- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
slm kızlar.ayyy bütün gün annemlerde pinekliyorum.sıcaklar tam 35 derece.dışarı çıkılmıyor.tvde de bir şey yok sıkılıyorum.ha bu arada dün akşam çok ilginç bir şey oldu.eşimle film izlerken sağa dönmüş uzanıyordum. sonra düz bir şekilde (sırtüstü)pozisyonumu değiştirince karnımın sağ tarafındı sol tarafından oldukça kabarıktı.bizim bebiş okadar belirgin görünüyorduki anlatamam.eşime gösterdim gözerine inanamadı.neresiydi bilmiyorum ama birkaç dakika kabaran kısmı okşadık.eminim o da bizim kadar mutlu olmuştur ki bir süre hiç kıpırdamadı. ama sonra normal pozisyonunu aldı.bu bende ilk defa oluyor ya daben ilk kez fark ediyorum.müthiş heyecanlandık.oğlumuza bu denli dokunmak anlatılmaz.
Bende bayağıdır oluyo. Sende de oluyodurr da hissetmemişsindir. Karnının bi tarfı şiş oluyo, yamuk gibi. Çok komik oluyo o zaman. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
slm kızlar.ayyy bütün gün annemlerde pinekliyorum.sıcaklar tam 35 derece.dışarı çıkılmıyor.tvde de bir şey yok sıkılıyorum.ha bu arada dün akşam çok ilginç bir şey oldu.eşimle film izlerken sağa dönmüş uzanıyordum. sonra düz bir şekilde (sırtüstü)pozisyonumu değiştirince karnımın sağ tarafındı sol tarafından oldukça kabarıktı.bizim bebiş okadar belirgin görünüyorduki anlatamam.eşime gösterdim gözerine inanamadı.neresiydi bilmiyorum ama birkaç dakika kabaran kısmı okşadık.eminim o da bizim kadar mutlu olmuştur ki bir süre hiç kıpırdamadı. ama sonra normal pozisyonunu aldı.bu bende ilk defa oluyor ya daben ilk kez fark ediyorum.müthiş heyecanlandık.oğlumuza bu denli dokunmak anlatılmaz.
hemde nasılll.. tadı kötü olsada yararını düşündükçe severek içiyorumm:)
kontrollerim 15günde bir canım.. her defasında nst usg .. çok şükür şekerle ilgili bir sorun çıkmadı.. gizli şeker taramasıda temiz..
suyun fazlalığının sebebi şuan bilinmiyor.. anormal bir durum yok,sıkı takip dendi sadece.. bekliyorum bakalım.. çok şükür bu haftaları da gördüm ya haftamızı da doldururuz inş..
Bu arada alt kat komşumuzun liseye giden çok tatlı birkızı vardı.bugün hemen hemen 2saat önce intihar etmiş.facebook'a "benden bu kadar hayat" diye yazmış.Bunu gören okuyan arkadaşı hemen koşmuş gelmiş.bizimde öyle haberimiz oldu .Kızcağızın ailesi de evde yokmuş.neyseki 112 yi aradık falan herkes çok korktu.Umarım geç kalınmamıştır...:çok üzgünüm:
Bu arada alt kat komşumuzun liseye giden çok tatlı birkızı vardı.bugün hemen hemen 2saat önce intihar etmiş.facebook'a "benden bu kadar hayat" diye yazmış.Bunu gören okuyan arkadaşı hemen koşmuş gelmiş.bizimde öyle haberimiz oldu .Kızcağızın ailesi de evde yokmuş.neyseki 112 yi aradık falan herkes çok korktu.Umarım geç kalınmamıştır...:çok üzgünüm:
Ne büyük bir mucize değil mi:)Ayy kızlar içimizde ağzı, burnu, gözü,kulağı, elleri ,ayakları olan bi varlık var. Ultrason resimlerine bakıyorum da , ne kadar garip geliyo. kaydirigubbakcemile3 Bi de arkasından doğum videosu izledim. kaydirigubbakcemile3 Çok heyecanlı ya.Kimbilir biz nasıl doğurucaz.Merakla bekliyorum. opuyorumnanaktan :CüvCüv: :ecrin_bebek:
ayyyy canım ya bu kızlar neden bunu yaparlarki inşallah geç kalınmamıştır canım allahım anasına babasına bağaşlasınn nasıl intahat etmiş ilaçmı içmiş acaba
İyiyiz canım sen nasılsın ? Hoşgeldinnn. opuyorumnanaktan Haftasonu tv de bişey olmuyo zaten. Benim kocamda işte. Yalnız başıma takılıyorum nette. kaydirigubbakcemile3 Neden 5 gün kalkmak yasak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?