2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

tommy yatağın kenarına takılıyor.müzik çalıyr.birde tavana ışık veriyor.ayılar filan var.internetten bak istersen tommy yıldızlı rüyalar diye
ben onu pek beğenmedim ya ..yanlışmıyım ki alacaktım bıraktım ona bakması için odanın karanlık olması lazım...ee karanlık odaya uyumak için giriyor ona bakarken uyumaz ki...

bilmiyorumki.zaten şimdi almayı düşünöüyorum.doktor daha basmasına izin vermedi.izin versin ondan sonra alıcam.ama galiba kapıya takılanlardan alıcam.daha eğlenceli sanki onlar
kapıya takılanlar daha keyifli arkadaşım kullandı ama benim kapılarımın kasalarının eni dar o salıncaklar tutmuyor almadan önce bi kontrol edin bende tavana asılan arayacağım...

şu tavana asılanı şimdi senden duydum araştırayım bakalım nasıl bişeymiş..

eşimle ilgili bağzı şikayetlerim vardı ...
dün akşam ipek bi koltukta eşim bi koltukta sızmış uyurken bende eşime bir e-mail gönderdim...
tüm şikayetlerimi endişelerimi üzüzntülerimi yazdım ona ...sabah işe gittiğinde görmüş olması lazım ama hala cvp yazmadı bana......
bakalım....

günaydın canım iş nasıl bugün alıştın mı iyice..

evet cnm alıştım artıkk.. ilk zamanlarımdaki kadar zor değil tabii oğlumu çok özlüyorum ama olacak o kadar bunun çaresi yok sanırım...

ilahi yani sende benim kafadansın bende eşime mail atarım arada mektup yazar gizliden cüzdanına falan koyarım :))))
konuşmak isteyince sorun oluyo lafın kesiliyo bazen en güzelii dök içini yolla :)))

öyle tabi karanlık olması lazım.zaten uyumasını sağlamaz o.yani ben kendi oğlum için diyorum.çünkü yatağına yatırdığımda direk uyumuyor.sallamak gerekiyor.onu gösteriyoruz eğlensin diye.uyumadan önce.sonra alıp sallıyoruz yine.bende takılan alıcam daha eğlenceli bencede asılanlar.hem fiyat olarakta daha uygun

tabii en iyisi bence karşına alıp konuştuğunda lafın kesiliyor olay tartışmaya bile dönüşebiliyor..en iyisi okusun düşünsün taşınsın gelsin hehehe

ewet bende karar vermekte zorlanıyorum değerlendirme yaptığımda hepinizin ki doğru geliyor bana...
mesela ipek ele avuca gelince bırakıp işe gitmek;bunu yaparsam eğer ikinci çocuğu ne zaman yapıcam ipeğin en az 10 yaşında olması lazım bunun için...ki 10 sene bi çalışayım 2-3- sene sonra yine çokcuk yapacaksam ipeği bırakmam....

yada ipekle arasında 2-3 yaş olacak şekilde ikinci çocuğu yapmak;bunun içinde çok yıpranıcam ama en yakın tercihim bu...

yada ipek5-6- yaşına geldiğinde desek;o zamanda ipek elimde bebek kucağımda okul yollarında koşucam mahfolucam....topikte örneklerimzi var...

yada ipek 9 yaş üstü olunca yapıcam ;o zamanda aralarında ki yaş farkından birbirleriyle oynamayacak geçinemeyecekler.ipek ergen olduğunda bebekle mi ipeklemi hangisiyle ilgileneceğimi şaşırıcam...

en iyisi ben seneye hamile kalayım...kaydirigubbakcemile3

bende aralarında çok yaş farkı olması taraftarı değilim.en yakın arkadaşım geçen ekim sonunda doğum yapmıştı.kızı şu an 11 aylık.dün aradı 1,5 aylık hamile imiş.çok şaşırdım daha doğrusu şok oldum.ben 2,5-3 yaş olsun istiyorum aralarında.bende karar veremiyorum.benim iş yerim kapanmıştı.acaba diyorum 1 yaşına kadar baksam öylemi arasam bazende diyorum 1-2 ay sonra iş bakmaya başlım diyorum.bir türlü lkarar veremedim.ama çalışmak istiyorum.daha doğrusu eski işimi istiyorum.resmen içime oturdu.şimdi yeni iş yeni ortam çok zor geliyor

herkese günaydınnn
epeydir uğrayamıyorum.. nasılsınız kıslar...

bence en ideal yaş 2 veya 3...
benim şimdi resmen anam ağlıyo valla...
uykusuz kalmaya alışmışım artık uyuyunca bi tuhaf hissediyom kendimi...:roflol:

bende istiyorum ikinci çocuğu ama nasıl olacak bilmiyorum.2-3 yaş ara vermek lazım ama oğlum 2 yaşındayken bebiş olursa tekrar çok kıskanır itilir hep. ama çokta ara veremem 40ından sonra 2. daha zor gelir.birde gelecekleri var. napacağımızı bilmiyorum.

kızlar ya hala adet olmayan var mı...
benim lohusalığım 50 gün sürdü sonra adet olmadım...
normal mi acaba... çok korkuyom valla... implant var aslında ama korkuyom yine de...akannehir

kızlar aralarında yaş farkı olup olmaması kıskanmayı etkilermiyo ister 2 4 6 9 yaş olsun yinede kıskanılıyoo o yüzden çokta ara vermeyinn benden tavsiyee 3 yaş ideal çokta erken olması sizi yıpratırr bunuda düşünün en az 3 yaş olması bence aradaki dengeyi tutarr:ecrin_bebek:

ama huriş dediği gibide tam okula başılıcağı zaman yapmayın şekilde görüldüğü gibi ben nazlıbahar çok zorlanıyoruzz en azında 3 yaş olur aralarında okula başlarken diğeri 2 yaş civarı olur elinden tutar istediğin yere gidersin kokrmadannnzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…