2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım... bunun için üzülmeye değer mi hiç... ne diye yok yere üzüyorsun sizi... bırak düşünme yap dedi die yapmak zorunda mısın? düşünceli olması gereken o .. yapamıyorum işim var deyip atacaksın üzerinden bu kadar... açıklama bile yapmana lüzum yok.. ne düşücesiz insanlar var yaaa... yaa bu kız senin torununu taşıyor...

canım ben gebeliğin başından beri birer aylık heyet raporu kullanıyorum ilk aylarda vizite kağıdı isteniyordu ama bir kaç aydır kakınca istenmemeye başlandı benimde bugün 32 haftalık raporum çıkacak ve vizite kağıdı falan istenmedi amannn zaten bu resmi işlere akıl sır ermiyor malesef herkes farklı farklı uyguluyor

Kızlar az önce tuvaletteyken (altımı siliyordum çok afedersiniz), 1 damla sümüksü kan geldi, çok korkuyorum. Kocam geliyor, birşey olmuş mudur??

Ay canım çok dikkat et ehemn doktoru arasaydın ya. Ağrın felan var mı? Allah korusun erken doğum felan olabilir belki de doktora sorsaydın.Bu zmanda kanamalar doğum habercisi oluyor. Geçen ağrım vardı doktor hemen kan geldi mi az da olsa diye sormuştu.Galiba önemli birşey.Dikkat et canım benim..:1shok:

hOŞGELDİN DEMET CİMM..GERÇEKTENDE ÇOK SİNİR Bİ DURUM YANİİ.HAYRET BİŞEY YANİİ..BEN BÖYLE İNSANLARI ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM..YAA BİZDEDE ANNE VAR AYNI ŞEKİLDE O DA K.VALİDE..ABİMİN EŞİ DE HAMİLE MESELA BENİM ŞU AN..ANNEM BIRAK ONDAN HİZMET BEKLEMEYİ ONLARA HER GİDİŞİNDE EVLERİNİN Bİ İŞİNİ YAPAR EVİNİ TOPARLAR TEMİZLER VSS..ABİMEDE HEP TAMBİHLER İLKAY' İŞ YAPTIRMA BİŞEY TAŞITMA FAZLA YORULMASIN VS DİYEE..ABİMDE YARDIMCI OLUR KARISINA..AY BEN ANLAMIYORUM YANİ.NEYSE SENDE AÇIK AÇIK SÖYLESEYDİN HİÇ Bİ İŞ YAPACAK HALİM YOK DİYEE..BEN EVİMİN İŞİNİ ZAR ZOR YAPMAYA ÇALIŞIYORUM DE..HATTA BENDE SENDEN YARDIM İSTEYECEKTİM FALAN DESYDİN GICIKLIĞINA.BELKİ ANLARDI O ZAMAN..ALLAHIM YAA..

gitme canım enayi olma lütfen artık en dikkatli olmamız gereken dönemlere geldik koru kendini hastayım de gelemem de valla sizin kaynalarda yüz verdikçe astarını isteyen cinslerden çok gıcıkkk bir durum hamile kadındann iş beklemiyorlarmı sinir oluyorum allahıma şükür benim öyle bir durumum olmadı

yeni gelen herkese hoş geldin diyorum ben bi ara bakamamıştım:) siercim berrakadacım bebeğimmmmmmmm ve diğer güzel annişler.

demetcim ya o kaynanaları varya atacam ben toptan zaten benimki de bana yardıma geldi güya ama ben nedense o geldikten sontra daha bi yorulur oldum ona hizmet etmekten:)

1 damla sadece, o da sümüksü. Eşim yolda, hastaneye gideceğiz. Ben hazırlanayım. Haber veririm size.

Canım benim insan ister istemez sinirleniyor ya tutamıyorsun ki kendini.ormonlar almış başını gitmiş zaten.Yok gitmeyeceğiz zaten ne işim var kuzenimi çağırdım gel diye.O gelecek birlikte oturacağız< valla hiç kusura bakmasın ama eşime de söyledim.Anneni arada söyle bir kadın tutsun diye.Ben ğerdeleri ıkayıp üğtülediğim zman bana kadın tutsaydın demişti.O da tutsun bir zahmet. ben bu halimle kadın tutmadan kendi başıma yaptım eşimde yardım ettim.O da kendi yapsın eli ayağı tutuyor yani baba ne..:teytey:

Kızlar az önce tuvaletteyken (altımı siliyordum çok afedersiniz), 1 damla sümüksü kan geldi, çok korkuyorum. Kocam geliyor, birşey olmuş mudur??

ayyy cnm ihmal etme bak heemen dr a git sonra da bze haber ver ama içine kötü bişi alma yani kendini erken doğum moduna sokma rahat rahat git korkmadan allah yardımcın olsun cnm benim

Kızlar çok teşekkürler hapinize. Gitmek gibi bir niyetim yok zaten.Asla da gitmem. bana temizlikçi tut diyecek,bende salakım ya gidecem hiç de işim olmaz. sıksın bir tarafını yapsın valla.
Ay çiğdemin birşeyi yoktur inşallah.Çiğdemm haber ver bize tatlım ya merakta bırakma...

evet canım çokkkk önemli çünkü kan gelmediği sürece su bile gelse doğumu biraz erteleyebiliyorlar ama kan gelirse nerden geldiği tam olarak anlaşılmadığı için hemen doğuma almak zorunda kalıyorlar tatlım zaten çiğdemin nst lerde bile sancısı çıkıyordu allah yardımcısı olsun bebeğide doğum kanalına girmişti inşallah ters bir durum yoktur allahın izni ile dualarımız onula

Pınar cım hoşbulduk..offf kaynanalar hep aynı sanırım yaa bi tek benim annem hariçç :)) ulen bizimkide kaynana ama bizimki gelinlere hizmet eder hayatta hizmet beklemez kimseden.bizimkide k.valide değilmi yanii hayret bişey..bi de hamileyken üstelik böyle yüzsüz yüzsüz isteklerde bulunuyolar aaaaa çok sinirlendim vallaha şimdii..

1 damla sadece, o da sümüksü. Eşim yolda, hastaneye gideceğiz. Ben hazırlanayım. Haber veririm size.

Cnm gidin bizede hemen haber ver..inşallah olumsuz bişey değildir..dualarımız seninlee..endişelenme sen yinede dur bakalımm..

hoşgeldin pelincim.biz iyiyiz sen nasılsın?

Evet canzi bende öyle duydum ya sümükümsü kan nişan oluyormuş diye. Hatta bir arkadaşım dün doğum yaptı o bile anlatmıştı.Allah korusun yaa... ınşallah bebiş gelmek istemiyordur..

Hoşbulduk canımmm. opuyorumnanaktan

İnşallah bişey değildir canım. Hayırlı haberlerle gel. :Saruboceq: :Saruboceq:

tünaydınlaaaaarrrr

Mutlu bir hafta geçirmenz dileği ile
Nasılsınız güzel anneler ve bebişleri:)

Hoşgeldin canımm.opuyorumnanaktan İyiyiz sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…