2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bayağıdır oluyo. Sende de oluyodurr da hissetmemişsindir. Karnının bi tarfı şiş oluyo, yamuk gibi. Çok komik oluyo o zaman. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bende bayağıdır oluyo. Sende de oluyodurr da hissetmemişsindir. Karnının bi tarfı şiş oluyo, yamuk gibi. Çok komik oluyo o zaman. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
evet ya sorma iilk defa gördüm böyle.acayip bir şey bu anlatamıyorum hislerimi

canım onlar bizi heyecanlandıyor gerçekten bende anlıyorum ne tarafta olduğunu ama neyi neremde onu ayırt edemiyorum canım

Bu arada alt kat komşumuzun liseye giden çok tatlı birkızı vardı.bugün hemen hemen 2saat önce intihar etmiş.facebook'a "benden bu kadar hayat" diye yazmış.Bunu gören okuyan arkadaşı hemen koşmuş gelmiş.bizimde öyle haberimiz oldu .Kızcağızın ailesi de evde yokmuş.neyseki 112 yi aradık falan herkes çok korktu.Umarım geç kalınmamıştır...:çok üzgünüm:

ohh iyi hadi canım sevindimm evet canım daha en az bi 5 hafta daha dursa çok şükür canım bunada şükür tabiki ama ben inanıyorum hepimiz haftalarımızı tamamlayacağız sağlıcakla noksansız kusursuz kucağımıza alaağız allahın izni ile

ayyyy canım ya bu kızlar neden bunu yaparlarki inşallah geç kalınmamıştır canım allahım anasına babasına bağaşlasınn nasıl intahat etmiş ilaçmı içmiş acaba

İntihar mı etmiş ? akannehir Ne kadar kötü bişey.İnşallah kurtarılmıştır.:Saruboceq:

Neyse kızlar ben hazırlanmaya gidiyorummm. Gece pazar var burda, oraya gidicez. Bi çanta görmüştüm, henüz bebiş için çanta almadım ya. İçime sinerse ordakini alırım dedim. Öptük hepinizi . opuyorumnanaktan İyi akşamlarrrr.

:gitme: Misafir geldi , evde kaldım . :gitme: :gitme:

Son düzenleme:
kızlar merhaba bir balkalım dedik nasılsınz?
2saattir ayaktaym yeni çıkabildm mutfaktan amacanm çıktı
Ayaklarım ağrıdı çok feciiii Ne büyük bir mucize değil mi:)
Allah ıma şükürler olsun ki bu duygudan mahrum etmedi bizleri...

Dün gece 12den yaklaşk 3e kadar hiç durmadı kereta
Sanki taklalar atıp koşturdu içimde
Uyku uyuyamadm ve içim parçalandı sanki. Nazar değmesn oğluma ama dayancak gücüm kalmadı yeter deyp durdum valla. Eşime sanki kolu bacağı şimdi çıkacak biyerden dedim:) şişirip durdu karnımı neresini dayıyo anlayamıorm ama izlemesi de çok keu
Yifli oluo:)

selam kizlar insallah hepiniz iyisinizdir...benim bi kac gün önce doktor kontrolüm vardi...doktorumu degistirmistim..simdiki dr.sekerin yüksek oldugundan bebek normalinden fazla kilolu dedi..simdiden nerdeyse 2.5 kilo....eyer bebek erken dönerse 38.haftada dogumun olmasini istiyorum...yani dogum tarihinden 2 hafta erken..

cünkü bi önceki dogumumdada seker yüksekligi yüzünden bebeyim cok kilolu dogmustu..ve dogum sancilaerini azaltan igne vurundugum halde sirtimdan yinede dogum zor olmustu.4220 kilo dogmustu bebeyim....eski doktorum anlamamis sekerimin yüksek oldugunu...klava:
o yüzden korkuyorum yine dogumum zor olur diye..eyvahedigeldismile

günaydın herkese güzel pazarlar bende bugün sbs7 de görevliyim.evde sıkılıyorum diye görev aldm.bakalım hayırlısı umarım gözetmenlik esnasında sıkılmam..

iyi pazarlarr kimsecikler yok biz evdeyiz babamızda uyuyor havada yağmurlu bugün istanbulda bol bol dinlenin çalışanlar ama bu hafta çok sıcak olmuyacakmış

İyiyiz canım sen nasılsın ? Hoşgeldinnn. opuyorumnanaktan Haftasonu tv de bişey olmuyo zaten. Benim kocamda işte. Yalnız başıma takılıyorum nette. kaydirigubbakcemile3 Neden 5 gün kalkmak yasak ?

cnm ayaklarım şiştiği için dr denemek istedi o yüzden çarşambaya kadar böyle yemek temizlik yasak dışarıda sadece 2 saat izin verdi bakalım dedi ayaklarının durumuna işime geldi aslında ama bazende sıkıcı oluyor

günaydınlar iyi pazarlar:)

Ahh bu hava ahhh kış geri geldi sanki
Babiş yok çalışıo her pazar olduğu gibi
Bende anneme giderim dipodm ama hava kötü kaldım evde
Çok bunaltıcı sıkıcı

bu arada dün kayınpeder yemwkte bizdeydi
İsim konusu açıldı ne düşünüosnuz dedü
Uras dedim
Beğenmedi. İsim insana güç verir birde erkek çocuk iyi düşünün dedi.
Murat gibi kadir gibi tok bir isim değil dedi
Ve seslendi kadir murat vs. Die ama sert bir sesleniş yaptı
Sonrada kibarca ve sakince uras dedi
Aradaki farkı siz bulun dedi
Bende çok sakin söyledin baba çok cılız bir isim değil ki senin örneklerin yanında dedim
Ben fikrimi söyledim karışmam isminize ama iyi düşünün dedi
Okulda işte vs nasıl olur ismini sever mi vs vs işte
Bende 4 ay araştırdım ama içime sinen tek isim uras oldu, çokta düşündm ama bana güzel gelio dedim
Sen sevmedn bu konuyu dedi ve kapattık konuyu

Ufff pişman olmak istemiorm da bu isim konusunda

Sizce nasıl kıZlar

Uras ?

merhaba güzel anneler bizim işimiz çok ama yinede bir uğrayayım dedik babamız boya almaya çıktı istanbulda havalar yağmurlu ve soğuk ama çok sıcak olmasındansa böyle iyi bana göre resmen pişiyoruz valla
bu arada pelincim uras güzel isim sen ve babası beğendiyse kime ne bence takma hiç öpüyorum kocaman :))

şu isim konusu ne zor yaa...
her kafadan bi ses çıkıyo!
uras bence de güzel isim.
bizde de isim sorun oldu akrabalara beğendiremedik!!!:umursamaz:

bencede uras güzel bi isim eşinle sen beğendiyseniz sorun yok bence ama kafanda soru işareti varsa biraz daha düşün tabi erkek ismi gerçekten zor. benim oğlum olsa ne koyardım bilmiyorum hatta çok düşünmüştük ama sadece aral gelmişti aklımıza çok anlamlı değil ama kulağımıza hoş gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…