumki.zaten şimdi almayı düşünöüyorum.doktor daha basmasına izin vermedi.izin versin ondan sonra alıcam.ama galiba kapıya takılanlardan alıcam.daha eğlenceli sanki onlar
şu tavana asılanı şimdi senden duydum araştırayım bakalım nasıl bişeymiş..hmm cnmben kızımda kullanmıstım cok zewk alıyordu bı zıplıyordu ucuyrdu cığlıklar gorsen ama bızımkı tavana asılanlardandı buda da onu kullanmayı dusunuyorum ama sızınkıler daha da bı ayrı zewklı ıslerımı bıtıreyımde onlarada bı bakayım
günaydınlar...
teşekkür ederim canım...tommy yatağın kenarına takılıyor.müzik çalıyr.birde tavana ışık veriyor.ayılar filan var.internetten bak istersen tommy yıldızlı rüyalar diye
günaydın canım iş nasıl bugün alıştın mı iyice..
eşimle ilgili bağzı şikayetlerim vardı ...
dün akşam ipek bi koltukta eşim bi koltukta sızmış uyurken bende eşime bir e-mail gönderdim...
tüm şikayetlerimi endişelerimi üzüzntülerimi yazdım ona ...sabah işe gittiğinde görmüş olması lazım ama hala cvp yazmadı bana......
bakalım....
teşekkür ederim canım...
ben onu pek beğenmedim ya ..yanlışmıyım ki alacaktım bıraktım ona bakması için odanın karanlık olması lazım...ee karanlık odaya uyumak için giriyor ona bakarken uyumaz ki...
kapıya takılanlar daha keyifli arkadaşım kullandı ama benim kapılarımın kasalarının eni dar o salıncaklar tutmuyor almadan önce bi kontrol edin bende tavana asılan arayacağım...
şu tavana asılanı şimdi senden duydum araştırayım bakalım nasıl bişeymiş..
tabii en iyisi bence karşına alıp konuştuğunda lafın kesiliyor olay tartışmaya bile dönüşebiliyor..en iyisi okusun düşünsün taşınsın gelsin heheheevet cnm alıştım artıkk.. ilk zamanlarımdaki kadar zor değil tabii oğlumu çok özlüyorum ama olacak o kadar bunun çaresi yok sanırım...
ilahi yani sende benim kafadansın bende eşime mail atarım arada mektup yazar gizliden cüzdanına falan koyarım :))))
konuşmak isteyince sorun oluyo lafın kesiliyo bazen en güzelii dök içini yolla :)))
tabii en iyisi bence karşına alıp konuştuğunda lafın kesiliyor olay tartışmaya bile dönüşebiliyor..en iyisi okusun düşünsün taşınsın gelsin hehehe
ewet bende karar vermekte zorlanıyorum değerlendirme yaptığımda hepinizin ki doğru geliyor bana...
mesela ipek ele avuca gelince bırakıp işe gitmek;bunu yaparsam eğer ikinci çocuğu ne zaman yapıcam ipeğin en az 10 yaşında olması lazım bunun için...ki 10 sene bi çalışayım 2-3- sene sonra yine çokcuk yapacaksam ipeği bırakmam....
yada ipekle arasında 2-3 yaş olacak şekilde ikinci çocuğu yapmak;bunun içinde çok yıpranıcam ama en yakın tercihim bu...
yada ipek5-6- yaşına geldiğinde desek;o zamanda ipek elimde bebek kucağımda okul yollarında koşucam mahfolucam....topikte örneklerimzi var...
yada ipek 9 yaş üstü olunca yapıcam ;o zamanda aralarında ki yaş farkından birbirleriyle oynamayacak geçinemeyecekler.ipek ergen olduğunda bebekle mi ipeklemi hangisiyle ilgileneceğimi şaşırıcam...
en iyisi ben seneye hamile kalayım...kaydirigubbakcemile3
bende aralarında çok yaş farkı olması taraftarı değilim.en yakın arkadaşım geçen ekim sonunda doğum yapmıştı.kızı şu an 11 aylık.dün aradı 1,5 aylık hamile imiş.çok şaşırdım daha doğrusu şok oldum.ben 2,5-3 yaş olsun istiyorum aralarında.bende karar veremiyorum.benim iş yerim kapanmıştı.acaba diyorum 1 yaşına kadar baksam öylemi arasam bazende diyorum 1-2 ay sonra iş bakmaya başlım diyorum.bir türlü lkarar veremedim.ama çalışmak istiyorum.daha doğrusu eski işimi istiyorum.resmen içime oturdu.şimdi yeni iş yeni ortam çok zor geliyor
bende aralarında çok yaş farkı olması taraftarı değilim.en yakın arkadaşım geçen ekim sonunda doğum yapmıştı.kızı şu an 11 aylık.dün aradı 1,5 aylık hamile imiş.çok şaşırdım daha doğrusu şok oldum.ben 2,5-3 yaş olsun istiyorum aralarında.bende karar veremiyorum.benim iş yerim kapanmıştı.acaba diyorum 1 yaşına kadar baksam öylemi arasam bazende diyorum 1-2 ay sonra iş bakmaya başlım diyorum.bir türlü lkarar veremedim.ama çalışmak istiyorum.daha doğrusu eski işimi istiyorum.resmen içime oturdu.şimdi yeni iş yeni ortam çok zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?