Günaydın güzel anneler nasılsınız?
Benim canım çok sıkkın sabah sabah sinirden ağladım ya.
Kaynanama sinir oldum.Gelip bir işimi yapmaz bir şeye yardım etmez uyuz kadın,
sonra da arar vitrini boşaltıcam gelde yardım et diyor ya salak mıdır nedir?
Hiç düşünmüyor bu kızın işi vardır evde zaten hamile yoruluyor ağrıları oluyor diye.
bizim alacağımız rapor a vizite kağıdı gerekli hanımlar her ne kadar cxok olmasada hastahane tecrübemden biliyorum 10 gün ve üzeri raporlar için sgk hastahaneden vizite kağıdı talep ediyovizite kağıdı olmadan hastahane raporu sgk ya gönderemiyo
Kızlar az önce tuvaletteyken (altımı siliyordum çok afedersiniz), 1 damla sümüksü kan geldi, çok korkuyorum. Kocam geliyor, birşey olmuş mudur??
Kızlar az önce tuvaletteyken (altımı siliyordum çok afedersiniz), 1 damla sümüksü kan geldi, çok korkuyorum. Kocam geliyor, birşey olmuş mudur??
Hiç düşünmüyor bu kızın işi vardır evde zaten hamile yoruluyor ağrıları oluyor diye.
günaydın canım... bunun için üzülmeye değer mi hiç... ne diye yok yere üzüyorsun sizi... bırak düşünme yap dedi die yapmak zorunda mısın? düşünceli olması gereken o .. yapamıyorum işim var deyip atacaksın üzerinden bu kadar... açıklama bile yapmana lüzum yok.. ne düşücesiz insanlar var yaaa... yaa bu kız senin torununu taşıyor...
Ay canım çok dikkat et ehemn doktoru arasaydın ya. Ağrın felan var mı? Allah korusun erken doğum felan olabilir belki de doktora sorsaydın.Bu zmanda kanamalar doğum habercisi oluyor. Geçen ağrım vardı doktor hemen kan geldi mi az da olsa diye sormuştu.Galiba önemli birşey.Dikkat et canım benim..:1shok:
yeni gelen herkese hoş geldin diyorum ben bi ara bakamamıştım:) siercim berrakadacım bebeğimmmmmmmm ve diğer güzel annişler.
demetcim ya o kaynanaları varya atacam ben toptan zaten benimki de bana yardıma geldi güya ama ben nedense o geldikten sontra daha bi yorulur oldum ona hizmet etmekten:)
1 damla sadece, o da sümüksü. Eşim yolda, hastaneye gideceğiz. Ben hazırlanayım. Haber veririm size.
yeni gelen herkese hoş geldin diyorum ben bi ara bakamamıştım:) siercim berrakadacım bebeğimmmmmmmm ve diğer güzel annişler.
demetcim ya o kaynanaları varya atacam ben toptan zaten benimki de bana yardıma geldi güya ama ben nedense o geldikten sontra daha bi yorulur oldum ona hizmet etmekten:)
1 damla sadece, o da sümüksü. Eşim yolda, hastaneye gideceğiz. Ben hazırlanayım. Haber veririm size.
tünaydınlaaaaarrrr
Mutlu bir hafta geçirmenz dileği ile
Nasılsınız güzel anneler ve bebişleri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?