2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben burda baktım fiyatı 80 - 100 arası ama ben 100lük olanı beğendm ve çok güzeldi. Krem rengi düşünüorm.
Bende eminönüne gitcektim uygun olur die ama herkes artık çarşıda ucuz değil dio. Boşuna gitmek istemiorm o yüzden kararsz kaldım...
Bazen bnmde sağ gögüs altım ağrıo bakıorm o bölge şiş oluo. Bizimki de hep sağda sanırım toplanıo yada biyerini dayıyo o yüzden gerliorm baskı yapio:)

evet artık internette de ucuz olabiliyor ama ben gormeden alamıyorum
insallah 1-2 haftaya gidicem eminonune,sizi de piyasadan haberdar ederim artık :)

Alyıldız saol cnm.Evt çok yorulmamak lazım artık dikkat etmek lazım ama ev işlerini mecbur yapacağız. Kim yapacak başka.

Neyse kıslar ben çıkıyorum sandalye yordu beni yine. Hepinizi kocaman öptük görüşürüz allaha emanet olun.

BYE

güle güle canım
dikkat et kendine
ev isleri de oldugu kadar,esim yardim ediyor guya ama yine de bayanın yaptıgı kadar olmuyor

Merhabalar..sanırım kimse kalmamış burda..
Aynen bendede şükür sancı,mide,kramp sorunu yok ama sırt ve bel feci bendede..evde otururken uzanırken şekilden şekile giriyorum..
Buarada bugün hava çok güzel yağmurlu sepserin ohhh beeeee...

Aynen pelincim katılıyorum ya valla hava yüzünden hiçbir işi ellemedim ya yemek bile yapmadım yani

Selam .opuyorumnanaktan Biz de gezdik bugün kocamla. Çanta falan baktım ama beğenemedim hala. İstediğim tarz çantayı bulmak zor. kaydirigubbakcemile3 Şimdi misafirlikteyiz ama ben bilgisayarda takılıyorum . kaydirigubbakcemile3

pelin buarada biraz önce ciciler sayfamıza baktım..oğluşunun odası çookkk güzel olmuuşşş..herşeyi çok güzel.güle güle kullansın oğlun

slm bu saat oldu ben uyumak istemiyorum.bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama ben biraz ilgsizi ve sevgisiz hissediyorum kendimi.hamilelik mi nedir beni böyle yapan ama istiyorum işte.BıRAZ SEVGı,ıLGı ıSTıYORUM.çok da arsız zannetmeyin beni lütfen ama bu aralar kendimde bunları hissedemiyorum.canım sıkkın:teselli:......neyse iyi geceler.....

Yarın iş var diye çalışan anneler erkenden uyudu sanırım. opuyorumnanaktan Tatlı rüyalar hepinize.Biz de birazdan uyumaya gideriz herhalde. opuyorumnanaktan

Ayyy canım gel bi sarılayım sana. :1hug: Hamileliktendir muhakkak,bu hamilelik insanın hormonlarını bozuyo. Bazen mutlu bazen mutsuz oluyoruz .Bebişlerimiz doğunca herşey normale döner. Üzme kendini . opuyorumnanaktan

Kızlar günaydın,

Gece hiç uyuyamadım bugün açık görüş var 30 günden sonra masalım kaç gram oldu acaba?İyi mi suyu filan çok merak ediyorum. Nstye de bağlıycak sanırım çalışabilir raporu için 09:30da randevum işe gemem 13:00üü bulur sanırım yazarım gelir gelmez dua edin bana hamişlerin duaları tutarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…