2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım onunla ilgili ilaç kullanmıyorum düşük tehlikesi ve kramplar için ,vitamin ,demir balıkyağı kullanıyorum 16 sında kontrolüm var bakalım belki bıraktırır bazılarını

tatlım çok haklısın 5 hafta çok ama yasa bunu gerektiriyor... 32. haftada rapor alırsan 37 ye kadar çalışmak zorundasın bir de işleri de ona göre ayarladım... sevgili müdürüm izne gidecek.. burayı bırakmamam lazım...

sorma hem de ne yük herşey değiştir hamile kaldığımdan beri... bak çıkıcam gidicem hala adam bulamadılar.. bulamazlarda benim gibisini zaten çok iş az para.. herkes ben miii alsanaalsanasmile

yok canım vazgeçmem normal doğumdan çok haklısın onun sürprizi ayrıı doğum sanıcısı vs suyun gelmesi... en çok onlar için heyecanlıyım zaten :))
benimki sadece heyecan hiiçç ama hiiiç korkmuyorum doğum sancısından nedense oysaki adet sancılarım tuttu mu çok kötü olurdum ama ne bileyim sonunda minik kızımı düşünce herşey vız geliyor... sadece o günü bekliyorum heyecanla :)))

valla benimki de yeni yeni dönmüş galiba çiğdoşummm ebemiz öle demişti ama daha ultrasona bi hafta var bakalım beklemek zor geliyo ya ama korkma daha erken doğumluk bişi kalmadı zaten zamanında gelir inşallah kuzucuklarımız benimki de aşağıya çok vuruyo şeyimi tutyom çıkmasın diye:)

günaydınnnn sen ne kadar şanslısın ki renkli ultrasonda göreceksin bizim burda renkli ultrasonun r si yok karadüzen gidiyoruz özel muayenehaneye gitmemize rağmen

sohocum buı arada sana bişi soracağım seninle doğum günlerimiz hemen heen aynı:) sen bu 32. haftada alınacak çalışabliri raporunu bu hafta mı alacaksın yoksa bi dahaki hafta mı?

kızlar sizce kadın kadın doğumcu mu iyi yoksa erkek mi?
tedavi olan bi arkadaşım var kadın uzmanları beğenmiyor...boshayallersmile

canım ben ilk hamileliğimde kadın doğumcuya gidiyordum ve bulunduğumuz yerde tek dr vardı,inanırmısınız bana doğumuma 15 gün kalana kadar hiç test faln yapmadı ne ikili ne üçlü bunlarıda geçtim nede kan testi.ikinci hamilelğimde yine gittim ona bebeğe bakıyor kalp atışı göremiyorum dedi,eşimle bizi korku saldı,ayrıca ben bu hamileliğimde bilmeden domuz gribi aşısı olmuştum,yani 1,5 aylık hamileyken 1 ay önce aşı olmuştum ve bebek yeni döllenme aşamasındaydı,bunuda duyunca bebeği alalım dedi,biz ordan çıktıktan sonra yeni gelen erkek bir uzmana gittik yarım saat arayla yattım ben kalp atışınını görüyormusunuz dediğinde dünyalar benim oldu,başladık aşı hakkında konuşmaya bize bu konuda gayet rahat olmamızı hatta kendi eşide hamileymiş onunda aşı olduğundan bahsetti üstelik senin aşı olduğun tarihde ortada bebek falan yokmuş yeni döllenme aşamasındaymış dedi.32 haftalık oldum bu zamana kadarda her testimi yaptı çok ilgili bi insan ve çok memnunum o kadına kalsaydı şuanda bebeğim olmayacaktı ve şükürler olsun ki herşey yolunda allahım hepimize yavrularımızı sağ salım kucağımıza almayı nasıp etsin.

sohocum buı arada sana bişi soracağım seninle doğum günlerimiz hemen heen aynı:) sen bu 32. haftada alınacak çalışabliri raporunu bu hafta mı alacaksın yoksa bi dahaki hafta mı?

canım benim bu cumartesi randevum var dr gel hem kontrol olur hem de raporunu veririz dedi cumartesi ben 31+6 olucam... sanırım bu hafta verecektir raporu...

canım benimkide kadın ama çokkkkk memnunum canım merak etme kadınlarda çok iyileri oluyor
inşallah canım yaa...:Saruboceq:
yuhh yani bunun da dünyadan haberi yokmuş!!!
neyseki dinlememişsiniz..:teselli:

düzeldi mi sonra senin değerlerin? ben 3 gündür diyet yapıyorum umarım biraz düşmüştür.
[

Yooo, bu şeker meselesi doğuma kadar sürecek. Yapmamız gereken onu yükseltecek şeylerden uzak durmak. Ben aç karnına makarna, patates filan yemiyorum, beyaz unu azalttım, tuz, şeker sınırlaması var. Bunları yaparsam, şekerim dengeleniyor. Yoksa düşüp de çıkmayacak diye birşey söz konusu değil. Doğumdan sonra bir kere daha bakacaklar benim dalgalanma durumuma. Hepten normale dönecek inşallah.

hemşireler tanıyormuş ve de çok iyi diyorlarmış eczacı arkadaş dedi bana da onun da eşi hamile bakalım deneyeceğiz.
ülkemin doktorlarıı süper olii hep zatii....:1shok:

Onun eşi hamile mi? Nasıl yani?

aman yarabbim allah korumuş seni ve bebeğini canım cannin eline düşmekten tatlım işte bazı doktorlara doktor demeye şahit ister malesef canım allahım herkesleri o doktorlardan korusun ben olsam şikayet ederdim canım o bayan doktorum yarım saat arayla kalp atımının değişme imkanı yok

kızlarrrrrrrrrrrr günaydın herkese iyi pazartesi ve iyi haftalar şimdiden:)

günaydın kızlarr....
hayırlı haftalar olsun inşallah.....

Günaydın kızlarr...

herkese gunaydin
guzel bir hafta gecirmeniz dileklerimle :)

Masal'a selam ve sevgiler...:) Biz de yarın görüşecez inş....

Ben ve Kızım, tüm annelere ve bebişlere de yağmurlu bir İstanbul sabahından güzel bir gün ve hafta diliyoruz...

günaydın serdemm
ay ne güze l canım ya kızını göreceksin umarım herşey yolunda gider cnm

Günaydıınn Kızlarr Mutlu sağlıklı süper huzur dolu bir hafta dilerim hepinize :)))

Yenİ bİr hafta yenİ bİrgÜn herkese İyİ haftalar dİlİyoruz

selam kızlar...opuyorumnanaktan
mutlu haftalar.

günaydın herkese. gebelik şekeri tanısı koydular bu hafta bana. moralim çok bozuldu...aranızda gebelik şekeri çıkanlar oldu mu kızlar?

Hepinize günaydın kızlarrrrrrr. a.s. Atladığım kimse yoktur umarım. :1hug: Geçmişi okudum, zaten fazla uzun değildi. Kahvaltımı yapıp geliyorum. Bu arada benim bebişin kafası da aşağıdaydı son gittiğimde. Şimdi yukarıyı tekmeliyo.demek ki hala aşağıda. Bir de benim doktorum da erkek. Ay ben kadın doktorlardan utanırım .:roflol: Hiç kadın doktora gitmedim. :roflol: Ablamın doktoru kadındı, çok memnundu ablam doktorundan. Yani kadın erkek farketmiyo, iyisi de var kötüsüde. Serdem'den güzel haberler bekliyorum merakla.Hepinizi öptükkkkk opuyorumnanaktan

Ben de nedendir bilmiyorum ama erkek doktorlara daha çok güveniyorum..
benim doktorum kadın olmasına rağmen erkek doktorlar daha güvenilir ve ciddi
geliyor bana...böyle kadın-erkek diye ayırmak ne kadar doğru bilmiyorum...
Ama kadınların sanki hep işlerini salladıklarını ve önmsemedikleri izlenimine
kapılıyorum kendi doktorum da dahil...

Arkadaşlar bu durum bize biraz garip geliyor, ama Avrupa ülkelerinde her ay ultrason, 2li 3lü test, amniyosentez filan yokmuş. Eben varmış bir tane onunla görüşüyormuşsun. Hatta bebeğin gelişimini karnını mezuro ile ölçerek anlıyorlarmış. Çok acil birşey olmadan ultrasona sokmuyorlarmış; hatta duymuştum, İngiterede bir kadıncağızın komşusu hamileymiş, kanaması başlamış, kadın doktoru aramış, düşük yapıyorum diyerek, hemşire 1 hafta sonraya randevu vermiş akannehir . Kendi gözlerimle şahit olduğum bir olay da; bir akrabamızın kızı Almaya'da oturuyor, 2 çocuğu var Allah bağışlasın; hepsini de Almanyada doğurmuş. Onu ziyarete gitmiştik, Türkiye'ye geldiğinde... Orada hamileliğim ile ilgili testlerden konuşuyorduk; kadın hiçbir şey anlamadı iyi mi? Hayret içinde kaldı. Burada dedi ne kadar önem veriyorlar sağlığa diye. Almanya gibi bir yer, siz düşünün artık...
Allah ülkemize zeval vermesin ne diyeyim...

Onun eşi hamile mi? Nasıl yani?
evet onun eşi de hamile hatta önümüzdeki ay doğuracak!
biraz o rahatlattı beni.
hastanedekilerin çoğunu tanıyor.
valla bana da tuhaf geliyor şimdi hep erkek doğumculara rastladığım için belki de!!CADIARZU

canım benim bu cumartesi randevum var dr gel hem kontrol olur hem de raporunu veririz dedi cumartesi ben 31+6 olucam... sanırım bu hafta verecektir raporu...

raporun 32.haftanin ilk gunu verilmesi gerekiyor,32+0 yani :)
doktorum bana o gun tarihli vizited olsun demisti,siz de calisiyorsaniz aklinizda bulunsun :)

İstanbul'daki doktorum kadındı ve çok iyiydi, Allah razı olsun, ama soğuktu. Gereksiz mesafe koyuyor bayan doktorlar hemcinsleri olan hastalarına. Şimdiki doktorum erkek ve çok canayakın, korktuğumda yatıştırıyor, gerektiğinde espri bile yapıyor. Hasta -doktor gibi değil de, arkadaş-akrabaymış gibi hissediyorum. Bu da tabi ekstra güveninirlik sağlıyor bende.

Hee eczacının eşi hamile... Ben de nasıl kadın doktorun eşi hamile kalır diyorum, hay benim aklıma kaydirigubbakcemile3 ...

Berrakadacım hoşgeldin canımm... Sana da iyi haftalar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…