Ben burda baktım fiyatı 80 - 100 arası ama ben 100lük olanı beğendm ve çok güzeldi. Krem rengi düşünüorm.
Bende eminönüne gitcektim uygun olur die ama herkes artık çarşıda ucuz değil dio. Boşuna gitmek istemiorm o yüzden kararsz kaldım...
Günaycım,pelincim saolun kıslar.
Aman pelincim maallah de ya ne güzel. Valla ben biraz sandalyede oturayım kasıklarım nasıl kasılıyor biliyor musun? Aynı taş gibi kaskatı olyuro birde batıyor acıyor ayakta kalınca da aynı.bel ağrısı yok bende çok şükür ama arada bazen göğsümün altındaki kemiklerim batıyor sanki.O da göğüslerin yaptığı baskıdan oluyor sanırım.
Ben burda baktım fiyatı 80 - 100 arası ama ben 100lük olanı beğendm ve çok güzeldi. Krem rengi düşünüorm.
Bende eminönüne gitcektim uygun olur die ama herkes artık çarşıda ucuz değil dio. Boşuna gitmek istemiorm o yüzden kararsz kaldım...
Bazen bnmde sağ gögüs altım ağrıo bakıorm o bölge şiş oluo. Bizimki de hep sağda sanırım toplanıo yada biyerini dayıyo o yüzden gerliorm baskı yapio:)
Canım hoşgeldin. Biz iyiyiz sen nasılsın çok geçmiş olsun
Dikkat et artık sona yaklaşıorz:)
Ya bende ne mide yanması ne sancı ne kasılma ne de kramp olmuo.
Çok şükür halime ama sizin bu şikayetleri okuyunca şükür rahatım diorm ama hamile gibi de değilim gibi gelio bana
Gerçi bende sırt ve bel ağrısı çok çekiorm bide uzun süre ayakta kalınca sanki iğne batio topuklarıma
Merhabalar..sanırım kimse kalmamış burda..
Aynen bendede şükür sancı,mide,kramp sorunu yok ama sırt ve bel feci bendede..evde otururken uzanırken şekilden şekile giriyorum..
Buarada bugün hava çok güzel yağmurlu sepserin ohhh beeeee...
Selam .opuyorumnanaktan Biz de gezdik bugün kocamla. Çanta falan baktım ama beğenemedim hala. İstediğim tarz çantayı bulmak zor. kaydirigubbakcemile3 Şimdi misafirlikteyiz ama ben bilgisayarda takılıyorum . kaydirigubbakcemile3
slm bu saat oldu ben uyumak istemiyorum.bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama ben biraz ilgsizi ve sevgisiz hissediyorum kendimi.hamilelik mi nedir beni böyle yapan ama istiyorum işte.BıRAZ SEVGı,ıLGı ıSTıYORUM.çok da arsız zannetmeyin beni lütfen ama bu aralar kendimde bunları hissedemiyorum.canım sıkkın:teselli:......neyse iyi geceler.....
Yarın iş var diye çalışan anneler erkenden uyudu sanırım. opuyorumnanaktan Tatlı rüyalar hepinize.Biz de birazdan uyumaya gideriz herhalde. opuyorumnanaktan
slm bu saat oldu ben uyumak istemiyorum.bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama ben biraz ilgsizi ve sevgisiz hissediyorum kendimi.hamilelik mi nedir beni böyle yapan ama istiyorum işte.BİRAZ SEVGİ,İLGİ İSTİYORUM.çok da arsız zannetmeyin beni lütfen ama bu aralar kendimde bunları hissedemiyorum.canım sıkkın:teselli:......neyse iyi geceler.....
Ayyy canım gel bi sarılayım sana. :1hug: Hamileliktendir muhakkak,bu hamilelik insanın hormonlarını bozuyo. Bazen mutlu bazen mutsuz oluyoruz .Bebişlerimiz doğunca herşey normale döner. Üzme kendini . opuyorumnanaktan
Gece hiç uyuyamadım bugün açık görüş var 30 günden sonra masalım kaç gram oldu acaba?İyi mi suyu filan çok merak ediyorum. Nstye de bağlıycak sanırım çalışabilir raporu için 09:30da randevum işe gemem 13:00üü bulur sanırım yazarım gelir gelmez dua edin bana hamişlerin duaları tutarmış