selam canım.
hoşgeldinnn...opuyorumnanaktan[/QUOTE
hoşbuldum inş. canım opuyorumnanaktan
Tatlım goş geldinmerhaba
keyifli pazarlar herkese. kaydirigubbakcemile2
nasılsınız?
bu arada dün kayınpeder yemwkte bizdeydi
İsim konusu açıldı ne düşünüosnuz dedü
Uras dedim
Beğenmedi. İsim insana güç verir birde erkek çocuk iyi düşünün dedi.
Murat gibi kadir gibi tok bir isim değil dedi
Ve seslendi kadir murat vs. Die ama sert bir sesleniş yaptı
Sonrada kibarca ve sakince uras dedi
Aradaki farkı siz bulun dedi
Bende çok sakin söyledin baba çok cılız bir isim değil ki senin örneklerin yanında dedim
Ben fikrimi söyledim karışmam isminize ama iyi düşünün dedi
Okulda işte vs nasıl olur ismini sever mi vs vs işte
Bende 4 ay araştırdım ama içime sinen tek isim uras oldu, çokta düşündm ama bana güzel gelio dedim
Sen sevmedn bu konuyu dedi ve kapattık konuyu
Ufff pişman olmak istemiorm da bu isim konusunda
Sizce nasıl kıZlar
Uras ?
merhaba güzel anneler bizim işimiz çok ama yinede bir uğrayayım dedik babamız boya almaya çıktı istanbulda havalar yağmurlu ve soğuk ama çok sıcak olmasındansa böyle iyi bana göre resmen pişiyoruz valla
bu arada pelincim uras güzel isim sen ve babası beğendiyse kime ne bence takma hiç öpüyorum kocaman :))
şu isim konusu ne zor yaa...
her kafadan bi ses çıkıyo!
uras bence de güzel isim.
bizde de isim sorun oldu akrabalara beğendiremedik!!!:umursamaz:
merhaba
keyifli pazarlar herkese. kaydirigubbakcemile2
nasılsınız?
bizim ismede arkadaşlarımız son kararınız mı diyor durmadan sinir oluyorum sanki anam babam karışıyorlar allahım ya bizim aileden kötü bi tepki gelmedi herkes hemen kabullendi hatta bahsederken kızımdan ismiyle bahsediyorlar süper bayılıyorum ama arkadaşlara ne oluyor anlamıyorum
herkese selam
istanbulda kapalı yagmurlu bir hava var
bugun sarachaneye gittik
park yatak+ortopedik yatak+oto koltugu aldık
hepsine 255 verdik
bakalım ins memnun kalırız
yatagi yikanabilen stork marka aldık
Tatlım meraba güle güle kullanın uyguna almışsınız memnun kalırsınız inş... Bizimde park yatak hazır ama içine yatak almadık daha birde nevresim takımı..herkese selam
istanbulda kapalı yagmurlu bir hava var
bugun sarachaneye gittik
park yatak+ortopedik yatak+oto koltugu aldık
hepsine 255 verdik
bakalım ins memnun kalırız
yatagi yikanabilen stork marka aldık
Tatlım meraba güle güle kullanın uyguna almışsınız memnun kalırsınız inş... Bizimde park yatak hazır ama içine yatak almadık daha birde nevresim takımı..
Bu arada lohusa takımı aldınız mı?
Saol berrakada bende öyle düşünüorm bugüne kadar beğenmeyen de çıkmadı ya da kırmamak için mi güzel diolar kidelikafadulden
Hayırlı pazarlar kızlarrr...
Tatlım meraba güle güle kullanın uyguna almışsınız memnun kalırsınız inş... Bizimde park yatak hazır ama içine yatak almadık daha birde nevresim takımı..
Bu arada lohusa takımı aldınız mı?
Saol berrakada bende öyle düşünüorm bugüne kadar beğenmeyen de çıkmadı ya da kırmamak için mi güzel diolar kidelikafadulden
Merhaba kıslar nasılsınız bakalım?
Akşam çok fena oldum ben ya sol kasığımçok kötü battı ve uzun süre geçmedi.Doktoru aradım çok ayakta kaldığın için olmuştur dedi.Çok şükür dinlendim şimdi iyiyim sizler nasılsınzı bakalım?
iyi pazarlar h.geldin DrGünay nasılsın?
Tatlım lohusa tk.alt üst ve sabahlık takımı ama emirmesi kolay oluo ve güpürlü felan hoş bişi.
Gerçi kendimiz takımlasakta olur ama onda emzirme kolaylığı var ve eve gelince misafirlerin karşısınada rahatlıkla çıkarız o takımla
Merhaba kıslar nasılsınız bakalım?
Akşam çok fena oldum ben ya sol kasığımçok kötü battı ve uzun süre geçmedi.Doktoru aradım çok ayakta kaldığın için olmuştur dedi.Çok şükür dinlendim şimdi iyiyim sizler nasılsınzı bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?