- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
Hepsİ Öyle canım merak etme artık akŞam bende cıldırdım sevgİlİ kocamda kızıyo oynamıyo dİye kızıyorsun oynuyo dİye kızıyorsun cocuk ne yapsın dİye ona da kızdım ben mİ herŞeye kızıyorum bİlmİoyurum kİ
Günaydın güzel annecikler....
Herkese güzel bir gün ve güze bir hafta diliyorum...
Nasılsınız bakalım?Ben uykusuzum mafoldumbenherzamanki gibi.
Ama sanırım son zamanlarda daha bi değişti sıpam..
Mahvetti beni gece resmen.oturup ağladımmafoldumben dayanamadım cidden.
Biraz önce de konuştum onunla..Oğlum bak geceleri uyunur gündüz
tepiniir.Bunu er ya da geç öğreniceksin sen en iyisi şimdiden öğren
de annen rahat etsin diye konuştum ama faydası yok şimdi uyuyo sanırım.
Yaramaz oğlum benim gece kaçdefa resmen çığlık atarak uyandım..
sırtı dönüktü usg de iken yine bile tekmeler baris belliydi ama bukadar rahatsız
etmiyordu son günlerde herhalde yüzünü döndü ve eller ayaklar full
çalışıyor artık.çünkü canımı çok acıtıyor mafoldumbenböyle değildi...
Eh iyiyiz sanırım. Kötü hissetmediğime göre... Cuma kısmetse "açık görüşüm" var. Nasıl olsun, dün çok sancılandım. Büyük Özlemcim, saat tutmamı söylemişti, sağolsun. Tuttum, çok düzensiz ve sık oldu sancılarım. Sonradan saat 5'ten sonra tamamen kesildi neyse ki. Karnım da fena düştü aşağı :1shok: Oğluşum çok yaramazlık yapıyorlmaz: . Gece oldu mu "gece kuşu oğluşum" başlıyor tekmelemeye. Ne sağa, ne sola ne de sırtüstü yatabiliyorum. Zombi oldum anlayacağın, ama şükür ki bebeğim hareketli. Senin melek kızın nasıl??
Hoşgeldin canım, nasılsın??
Günaydın pisim, seni çok iyi anlıyorum. Çok iyi bilirim ben de o acıdan ağlamayı. Ben de bir benim oğlum karateci sanırdım. Kocam bile ağlayacaktı neredeyse benimle (ruhsuz kocam bile o hale geldiyese...). Neyse ki son zamanlarda gece uyanmalarımız bitti. Sürekli lavaboya kalkıyorum, uyuyor, istediğim yöne yatabiliyorum. Sabah da 8 civarı tekmelemeye başlıyor. Sanırım karnı acıkıyor. Ya ama her sabah aynı şey. Doğduğu zaman da saat 8'de kalır mı acaba??
Hepsİ Öyle canım merak etme artık akŞam bende cıldırdım sevgİlİ kocamda kızıyo oynamıyo dİye kızıyorsun oynuyo dİye kızıyorsun cocuk ne yapsın dİye ona da kızdım ben mİ herŞeye kızıyorum bİlmİoyurum kİ
Günaydın Çiğdemcim.... Biz çok şükür iyiyiz sabah daha da iyiydik ama şimdi neden mide ağrısı tuttu biraz fena oldum... ne yapsam geçer ki? iş yerindeyim...
canım Allah kolaylık versin oğlun seni alıştırıyor... ben bir yerde okumuştum bazı bebekler yaradılışları gereği çok fazla hareketli olurlarmış ve bu yönleri doğduktan sonra da devam edermiş :))) yanii aslında daha şimdiden karnımızdayken onlarında huyları var.. umarım sen onunla konuşarak değiştirebilirsin az da olsa :)
Evet kızlar yaa aynen valla mahvediyo bunlar bizi akşam kızmıycam dedim
kendikendime ne güzel sağlıklı mutlu ki tepiniyor dedim ama akşam özellikle
saat 7 den sonra başladı.....yiyoruuz eşimle ben oturamıyorum elimdekini
neredeyse fırlatıp atıcam o derece sivrilip canımı yakıyor..eşim elimden aldı... yı
uzan bakalım biraz dedi uzandım bende sağ sol sırtüstü yokk canım yanınca bi
hışımla kalkıyorum.ayakta duriym dedim aa bi baktım kesti tepinmeyi hafiften
hafiften vuruyor ben razıyım zaten onlara..sonra ayakta gezindim uzun süre çok
fazla rahatsız etmedi..Tam oturuyorum yine çıldırıyor..akannehir
Eh iyiyiz sanırım. Kötü hissetmediğime göre... Cuma kısmetse "açık görüşüm" var. Nasıl olsun, dün çok sancılandım. Büyük Özlemcim, saat tutmamı söylemişti, sağolsun. Tuttum, çok düzensiz ve sık oldu sancılarım. Sonradan saat 5'ten sonra tamamen kesildi neyse ki. Karnım da fena düştü aşağı :1shok: Oğluşum çok yaramazlık yapıyorlmaz: . Gece oldu mu "gece kuşu oğluşum" başlıyor tekmelemeye. Ne sağa, ne sola ne de sırtüstü yatabiliyorum. Zombi oldum anlayacağın, ama şükür ki bebeğim hareketli. Senin melek kızın nasıl??
özlemcim hoşgeldin bitanem...Ben buraları unuttun diye düşünmüştüm..:gitme:
Canım çok geçmiş olsun mide ağrısına ne iyi gelir ki?soda falan içsen...
Çok şükür öyle mide problemim yok...çok ağrıyorsa doktorunu ara sor ilaç
olarak ne alabilirim diye...
evet canımcım alıştırma yapıor bunlar şimdiden akşam ayakta geziniyorum da..
Erkek kardeşime bakmıştm benden 9 yaş küçük o da durmayınca kucağıma alır
ayakta gezinirdim ev içinde sanki akşam da öyle oldu kucağımda değilde karnımda
gezdiriyorum sıpayı o da susuyor..kaydirigubbakcemile3Bu arada eşimin bebekliği
çocukluğu tam bir felaketmiş.k.validem öyle anlatıyor.eşimin bide erkek kardeşi var.
o öyle değilmiş ama...eşim için..
Karnımdayken hiiç hiç durmazdı çıkınca da aynısını yaşattı bize diyor..Babasına
benziyorsa yandık vallahi...eyvahedigeldismile
Valla Allah size kolaylık versin... gece uyuyamamak çok beter bişey... benim kızım da iyi çok şükür o da çok hareketli içimi oyuyor ama şimdiye kadar hiç uyutmamazlık etmedi... benimkinin vuruşları sert ama acıtmıyor... sürekli içimde bişey dolaşıyor gibi oluyor... yalnız bilmiyorum ne yapıyor ama bazen bir yerini kaburgama bir dayıyor nefes alamıyorum sanki kemiğimin arasına bişey sokmuşlar gibi oluyor... bir tek ondan canım yanıyor... sabahları da genelde aynı saatlerde başlıyor hareketlere senin oğluşun gibi diyorum ki içimden kızım inş. bu alışkanlığını doğduktan sonra da devam ettirir :)
hiç unutmadım çiğdemcim hep burdayım görüyorsundur ama yazamıyorum... :))) canım burda dr bişi al iç desede bulup içemem ki öyle bir yer burasıı bakalım az daha sabredeyim de... dışarı gdenlerden soda falan isterim belkim...
az kaldıı burdanda kurtulcam :) bu haftayı saymazsam 5 haftam kalıyor izne :))) ondan sonrada mis kızım inş.
anlaşıldı senin sıpa neden öyle babasına çekecek demek ki :)) benimki de inş. bana çeker bu sakinlikle kalıp :))
Evet kızlar yaa aynen valla mahvediyo bunlar bizi akşam kızmıycam dedim
kendikendime ne güzel sağlıklı mutlu ki tepiniyor dedim ama akşam özellikle
saat 7 den sonra başladı.....yiyoruuz eşimle ben oturamıyorum elimdekini
neredeyse fırlatıp atıcam o derece sivrilip canımı yakıyor..eşim elimden aldı... yı
uzan bakalım biraz dedi uzandım bende sağ sol sırtüstü yokk canım yanınca bi
hışımla kalkıyorum.ayakta duriym dedim aa bi baktım kesti tepinmeyi hafiften
hafiften vuruyor ben razıyım zaten onlara..sonra ayakta gezindim uzun süre çok
fazla rahatsız etmedi..Tam oturuyorum yine çıldırıyor..akannehir
didoşum ne yaptı acep?masal kaç gram oldu merak ediyorum vallahi?
maşallah cnm prensesinetatlım o gün hemen bir girdim çıktım.. yazdığını göremedim bu yüzden kusura bakma canım... Mutlu süper bir hafta dilerim :))
saol Özlemcim iyiyim çok şükür prensesim de iyidir inş. cumartesi görüşeceğiz :) evet işlerim çok yoğun doğum izni yaklaştıkça daha da çok birikiyor yapmam gereken işler... herşeyi bitirmem lazım... senin oğluşun nasıl? Lokum kızın nasıl?
canlarım günaydın
iyi haftalar sağlıklı sıhhatli haftalar olsun
benim bebiş iyice aşagıdan vurmaya başladı
kasıklarıma ağrı yapıyor
korkmaya başladım en azından 3 hafta daha dayanmalı bebeğim
allahım onu bize sağlıklı sıhhatli noksansız kusursuz vaktinde bağaşlasın inşallah
selam kızlar...opuyorumnanaktan
mutlu haftalar.
evet cnm arada görüordum online olarak seni..oooh ne güzel az kalıyor izinlerinize..
ay sizin izinler yaklaştıkça ben tırsmaya başlıyorumeyvahedigeldismile.yavaştan
yavaştan doğum korkusu sarmaya başladı vallahi.Sen hala normal doğumda kararlısın
demi kuşum?
Günaydın Çiğdemcim.... Biz çok şükür iyiyiz sabah daha da iyiydik ama şimdi neden mide ağrısı tuttu biraz fena oldum... ne yapsam geçer ki? iş yerindeyim...
hoşbulduk canım..:1hug:Merhaba, hoşgeldin... Nasılsınız? Bebiş ve sen, iyisinizdir inşallah??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?