benım karnım dehset catladı korkuyorum bakmaya
:teselli::teselli:
fito krem diye bir krem var kızımda doktor vermişti belki işe yarar...
çatlak da geçmez ki..
fito kremi denedin mi?
Benim karnım çatlamadı henüz ama kalçalarımda birazcık çatlama başladı nedense, karnım gerildi, acısını kalçam çekiyor akannehir .
Ya kızlar birşey soracağım ben size, dün gece sancım vardı benim, karnımın alt kısmında. Sonra sırtıma vurdu ağrısı. Gece kocam ovdu ama çok zor geçti. Aynı durumda olan var mı? Yoksa ben tek miyim??
Niye kimse benimle konuşmuyor?? :enbuyukkk:
maasallah aysuncum tosuncuk olmus gecmıs olsun canım ayy acımamıstır insallah top gelınce bende gecen aksam kelebekten kacıyım derken kapıya vurdum karnımı ama az yıne gergın olduğu için acıdı detırgın oldum allahtan esim bişi demedi
çığdemcım benım oyle olmuyor aksam epey bı karnıma ağrı gırdı ama duzensızdı canım.. sankı bebek karnımda toplanıyor gıbı oluyor ama fecı acıyo ve boğazımda bısı duğumlenıyor nefes alamıyorum bılmem anlatabıldımmı daha az olurdu sımdı daha sık basladı bıde dun temızlık yaptım ondanda suphelendım sende yorulduysan canım tetıklemıstır
hıc senın gıbı cıcı anneyle konusulmazmı kıyamam ben sanaŞeniz
pisicim aynısı banada oluyor bende eşime ovdurdum biraz uyuyunca geçiyor ama bel ağrısı ve kasılmalarım oluyor bende fazla kafaya takmamaya çalışıyorum sonuçta vücut doğuma hazırlık yapıyor
bende kaçar güzel anneler kendinize iyi bakın görüşürüz :)))
o an öle nevrim döndü ki acı macı hissetmedim inan kızıma bişe olcak korkusuyLa cemkirdim epey nasıL cocuk yetiştiriyosunuz vs diye çünkü genelde top oynayanlar grdüğümde canım durun gecim diorum ama bu velet sanki biLerek attı tek basına topda oynamıyodu delirdim rabbim korusun yvruLarımızı
slm kızlar naıslsınız?
herkesler iyidir umarım
anca fırsatım oldu valla girmeye sabah bi ara zeyneple bakayım dedim yok
pc ye el atıyo ya başka odaya koyucaz sanırım yoksa yakında pc olmayacakdelikafadulden
yemeğimi yaptım kızıma banyo yaptırdım ohh misler giib oldu suda yoruldu iyice mamsını yedi uyudu azcık dinleneyim bdne
kociş arkadaşıyla dışarı çıktı alışveriş de yapacak dolap bakacak kızıma oyuncak falan inş uygun bişeyler bulur
Hoşgeldin canım. Kaan Kocatepe'nin sitesinde belgesel izliyordum. Meraklo kuzu kaydirigubbakcemile3 . Kıyamam ben ona, mis gibi olmuş civciv :asigim: . İnşallah aradığınız gibi bir dolapla gelir kocacın...
Össsleeeemmm, lokuuumuuuummmm :asigim:
hoşbulduk cnm nasılsın?izle izle
bende zeynebe hamileyken çok izliyordum şimdi hem merak kalmadı hemde vakit
fırsat buldukça yatıyorum valla
evet ya misler gibi oldu kuzum ağlamadı da çok sevindim alıştı suya bi ara kıyamet kopuyordu daakannehir
ay inş cnm ya şöyle uygun fiyata bulsa çok iyi olur
daha mehmedime de bişeyler beişk falan alınacak çünkü masraflar hiç bitmiyo vallasempatiksalakcinni
oğluşun nasıl cnm keyfi yerinde mi?
büyük küçük özlem diye ayıralım büyük benimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yoksamm üstüme alınırım bende heee çiğdemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Merhabalar kızlar baya kalabalığız bugün maşşalh bende bugün tokluk şekerime baktırdım sonuç 90 çıktı doktora göstermedim daha ama int baktım 120 nin altında olacakmış sanırım normal sevindim bunun için diğer şeker yüklemem 150 çıkmıştı .Bir arkadaş daha baktıracaktı benim gibi onunki nasıl çıktı yada baktıranlar olduysa sizinkiler kaqç çıkmıştı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?