2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah cnm prensesine
işlerini hemen bitirirsin inş cnm kolay gelsin
bende iyiim ne olsun zeynep erkenden uyandı uyumuyo deli etti beni oynuyo hala
oğluş da iyi tepikliyo bol bol

ikisine de maşallah canım :)) kızma Zeynep'e varsın erken kalkıp oynasın annesiii :)) ağlayıp kucak istemiyorsa ne ala valla bizimkilerin de tek sıkıntısı erken kalkmak ve oyun olur inş :)) ama seni de anlıyorum yoruluyorsun onunla oynamak için enerjin kalmıyordur...

selam kızlar...opuyorumnanaktan
mutlu haftalar.

günaydııınnn

sana da canımm opuyorumnanaktan

sağolun arkadaşlar teşekkür ederim hoşbulduk,nasyanın anlamı tanrının mucizesi demek.
hoşgeldin cnm aramıza
kıznın anlamı da çok hoşmuş ilk kez duydum
kolay gelsin cnm
sorma bu bebeler fenalar valla daha şimdiden anamızı ağlatıyorlar
neyseki tekmeledikleri zaman iyi olduklarını anlıyoruz da rahatlıyoruz
cnm ya dün çok sancın oldu demek artık bundan sonra olacak hep
zamanlarında gelsinlerde acıya razıyız dimi
sancın olunca en önemli dk.lar sakın unutma valla
selam kızlar...opuyorumnanaktan
mutlu haftalar.

hoşgeldin cnm

Canım beni biliyorsun zaten. 1 aydır dönmesini bekliyorum, ama hala birşey yok. Bundan sonra da olmasın zaten. Sonra yine dönmez, durup dururken sezaryen olmam gerekebilir. Doktor, "çok tuvaletin gelebilir, ani hareket yapmazsan bir şey olmaz" demişti. Bir de yerden bir şey kaldırmam yasak. Belimizi zorlamamak lazım, bebeğin başı oturmasın doğum kanalına. Dikkatli olursak, 36. haftaya kadar dayanabiliriz inşallah.

gunaayydınn kızlarrr bıızde gellddık.bugun obstetrık ultrasyonumuz warr renklı ultrasonmuss kızımı gorucem cok mutluuyumm ama cok kısa bakıyorr dktrlar yaaa doyamıyorr ınsann..sız nasılsınızz hawa bıraz serınledı cok ıyı oldu wall kavrulcaktık yoksaa..

aynenn canım inşallahh zamanında gelirler aramıza canım senin işin daha zor birde zeynep var ben yan gelip yatıyorum sürekli içim biraz daha rahat o yüzden allahım snin yardımcın olsun oğluşunu sağlıcakla noksansız kusursuz kucağına vaktinde alırsın inşallah

cnöm valla tüm işimi bırakıp onunla oynuyorum yanında oturunca oynuyor çünkü oyuncaklarıyla
az ayaklanayım peşimden kalkıyor
mutfakta hiç iş yapamıyorum ya dolabı yada çekmeceleri karıştırıyo zillli yakaydirigubbakcemile3 parmakalrını sıkıştırdı kaç kere eşim dolaplar için güvenlik alıcak bakalım
bugün oturdu oynuyo şimdi trtr çocuğu da açtık hem ona bakıyo hem oynuyo valla
çoraplarını çıkarttırdı giymiyo üşüyecek sıpa
anam büyüdükçe hm şirin oluyorlar hemde yaramaz

Şükür, bildiğin gibi... Bekliyoruz...

Asla unutmam şekercim senin nasihatlerini. Tekrar çok teşekkür ederim. Senin dediklerini yapmasaydım dün, korkudan acile giderdim. Bundan sonra hep saat tutacağım. Bir de benim hamileliğim çok zor geçiyor. Acaba cuma günü, doktorla "akciğer geliştirici iğne"yi konuşsam mı diyorum?

bnmkı de donmustu 1 hafta once gttıgımızzde dogum pozısyonu alms dedı.ama bu erken dogum degıl tabıkı daha degısedebılır.ama normalı bu haftalarda bu durus seklıı.donmeyenlerde telaslanmasın daha doguma kadar zamanı war yaniii.zemuszemus

Canım sanki bana da çok gibi geldi 5 hafta hem niye okadar çalışıcaksın be tatlım.
senin işyerindekiler malum anlattığına göre pek rahat değilsin çalışırken.üstelik baris
belli de önceden hergün buradayken şimdi bi slm bile yazamıyorsun iş yükünü
hafifleteceklerine daha da fazlalaştırıyorlar.Valla bence doktorun ne zaman derse o
zaman çık izine kendinin de ipek ininde kıymetini bil...Daha fazla kzımla beraber oliym
diye düşünüyorsun sanırım ama olsun o günler bi gelsin bi çaresine bakarsın kuşum..

Doğum konusuna gelince sakın cayma kuşum ben de tırsıyorumm tırsıyorum ama sezeryandan daha da çok tırsıyorum vallahi..Düşünsene bebeğin gelmiş rahat rahat
kalkıp emzirmek altını temizlemek varken yatıp dikiş acısı çekeceğiz.
haa sezeryanın o yönü çok güzel bebişlerimizin ne zmaan geleceğini bilmek
gerçekten güzel bi durum..ama bizimkilerde pek bi maceralı olacakdüşünsene d.sancımız ne zaman tutacak bilmiyoruz sürpriz yapacaklar bize bu sabah kalktık belki
de yarın sabah kucağımızda olacak bebişimiz bunu bilmemekte güzel bencekaydirigubbakcemile3
Bu arada bn anestezi uzmanıyla konuştum hastanenin hani epidural normal istiyordum
yaa konuştuk ben adama diyorum ne olursa olsun ben ağrı duymıyayım çok korkuyorm
çooook falan adamı dolduruyorumo da bana 4 cm e kadar sancılarını hissedeceksin dedi.
(gerçi ben bunu biliyorum)sonra ağrını dindireceğiz ve ondan sonrası için güzel bi doğum
hikayesi olacak senin için haaa bu arada bazı annelerde kısmi olarak ağrı dinidiriliyor bazen dedi.yani ağrının büyük bir kısmını yok ediyorlarmış ama hafiften hafiften hissedilebiliyormuş ben daha beter tırstım öyle diyinceeyvahedigeldismileanlayacağın her halukarda.sancısının ne olduğunu bende öğreneceğimeyvahedigeldismile

kızlar sizce kadın kadın doğumcu mu iyi yoksa erkek mi?
tedavi olan bi arkadaşım var kadın uzmanları beğenmiyor...boshayallersmile

bana bazen oluyor Canancım bu... neyseki şimdi geçti çok şükür korkutuyor ama devamlı olsa heralde çalışamam.. Allah sana sabır versin... onun için de ayrı bir ilaç kullanıyor musunu??

canım ben son 28. haftamda gitmiştim benimki normaol pozisyondaydı.. döndü mü değişti mi hiç bilmiyorum ama sanırım dönmedii tekmeleri hala yan taraflardan yiyorum... okuduğuma göre bebek bu haftalarda dönermiş ama bunun korkulması gereken bişey olmadığını erken doğumun alameti olmadığı yazıyordu... sen de korkma canım.. vaktinde zamanlıca gelir inş. hepsi... önemli olan duruş pozisyonu değil bebeğin doğum kanalına girmesi.. ozaman kesin erken doğum tehdidi oluyor...

canım benimki 24.haftada donmustu,28. haftada ters donmustu
doktor 37.haftaya kadar degisebilir dedi

kızlar sizce kadın kadın doğumcu mu iyi yoksa erkek mi?
tedavi olan bi arkadaşım var kadın uzmanları beğenmiyor...boshayallersmile

Vallahi her doktorun iyisi de vardır, uyuzu da. Kendi adıma konuşam gerekirse, benim gittiğim hastanenin erkek doktorlarının tamamı kadın doktorlardan daha iyi. Hele içlerinden bir tanesi varmış, tam sopalık alsanaalsanasmile . Ben hiç gitmedim kadın doktora. Hatta efsanur arkadaşımızla konuşmuştum, "gitme kadına" demiştim. Gitmiş, kadın sinir etmiş kızı. Kıssadan hisse, en önemlisi doktorun işini gerçekten sevmesi.

yaaaa benim hastanedeki doktorum değişti gelecek olan da kadınmışşş!!!
bilemiyorum nasıl olacak???akannehir

günaydın herkese. gebelik şekeri tanısı koydular bu hafta bana. moralim çok bozuldu...aranızda gebelik şekeri çıkanlar oldu mu kızlar?

günaydın herkese. gebelik şekeri tanısı koydular bu hafta bana. moralim çok bozuldu...aranızda gebelik şekeri çıkanlar oldu mu kızlar?

Merhaba hoşgeldin. Benim ilk testim yüksek çıkmıştı, 2. si de açlık şekerim 1 saat sonraki tokluk şekerimden yüksek çıkmıştı, sonra da bir sürü dalgalanmalar :bbo: ... Diyet yazdılar o kadar...

evet maalesef...:1no2:
burda doktor kıtlığı yaşıyoruz!!!
yakın diye bu hastaneyi tercih etmiştim ama son anda değişebilir...

Yine de 1 kere dene yani. Belki de iyi doktordur, bilinmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…