2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah kuzucuga dıkkat et seker kendıne, benım yavrusumda pek bı hareketlendı ınsallah erken falan gelmezler.

merhaba kızlar nasılsınız bız kendımıze geldık oğlumla hareketlerı eskısı gıbı yıne grıptım belkı yavrumda etkılendı oyyy kıyamam ona bennn.....

kıızlar eğer şampuan losyon pısık kremı falan kozmetık ihtıyacınızı almadıysanız eczanemde.com bı bakın sebamed ürünlerinde %40 indirim var..... umarım yazımı herkes gorur cok avantajlı tavsıye ederim

anladım seker.bızımkıde ole cok bebek odası sayılmaz babası bılgısayarı cıkartmam o odadan dıyor kızıyorum ama gercı koycak yerımızde yok bende bı halı alırsam atcam resımlere forma cılektekı halı cok kucuk ve 230tl bana cok geldı ufacık bı halı sonucta

maşallah kuzucuga dıkkat et seker kendıne, benım yavrusumda pek bı hareketlendı ınsallah erken falan gelmezler.

amin canım inŞ.vakitLice geLsinLer yaaa hareket acısından bizimki fena yaa dısardan izleyen bile ne kdar hareketli diyebiliyor o kadar yani bir birbucuk aydır epey hareketLi ve o hareket edip yanımı yaktıkca ben doğumdan cok daha fazla korkmaya baslıyorum bi coğumuz gibi :)

saol sekercım aldım ama yıne alırım uygunsa son kullanma tarhlerı nasılsa gecmıyor bunların :) iyileşmene cok sevındım olumunekankayizsmile

Hoşgeldin şekerim, geçmiş olsun canım ya...

Biz Nivea'nın "atta çantalı seti"ni aldık. Yine de bakarım canım.

hoşgeldin...
geçmiş olsun.opuyorumnanaktan

maasallah aysuncum tosuncuk olmus gecmıs olsun canım ayy acımamıstır insallah top gelınce bende gecen aksam kelebekten kacıyım derken kapıya vurdum karnımı ama az yıne gergın olduğu için acıdı detırgın oldum allahtan esim bişi demedi

bakın bakın kızlar valla avantajlı bastan hepsı burdadan sepetwe attım beklıyordu sonra esim gormus nerdeyse yarıya dusuyor kıyasllayınca bıze uygun geldı

nette okumustum hamılelık sırasında olusan selulıtler gecıyor dıyee insallah kalmaz .....

bende catır catır catlıyorum kalca popo karnımda cok az yenı basladı :gitme::gitme:
valla anne olmak çok zor birde doğduktan sonrası var....boshayallersmile
çokk tatlı oluyolar ama....
krem falan kullanmıyo musun??

nette okumustum hamılelık sırasında olusan selulıtler gecıyor dıyee insallah kalmaz .....

bende catır catır catlıyorum kalca popo karnımda cok az yenı basladı :gitme::gitme:

benım karnım dehset catladı korkuyorum bakmaya

Benim karnım çatlamadı henüz ama kalçalarımda birazcık çatlama başladı nedense, karnım gerildi, acısını kalçam çekiyor akannehir .
Ya kızlar birşey soracağım ben size, dün gece sancım vardı benim, karnımın alt kısmında. Sonra sırtıma vurdu ağrısı. Gece kocam ovdu ama çok zor geçti. Aynı durumda olan var mı? Yoksa ben tek miyim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…