bana bazen oluyor Canancım bu... neyseki şimdi geçti çok şükür korkutuyor ama devamlı olsa heralde çalışamam.. Allah sana sabır versin... onun için de ayrı bir ilaç kullanıyor musunu??
[/I][/B][/COLOR]
Canım sanki bana da çok gibi geldi 5 hafta hem niye okadar çalışıcaksın be tatlım.
senin işyerindekiler malum anlattığına göre pek rahat değilsin çalışırken.üstelik baris
belli de önceden hergün buradayken şimdi bi slm bile yazamıyorsun iş yükünü
hafifleteceklerine daha da fazlalaştırıyorlar.Valla bence doktorun ne zaman derse o
zaman çık izine kendinin de ipek ininde kıymetini bil...Daha fazla kzımla beraber oliym
diye düşünüyorsun sanırım ama olsun o günler bi gelsin bi çaresine bakarsın kuşum..
Doğum konusuna gelince sakın cayma kuşum ben de tırsıyorumm tırsıyorum ama sezeryandan daha da çok tırsıyorum vallahi..Düşünsene bebeğin gelmiş rahat rahat
kalkıp emzirmek altını temizlemek varken yatıp dikiş acısı çekeceğiz.
haa sezeryanın o yönü çok güzel bebişlerimizin ne zmaan geleceğini bilmek
gerçekten güzel bi durum..ama bizimkilerde pek bi maceralı olacakdüşünsene d.sancımız ne zaman tutacak bilmiyoruz sürpriz yapacaklar bize bu sabah kalktık belki
de yarın sabah kucağımızda olacak bebişimiz bunu bilmemekte güzel bencekaydirigubbakcemile3
Bu arada bn anestezi uzmanıyla konuştum hastanenin hani epidural normal istiyordum
yaa konuştuk ben adama diyorum ne olursa olsun ben ağrı duymıyayım çok korkuyorm
çooook falan adamı dolduruyorumo da bana 4 cm e kadar sancılarını hissedeceksin dedi.
(gerçi ben bunu biliyorum)sonra ağrını dindireceğiz ve ondan sonrası için güzel bi doğum
hikayesi olacak senin için haaa bu arada bazı annelerde kısmi olarak ağrı dinidiriliyor bazen dedi.yani ağrının büyük bir kısmını yok ediyorlarmış ama hafiften hafiften hissedilebiliyormuş ben daha beter tırstım öyle diyinceeyvahedigeldismileanlayacağın her halukarda.sancısının ne olduğunu bende öğreneceğimeyvahedigeldismile
kızlar bişi sorucam bebeği benimki gibi dönmüş olan var mı?
Yani kafa aşağıda ayaklar yukarıda tam olarak dödü yani.
wildcat çiğdemciğimi biliyorum onun ki dönmüştü benimki
1 ay önce daha dönmüştü ama ben tekrar döner diye ciddiye almamıştm.
bu kontrolümüzde halen öyle bebeğin d.pozisyonunu almış dedi.
acaba erken doğumu tetikler mi kafa aşağıda ha çıktı ha çıkacak.
zaten aşağıya vuruyor biraz yürüsem çıkacak gibi geliyor.k.validem
doktora aşağıda onun bebeği değil mi diye sordu doktorda evet aşağıda
dedi..erken doğururmuyum acaba???
gunaayydınn kızlarrr bıızde gellddık.bugun obstetrık ultrasyonumuz warr renklı ultrasonmuss kızımı gorucem cok mutluuyumm ama cok kısa bakıyorr dktrlar yaaa doyamıyorr ınsann..sız nasılsınızz hawa bıraz serınledı cok ıyı oldu wall kavrulcaktık yoksaa..
Merhaba hoşgeldin. Benim ilk testim yüksek çıkmıştı, 2. si de açlık şekerim 1 saat sonraki tokluk şekerimden yüksek çıkmıştı, sonra da bir sürü dalgalanmalar :bbo: ... Diyet yazdılar o kadar...
düzeldi mi sonra senin değerlerin? ben 3 gündür diyet yapıyorum umarım biraz düşmüştür.
[
yaaaa benim hastanedeki doktorum değişti gelecek olan da kadınmışşş!!!
bilemiyorum nasıl olacak???akannehir
kızlar sizce kadın kadın doğumcu mu iyi yoksa erkek mi?
tedavi olan bi arkadaşım var kadın uzmanları beğenmiyor...boshayallersmile
hemşireler tanıyormuş ve de çok iyi diyorlarmış eczacı arkadaş dedi bana da onun da eşi hamile bakalım deneyeceğiz.Yine de 1 kere dene yani. Belki de iyi doktordur, bilinmez...
sohocum buı arada sana bişi soracağım seninle doğum günlerimiz hemen heen aynı:) sen bu 32. haftada alınacak çalışabliri raporunu bu hafta mı alacaksın yoksa bi dahaki hafta mı?
inşallah canım yaa...:Saruboceq:canım benimkide kadın ama çokkkkk memnunum canım merak etme kadınlarda çok iyileri oluyor
yuhh yani bunun da dünyadan haberi yokmuş!!!canım ben ilk hamileliğimde kadın doğumcuya gidiyordum ve bulunduğumuz yerde tek dr vardı,inanırmısınız bana doğumuma 15 gün kalana kadar hiç test faln yapmadı ne ikili ne üçlü bunlarıda geçtim nede kan testi.ikinci hamilelğimde yine gittim ona bebeğe bakıyor kalp atışı göremiyorum dedi,eşimle bizi korku saldı,ayrıca ben bu hamileliğimde bilmeden domuz gribi aşısı olmuştum,yani 1,5 aylık hamileyken 1 ay önce aşı olmuştum ve bebek yeni döllenme aşamasındaydı,bunuda duyunca bebeği alalım dedi,biz ordan çıktıktan sonra yeni gelen erkek bir uzmana gittik yarım saat arayla yattım ben kalp atışınını görüyormusunuz dediğinde dünyalar benim oldu,başladık aşı hakkında konuşmaya bize bu konuda gayet rahat olmamızı hatta kendi eşide hamileymiş onunda aşı olduğundan bahsetti üstelik senin aşı olduğun tarihde ortada bebek falan yokmuş yeni döllenme aşamasındaymış dedi.32 haftalık oldum bu zamana kadarda her testimi yaptı çok ilgili bi insan ve çok memnunum o kadına kalsaydı şuanda bebeğim olmayacaktı ve şükürler olsun ki herşey yolunda allahım hepimize yavrularımızı sağ salım kucağımıza almayı nasıp etsin.
düzeldi mi sonra senin değerlerin? ben 3 gündür diyet yapıyorum umarım biraz düşmüştür.
[
hemşireler tanıyormuş ve de çok iyi diyorlarmış eczacı arkadaş dedi bana da onun da eşi hamile bakalım deneyeceğiz.
ülkemin doktorlarıı süper olii hep zatii....:1shok:
canım ben ilk hamileliğimde kadın doğumcuya gidiyordum ve bulunduğumuz yerde tek dr vardı,inanırmısınız bana doğumuma 15 gün kalana kadar hiç test faln yapmadı ne ikili ne üçlü bunlarıda geçtim nede kan testi.ikinci hamilelğimde yine gittim ona bebeğe bakıyor kalp atışı göremiyorum dedi,eşimle bizi korku saldı,ayrıca ben bu hamileliğimde bilmeden domuz gribi aşısı olmuştum,yani 1,5 aylık hamileyken 1 ay önce aşı olmuştum ve bebek yeni döllenme aşamasındaydı,bunuda duyunca bebeği alalım dedi,biz ordan çıktıktan sonra yeni gelen erkek bir uzmana gittik yarım saat arayla yattım ben kalp atışınını görüyormusunuz dediğinde dünyalar benim oldu,başladık aşı hakkında konuşmaya bize bu konuda gayet rahat olmamızı hatta kendi eşide hamileymiş onunda aşı olduğundan bahsetti üstelik senin aşı olduğun tarihde ortada bebek falan yokmuş yeni döllenme aşamasındaymış dedi.32 haftalık oldum bu zamana kadarda her testimi yaptı çok ilgili bi insan ve çok memnunum o kadına kalsaydı şuanda bebeğim olmayacaktı ve şükürler olsun ki herşey yolunda allahım hepimize yavrularımızı sağ salım kucağımıza almayı nasıp etsin.
Kızlar günaydın,
Gece hiç uyuyamadım bugün açık görüş var 30 günden sonra masalım kaç gram oldu acaba?İyi mi suyu filan çok merak ediyorum. Nstye de bağlıycak sanırım çalışabilir raporu için 09:30da randevum işe gemem 13:00üü bulur sanırım yazarım gelir gelmez dua edin bana hamişlerin duaları tutarmış
kızlarrrrrrrrrrrr günaydın herkese iyi pazartesi ve iyi haftalar şimdiden:)
günaydın kızlarr....
hayırlı haftalar olsun inşallah.....
Günaydın kızlarr...
herkese gunaydin
guzel bir hafta gecirmeniz dileklerimle :)
Masal'a selam ve sevgiler...:) Biz de yarın görüşecez inş....
Ben ve Kızım, tüm annelere ve bebişlere de yağmurlu bir İstanbul sabahından güzel bir gün ve hafta diliyoruz...
günaydın serdemm
ay ne güze l canım ya kızını göreceksin umarım herşey yolunda gider cnm
hepinize günaydın iyi haftalar arkadaşlar
bayadır takip ediyorum sizleri ve yazmak yeni kısmet oldu,allah izin verirse bende ağustos annesi olucam.bu ikinci bebeğim 2008 ağustosta nasya isminde bi kızım oldu şimdide bi erkek bebek bekliyoruz hayırlısıyla.
Günaydıınn Kızlarr Mutlu sağlıklı süper huzur dolu bir hafta dilerim hepinize :)))
canlarım günaydın
iyi haftalar sağlıklı sıhhatli haftalar olsun
benim bebiş iyice aşagıdan vurmaya başladı
kasıklarıma ağrı yapıyor
korkmaya başladım en azından 3 hafta daha dayanmalı bebeğim
allahım onu bize sağlıklı sıhhatli noksansız kusursuz vaktinde bağaşlasın inşallah
canım şuan randevudasın masalınla hasret gideriyorsun inşallah iyilik haberlerini alacağız allahın izni ile sabırsızlıkla bekliyoruz allahım yardımcınız olsun kızında sende çok çok iyi olasınız
gunaydın guzel annisler ve bal bebişleri
nasılsınız bebişler nasıll bakalım
aksam oğlum benı yıne uyutmadı sanırım şimdiden alışmamı sağlıyor uykusuzluga
bazı arkadasla rbebişlerini görmeye gıdecekmıs ınsallah hayırlı haberlerle donerler
nasya arkadasımızada hosgeldın dıyorum
Günaydın kızlar, bir yandan ütü yapıyorum, bir yandan da "doktorum"u izliyorum. Güzel bir konu işlemişler, bebeklerimizle ilgili (hamilelikle ilgili değil ama). İzleyebilecek durumu olan varsa lütfen bir baksın, reklam var şu anda. Nasya aramıza hoşgeldin. Lokumuuummm nasılsın?? :asigim:
Yenİ bİr hafta yenİ bİrgÜn herkese İyİ haftalar dİlİyoruz
Günaydın güzel annecikler....
Herkese güzel bir gün ve güze bir hafta diliyorum...
Nasılsınız bakalım?Ben uykusuzum mafoldumbenherzamanki gibi.
Ama sanırım son zamanlarda daha bi değişti sıpam..
Mahvetti beni gece resmen.oturup ağladımmafoldumben dayanamadım cidden.
Biraz önce de konuştum onunla..Oğlum bak geceleri uyunur gündüz
tepiniir.Bunu er ya da geç öğreniceksin sen en iyisi şimdiden öğren
de annen rahat etsin diye konuştum ama faydası yok şimdi uyuyo sanırım.
Yaramaz oğlum benim gece kaçdefa resmen çığlık atarak uyandım..
sırtı dönüktü usg de iken yine bile tekmeler baris belliydi ama bukadar rahatsız
etmiyordu son günlerde herhalde yüzünü döndü ve eller ayaklar full
çalışıyor artık.çünkü canımı çok acıtıyor mafoldumbenböyle değildi...
selam kızlar...opuyorumnanaktan
mutlu haftalar.
gunaayydınn kızlarrr bıızde gellddık.bugun obstetrık ultrasyonumuz warr renklı ultrasonmuss kızımı gorucem cok mutluuyumm ama cok kısa bakıyorr dktrlar yaaa doyamıyorr ınsann..sız nasılsınızz hawa bıraz serınledı cok ıyı oldu wall kavrulcaktık yoksaa..
günaydın herkese. gebelik şekeri tanısı koydular bu hafta bana. moralim çok bozuldu...aranızda gebelik şekeri çıkanlar oldu mu kızlar?
canım benim bu cumartesi randevum var dr gel hem kontrol olur hem de raporunu veririz dedi cumartesi ben 31+6 olucam... sanırım bu hafta verecektir raporu... [/QUOTE
sağol canım. bende pazar günü 31. haftayı dolduruyorum pazartesi 32. hafta oluyorum benim randevu falan yok kafama estiği gibi gidiyorum her ay aceba cuma günü falan mı gitsem ki? karar veremedim şimdi
[mirmirmirmir
canım ben ilk hamileliğimde kadın doğumcuya gidiyordum ve bulunduğumuz yerde tek dr vardı,inanırmısınız bana doğumuma 15 gün kalana kadar hiç test faln yapmadı ne ikili ne üçlü bunlarıda geçtim nede kan testi.ikinci hamilelğimde yine gittim ona bebeğe bakıyor kalp atışı göremiyorum dedi,eşimle bizi korku saldı,ayrıca ben bu hamileliğimde bilmeden domuz gribi aşısı olmuştum,yani 1,5 aylık hamileyken 1 ay önce aşı olmuştum ve bebek yeni döllenme aşamasındaydı,bunuda duyunca bebeği alalım dedi,biz ordan çıktıktan sonra yeni gelen erkek bir uzmana gittik yarım saat arayla yattım ben kalp atışınını görüyormusunuz dediğinde dünyalar benim oldu,başladık aşı hakkında konuşmaya bize bu konuda gayet rahat olmamızı hatta kendi eşide hamileymiş onunda aşı olduğundan bahsetti üstelik senin aşı olduğun tarihde ortada bebek falan yokmuş yeni döllenme aşamasındaymış dedi.32 haftalık oldum bu zamana kadarda her testimi yaptı çok ilgili bi insan ve çok memnunum o kadına kalsaydı şuanda bebeğim olmayacaktı ve şükürler olsun ki herşey yolunda allahım hepimize yavrularımızı sağ salım kucağımıza almayı nasıp etsin.
evet onun eşi de hamile hatta önümüzdeki ay doğuracak!
Onun eşi hamile mi? Nasıl yani?
valla bana da tuhaf geliyor şimdi hep erkek doğumculara rastladığım için belki de!!CADIARZUHepinize günaydın kızlarrrrrrr. a.s. Atladığım kimse yoktur umarım. :1hug: Geçmişi okudum, zaten fazla uzun değildi. Kahvaltımı yapıp geliyorum. Bu arada benim bebişin kafası da aşağıdaydı son gittiğimde. Şimdi yukarıyı tekmeliyo.demek ki hala aşağıda. Bir de benim doktorum da erkek. Ay ben kadın doktorlardan utanırım .:roflol: Hiç kadın doktora gitmedim. :roflol: Ablamın doktoru kadındı, çok memnundu ablam doktorundan. Yani kadın erkek farketmiyo, iyisi de var kötüsüde. Serdem'den güzel haberler bekliyorum merakla.Hepinizi öptükkkkk opuyorumnanaktan
canım benim bu cumartesi randevum var dr gel hem kontrol olur hem de raporunu veririz dedi cumartesi ben 31+6 olucam... sanırım bu hafta verecektir raporu...
Ben de nedendir bilmiyorum ama erkek doktorlara daha çok güveniyorum..
benim doktorum kadın olmasına rağmen erkek doktorlar daha güvenilir ve ciddi
geliyor bana...böyle kadın-erkek diye ayırmak ne kadar doğru bilmiyorum...
Ama kadınların sanki hep işlerini salladıklarını ve önmsemedikleri izlenimine
kapılıyorum kendi doktorum da dahil...
evet onun eşi de hamile hatta önümüzdeki ay doğuracak!
biraz o rahatlattı beni.
hastanedekilerin çoğunu tanıyor.
valla bana da tuhaf geliyor şimdi hep erkek doğumculara rastladığım için belki de!!CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?