2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz kaçar.Sular yoktu yarım kalmıştı mutfak dolaplarımı siliyordum yıkadıklarımı yerleştireyim bari bysss

benim de birinci 154 cikmisti,digerini haftaya yaptiracagim bakalim nasil cikacak

sagol canim
off gecmise baktim biraz da herkes denize giriyo yaa kiskandim valla ben de tum temmuzu yazlikta gecirmeyi planliyodum hergun yuzecektim ama kismet deilmis
olsun canım hayırlısı...
araya bebiş girince evdeki hesap çarşıya uymuyor ne yazık ki!!!

Ayy kızlar içimizde ağzı, burnu, gözü,kulağı, elleri ,ayakları olan bi varlık var. Ultrason resimlerine bakıyorum da , ne kadar garip geliyo. kaydirigubbakcemile3 Bi de arkasından doğum videosu izledim. kaydirigubbakcemile3 Çok heyecanlı ya.Kimbilir biz nasıl doğurucaz.Merakla bekliyorum. opuyorumnanaktan :CüvCüv: :ecrin_bebek:

benim bebeğin hareketleri iyice aşağıda tam bikini bölgesiyle karının birleştiği yere vuruyor ayağımı kafasımı elimi onuda anlamıyorum valla kontrolümede çok var bakalım eğer daha fena olursa dayanamam giderim belkii

Dün de benimki aynıydı. Aşağıya vuruyodu hep. Kafa mı tekme mi ben de bilemedim. Hatta kocamda yanımdaydı , bebek sürekli aşağı vuruyo dedim O'na da. Sonra devam etti vurmaya.Ama bugün yukarıya vuruyo . Hala dönüyo içimde galiba.

canım illaki bir şekilde doğuracağız ama önemli olan vaktinde noksasız kusursuz hayırlı sağlıklı evlatlar doğurabilmek allahım hepimşze sıkınsız sorunsuz hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhh hepimizde heyecan dorukta benimde içim içime sığmıyor

berrakadacım.. yolda toplanıp toplanıp durmasının sebebi magnezyum eksikliğinden.. aynı durum bende de olunca yol ortasında doktoru aramıştım:) magnezyum iç dedi.. ve dinlen dedi.. dinlenince geçiyorsa o ağrıdan korkma dedi.. eğer dinlendiğin halde geçmiyor ve kasılmalar devam ediyorsa dakikaları say ne kadarda bir oluyor ona dikkat et.. bana haber ver demişti.. şükür onu içtiğimden beri kasılmalarım kalmadı.. içiyormusun bilmiyorum ama içmiyorsan doktoruna danış..

ya valla benimki de arada yukarıya vuruyor yanlara vuruyor nasıl yatıyor içimde hiç kestiremiyorumm canım döndüğünü bende anlıyorum ama bugün hepten aşağıda birde benim rahim ağzında dikişim var ondanda korkuyorum dikişe baskı yapmaması lazım

bak bende unuttum içmeyi ama midem de bulanıyoo yaa bugün...boshayallersmile

Doktora çarşamba günü gitmiştim, o günden beri içiyorum canım.Bugün yine oldu ama daha kısa sürdü. Teşekkür ederim bilgi için canımmm. opuyorumnanaktan Bi daha olursa dakikaları sayarım bende. opuyorumnanaktan

canım bende aynen senin gibi sabah akşam magnesıum içiyorum hayatımı kurtarıyor sanki canım senin su fazlalığı ne oldu canım yakından takip oluyormusun canım

kızlar merhaba bir balkalım dedik nasılsınz?
2saattir ayaktaym yeni çıkabildm mutfaktan amacanm çıktı
Ayaklarım ağrıdı çok feciiii Ne büyük bir mucize değil mi:)
Allah ıma şükürler olsun ki bu duygudan mahrum etmedi bizleri...

Dün gece 12den yaklaşk 3e kadar hiç durmadı kereta
Sanki taklalar atıp koşturdu içimde
Uyku uyuyamadm ve içim parçalandı sanki. Nazar değmesn oğluma ama dayancak gücüm kalmadı yeter deyp durdum valla. Eşime sanki kolu bacağı şimdi çıkacak biyerden dedim:) şişirip durdu karnımı neresini dayıyo anlayamıorm ama izlemesi de çok keu
Yifli oluo:)

Ben unutunca kocam hemen hatırlatıyo sağolsun. kaydirigubbakcemile3

canım bende aynen senin gibi sabah akşam magnesıum içiyorum hayatımı kurtarıyor sanki canım senin su fazlalığı ne oldu canım yakından takip oluyormusun canım

Günde bir kere verdi bana doktor. Kramp giriyodu bacağıma. Hala girmeye devam ediyo ama daha hafifledi.

slm kızlar.ayyy bütün gün annemlerde pinekliyorum.sıcaklar tam 35 derece.dışarı çıkılmıyor.tvde de bir şey yok sıkılıyorum.ha bu arada dün akşam çok ilginç bir şey oldu.eşimle film izlerken sağa dönmüş uzanıyordum. sonra düz bir şekilde (sırtüstü)pozisyonumu değiştirince karnımın sağ tarafındı sol tarafından oldukça kabarıktı.bizim bebiş okadar belirgin görünüyorduki anlatamam.eşime gösterdim gözerine inanamadı.neresiydi bilmiyorum ama birkaç dakika kabaran kısmı okşadık.eminim o da bizim kadar mutlu olmuştur ki bir süre hiç kıpırdamadı. ama sonra normal pozisyonunu aldı.bu bende ilk defa oluyor ya daben ilk kez fark ediyorum.müthiş heyecanlandık.oğlumuza bu denli dokunmak anlatılmaz.

Selam canım, hoş geldin. opuyorumnanaktan İyiyiz sen nasılsın ? Bende mutfağı toparladım. Bugün mutfak günü galiba .kaydirigubbakcemile3 Benim kızımda hep geceleri oynuyodu daha çok. Bi yerde okudum da, gündüz hareket halinde olduğumuz için amniyo sıvısı hareket ettikçe bebeklerde beşik etkisi yaratıyomuş, o yüzden gündüz daha az oynarlarmış , gece daha fazla. kaydirigubbakcemile3

sende de mi varr:) ben hala sabahları çıkarıyorumm:)

tatlım birde bol bol dinlen gezinirken..

hemde nasılll.. tadı kötü olsada yararını düşündükçe severek içiyorumm:)
kontrollerim 15günde bir canım.. her defasında nst usg .. çok şükür şekerle ilgili bir sorun çıkmadı.. gizli şeker taramasıda temiz..
suyun fazlalığının sebebi şuan bilinmiyor.. anormal bir durum yok,sıkı takip dendi sadece.. bekliyorum bakalım.. çok şükür bu haftaları da gördüm ya haftamızı da doldururuz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…