2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizim ismede arkadaşlarımız son kararınız mı diyor durmadan sinir oluyorum sanki anam babam karışıyorlar allahım ya bizim aileden kötü bi tepki gelmedi herkes hemen kabullendi hatta bahsederken kızımdan ismiyle bahsediyorlar süper bayılıyorum ama arkadaşlara ne oluyor anlamıyorum

saolun kızlar
Ya herkes beğendi güzel farklı dedi
Hatta eşim baran diyp duruodu uras ı beğenmiodu ilk başta ama eşim bile şimdi baran ı unuttu uras dio
Tabii dünkü konuşmadan etkilenmezse

herkese selam
istanbulda kapalı yagmurlu bir hava var
bugun sarachaneye gittik
park yatak+ortopedik yatak+oto koltugu aldık
hepsine 255 verdik
bakalım ins memnun kalırız

yatagi yikanabilen stork marka aldık

Bence güzellllllll. opuyorumnanaktan Hem herkeste fazla olmayan bi isim. Yolda Murat diye bağırsan 10 kişiden 9'u dönüp bakar. kaydirigubbakcemile3 :roflol: Ben sevdim Uras ismini.

Selam canımmm.opuyorumnanaktan

şu isim konusu ne zor yaa...
her kafadan bi ses çıkıyo!
uras bence de güzel isim.
bizde de isim sorun oldu akrabalara beğendiremedik!!!:umursamaz:

Siz beğendikten sonra gerisinin önemi yok. Ben kocamla seçtim ismi, bize hiç isim önermedi kimse. :roflol:

merhaba
keyifli pazarlar herkese. kaydirigubbakcemile2
nasılsınız?

Selam canım. İyiyiz sen nasılsın ?

Bize kimse bişey demiyo, bu işte bi terslik var. kaydirigubbakcemile3

herkese selam
bugun sarachaneye gittik
hepsine 255 verdik

Hayırlı olsun , güle güle kullanın.opuyorumnanaktan Fiyatı da uygunmuş.opuyorumnanaktan

herkese selam
bugun sarachaneye gittik
hepsine 255 verdik

Tatlım meraba güle güle kullanın uyguna almışsınız memnun kalırsınız inş... Bizimde park yatak hazır ama içine yatak almadık daha birde nevresim takımı..

Bu arada lohusa takımı aldınız mı?

Saol berrakada bende öyle düşünüorm bugüne kadar beğenmeyen de çıkmadı ya da kırmamak için mi güzel diolar kidelikafadulden

lohusa takımı nedir :)

park yataklar için hep sunger yatak vardı,biz ortopedik aldık

NUKOLand - Çocuk Gereçleri Online Satış Merkezi

burdan aldık,magazasindan...
park yatak da aldigimiz icin 50 ye olur dedi,toplu da alinca dustu baya fiyati
rahat bir yataga benziyor

iyi pazarlar h.geldin DrGünay nasılsın?

Tatlım lohusa tk.alt üst ve sabahlık takımı ama emirmesi kolay oluo ve güpürlü felan hoş bişi.
Gerçi kendimiz takımlasakta olur ama onda emzirme kolaylığı var ve eve gelince misafirlerin karşısınada rahatlıkla çıkarız o takımla

Merhaba kıslar nasılsınız bakalım?

Akşam çok fena oldum ben ya sol kasığımçok kötü battı ve uzun süre geçmedi.Doktoru aradım çok ayakta kaldığın için olmuştur dedi.Çok şükür dinlendim şimdi iyiyim sizler nasılsınzı bakalım?

Canım hoşgeldin. Biz iyiyiz sen nasılsın çok geçmiş olsun
Dikkat et artık sona yaklaşıorz:)
Ya bende ne mide yanması ne sancı ne kasılma ne de kramp olmuo.
Çok şükür halime ama sizin bu şikayetleri okuyunca şükür rahatım diorm ama hamile gibi de değilim gibi gelio bana
Gerçi bende sırt ve bel ağrısı çok çekiorm bide uzun süre ayakta kalınca sanki iğne batio topuklarıma

hmm anladım
ben de eminonune gidince bakacagım,bu guzemis :)

ARTIŞ COLLECTİON, | Artış 3 lü Desenli Lohusa Takımı 1453, | Loğusa Takım, | Hamile Geceliği,Artış,Loğusa Geceliği,Gecelik,Pijama,Sabahlık,, | kraft,baby max,chicco,avent,maxi cosi,babybjörn,camino,medela göğüs pompası,lansinoh göğüspedi,oyun parkı,y

Günaycım,pelincim saolun kıslar.
Aman pelincim maallah de ya ne güzel. Valla ben biraz sandalyede oturayım kasıklarım nasıl kasılıyor biliyor musun? Aynı taş gibi kaskatı olyuro birde batıyor acıyor ayakta kalınca da aynı.bel ağrısı yok bende çok şükür ama arada bazen göğsümün altındaki kemiklerim batıyor sanki.O da göğüslerin yaptığı baskıdan oluyor sanırım.

gecmis olsun canım
cok yorulmamak lazım
ben biraz dolansam yoruluyorum
hemen uzanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…