2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy korkutma beni geçen c.tes.den beri gribim 10 gün oldu iyileştm ama öksürük kldı. Gögsüm tıkalı söküp atamıorm.yarın dr kontrolü var bakalım.
Geçmezse antibiyotk başlarz demişti...

kalabalığı bulmuşken sorimm hemen

Lohusa takımı alan var mı kızlar? Nerden almak gerekir acaba
Ben iç çamaşırı mağazalarında baktı 80 -100 aralığında fiyatlar

ben aldım canım çarşıdan havuzlu handan gecelik ve sabahlık olarak bir takım bir de alt üst ve sabahlık takımı olarak 2 tane aldım gecelik olan 75 TL idi diğeri 40 TL di.

kızlar Carrefuar da indirim var 3-6 kg yeni doğan prima bebek bezi 17.50TL... normalde fiyatı yaklaşık 23 lira almayı düşünen varsa kaçırmasın...

bu arada hastaneyi aradım canım hastane kendine adına vizite istemiyormuş... isterse belki SGK ister onu da aynı tarihli şirketten ister teslim ederim.. :))

Kızlar ben geldim çok yazamıycam birazdan gelirim bebişim çok iyiymiş maşşallah. 1918gram çıktı çalışabilir raporu aldım nnstye girdim sorun yok 1-2 saate gelirim işleri toparlayıp insan kaynaklarına uğramam lazım

:1shok::1shok::1shok::1shok:KIZLAR ıNANMIYORUM:1shok:
1-2 saatliğine gittim çiğdem doğuruyor mu şimdiiiiii:1shok:
sancı su karın ağrısı aşağıya baskı tamam da sümüksü kanlı bişiy geldi
diyoo bu nişandır muhtemelen..allahım yaaa inşallah gelmez ama bana
hiç hayr-ı alamaet gelmedi daha erken ama yaaa inşallah inşallahh
bişey yokturr benim hiç içime sinmedi bu durum ama inşallah d.başlangıcı
falan değildir:Saruboceq:e bu kızın sancısı bilmem nesi de vardı nst de..
allahım yaaa dua ediyorum kızlar hepiniz dua edin doğumu başlamamış olsun
inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kalabalığı bulmuşken sorimm hemen

Lohusa takımı alan var mı kızlar? Nerden almak gerekir acaba
Ben iç çamaşırı mağazalarında baktı 80 -100 aralığında fiyatlar

ben almadım cnm ilk doğumumda da almamıştım
bizde daha doğrusu eşimin tarafında öyle adet yok
normal geceliklerimi giydim ben ziyarete gelnler öyle gördü
zaten 1 haftası hastanede geçti bir hafta da evde yattım sayılır sonra normal kıyafetlerimi giydim ben bunda daha da erken kalkarım gibime geliyor zeynebim de var çünkü

hoşgeldin cnm
ay maşallah masal hanıma 2 kg olmuş nerdeyse herşey yolundaymış ne güzel
hadi sen işlerini hallet kolay gelsin sana

Pelincim ben almadım.Almayı da düşünmüyorum şahsen.Çok güzel pijama takımları var.Gerçi o bile bana sıcak gelir ama yeterli bence.Sabahlık hiç kullanmadım hiçde sevmiyorum ben. Zaten sıcakta doğurcaz hayırlısıile ne gerek var bence.Ama alan arkadaşlar var diye biliyorum.

anam benim işlerde birikti he mutfağı toplayayım yemekelrimi koyayım geliyorum hemen
başka bi iş yapmayacağım valla
dünden beri belim ve kaısklarım ağrıyo yatayım birazcık dimi ama?

didoşum hoşgeldin bitanem çok sevindim masalına maşallah
kız çiğdem doğurucak galiba yaaa hastaneye gitmiş sanırım...
üff altüst oldum şimdi ya bende doğurursam..
1-2 saat çok kuşum çabuk gel...

Hoşgeldin canım :) Maşallah masal kızımıza... Allah sonuna kadar böyle nasip etsin... rapor için sadece nst ye mi girdin canım?? başka bişey sordu mu? ya da yaptı mı? bir de vizite kağıdı falan istedi mi senden?

aman canomm dur ne doğumu ne nişanı... ayy getirmek istemiyorum böle şeyleri aklıma beeennn.... inş. doğum değildir... inş. farklı bişeydiirrr :Saruboceq:

Pelincim korkma seninki griptendir o zaman.Onun durduk yere başlamıştı.hani bu sabah mide bulantısında bir öksürük oluyor ya.Ondan başlamıştı ve doğumda geçti.Seninmuhtemel griptendir hayatım endişelenme.

Hoşgeldin defne ve didemcim.
Valla bende endişelenmdim inşallah doğum başlangıcı değildir yaa.

demetçim ben de 2-3 aydır kuru gıcık bi öksürük var gün içinde hiçbirşey
yok ama yatağa yattığım anda saatlerce süren bir öksürük..hamilelikle
alakalı diye düşünüyorum doğumdan sonra geçer herhalde benimki de...

Çiğdem mi doğuruyor aaaa yok be değildir bu arda doktor 39a kadar bekleticem normal doğum başlarsa sezeryana hemen gece bile olsa alırım 1 saat 1 gün bile çok önemli dedi. ben de dedim ya şimdi doğsa yaşar artık dedi geçen hafta 31. hafta doğurttum 1 hafta küvezde kaldı çıktı dedi rahat olun kızlar. Hadi ben kaçar

Kıslar endişelenmeyin ya,Erken doğum olsa bile bebeklerimiz çok şükür iyiler.erken doğum halinde bile zaten herşeyleri tamamlanmış durumda. Ama aklınıza kötü düşünceler getirmeyin artık yaa. Allah korusunn hepsi vaktinde gelecek inşallah.

Evet defnecim hamilelikten olabilir. Bnede de her sabah kahvaltıdan sonra oluyor.Bazen sonu lavaboda bitiyor hatta.

didemcim maşallah masal bebeğe ya kocaman olmuş.Doğana kadar 4 kg olur herhalde kuzumuz.

hay allahım yaa şimdi çiğdem gelmezse doğurduğunu düşüneceğiz.
Bi tlf numarası alsaydık bari çok merak ederim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…