2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çığdemcım benım oyle olmuyor aksam epey bı karnıma ağrı gırdı ama duzensızdı canım.. sankı bebek karnımda toplanıyor gıbı oluyor ama fecı acıyo ve boğazımda bısı duğumlenıyor nefes alamıyorum bılmem anlatabıldımmı daha az olurdu sımdı daha sık basladı bıde dun temızlık yaptım ondanda suphelendım sende yorulduysan canım tetıklemıstır

pisicim aynısı banada oluyor bende eşime ovdurdum biraz uyuyunca geçiyor ama bel ağrısı ve kasılmalarım oluyor bende fazla kafaya takmamaya çalışıyorum sonuçta vücut doğuma hazırlık yapıyor

bende kaçar güzel anneler kendinize iyi bakın görüşürüz :)))

o an öle nevrim döndü ki acı macı hissetmedim inan kızıma bişe olcak korkusuyLa cemkirdim epey nasıL cocuk yetiştiriyosunuz vs diye çünkü genelde top oynayanlar grdüğümde canım durun gecim diorum ama bu velet sanki biLerek attı tek basına topda oynamıyodu delirdim rabbim korusun yvruLarımızı

Ben de o sırada nefes alamadım sanki. Daha önce sadece karnım ağrıyordu, adet görecekmişim gibi; dün sırtım; şu iki kürek kemiğimin arası ama birkaç parmak aşağısı çok fena ağrıdı. Ben dün hiçbir şey yapmadım. Eşim oyun kuruyordu pc'de. Ben de çalışma odasındaki yatağa geçtim sancım yüzünden; o sandalyedeydi. Sonra uzandım azcık, başladı sırtım ağrımaya. :1shok:

hıc senın gıbı cıcı anneyle konusulmazmı kıyamam ben sanaŞeniz

:asigim: O senin kendi ciciliğin kuşummm... Ben de kimse beni görmüyor sandım... Ben böyle kızıyorum ya kimse alınmıyor değil mi bana? Hani didoşla, çidoş kızmıyor ya, ondan rahat davranıyorum, hepimiz arkadaşımsınız diye?

Yok benim belim de ağrıyor zaten ama ilk kez sırtıma vurdu. Uzun sürseydi, ya da başka bir değişiklik olsaydı doktora gidecektim hemen.
Gidiyon muu? :sinifsinif: Peki kendine iyi bak canımmm... Öptüm kocaman...

Anaam, çok geçmiş olsun, kanaman filan olursa durma doktora git hemen...

slm kızlar naıslsınız?
herkesler iyidir umarım
anca fırsatım oldu valla girmeye sabah bi ara zeyneple bakayım dedim yok
pc ye el atıyo ya başka odaya koyucaz sanırım yoksa yakında pc olmayacakdelikafadulden
yemeğimi yaptım kızıma banyo yaptırdım ohh misler giib oldu suda yoruldu iyice mamsını yedi uyudu azcık dinleneyim bdne
kociş arkadaşıyla dışarı çıktı alışveriş de yapacak dolap bakacak kızıma oyuncak falan inş uygun bişeyler bulur

Hoşgeldin canım. Kaan Kocatepe'nin sitesinde belgesel izliyordum. Meraklo kuzu kaydirigubbakcemile3 . Kıyamam ben ona, mis gibi olmuş civciv :asigim: . İnşallah aradığınız gibi bir dolapla gelir kocacın...

Hoşgeldin canım. Kaan Kocatepe'nin sitesinde belgesel izliyordum. Meraklo kuzu kaydirigubbakcemile3 . Kıyamam ben ona, mis gibi olmuş civciv :asigim: . İnşallah aradığınız gibi bir dolapla gelir kocacın...

hoşbulduk cnm nasılsın?izle izle
bende zeynebe hamileyken çok izliyordum şimdi hem merak kalmadı hemde vakit
fırsat buldukça yatıyorum valla
evet ya misler gibi oldu kuzum ağlamadı da çok sevindim alıştı suya bi ara kıyamet kopuyordu daakannehir
ay inş cnm ya şöyle uygun fiyata bulsa çok iyi olur
daha mehmedime de bişeyler beişk falan alınacak çünkü masraflar hiç bitmiyo vallasempatiksalakcinni
oğluşun nasıl cnm keyfi yerinde mi?

k.özlem hoşgeldin cnm nasılsın?prensesin nasıl?sen yoğunsun galiba bu aralar işlerinde
kolay gelsin cnm sana

Evet bazı bebekler sudan pek hoşlanmıyorlarmış, sanki suyun içinden çıkmadılar delikafadulden . Haklısın canım, masraf hiç bitmiyor bebek söz konusu olunca. Beşik derken, normal beşik mi alacaksınız, benimki gibi park yatak mı düşünüyorsunuz?
Oğluşum iyi sanırım. Yalnız ben pek iyi değilim, sancılarım çoğaldı. Gün aşırı başladı, dün sırtıma da vurdu. Biraz korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Ufacık bir kanama ya da su gelse, hemen hastaneye koşacağım.

büyük küçük özlem diye ayıralım büyük benimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yoksamm üstüme alınırım bende heee çiğdemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Oluuur, alınabilirsin, bence bir mahzuru yokk :asigim: . Lokumlar 1ken 2 olur cokacimcoook

Merhabalar kızlar baya kalabalığız bugün maşşalh bende bugün tokluk şekerime baktırdım sonuç 90 çıktı doktora göstermedim daha ama int baktım 120 nin altında olacakmış sanırım normal sevindim bunun için diğer şeker yüklemem 150 çıkmıştı .Bir arkadaş daha baktıracaktı benim gibi onunki nasıl çıktı yada baktıranlar olduysa sizinkiler kaqç çıkmıştı....

Hoşgeldin. Biraz düşük çıkmış ama bunun yükseği zararlı. Hoş doktor da "iyi" dediyse, iyidir. Benim ilk tahlilim 156 çıkmıştı. Sonra 2. yi yaptılar. İlk bir saatte 84 çıktı, geri kalan 2 saat içinde çok dalgalanma oldu. O yüzden diyet yazdılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…