2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aslında hava bulutluydu yağmur yağacak diye denize gitmekten vazgeçtik ama şimdi güneş açtı...akannehir
bugün kısmet değilmiş.
belli olmaz burda da yağabilir.boshayallersmile

Denize gitmek miiii??? :2: Ay ağlayacak yerde hapşuruk geldi mafoldumben hep beraber görelim. Bana 2 sene deniz yok artık. Çatlağım yok ama olursa, kapkara olur güneşin altında geçmez hiiçç mafoldumben

kızlarr zeynebim kalktııı
biz kuzuyla oynalım biraz
uğramaya çalışırım yine görüşürüzzemuszemus

Güle güle canım.

Denize gitmek miiii??? :2: Ay ağlayacak yerde hapşuruk geldi mafoldumben hep beraber görelim. Bana 2 sene deniz yok artık. Çatlağım yok ama olursa, kapkara olur güneşin altında geçmez hiiçç mafoldumben

Biz de yarın gidicektik ama kocam vazgeçti . Denize gitmek istiyorum bennn. akannehir Çok yaşa bu arada.

niye yok kııı deniz anlamadım???:uhm:

E bu sene hamileyim, çatkal korkusundan gidemem, ayaklarım şiş, zor hamilelik yaşıyorum.... vs vs
Seneye de bebek 1 yaşında olacak, o zaman da sanmam gidebilelim. Bebek, durdan anlamaz ki, minnacık şey. Bakalım k.pederim yazlık alalım diyordu. Yazlık alırsa ancak öyle tatile çıkarız, yoksa otel filan, zor yani.

Güle güle canım.

Biz de yarın gidicektik ama kocam vazgeçti . Denize gitmek istiyorum bennn. akannehir Çok yaşa bu arada.
valla ben geçen hafta yüzdüm çok rahatlatıyoo..
boşver çatlağı falan olmaz bişey.
kızımı kırkı çıkınca suya soktum ben..
bunda da hava güzel olursa sokarım valla.
çocuklar ayaklanınca biraz zor oluyo ama suyu da severse çok güzel oluyo..

slm nasılsınız? ay ben yatayım iyi diyordum ama şimdiden sıkıldım yatmaktan 5 gün yasak kalkmak günde en fazla 2 saat eşimide işten çağırdılar gitti işin kötü tarafı tv de de bi şey yok :)

Bende çatlak olmadı henüz. İnşallah olmaz. :Saruboceq: doktor bi ara karnının içi yağlı demişti , belki ondan çatlamıyorum . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kocamda mikrop kaparım diye korkuyo.kaydirigubbakcemile3 Geçen sene teyzesinin gelini hamileyken denize girdi de Avşa'da mikrop kapmıştı. Ben de kaparım korkusu var içinde. kaydirigubbakcemile3 Bekliyorum bizimkiler gelsede denize girsek bol bol. Hem hamilelik için faydalı.Seneye de kızım büyüyünce bol bol denize gireriz. Çünkü evimiz sahilde. Çıkmayız hiç denizden. kaydirigubbakcemile3

İyiyiz canım sen nasılsın ? Hoşgeldinnn. opuyorumnanaktan Haftasonu tv de bişey olmuyo zaten. Benim kocamda işte. Yalnız başıma takılıyorum nette. kaydirigubbakcemile3 Neden 5 gün kalkmak yasak ?

hoşgeldin canım..opuyorumnanaktan
valla temiz yere gitmek lazım.
buralar henüz temiz şanslıyız sanırım!
siz nerde oturuyosunuz?
normal doğum için çok yararlı gerçekten..

hoşgeldin canım..opuyorumnanaktan

valla temiz yere gitmek lazım.
buralar henüz temiz şanslıyız sanırım!
siz nerde oturuyosunuz?
normal doğum için çok yararlı gerçekten..

Silivrideyim ben. Bilmiyorum ki temiz mi. bilmiyorumkismile Nasıl öğrenicez. kaydirigubbakcemile3 Senelerdir giriyorum burda denize.

Son düzenleme:
Off yaa geçmişi okiim dedim yok çok kötü oldum yaa bu oğlan 4-5 gündür artık çok aktif ve canımı çok acıtıyor... (((

Selam kizlaar!
Uzun zamandir buralarda yoktum basima neler geldi neler! 2 hafta once sancilarim basladi kasilma seklinde doguruyorum sandim nasil korkuttu bizi bebis anlatamam! Hem de uzun sureli sancilar, saatlerce devam etti. Doktora gittik hemen tabi, ogrendik ki bebis cok asagidaymis erken dogum riski var 1 ay istihorat etmen lazim dedi doktor. Rapor verdi simdi evdeyim hep hic disari cikamiyorum neyse ki alisverisleri tamamlamistim... Haziran sonuna dogru da dogum iznim basliyor zaten yani bir anda is hayati bitiverdi benim icin cok tuhaf oldum :) ama evde yan gelip yatmak guzelmis bi de disarilara cikabilsem tam olcak ama maalesef yasak... Siz neler yapiyosunuz gorusmeyeli hepiniz iyisinizdir umarim?

Geçmiş olsun canım yatmanın keyfini çıkar :)

çok geçmiş olsun....

Off yaa geçmişi okiim dedim yok çok kötü oldum yaa bu oğlan 4-5 gündür artık çok aktif ve canımı çok acıtıyor... (((

Artık son zamanlara geldik canım, büyüdüler , tekmeleri daha da sert oluyo demek ki.

Selam canım, hoş geldin.opuyorumnanaktan Geçmiş olsun. İyi bari alışverişini bitirmişsin. Bol bol dinlenirsin artık. opuyorumnanaktan

şimdiye kadar bişey olmamışsa atla serin sulara boşverrrrr....kaydirigubbakcemile3

Evet , bu sıcakta serin sulara atlamaktan başka çarem yok zaten. Kocamı bi kandırırsam yarın denize gideriz. Gerçi o arkadaşını çağırmayı düşünüyodu bu gece yatılı.Arkadaşını da kandırırım. Hepberaber gideriz. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…