TatLım bebeşLerimize aynı oda takımını aLmışız,ben sadece çamasırlığını aLmadım oda cok pahalı geldi rafı+büyüyen yatağı+3 kapılı dolabı aLdıkbende cok beğenerek aLdım diLerim ii günLerde kullanmak bebişLerimizi sağLıkla yatırmak nasip etsin ALLAH'ım
canım bende salı günü gittim 1640 gr çıktı doktor ii dedi :)
selam arkadaşlar...
mutlu hafta sonları....
selam arkadaşlar...
mutlu hafta sonları....
maşallah ama canım benım ust kat komsum benle hamıle 2200 demıs doktor onunkıne benımkı kucuk sandım bende ınternetten baktım normal ama kucuk dıye yınede pankledım kadın bıde zayıf masallah kılolu bebıs cıkartcak :)
slm seker hosgeldınnapıyosun nasılsın.
sanada mutlu hafta sonları canımmhihoyyyt
ne yapam bugün biraz midem kötü!:bbo:
denize gidecektik ama hava yağabilir gibi o yüzden vazgeçtik!
yaa doğumlar iyice yaklaştı.
benim hastane habire doktor değiştiriyo sinirlerim bozuldu!
sanada mutlu hafta sonları canımmhihoyyyt
ne yapam bugün biraz midem kötü!:bbo:
denize gidecektik ama hava yağabilir gibi o yüzden vazgeçtik!
yaa doğumlar iyice yaklaştı.
benim hastane habire doktor değiştiriyo sinirlerim bozuldu!
oh gırersen denıze benım ıcınde bıraz yuz cok ozledım yuzmeyısenın hastane hangısıydı ?ben en son unıverstede karar kıldım ozelde ılgı pek ıyı degıl doktorlarıda ıyı degıldı zaten.unıverstede ozele gıdıyorum cok ıyı ıncelıyor vede ılgılenıyor.bu arada gecmıs olsun mıdenmı bulanıyor yoksa eksımemı var benım eksıme oluyor bazen
hoşgeldin canım aramıza....opuyorumnanaktanherkese merhaba ben aranıza yeni katıldım.hihoyyyt Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.
zaten onun kesın sezeryan cunku dusuk yapmıs onceden 2 tane o sancıyı daha goze alamam dıyordu sezeryan olcakmıs :)
hoş geldin canım rabbim herkezi bir avazda kurtarsın inşallah :))))herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım.hihoyyyt Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.
herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım.hihoyyyt Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.
hımm iyi o zaman canım zaten normal biraz zor doğurur gibime geliyor :))) biz ne yapacağız bakalım doğumda:bbo:
hoş geldin canım rabbim herkezi bir avazda kurtarsın inşallah :))))
özele gidiyorum burda ama sürekli doktor değişti.oh gırersen denıze benım ıcınde bıraz yuz cok ozledım yuzmeyısenın hastane hangısıydı ?ben en son unıverstede karar kıldım ozelde ılgı pek ıyı degıl doktorlarıda ıyı degıldı zaten.unıverstede ozele gıdıyorum cok ıyı ıncelıyor vede ılgılenıyor.bu arada gecmıs olsun mıdenmı bulanıyor yoksa eksımemı var benım eksıme oluyor bazen
devlet hastanesi var birde onu da beğenmedim.
şimdi yeni bir kadın doktor gelecek bu ayın sonunda inşallah iyidir...
ben de bu ikinci olacak ilk normaldi sezeyan düşünüyorum bunu..
denize geçen hafta girdim ama bu hafta sonu yağmurlu görünüyor...
bende sezryan olcam :):) avazımı cıktıktan sonra atarım artık delikafadulden
Canım ben dün gittim doktora sancıLarım oLuyor asağı inmiş 3 gün önce top gelmişti biraz şiddetli vurdu sanırım bebek doğum kanaLına inmiş rahmimde cok baskı hissediyorum,erken doğumu engellemk için ilaç kullanıyorum şimdi bebekde tam 2,060 gram mış henüzbende heycanlanıyorum ya az kaldı bı hayırlısıyla gecseydı su 6-8 haftamız bebıslerın kıloları nasıl sızlerın bellımı gecen hafta gttıgmde doktor bana 1770+-250demıstı
hoşgeldin canım aramıza....opuyorumnanaktan
amin.
sen ne kadarlık hamişsin???
maşallah cinsiyeti ne?hoşbuldukkkk. biz bugün tam 31 hafatalık olduk. kaydirigubbakcemile3
allah gulerek kullandırmayı nasıp etsın sekerler bende baby safarı aldım halısını almadım ama halıda bulamıyorum uygun neyacam bılmıyorumsızler halısınıda aldınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?