2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr....
hayırlı haftalar olsun inşallah.....

Masal'a selam ve sevgiler...:) Biz de yarın görüşecez inş....

Ben ve Kızım, tüm annelere ve bebişlere de yağmurlu bir İstanbul sabahından güzel bir gün ve hafta diliyoruz...

hepinize günaydın iyi haftalar arkadaşlar

bayadır takip ediyorum sizleri ve yazmak yeni kısmet oldu,allah izin verirse bende ağustos annesi olucam.bu ikinci bebeğim 2008 ağustosta nasya isminde bi kızım oldu şimdide bi erkek bebek bekliyoruz hayırlısıyla.

Össsleeeemmm, lokuuumuuuummmm :asigim:

tatlım o gün hemen bir girdim çıktım.. yazdığını göremedim bu yüzden kusura bakma canım... Mutlu süper bir hafta dilerim :))

k.özlem hoşgeldin cnm nasılsın?prensesin nasıl?sen yoğunsun galiba bu aralar işlerinde
kolay gelsin cnm sana

saol Özlemcim iyiyim çok şükür prensesim de iyidir inş. cumartesi görüşeceğiz :) evet işlerim çok yoğun doğum izni yaklaştıkça daha da çok birikiyor yapmam gereken işler... herşeyi bitirmem lazım... senin oğluşun nasıl? Lokum kızın nasıl?

Günaydın Nasya hoşgeldin aramıza... Nasya nın anlamı nedir? Allah oğlunu da sağlıklısı ile kucağına almayı nasip etsin...

canlarım günaydın
iyi haftalar sağlıklı sıhhatli haftalar olsun
benim bebiş iyice aşagıdan vurmaya başladı
kasıklarıma ağrı yapıyor
korkmaya başladım en azından 3 hafta daha dayanmalı bebeğim
allahım onu bize sağlıklı sıhhatli noksansız kusursuz vaktinde bağaşlasın inşallah

canım şuan randevudasın masalınla hasret gideriyorsun inşallah iyilik haberlerini alacağız allahın izni ile sabırsızlıkla bekliyoruz allahım yardımcınız olsun kızında sende çok çok iyi olasınız

gunaydın guzel annisler ve bal bebişleri

nasılsınız bebişler nasıll bakalım
aksam oğlum benı yıne uyutmadı sanırım şimdiden alışmamı sağlıyor uykusuzluga
bazı arkadasla rbebişlerini görmeye gıdecekmıs ınsallah hayırlı haberlerle donerler
nasya arkadasımızada hosgeldın dıyorum

Günaydın kızlar, bir yandan ütü yapıyorum, bir yandan da "doktorum"u izliyorum. Güzel bir konu işlemişler, bebeklerimizle ilgili (hamilelikle ilgili değil ama). ızleyebilecek durumu olan varsa lütfen bir baksın, reklam var şu anda. Nasya aramıza hoşgeldin. Lokumuuummm nasılsın?? :asigim:

sağolun arkadaşlar teşekkür ederim hoşbulduk,nasyanın anlamı tanrının mucizesi demek.

canım hoşgeldin sağlıcakla oğlunu kucağına alırsın inşallah kızınada sağlıklı uzun ömürler versin yüce mevlam kızının adının anlamıda çok süper canım

günaydın tatlıım :)) saol iyiyim sen nasılsııınnn ?? :)) minik oğluşun nasıl? yine yaramazlık yapıyor mu annesine :)

Günaydın güzel annecikler....
Herkese güzel bir gün ve güze bir hafta diliyorum...
Nasılsınız bakalım?Ben uykusuzum mafoldumbenherzamanki gibi.
Ama sanırım son zamanlarda daha bi değişti sıpam..
Mahvetti beni gece resmen.oturup ağladımmafoldumben dayanamadım cidden.
Biraz önce de konuştum onunla..Oğlum bak geceleri uyunur gündüz
tepiniir.Bunu er ya da geç öğreniceksin sen en iyisi şimdiden öğren
de annen rahat etsin diye konuştum ama faydası yok şimdi uyuyo sanırım.
Yaramaz oğlum benim gece kaçdefa resmen çığlık atarak uyandım..
sırtı dönüktü usg de iken yine bile tekmeler baris belliydi ama bukadar rahatsız
etmiyordu son günlerde herhalde yüzünü döndü ve eller ayaklar full
çalışıyor artık.çünkü canımı çok acıtıyor mafoldumbenböyle değildi...

günaydın tatlıım :)) saol iyiyim sen nasılsııınnn ?? :)) minik oğluşun nasıl? yine yaramazlık yapıyor mu annesine :)

Eh iyiyiz sanırım. Kötü hissetmediğime göre... Cuma kısmetse "açık görüşüm" var. Nasıl olsun, dün çok sancılandım. Büyük Özlemcim, saat tutmamı söylemişti, sağolsun. Tuttum, çok düzensiz ve sık oldu sancılarım. Sonradan saat 5'ten sonra tamamen kesildi neyse ki. Karnım da fena düştü aşağı :1shok: Oğluşum çok yaramazlık yapıyor lmaz: . Gece oldu mu "gece kuşu oğluşum" başlıyor tekmelemeye. Ne sağa, ne sola ne de sırtüstü yatabiliyorum. Zombi oldum anlayacağın, ama şükür ki bebeğim hareketli. Senin melek kızın nasıl??

Yenİ bİr hafta yenİ bİrgÜn herkese İyİ haftalar dİlİyoruz

Hoşgeldin canım, nasılsın??

Günaydın pisim, seni çok iyi anlıyorum. Çok iyi bilirim ben de o acıdan ağlamayı. Ben de bir benim oğlum karateci sanırdım. Kocam bile ağlayacaktı neredeyse benimle (ruhsuz kocam bile o hale geldiyese...). Neyse ki son zamanlarda gece uyanmalarımız bitti. Sürekli lavaboya kalkıyorum, uyuyor, istediğim yöne yatabiliyorum. Sabah da 8 civarı tekmelemeye başlıyor. Sanırım karnı acıkıyor. Ya ama her sabah aynı şey. Doğduğu zaman da saat 8'de kalır mı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…