2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin Demet'cim . opuyorumnanaktan

Kızlar ben artık bu kaynanalartın yaptığını allaha havale ediyorum.Ne dua ediyorum ne de beddua. Allahım o kadar büyük ki,hep veriyor cezalarını.Çıkıyor muhakkak ki,1 aydır mobilyalarını değiştirmek istiyordu hala istediği olmadı bir türlü. Ama biz bebek odası bakmaya gittik mesela hemen beğendik aldık.Ama bizim odamız gelecek o hala istediğini alamıyor.Allahım o kadar büyük ki bir yerden veriyor yani. Hiç sıkıntı yapmaya değmez ama işte hormonlarımız düşünmememize izin vermiyor ki..

Kızlar ben çıkıyorum, biraz işim var dışarda. Hepinizi öptük. Gelince güzel haberleri okurum inşallah. Görüşürüz. Kendinize iyi bakın.

ben ssklıyım belki emekli sandiginda gerekli olmuyordur
cunku normalde farkli oluyor ssk ve emekli sandigi

herşey yolunda olur merak etme cnm sen
dikkatli ol yeter
benim kuzu döndü galiba kızım 32.haftada dönmüştü
bu aceleci biraz
merhaba cnm ne güzel yavrunu göreceksin
hadi güzel haberlerle gel bekliyoruz
yat cnm yatabildiğin kadar ne güzel zeynebe hamilyekn öyle yapmıştım
2.gebelik daha zor bazı yönlerden bazı yönlerden de tecrübeli olduğun için daha kolay geliyo insana

ne demek cnm,istediğin zaman istediğin şeyi sorabilirsin,yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
bence iğneyii sormak yerine böyle böyle şikayetlerim oluyor de dr.un karar veriri cnmm ona,hani ultrasonda da bebği görecek ya doğum kanalına girmiş mi açılma var mı falan ona göre değerlendir
kızlar sizce kadın kadın doğumcu mu iyi yoksa erkek mi?
tedavi olan bi arkadaşım var kadın uzmanları beğenmiyor...boshayallersmile
valla hepsinin iyisi kötüsü var benimki erkek çok da memnunum
günaydın herkese. gebelik şekeri tanısı koydular bu hafta bana. moralim çok bozuldu...aranızda gebelik şekeri çıkanlar oldu mu kızlar?
hoşgeldin cnm geçmiş olsun
doğumdan sonra düzeliyormuş merak etme
şimdi dikkatli olman gerek ama
evet bencede
günaydın hoşgeldin cnm
ne güzel rüya görmüşssün Allah hayıra çıkarsın cnm

kız popon açık kalmış seninkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Çiğdem dualarımız seninle tatlım. stres yapma sakin ol bize haber vermeyi de unutma canım öptük.

klava:klava:hepsi aynı bu kaynanların hepsi cadıkötükedihüsokötükedihüso

Geçmiş olsun pelincim ya. Bir arkadaşım vardı.o da 36.haftada doğum yaptı ve 30.haftadan sonra bir öksürük başladı doğuma kadar geçmedi.Nedeni de belli olmadı.ınşallah öyle birşey değildir canım dikkat et bol ıhlamur iç tatlım..

ben ssklıyım belki emekli sandiginda gerekli olmuyordur
cunku normalde farkli oluyor ssk ve emekli sandigi

canım bende ssklıyım ama zaten ayrım kalmadı artık hepsi sgk oldu tatlım boşver belki bana doktorum söylemeyi unuttu onaya gidince belli olur fakslatırıyoruz hemen

kalabalığı bulmuşken sorimm hemen

Lohusa takımı alan var mı kızlar? Nerden almak gerekir acaba
Ben iç çamaşırı mağazalarında baktı 80 -100 aralığında fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…