hadi cnm güzel haberleirni bkliyoruz inş herşey yolundadırgünaydın kızlarr.... birazdan dr a gidicem. ntsye bağlancaz ilk defa bakalım neler olacak... umarım bebeişlerim iyidir güzel kilo almışlardır ve sancım çıkmaz... dua edin bize emi.... gelince haber veririm ...öptüm hepinizi çokkk.......
aynen bu 2.gebeliğim bnimde çok fenaartık bende uyuyamıyorum gecelerı ayak arama yastık koymak iyi gelıyo mıde yanmalarıda cabası...bu hamılelığım çok ağır gecıyo oğlumda koşuyodum bıle dün sabah sancıyla uyandım annemler doğum başladı dıye korktu ama flakettı...allah hepimizin yardımcısı olsun
ilki böyle olsa 2.yi doğurmaya korkardım sanırım cnm
aynen öyle özlemcim aslında iyi olsak bile iyim demeyeceksin[giderek zorlaşıyor... biraz insanlardan kocamdan anlayış görsem herşey daha güzel olacak ama sanki hamile değilim... insanlar öyle davranıyor bana... naz yapmamakla hamilelik sürecini iyi geçirmekle hata yaptığımı düşünüyorum ben şu sıra... iyi de olsam kötüyüm demeliydim... ama bundan sonra extra extra yapmayı düşünüyorumm...
... ama ağırlaşmak kelimesinin asıl anlamını öğrendim artık... ooyy [/B][/I][/COLOR]
anca böyel yaranılır valla
hoş o da işe yaramıyo karşındaki kalas olunca
eşimin halasının kızıyla ynı anda hamile kaldık
ben bulantılardan 5 kilo verdim
ona da dr.bulantı için serum vermiş,haftada 5 gün takıldı hiç kilo falan da vermedi
eşim diyo gelsinde başka dr.a götürelim böyle olmazmışserum serum
haydaaaa
götüreceksen beni götürsene sanane ondan kocası düşünsün di mi ama
sallayacaksın cnm hepsini
en değerli varlıklarımız meleklerimiz onları üzmeye hakkımız yok
zeyebimin bi sarılışı var annem diye içime sıcaklık akıyo resmen
geçmiş olsun cnm,dr.unla görüş bence bu konuda bilgim yokarkadaşlar dün 100 lük şeker yüklemem yapıldı.sonuçlar bir felaket.üstelik 50lik yüklemeden sonra 1 ay diyet yaptım.şuanda çökmüş durumdayım.sonucu duyunca beynimden vurulmuşa döndüm.açlık:108 1.saat:225, 2 saat:185 3.saat :108 sizce nasıl ne yapılabilir bana .oğluşum bundan zarar görürmü.buarada oğlumun adı. hüseyin arda olacak.özelden mesaj atamıyorum mesaj sınırım varmış.başına böyle bir durum gelen varsa lütfen destek olsun cidden karamsarım.tiroidim ilk gebeliğimde ortaya çıktı.neyseki 2. gebeliğimde kontrol altına aldık.şimdide şeker çıktı of ALLAHIM sen bana ve oğluşuma yardın et.....
dikkat et cnm kendine .drunun söyleidklerine mutlaka uy tatlımgünaydın kızlar dün yazamadım drdan sonra. et diyetine devam edicem yani bol protein ağırlıklı beslenicem tansiyonumu kontrol altında tutucam başım ağrırsa hemen dra gidicem dr inşallah hastaneye yatırmadan atlatıcaz dedi ayaklarım şişersede hemen eve çalışmak yok rapor alırsın yine dedi bundan sonrada her hafta drdayız sıkı takip başladı anlıyıcağınız.
ha bu arada ayağa kızlı kalkınca kasıklarınızda ağrı oluyormu valla ben bazen eskisi gibi zannedip kendimi fırlıyorum sonra bir ağrı giriyor sormayın
kasıklarımda ağrı yok pek de bel ağrım felakett
aynen öyle cnm kimseye iyilik yaramıyoKızlar günaydın hepinize, moralim çok bozuk!!! mirmirmirmir Hamişliğim başından beri Allaha şükür hiç sorun yaşamdım, hamişlikle ilgili hiç bi sıkıntı olmadı! Fazla mı güçlü göründüm anlamıyorum, kimse bana hamile muamelesi yapmıyo! Hareketliliğim, işleri yetiştirme hızım da değişmedi. Hata yapmışım sanırım, naz yapıcaktım, kapris yapıcaktım... Ayy şuram ay buram dicektim, o zaman daha mı iyi olcaktı acaba. Ya çıldırcam nerdeyse doğurcam, iş üstüne iş yüklüyolar bana şirkette ya, zaten işlerim başımdan aşkın.Yerime kimsede gelmedi henüz;kimsenin salladığı da yok.. Yoruluyorum artık.. Bi haftadır eskisi gibi dinç değilim.. Ay napsam ya; napsam da hamile muamelesi görürürüm ya.Ağlicam nerdeyse ya..... mafoldumben
Canlarım bu arada kuzumun odası dün tamamlandı.Parkyatağı da bu hafta içi teslim edilecekmiş..Bi tek halısı kaldı alınmamış, o da öyle karışık resimli, karakterli istemiyorum.Perde,raf ve lambası pembe, halıyı da o renk aldım mı uyum süper olcak! Ohh bi de haftasonu bebemin cicilerini yıkayıp,ütülicem...delikafadulden Bal kızımın odası bu:
kızının odasına bayıldım cnm
güle güle kullanın inş
bişey sorucam
şu pembe olan da normal tül perde mi çok yakışmış
zeynebin odasında beyaz tül var
bende böyle bişey yaptırsam odanın havası değişir
fon alcaktım ama bu daha güzel