2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hepsı Öyle canım merak etme artık akŞam bende cıldırdım sevgılı kocamda kızıyo oynamıyo dıye kızıyorsun oynuyo dıye kızıyorsun cocuk ne yapsın dıye ona da kızdım ben mı herŞeye kızıyorum bılmıoyurum kı

Çok anlar adamlar nasıl acı çektiğimizden? Konuşuyorlar işte. alsanaalsanasmile

Günaydın Çiğdemcim.... Biz çok şükür iyiyiz sabah daha da iyiydik ama şimdi neden mide ağrısı tuttu biraz fena oldum... ne yapsam geçer ki? iş yerindeyim...

canım Allah kolaylık versin oğlun seni alıştırıyor... ben bir yerde okumuştum bazı bebekler yaradılışları gereği çok fazla hareketli olurlarmış ve bu yönleri doğduktan sonra da devam edermiş :))) yanii aslında daha şimdiden karnımızdayken onlarında huyları var.. umarım sen onunla konuşarak değiştirebilirsin az da olsa :)

Evet kızlar yaa aynen valla mahvediyo bunlar bizi akşam kızmıycam dedim
kendikendime ne güzel sağlıklı mutlu ki tepiniyor dedim ama akşam özellikle
saat 7 den sonra başladı.....yiyoruuz eşimle ben oturamıyorum elimdekini
neredeyse fırlatıp atıcam o derece sivrilip canımı yakıyor..eşim elimden aldı... yı
uzan bakalım biraz dedi uzandım bende sağ sol sırtüstü yokk canım yanınca bi
hışımla kalkıyorum.ayakta duriym dedim aa bi baktım kesti tepinmeyi hafiften
hafiften vuruyor ben razıyım zaten onlara..sonra ayakta gezindim uzun süre çok
fazla rahatsız etmedi..Tam oturuyorum yine çıldırıyor..akannehir

özlemcim hoşgeldin bitanem...Ben buraları unuttun diye düşünmüştüm..:gitme:
Canım çok geçmiş olsun mide ağrısına ne iyi gelir ki?soda falan içsen...
Çok şükür öyle mide problemim yok...çok ağrıyorsa doktorunu ara sor ilaç
olarak ne alabilirim diye...

evet canımcım alıştırma yapıor bunlar şimdiden akşam ayakta geziniyorum da..
Erkek kardeşime bakmıştm benden 9 yaş küçük o da durmayınca kucağıma alır
ayakta gezinirdim ev içinde sanki akşam da öyle oldu kucağımda değilde karnımda
gezdiriyorum sıpayı o da susuyor..kaydirigubbakcemile3Bu arada eşimin bebekliği
çocukluğu tam bir felaketmiş.k.validem öyle anlatıyor.eşimin bide erkek kardeşi var.
o öyle değilmiş ama...eşim için..
Karnımdayken hiiç hiç durmazdı çıkınca da aynısını yaşattı bize diyor..Babasına
benziyorsa yandık vallahi...eyvahedigeldismile

Benimki de aynen öyle yapıyor kuşum, dün akşam yemekte canıma okudu resmen; şimdi de geriniyor maşallah... Bir şeye daha dikkat ettim. Benim bebek pisi bazen, hani yüzme bilmeyen insan denize düşer de çırpınır ya, aynı öyle çırpınıyor sanki akannehir . Kızlar ben bir duşa gireyim geliyorum.

Valla Allah size kolaylık versin... gece uyuyamamak çok beter bişey... benim kızım da iyi çok şükür o da çok hareketli içimi oyuyor ama şimdiye kadar hiç uyutmamazlık etmedi... benimkinin vuruşları sert ama acıtmıyor... sürekli içimde bişey dolaşıyor gibi oluyor... yalnız bilmiyorum ne yapıyor ama bazen bir yerini kaburgama bir dayıyor nefes alamıyorum sanki kemiğimin arasına bişey sokmuşlar gibi oluyor... bir tek ondan canım yanıyor... sabahları da genelde aynı saatlerde başlıyor hareketlere senin oğluşun gibi diyorum ki içimden kızım inş. bu alışkanlığını doğduktan sonra da devam ettirir :)

hiç unutmadım çiğdemcim hep burdayım görüyorsundur ama yazamıyorum... :))) canım burda dr bişi al iç desede bulup içemem ki öyle bir yer burasıı bakalım az daha sabredeyim de... dışarı gdenlerden soda falan isterim belkim...

az kaldıı burdanda kurtulcam :) bu haftayı saymazsam 5 haftam kalıyor izne :))) ondan sonrada mis kızım inş.

anlaşıldı senin sıpa neden öyle babasına çekecek demek ki :)) benimki de inş. bana çeker bu sakinlikle kalıp :))

evet cnm arada görüordum online olarak seni..oooh ne güzel az kalıyor izinlerinize..

ay sizin izinler yaklaştıkça ben tırsmaya başlıyorumeyvahedigeldismile.yavaştan
yavaştan doğum korkusu sarmaya başladı vallahi.Sen hala normal doğumda kararlısın
demi kuşum?

canım valla seni doğumdan sonra çokkk zor günler bekliyor tatlım hiç durmayacak hep kucak isteyecek allah yardımcın olsun canım allaha şükür benim oğlum uslu valla ben çalışan bir anne olacağım için iyime geliyor aslında babaanneside rahat eder bare

kaydirigubbakcemile3 haaaa haaaa cok guldum ya oynamadımı nıye oynamıyor dıye oynadımıda neden uyutmuyooor dıyeee tıpkı sız gıbıyız artık buyuduler en kucuk hareketlerını bıle hıssedıyoruz.

bakalım doğduklarındada boylemı olcaklar nerdeyse ıkı hafta oldu cıldırcam tam uyuycam kıpırdıyor wc ye gıdıyorum sol acıyor sağa yattımmı canımı acıtıyor falan neysekı az kaldı bu kadar sabırlı olmasak zaten kocalarımız doğururdu bebişleri:roflol:

maşallah cnm prensesine
işlerini hemen bitirirsin inş cnm kolay gelsin
bende iyiim ne olsun zeynep erkenden uyandı uyumuyo deli etti beni oynuyo hala
oğluş da iyi tepikliyo bol bol

merhaba cnm ben 28 haftadayım aynı şeyleri paylaşıyorum seninle
bazen kolu bacağı çıkacakmış gibi geliyo valla o kadar sert vuruyo

çok şükür canım biliyorsun nasıl sabrettiğimi... iple çekiyorum valla... yalnız ben az kaldı diyorum ama bakalım dr hanımımız ne diyecek bir de doğum yaklaşmış ne 5 haftası daha deyip beni bu hafta izne çıkarırmış ben şookkk :1shok:

tatlım hala normal düşünüyorum ama ben de senin gibi sabırsızlanmaya başladım :) diyorum sezeryan olsa ne güzel tarihi belli olurdu kuzumun gelişinin :)) ben öle deyince eşim kızıyor bana bırak ne zaman istiyorsa ozaman gelsin onun rahatı yerindedir orada diye ama ben çok sabırsızıımm.. akşam rüyamda gördüüm doğmuş emziriyordum elim ayağıma dolanıyordu hiçbişey yapamıyordum... altını pislemişti temizlemeye çalışıyordum ama çok tatlıydııı :))

Günaydın Çiğdemcim.... Biz çok şükür iyiyiz sabah daha da iyiydik ama şimdi neden mide ağrısı tuttu biraz fena oldum... ne yapsam geçer ki? iş yerindeyim...

canım benimde iki gündür müthiş mide ağrısı çekiyorum sırtıma vuruyor valla canım acayip yanıyor bende soda içince biraz rahatlıyorum ama birşey yiyip içince yine başlıyor ben hap çok kullanıyorum 6 aydır 5 çeşit o yüzden artık mide iflas etmeye başladı diye düşünüyorum

kızlar bişi sorucam bebeği benimki gibi dönmüş olan var mı?
Yani kafa aşağıda ayaklar yukarıda tam olarak dödü yani.
wildcat çiğdemciğimi biliyorum onun ki dönmüştü benimki
1 ay önce daha dönmüştü ama ben tekrar döner diye ciddiye almamıştm.
bu kontrolümüzde halen öyle bebeğin d.pozisyonunu almış dedi.
acaba erken doğumu tetikler mi kafa aşağıda ha çıktı ha çıkacak.
zaten aşağıya vuruyor biraz yürüsem çıkacak gibi geliyor.k.validem
doktora aşağıda onun bebeği değil mi diye sordu doktorda evet aşağıda
dedi..erken doğururmuyum acaba???

Merhaba, hoşgeldin... Nasılsınız? Bebiş ve sen, iyisinizdir inşallah??
hoşbulduk canım..:1hug:
giderek ağırlaşıyoruz.
kızım da tepemde ikinci çocuğu beklemek daha zormuş vallahi!kaydirigubbakcemile2akannehir
hem kendi derdinle uğraşıyosun hem de çocukla!!!
iyi olmaya çalışıyorum.
sizler nasılsınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…