tünaydınlaaaaarrrr
Mutlu bir hafta geçirmenz dileği ile
Nasılsınız güzel anneler ve bebişleri:)
hoşgeldin pelincim.biz iyiyiz sen nasılsın?
Evet canzi bende öyle duydum ya sümükümsü kan nişan oluyormuş diye. Hatta bir arkadaşım dün doğum yaptı o bile anlatmıştı.Allah korusun yaa... İnşallah bebiş gelmek istemiyordur..
Hoşgeldin Demet'cim . opuyorumnanaktan
heyecanlanma sakin ol.Kızlar az önce tuvaletteyken (altımı siliyordum çok afedersiniz), 1 damla sümüksü kan geldi, çok korkuyorum. Kocam geliyor, birşey olmuş mudur??
canım ben gebeliğin başından beri birer aylık heyet raporu kullanıyorum ilk aylarda vizite kağıdı isteniyordu ama bir kaç aydır kakınca istenmemeye başlandı benimde bugün 32 haftalık raporum çıkacak ve vizite kağıdı falan istenmedi amannn zaten bu resmi işlere akıl sır ermiyor malesef herkes farklı farklı uyguluyor
herşey yolunda olur merak etme cnm sen
Canım beni biliyorsun zaten. 1 aydır dönmesini bekliyorum, ama hala birşey yok. Bundan sonra da olmasın zaten. Sonra yine dönmez, durup dururken sezaryen olmam gerekebilir. Doktor, "çok tuvaletin gelebilir, ani hareket yapmazsan bir şey olmaz" demişti. Bir de yerden bir şey kaldırmam yasak. Belimizi zorlamamak lazım, bebeğin başı oturmasın doğum kanalına. Dikkatli olursak, 36. haftaya kadar dayanabiliriz inşallah.
merhaba cnm ne güzel yavrunu göreceksingunaayydınn kızlarrr bıızde gellddık.bugun obstetrık ultrasyonumuz warr renklı ultrasonmuss kızımı gorucem cok mutluuyumm ama cok kısa bakıyorr dktrlar yaaa doyamıyorr ınsann..sız nasılsınızz hawa bıraz serınledı cok ıyı oldu wall kavrulcaktık yoksaa..
yat cnm yatabildiğin kadar ne güzel zeynebe hamilyekn öyle yapmıştımaynenn canım inşallahh zamanında gelirler aramıza canım senin işin daha zor birde zeynep var ben yan gelip yatıyorum sürekli içim biraz daha rahat o yüzden allahım snin yardımcın olsun oğluşunu sağlıcakla noksansız kusursuz kucağına vaktinde alırsın inşallah
Asla unutmam şekercim senin nasihatlerini. Tekrar çok teşekkür ederim. Senin dediklerini yapmasaydım dün, korkudan acile giderdim. Bundan sonra hep saat tutacağım. Bir de benim hamileliğim çok zor geçiyor. Acaba cuma günü, doktorla "akciğer geliştirici iğne"yi konuşsam mı diyorum?
valla hepsinin iyisi kötüsü var benimki erkek çok da memnunumkızlar sizce kadın kadın doğumcu mu iyi yoksa erkek mi?
tedavi olan bi arkadaşım var kadın uzmanları beğenmiyor...boshayallersmile
hoşgeldin cnm geçmiş olsungünaydın herkese. gebelik şekeri tanısı koydular bu hafta bana. moralim çok bozuldu...aranızda gebelik şekeri çıkanlar oldu mu kızlar?
evet bencedeBen de nedendir bilmiyorum ama erkek doktorlara daha çok güveniyorum..
benim doktorum kadın olmasına rağmen erkek doktorlar daha güvenilir ve ciddi
geliyor bana...böyle kadın-erkek diye ayırmak ne kadar doğru bilmiyorum...
Ama kadınların sanki hep işlerini salladıklarını ve önmsemedikleri izlenimine
kapılıyorum kendi doktorum da dahil...
günaydın hoşgeldin cnmSelam kızlar herkese iyi bir hafta diliyorum bebişlerinizle beraber :))
Bugece çok güzel bi rüya gördüm bebişimin ayağının şeklini tamamıyla karnımın üzerinden görüyordum.yani öyle bir dayamışki hani en güzel anneler sayfamızdaki resim var ya hamile göbeği ordaki ayak şeklinin aynısıydı yanii.o kadar çok hoşuma gidiyorki o an etrafımdaki herkese gösteriyorum bakın bakın oğlumun ayağı diyee :))))))) gerçektede şu sıralar maşşallah diyeyim iyi tepikliyo beni belki onların etkisiyle görmüş olabilirim böle bi rüyayı..
Buarada benim bebişimde başaşağı pozisyonda.cuma günkü randevumuzdada dr tekrar başaşağı durduğunu söyledi zaten.ayaklarıyla karnımın üst taraflarına vuruşundanda anlaşılıyo zaten pozisyonu..
Hoşbuldum cnm yerimseniben
Sorma cnm geçen bende doğurmuştum ama ne doğurdum bi bilsen kaydirigubbakcemile3 KUŞŞ..!! HEMDE BEYAZ GÜVERCİN GÖZLERİ KÜÇÜK KAPKARA BİŞEY..TABİ ŞOK OLUYORUM NASIL OLUR BU DİYEEE...:roflol: Bİ DE DR LARA KIZIYORUM HANİ BENM ERKEK BEBEĞİM OLCAKTI DİYEE..SİNİR OLUYORUM RÜYAMDA AĞLIYORUM FİLAN..DOKUZ AY BUNUN İÇİNMİ SIKINTI ÇEKTİM FİLAN DİYORUMM..kaydirigubbakcemile3
GÖRDÜĞÜN GİBİ SAÇMA SAPAN RÜYALAR BENDE GÖRÜYORUM.
Kızlar bende 1 saat kadar çıkıyorum..gelince tekrardan görüşürüzz...
Kızlar ben çıkıyorum, biraz işim var dışarda. Hepinizi öptük. Gelince güzel haberleri okurum inşallah. Görüşürüz. Kendinize iyi bakın.
Çıkıyorum kızlar, benim için dua edin lütfen.
Günaydın güzel anneler nasılsınız?
Benim canım çok sıkkın sabah sabah sinirden ağladım ya.
Kaynanama sinir oldum.Gelip bir işimi yapmaz bir şeye yardım etmez uyuz kadın,
sonra da arar vitrini boşaltıcam gelde yardım et diyor ya salak mıdır nedir?
Hiç düşünmüyor bu kızın işi vardır evde zaten hamile yoruluyor ağrıları oluyor diye.
klava: klava:hepsi aynı bu kaynanların hepsi cadıkötükedihüsokötükedihüso
ben ssklıyım belki emekli sandiginda gerekli olmuyordur
cunku normalde farkli oluyor ssk ve emekli sandigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?