2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah gulerek kullandırmayı nasıp etsın sekerler bende baby safarı aldım halısını almadım ama halıda bulamıyorum uygun neyacam bılmıyorum sızler halısınıda aldınızmı?

canım bende salı günü gittim 1640 gr çıktı doktor ii dedi :)

maşallah ama canım benım ust kat komsum benle hamıle 2200 demıs doktor onunkıne benımkı kucuk sandım bende ınternetten baktım normal ama kucuk dıye yınede pankledım kadın bıde zayıf masallah kılolu bebıs cıkartcak :)

selam arkadaşlar...
mutlu hafta sonları....

sanada mutlu hafta sonları canımmhihoyyyt

ayyy kız bence zor çıkartır o arkadaşın bu gidişle benden demesi sezeryan olur gerçi zaten 4 kilodan sonra sezeryan yapıyorlar bebek tehlikeye girmesin diyekaydirigubbakcemile3

zaten onun kesın sezeryan cunku dusuk yapmıs onceden 2 tane o sancıyı daha goze alamam dıyordu sezeryan olcakmıs :)

herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım.hihoyyyt Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.

zaten onun kesın sezeryan cunku dusuk yapmıs onceden 2 tane o sancıyı daha goze alamam dıyordu sezeryan olcakmıs :)

hımm iyi o zaman canım zaten normal biraz zor doğurur gibime geliyor :))) biz ne yapacağız bakalım doğumda:bbo:

herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım.hihoyyyt Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.
hoş geldin canım rabbim herkezi bir avazda kurtarsın inşallah :))))

hımm iyi o zaman canım zaten normal biraz zor doğurur gibime geliyor :))) biz ne yapacağız bakalım doğumda:bbo:

hoş geldin canım rabbim herkezi bir avazda kurtarsın inşallah :))))

bende sezryan olcam :):) avazımı cıktıktan sonra atarım artık delikafadulden

bende sezryan olcam :):) avazımı cıktıktan sonra atarım artık delikafadulden

hayırlısı hayatım yaaa ben epidural normal düşünüyorum ama bakalım nasıl gelir benim oğluş gerçi sezeryan olsamda yine ya epidural yada spinal anestezi isterim oğlumu ilk ben görmeliyim :))))))))))))sositososito

bende heycanlanıyorum ya az kaldı bı hayırlısıyla gecseydı su 6-8 haftamız bebıslerın kıloları nasıl sızlerın bellımı gecen hafta gttıgmde doktor bana 1770+-250demıstı
Canım ben dün gittim doktora sancıLarım oLuyor asağı inmiş 3 gün önce top gelmişti biraz şiddetli vurdu sanırım bebek doğum kanaLına inmiş rahmimde cok baskı hissediyorum,erken doğumu engellemk için ilaç kullanıyorum şimdi bebekde tam 2,060 gram mış henüz

Ben geldim, aramıza yeni gelenler mi varmış? Hoşgelmişler... Biraz bakayım dedim neler yapıyorsunuz.

allah gulerek kullandırmayı nasıp etsın sekerler bende baby safarı aldım halısını almadım ama halıda bulamıyorum uygun neyacam bılmıyorum sızler halısınıda aldınızmı?

fıstığım ben haLısını aLmadım çünkü yatağı ve rafı yatak odamda dolabı sadece onun odası diye ayırdığım odada ve yatak odasının aynaLığını,bilgisayarı felanda oraya koyduğum için cok bebek odası gbi olmadı o yüsden halıya gerek duymadım,ben birde yeni tasındım iyice yerleşsin ins kısmet olursa resimLerini ekLicem bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…