cnm zeynebe büyük beşik almıştı eşim,sonrada parçalrı çıkıp 10 yaşına kadar kullanılıyormuş falan öyle demişler oğluşa da öyle alacaktık,dayısıgil geldiler yatak olunca çok küçük oluyor bizde kullandık oğlan hep düştü deiler vazgeçtik bizde boş yere o kadar para vermeyelim
Evet bazı bebekler sudan pek hoşlanmıyorlarmış, sanki suyun içinden çıkmadılar delikafadulden . Haklısın canım, masraf hiç bitmiyor bebek söz konusu olunca. Beşik derken, normal beşik mi alacaksınız, benimki gibi park yatak mı düşünüyorsunuz?
Oğluşum iyi sanırım. Yalnız ben pek iyi değilim, sancılarım çoğaldı. Gün aşırı başladı, dün sırtıma da vurdu. Biraz korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Ufacık bir kanama ya da su gelse, hemen hastaneye koşacağım.
Oluuur, alınabilirsin, bence bir mahzuru yokk :asigim: . Lokumlar 1ken 2 olur cokacimcoook
Merhabalar kızlar baya kalabalığız bugün maşşalh bende bugün tokluk şekerime baktırdım sonuç 90 çıktı doktora göstermedim daha ama int baktım 120 nin altında olacakmış sanırım normal sevindim bunun için diğer şeker yüklemem 150 çıkmıştı .Bir arkadaş daha baktıracaktı benim gibi onunki nasıl çıktı yada baktıranlar olduysa sizinkiler kaqç çıkmıştı....
Selammm, ben geri geldimmm. Okudum okudum zor bitirdim. Kimse yok sanıyodum. kaydirigubbakcemile3 Lalu benim 100 lük şeker yüklemem 120 çıkmıştı, doktor 140'ın altında olması gerek dedi. Yani normal çıktı benimki. Ayy bi de bi test buldum ,yaptım, bakiim doğru çıkıcak mı diye. kaydirigubbakcemile3 Doğru çıktı. Bebeğin cinsiyetiyle ilgili . Bu da link ;
Test
Ayyy nasılsınız demeyi unutmuşum . kaydirigubbakcemile3 Herkes iyidir umarım. opuyorumnanaktan
cnm zeynebe büyük beşik almıştı eşim,sonrada parçalrı çıkıp 10 yaşına kadar kullanılıyormuş falan öyle demişler oğluşa da öyle alacaktık,dayısıgil geldiler yatak olunca çok küçük oluyor bizde kullandık oğlan hep düştü deiler vazgeçtik bizde boş yere o kadar para vermeyelim
park yatak alıcaz oğluşuma bi tane
3-4 yaşına kadar idare ederler içinde artık en kadar ederlerse sonra büyük yatak alırız 2 sine de ayrı ayrı diye düşündük cnm
ağrılarına gelince başlamıştır artı yalancı sancıların
suyunu veya kanamayı bekleme sakın
sancılarını takip et kaç dk.da bir geliyor diye
ben zeynebi doğuracağım gün
kalktım yemek yaptım o halde
misafir gelecekti bide onu bekledik yemek için falan bir belime bir kasıklarıma 10 dk.dan 5 dk.ya düştü sıklıkları ama hala anlayamadım suyum gelir diye bekledim bende
millet gitti sofrayı toplayacaktım az bişey geldi akıntıdır belki dedim gittim az kan gelmişti duş aldım hastaneye gittik açılma yok,kan çamur gibi bebek kaka yapmış evde fazla kalmışım hemen acil sezeryana aldılar
sen mutlaka dk.tut en önemlisi bu bence
bide bu yalancı sancılara ılık duş süper geliyo tecrübeyle sabit doldur küveti gir içine
azalıyo en azından
Selammm, ben geri geldimmm. Okudum okudum zor bitirdim. Kimse yok sanıyodum. kaydirigubbakcemile3 Lalu benim 100 lük şeker yüklemem 120 çıkmıştı, doktor 140'ın altında olması gerek dedi. Yani normal çıktı benimki. Ayy bi de bi test buldum ,yaptım, bakiim doğru çıkıcak mı diye. kaydirigubbakcemile3 Doğru çıktı. Bebeğin cinsiyetiyle ilgili . Bu da link ;
Test
Ayyy nasılsınız demeyi unutmuşum . kaydirigubbakcemile3 Herkes iyidir umarım. opuyorumnanaktan
Biz de park yatak aldık, ileride odasına yüklük yaptırıp yatak da alacağız. Şimdi çok borcumuz var uğraşamıyoruz... Kraftın aldık biz. Piyasadaki diğer ürünlerden daha iyi gibi geldi. Siz de bakarsınız olmadı. Dur bir link atayım, aklında bir marka yoksa bakarsın:
Kraftbaby.com - Ana Sayfa Bu kraftın kendi sitesi "ürünlerimiz" bölümünden bakabilirsin, ben açamadım, sende açılır belki.
http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?CategoryId=23017045&page=1
Burda da hem yataklara bakar, hem de yorumları okursun. Biz birşey almadan önce bu siteden yorumları okuruz, sürpriz olmasın sonra...
Bu sancılarım çok düzensiz; dediğini kulağıma küpe yaptım. Düzenli olduğunu anladığım zaman hastaneye giderim. Bizim küvetimiz yok, duşakabinimiz var. Eşimin sırtımı ovması iyi geldi gece. Biraz rahatladım. Ben sana bir şey daha soracaktım ama neydi yaaa...?? Heh buldum: şimdi bu haftalarda bebeğin hareketlerinin bu kadar "keskin" ya da "şiddetli" olması normal mi? Acaba kasılıyorum da benim mi haberim yok. Kasılmalar nasıl hissedilir bahseder misin birazcık? Ben kendiminkini anlatayım sana, şöyle hissediyorum: sanki bebeğin poposu, kolu bacağı vs tekme değil de dayanıyormuş gibi, ama dışarıdan nasıl görünüyor, şişiyor resmen avucumun içi kadar. Bu kasılma mı? Yoksa hareket mi? Kağan Kocatepe; "elininizin altında toparlanma gibi hissediyorsanız kasılma" demişti. Tabi doğal olarak pek birşey anlamadım. En iyisi senin gibi tecrübeli bir anneye danışmak...
berrakadayaptım cnm testi şimdi /68 kız diyor ama benim oğluşum olacakkaydirigubbakcemile3
Biz de park yatak aldık, ileride odasına yüklük yaptırıp yatak da alacağız. Şimdi çok borcumuz var uğraşamıyoruz... Kraftın aldık biz. Piyasadaki diğer ürünlerden daha iyi gibi geldi. Siz de bakarsınız olmadı. Dur bir link atayım, aklında bir marka yoksa bakarsın:
Kraftbaby.com - Ana Sayfa Bu kraftın kendi sitesi "ürünlerimiz" bölümünden bakabilirsin, ben açamadım, sende açılır belki.
http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?CategoryId=23017045&page=1
Burda da hem yataklara bakar, hem de yorumları okursun. Biz birşey almadan önce bu siteden yorumları okuruz, sürpriz olmasın sonra...
Bu sancılarım çok düzensiz; dediğini kulağıma küpe yaptım. Düzenli olduğunu anladığım zaman hastaneye giderim. Bizim küvetimiz yok, duşakabinimiz var. Eşimin sırtımı ovması iyi geldi gece. Biraz rahatladım. Ben sana bir şey daha soracaktım ama neydi yaaa...?? Heh buldum: şimdi bu haftalarda bebeğin hareketlerinin bu kadar "keskin" ya da "şiddetli" olması normal mi? Acaba kasılıyorum da benim mi haberim yok. Kasılmalar nasıl hissedilir bahseder misin birazcık? Ben kendiminkini anlatayım sana, şöyle hissediyorum: sanki bebeğin poposu, kolu bacağı vs tekme değil de dayanıyormuş gibi, ama dışarıdan nasıl görünüyor, şişiyor resmen avucumun içi kadar. Bu kasılma mı? Yoksa hareket mi? Kağan Kocatepe; "elininizin altında toparlanma gibi hissediyorsanız kasılma" demişti. Tabi doğal olarak pek birşey anlamadım. En iyisi senin gibi tecrübeli bir anneye danışmak...
Hoşgeldiiin, yapayım bakayım testi. Benimki de tutar belki kaydirigubbakcemile3
Tebrikler !
Bebeğiniz %59 ihtimalle "kız" olacak
Tutmadı
link için teşekkür edrim cnm,birazdan hepsine ayrıntılı bakıcam,süper şeyler varmış yaw
sizde güle güle kullanın cnm park yatağınızı
herşey zamanla olur yeterki bebişlermiz sağlıcakla gelsinler gerisi boşş
küvet olmsada olur cnm ılık duş al iyi gelir sancılarına
bebbeğin hareketlerinin şiddetli olması normal cnm biz 28 haftalığız ona rağmen 10 gündür canımı okuyor sıpaya,kasılma olduğu zaman aynı adet sancısı gibi kasık bölgenden ağrı vuruyor sonra geçiyo tekrar vuruyor cnm,karnında oluyorsa bunlar normal cnm bebek hareket ettikçe artık yeri de azaldı dışarıdan net anlaşılıyo çiğdemcim
eşime gösteriyordum hep bak zeynebin poposu,bak başı dirseği falan diye,yumurta gidi şişiriyor dışardan o kadar net belli olıuyor hele son haftalara yaklaşıtıkça
boşver sen takılma dr.lara en iyisini sen kendin anlaırsın,herkes akıl verir şöyle olur şöyle yap diye onlara da takılma sen herkesin farklı olabiliyor çünkü
kiminin hiç ağrı olmadan suyu geliyo falan
ben sadece yaşadıklarımı anlatıyorum sana aklında bulunsun diye
bireberi aynı olmayabilir sendeki durumlar,
birde tek taraflı bel ağrım olmuştu o gece,aynı kasılarıma vurduğu gibi cnm bir belime bir kasıklarıma geliyordu ağrılarkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yalancı testlerden biri daha bu ozaman. kaydirigubbakcemile3 Bende %72 kız çıktı. kaydirigubbakcemile3 Çin takviminde falan hep erkek çıkıyodu benim. kaydirigubbakcemile3 Bi tek bunda kız çıktı.
Ayyy bak o bana da oluyo, bi yerde toparlanıyo, sanki orayı yırtıcak gibi, acıtıyo bi de.Geçen yürüyüşe çıktık kocamla , yoldayken 5-6 defa oldu o sertleşme. Merak ettim ben de.Tecrübeli anneden cevap gelince bende okurum.kaydirigubbakcemile3
Hoş buldum canımm.opuyorumnanaktan
Bi tek bende tuttu. O da kızım olucak diye galiba. Herkese kızın olucak diyo bu test sanırım. kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bişey sorucam benim bu çatı kemiklerim iki gündür çok ağrıyor. daha önce hiç böyle bişey yoktu. ben daha kasılma da hissetmedim ama yine de tedirgin oluyorum. biz en baştan beri erken doğum bekliyoruz biraz da onun için tedirginim galiba...
eşim bahçede kahve içelim dedi çıkmak zorunda kaldım..
şimdi de karnım acıktı diyor!boshayallersmile
arkadaşlar bişey sorucam benim bu çatı kemiklerim iki gündür çok ağrıyor. daha önce hiç böyle bişey yoktu. ben daha kasılma da hissetmedim ama yine de tedirgin oluyorum. biz en baştan beri erken doğum bekliyoruz biraz da onun için tedirginim galiba...
aslında hava bulutluydu yağmur yağacak diye denize gitmekten vazgeçtik ama şimdi güneş açtı...akannehirAfiyet olsun canım... Muğlada hava güzel sanırım, İzmirde yağmur var... Sonunda... hihoyyyt
cnm kemiklerin doğum için hazırlanıyor genişleme falan oluyor yaniarkadaşlar bişey sorucam benim bu çatı kemiklerim iki gündür çok ağrıyor. daha önce hiç böyle bişey yoktu. ben daha kasılma da hissetmedim ama yine de tedirgin oluyorum. biz en baştan beri erken doğum bekliyoruz biraz da onun için tedirginim galiba...
rica ederim cnm ne demekkaydirigubbakcemile2Anladım canım, karnımdaki çıkıntılar kasılma değil... Ama adet sancısı gibi olanlar kasılma. O da oluyor ama düzenli değil işte. Düzenli adet sancısı gibi ağrı ve bel ağrısı -sırt ağrısı da buna dahildir sanırım- olunca yallah doktora gideceğiz. Okiş teşekkür ederim tatlışım. opuyorumnanaktan
eşim bahçede kahve içelim dedi çıkmak zorunda kaldım..
şimdi de karnım acıktı diyor!boshayallersmile
doktoruna sordun mu canım?arkadaşlar bişey sorucam benim bu çatı kemiklerim iki gündür çok ağrıyor. daha önce hiç böyle bişey yoktu. ben daha kasılma da hissetmedim ama yine de tedirgin oluyorum. biz en baştan beri erken doğum bekliyoruz biraz da onun için tedirginim galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?