Kızlar günaydın,
Gece hiç uyuyamadım bugün açık görüş var 30 günden sonra masalım kaç gram oldu acaba?İyi mi suyu filan çok merak ediyorum. Nstye de bağlıycak sanırım çalışabilir raporu için 09:30da randevum işe gemem 13:00üü bulur sanırım yazarım gelir gelmez dua edin bana hamişlerin duaları tutarmış
Össsleeeemmm, lokuuumuuuummmm :asigim:
k.özlem hoşgeldin cnm nasılsın?prensesin nasıl?sen yoğunsun galiba bu aralar işlerinde
kolay gelsin cnm sana
hepinize günaydın iyi haftalar arkadaşlar
bayadır takip ediyorum sizleri ve yazmak yeni kısmet oldu,allah izin verirse bende ağustos annesi olucam.bu ikinci bebeğim 2008 ağustosta nasya isminde bi kızım oldu şimdide bi erkek bebek bekliyoruz hayırlısıyla.
Kızlar günaydın,
Gece hiç uyuyamadım bugün açık görüş var 30 günden sonra masalım kaç gram oldu acaba?İyi mi suyu filan çok merak ediyorum. Nstye de bağlıycak sanırım çalışabilir raporu için 09:30da randevum işe gemem 13:00üü bulur sanırım yazarım gelir gelmez dua edin bana hamişlerin duaları tutarmış
sağolun arkadaşlar teşekkür ederim hoşbulduk,nasyanın anlamı tanrının mucizesi demek.
Günaydın kızlar, bir yandan ütü yapıyorum, bir yandan da "doktorum"u izliyorum. Güzel bir konu işlemişler, bebeklerimizle ilgili (hamilelikle ilgili değil ama). İzleyebilecek durumu olan varsa lütfen bir baksın, reklam var şu anda. Nasya aramıza hoşgeldin. Lokumuuummm nasılsın?? :asigim:
günaydın tatlıım :)) saol iyiyim sen nasılsııınnn ?? :)) minik oğluşun nasıl? yine yaramazlık yapıyor mu annesine :)
Yenİ bİr hafta yenİ bİrgÜn herkese İyİ haftalar dİlİyoruz
Günaydın güzel annecikler....
Herkese güzel bir gün ve güze bir hafta diliyorum...
Nasılsınız bakalım?Ben uykusuzum mafoldumbenherzamanki gibi.
Ama sanırım son zamanlarda daha bi değişti sıpam..
Mahvetti beni gece resmen.oturup ağladımmafoldumben dayanamadım cidden.
Biraz önce de konuştum onunla..Oğlum bak geceleri uyunur gündüz
tepiniir.Bunu er ya da geç öğreniceksin sen en iyisi şimdiden öğren
de annen rahat etsin diye konuştum ama faydası yok şimdi uyuyo sanırım.
Yaramaz oğlum benim gece kaçdefa resmen çığlık atarak uyandım..
sırtı dönüktü usg de iken yine bile tekmeler baris belliydi ama bukadar rahatsız
etmiyordu son günlerde herhalde yüzünü döndü ve eller ayaklar full
çalışıyor artık.çünkü canımı çok acıtıyor mafoldumbenböyle değildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?