Canım ben dün gittim doktora sancıLarım oLuyor asağı inmiş 3 gün önce top gelmişti biraz şiddetli vurdu sanırım bebek doğum kanaLına inmiş rahmimde cok baskı hissediyorum,erken doğumu engellemk için ilaç kullanıyorum şimdi bebekde tam 2,060 gram mış henüz
fıstığım ben haLısını aLmadım çünkü yatağı ve rafı yatak odamda dolabı sadece onun odası diye ayırdığım odada ve yatak odasının aynaLığını,bilgisayarı felanda oraya koyduğum için cok bebek odası gbi olmadı o yüsden halıya gerek duymadım,ben birde yeni tasındım iyice yerleşsin ins kısmet olursa resimLerini ekLicem bakarız
hımm iyi o zaman canım zaten normal biraz zor doğurur gibime geliyor :))) biz ne yapacağız bakalım doğumda:bbo:
hoş geldin canım rabbim herkezi bir avazda kurtarsın inşallah :))))
maşallah kuzucuga dıkkat et seker kendıne, benım yavrusumda pek bı hareketlendı ınsallah erken falan gelmezler.
herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım.hihoyyyt Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.
merhaba kızlar nasılsınız bız kendımıze geldık oğlumla hareketlerı eskısı gıbı yıne grıptım belkı yavrumda etkılendı oyyy kıyamam ona bennn.....
kıızlar eğer şampuan losyon pısık kremı falan kozmetık ihtıyacınızı almadıysanız eczanemde.com bı bakın sebamed ürünlerinde %40 indirim var..... umarım yazımı herkes gorur cok avantajlı tavsıye ederim
merhaba kızlar nasılsınız bız kendımıze geldık oğlumla hareketlerı eskısı gıbı yıne grıptım belkı yavrumda etkılendı oyyy kıyamam ona bennn.....
kıızlar eğer şampuan losyon pısık kremı falan kozmetık ihtıyacınızı almadıysanız eczanemde.com bı bakın sebamed ürünlerinde %40 indirim var..... umarım yazımı herkes gorur cok avantajlı tavsıye ederim
hoşgeldin...merhaba kızlar nasılsınız bız kendımıze geldık oğlumla hareketlerı eskısı gıbı yıne grıptım belkı yavrumda etkılendı oyyy kıyamam ona bennn.....
Canım ben dün gittim doktora sancıLarım oLuyor asağı inmiş 3 gün önce top gelmişti biraz şiddetli vurdu sanırım bebek doğum kanaLına inmiş rahmimde cok baskı hissediyorum,erken doğumu engellemk için ilaç kullanıyorum şimdi bebekde tam 2,060 gram mış henüz
ben de çok selülit olmuşş yaa geçermi ki bunlarrr...boshayallersmile
valla anne olmak çok zor birde doğduktan sonrası var....boshayallersmilenette okumustum hamılelık sırasında olusan selulıtler gecıyor dıyee insallah kalmaz .....
bende catır catır catlıyorum kalca popo karnımda cok az yenı basladı :gitme::gitme:
nette okumustum hamılelık sırasında olusan selulıtler gecıyor dıyee insallah kalmaz .....
bende catır catır catlıyorum kalca popo karnımda cok az yenı basladı :gitme::gitme:
valla anne olmak çok zor birde doğduktan sonrası var....boshayallersmile
çokk tatlı oluyolar ama....
krem falan kullanmıyo musun??
:teselli::teselli:
fito krem diye bir krem var kızımda doktor vermişti belki işe yarar...
nette okumustum hamılelık sırasında olusan selulıtler gecıyor dıyee insallah kalmaz .....
benım karnım dehset catladı korkuyorum bakmaya
çatlak da geçmez ki..neler neler surmuyorum kı karnım zaten cok gergın canım yanıyor bazen kesın oralarda catlıycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?