2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar ya hala adet olmayan var mı...
benim lohusalığım 50 gün sürdü sonra adet olmadım...
normal mi acaba... çok korkuyom valla... implant var aslında ama korkuyom yine de...akannehir

bende olmadım :) sipral takdırdım onun yüzünden ufak lekelenmeler var ama regl değil bu.
bende bugün düşündüm bir test alıp yapayım mı diye sonrada güldüm. topu topu 3 kere birlikte olduk eşimle ikisinde o korundu birinde siprali yeni takdiırdığımda. hiç canım istemiyor adamda şimdilik anlayışlı davranıyor.ne olacak bilmiyorum.

2 yaş olmaz mı? şimdi 36 yım 2 sene sonra 38 olacağım enfazla 39 olabilir ondan sonra ben benlikten giderim galiba.

ay kızlar çok sıkıldım
dün abkıcı oğlana colpol vermiş ona göre sıcakmış ateşi varmış.ölçmeden ateşi olduğuna karar verip şurup vermiş.annemde söle ona vermesin dedi iki kat var aramızda inip bakmıyor. ben buradan ne olduğunu nerden bileyim.oğlumu ellere bırakıyorum güvenmek zorundayım. annem göya ilgilenecekti bir bıraktı günde iki sefer uğruyor onda da oğlan uyuyor oluyormuş sonra evne çıkyor.sonrada kadının yaptıklarından dolayı bana laf ediyor.ağladım niye ağlıyormuşum şimdi sinir oldum yaa:gitme:

ece kızının resmini gördüm afet olmuş maşallahhh...saçları harika büyüyolar yaaaa...allah sana bağaşlasın kızını hiç ayırmasınnnn
teşekkür ederim canım...amin canım inşaallah hiç ayrılmayız..kızımın saçları baya uzun yakında örerim herhaldekaydirigubbakcemile3Temmuz bebekleri çok saçlı doğdular...
canım ben de aynı senin gibi düşünüyorum işin içinden çıkamadım seneye düşünsem çocuk işini 2 yaş olur aralarında bakalım ne yaparız hayırlısı olsun hepimiz için......kızımı bırakıp çalışmak istemiyorum ne yapsam şaşırdım...

ayy canım ya senin işin de baya zor.. güvenilir biri bulmak çok zor...aslında annen baksa ne güzel olur o kadar gözün arkada kalmaz pufff bu çalışan annelerin işi zor işi bıraksan bir türlü,bırakmasan bir türlü...Allah yardım etsin hepimize...

Rosemcim verdiğin bilgiler çok güzel çokkk teşekkür ederim hemen kaydettim elimde bulunsun sağol canım opuyorumnanaktan

Benimde en büyük hayallerimden biri mama sandalyesi çok hevesliyim nedense bizimle oturmasını çok istiyorum dediğin gibi sadece akşam yemeklerinde beraberiz zaten.zamanı gelince alırız inş.

geçmiş olsun selsin Ali Eymen'de de doğduğundan beri vardı bahsetmiştim burda,bizde göz doktoruna gittik,masaj yaptık damlalarını kullandık uzun süre şimdi maşallah geçti inşallah bi daha olmaz :Saruboceq:

bak demet teyzesi küçük aşkıma

Maşallah paşaya çok tatlı görünüyo ya keşke havalar sıcak olsada biraz çıplak tutabilsek ısırsak şöyle ben nasıl giydirdiğimi bilmiyorum valla üşümesin diye

kuzucugumun birseyi yokmus.kulak iltihabindan suphelenmistik. 5390 gr olmus. 2 ay 5 gunluk.

Maşallah Eda'ya,endişelerinin yersiz çıkmasına çok sevindim büyümüş bak annesi

Benimkide aynı sürekli kucakta alıştı hoplatılmaya şimdi basarken kendi kendine yapmaya çalışıyo :) bizde alıcaz sanırım kapıya asılanlardan

kızım bayramda anneannesindeyken...

Çok şeker olmuş maşallah ya allah nazarardan saklasın

normal mi acaba... çok korkuyom valla... implant var aslında ama korkuyom yine de...akannehir

Bennnnnnnnnnn,ben olmadım.40 gün lekelenmem sürdü,sonra 2 gün kan olarak geldi o kadar adet 2 gün sürdü yani :).Bekliyorum ne zaman olucam diye olsam belki biraz göbekte inerdi :kedi:

Evet katılıyorum,bende 4 yaş olarak düşünüyorum ama bakalım kısmet.Aslında bana kalsa 3 tane olsun isterim ama :kedi: seviyorum kalabalık aileleri bizde öyle büyüdük çok güzel oluyo imkanım olursa yaparım 3.yü diğerlerini biraz büyütüp

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende düşüneyim mi şimdi yaaaaaaa test alayım mı yani,yok canım 5-6 ay olmayanlar var ama dimi.Yani korunduktan sonra bişi olmaz umarımm yanii işte :kedi::kedi::kedi:

Offffffff sinir oldum bak şimdi bakıcıya,ölçmeden verilir mi ya ne diye kafasına göre yapıyo hem sormadan etmeden

aminn.ya iki kat üstte oturuyor.inmiyor aşağıya annem. neden yapıyor bunu anlamıyorum

alemsin valla huri..ama doğru yapmışsın bazen her şeyi yüzüne söyleyemiyor insan...ben de nişanlıyken sıkıntılarımı yazdım bir kağıda sonra sesli olarak mesaj gönderdim...o zaman eşim çok gülmüş kağıda yazıp okudun dimi dedi... kaydetmiş bunu hep saklayacağım diyordu...ama etkili olmuştu...
Çok şeker olmuş maşallah ya allah nazarardan saklasın
teşekkür ederim canım...

beni ararmamış özellikle telaşlanmayayım diye

sağol canım.inş önemli bişey yoktur.sadece bir incinmedir veya yorgunluktur. dr dan geldikten sonra yazarsan çok sevinirim.

bende olmadımmm....22 temmuzda doğdu kızım

inşallah kısmet...

:lepi:

neyse ben çıktımm kızı hazırlayım kendimde hazırlanayımm düşelim okul yolunaaa
Şeniz

aminn.ya iki kat üstte oturuyor.inmiyor aşağıya annem. neden yapıyor bunu anlamıyorum

annenin neden nmediğini bende anlamadım...kız anneleri böyle işte karışmak istemiyor belkide bilmiş anne olmak istemiyordur yada sen teklif etmediysen sen bak die onun içinde olabilir...
ama ne olursa olsun inmesi lazım...
bakıcıya çok güvenmek istiyorsan otur konuş...
"anneme karşı herkese karşı sana çok güvendiğimi söyledim ve güveniyorum da bebeğimin benden sonra en yakını sensin her konuda her konuda o senin bir parçanmış gibi davranmanı istiyorum...2 daire üstümde annem var ona bile bırakmamışken çocuğumu sana bırakıyorum lütfen bu niyetimi suistimal etme " de kesinlikle eve bi dinleme cihazı koy....kesinlikle bunu koymalısın canım...

çalışan annelerin işi zor valla ama annende daha gözetlemeli çok ufak bebişler çünkü
ewt bencede diloş eyer çocuğun karakterinde varsa kıskançlık farketmi e birde anne baba biraz akıllı davranmalı bence hiç bir zaman o ufak sen elindekini ver idare et kardeşini gibi ezmemeli :umursamaz:
[

ah malum naparsın canım
sinan özenin bi şarkısı vardı
ben yine tek başımaaaa
ben yine tek başıma yarım kaldımm .................[/QUOTE]
merak etme kikoş yalnız değilsin gün aşırı bende nöbetteyim (benimki kociş nöbeti işten gelmesini bekliyorum )

bende halen adet olmadım canım.hıc belırtı felanda yok.
umarım bıran once olur rahatlarız.

Geçen akşam oğluma uyku tulumunu giydirdim,astronot gibi oldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bakın fotomuza

Orda sallanan bişi var ya,işte o babamızın tesbihi.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oğlumun oyuncağı oldu ona deliriyo

çok güzel bi yöntemmiş canım valla ben yapamam çünkü yine gelip evde okucakkkk
Benim lohusalığım 50 gün sürdü sonra adet olmadım...
Normal mi acaba... çok korkuyom valla... Implant var aslında ama korkuyom yine de...akannehir
olmuşsun işte zaten dönüşü geç olur 45 gün felan
geçen akşam oğluma uyku tulumunu giydirdim,astronot gibi oldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bakın fotomuza

[ımg]http://img39.imageshack.us/img39/6200/dsc08814.jpg[/ımg]

çok tatlı olmuş ama canım dikkat et uyku tulumlarında sırtları gece çok terliyo

maşallah ya tam sevimli zamanları . oh negüzel üşümeden mışıl mışıl uyuyacak ali eymen bey:ecrin_bebek:

Sağol teyzesi evet rahat rahat uyusun

çiçeks maşallah cnm oğluna çok tatlııı olmuşş

Sağol canımmm büyüdükçe tatlılaşıyolar dimi

Hımm evet doğru diyosun ama en güzel ısıtma yöntemi bu gibi geldi bana sıcacık uyuyacak diğer türlü üstünü mü açtı,üşüdü mü diye düşünücem hep.İçine sadece badi giydirdim ama soğuklarda ince pijamada giydirmeyi düşünüyorum.Gece baş kısmı terlemişti oda şapkadan dolayı sanırım sıcak geldi paşama soğuklarda iyi olur belki bilmiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…