evet doktorun hastayı rahatlatması çok önemli gerçekten...a.sİstanbul'daki doktorum kadındı ve çok iyiydi, Allah razı olsun, ama soğuktu. Gereksiz mesafe koyuyor bayan doktorlar hemcinsleri olan hastalarına. Şimdiki doktorum erkek ve çok canayakın, korktuğumda yatıştırıyor, gerektiğinde espri bile yapıyor. Hasta -doktor gibi değil de, arkadaş-akrabaymış gibi hissediyorum. Bu da tabi ekstra güveninirlik sağlıyor bende.
raporun 32.haftanin ilk gunu verilmesi gerekiyor,32+0 yani :)
doktorum bana o gun tarihli vizited olsun demisti,siz de calisiyorsaniz aklinizda bulunsun :)
Selam kızlar herkese iyi bir hafta diliyorum bebişlerinizle beraber :))
Bugece çok güzel bi rüya gördüm bebişimin ayağının şeklini tamamıyla karnımın üzerinden görüyordum.yani öyle bir dayamışki hani en güzel anneler sayfamızdaki resim var ya hamile göbeği ordaki ayak şeklinin aynısıydı yanii.o kadar çok hoşuma gidiyorki o an etrafımdaki herkese gösteriyorum bakın bakın oğlumun ayağı diyee :))))))) gerçektede şu sıralar maşşallah diyeyim iyi tepikliyo beni belki onların etkisiyle görmüş olabilirim böle bi rüyayı..
Buarada benim bebişimde başaşağı pozisyonda.cuma günkü randevumuzdada dr tekrar başaşağı durduğunu söyledi zaten.ayaklarıyla karnımın üst taraflarına vuruşundanda anlaşılıyo zaten pozisyonu..
Hee eczacının eşi hamile... Ben de nasıl kadın doktorun eşi hamile kalır diyorum, hay benim aklıma kaydirigubbakcemile3 ...
Berrakadacım hoşgeldin canımm... Sana da iyi haftalar diliyorum...
Selam kızlar herkese iyi bir hafta diliyorum bebişlerinizle beraber :))
Bugece çok güzel bi rüya gördüm bebişimin ayağının şeklini tamamıyla karnımın üzerinden görüyordum.yani öyle bir dayamışki hani en güzel anneler sayfamızdaki resim var ya hamile göbeği ordaki ayak şeklinin aynısıydı yanii.o kadar çok hoşuma gidiyorki o an etrafımdaki herkese gösteriyorum bakın bakın oğlumun ayağı diyee :))))))) gerçektede şu sıralar maşşallah diyeyim iyi tepikliyo beni belki onların etkisiyle görmüş olabilirim böle bi rüyayı..
Buarada benim bebişimde başaşağı pozisyonda.cuma günkü randevumuzdada dr tekrar başaşağı durduğunu söyledi zaten.ayaklarıyla karnımın üst taraflarına vuruşundanda anlaşılıyo zaten pozisyonu..
canım artık vizite kağıtları kalktı istenmiyor canım ama yinede belki yanlış biliyor olabilirim
Hoşgeldin canımcım... Hayırlara vesile olsun rüyan şekerim.
canım benim bu cumartesi randevum var dr gel hem kontrol olur hem de raporunu veririz dedi cumartesi ben 31+6 olucam... sanırım bu hafta verecektir raporu... [/QUOTE
sağol canım. bende pazar günü 31. haftayı dolduruyorum pazartesi 32. hafta oluyorum benim randevu falan yok kafama estiği gibi gidiyorum her ay aceba cuma günü falan mı gitsem ki? karar veremedim şimdi
[mirmirmirmir
canım bahsetmediysen rapordan doktoruna belki hatırlayaymamış olabilir... bu kez gittiğinde sor bence... bu raporu alman gerekiyor çünkü...
Hoşgeldin canımm. opuyorumnanaktan Ben geçen gün rüyamda doğurmuştum ama oyuncak bebekti . :roflol: :roflol: Bi de düğmesi vardı, ne işe yarıyo diye basayım dedim, bozuldu bebek. :roflol: :roflol: :roflol:
raporun 32.haftanin ilk gunu verilmesi gerekiyor,32+0 yani :)
doktorum bana o gun tarihli vizited olsun demisti,siz de calisiyorsaniz aklinizda bulunsun :)
Hoşbuldum cnm yerimseniben
Sorma cnm geçen bende doğurmuştum ama ne doğurdum bi bilsen kaydirigubbakcemile3 KUŞŞ..!! HEMDE BEYAZ GÜVERCİN GÖZLERİ KÜÇÜK KAPKARA BİŞEY..TABİ ŞOK OLUYORUM NASIL OLUR BU DİYEEE...:roflol: Bİ DE DR LARA KIZIYORUM HANİ BENM ERKEK BEBEĞİM OLCAKTI DİYEE..SİNİR OLUYORUM RÜYAMDA AĞLIYORUM FİLAN..DOKUZ AY BUNUN İÇİNMİ SIKINTI ÇEKTİM FİLAN DİYORUMM..kaydirigubbakcemile3
GÖRDÜĞÜN GİBİ SAÇMA SAPAN RÜYALAR BENDE GÖRÜYORUM.
ayy bi ara bende doğuramadığımı görüyodumm sürekliii....akannehir
Hoşbuldum. Teşekkür ederim canımmm. opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım
belki o tarihli verecektir... bilmem ki :) vizite kağıdı falan da istemedi... bakalım ne isteyecek artık gidince görücez :)) 11-14 ü arası gel dedi.. olur yolunu biliyor bizim dr heralde
bizim alacağımız rapor a vizite kağıdı gerekli hanımlar her ne kadar cxok olmasada hastahane tecrübemden biliyorum 10 gün ve üzeri raporlar için sgk hastahaneden vizite kağıdı talep ediyovizite kağıdı olmadan hastahane raporu sgk ya gönderemiyo
hoşgeldin canım
bizim alacağımız rapor a vizite kağıdı gerekli hanımlar her ne kadar cxok olmasada hastahane tecrübemden biliyorum 10 gün ve üzeri raporlar için sgk hastahaneden vizite kağıdı talep ediyovizite kağıdı olmadan hastahane raporu sgk ya gönderemiyo
Hoşbuldum canımmm. opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım
hmm tmm canım... zaten iş yeri istediğin tarihe göre veriyor... raporu alayım ona göre vizite kağıdı ister şirkete teslim ederim...
canım bahsetmediysen rapordan doktoruna belki hatırlayaymamış olabilir... bu kez gittiğinde sor bence... bu raporu alman gerekiyor çünkü...
yok haberi var ama öle pek önemsemedi hani şu haftanın şu günü gel demedi. 32. haftada gelrsin raporu yazarız dedi o kadar e ben şimdi 31+2 deyim pazartesi bi gideyim de bakayım madem çok sağolasın cnm
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?