2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pisipisim didemim hoşbuldum kızlar..
gurbet valla 2 gündür biraz daha iyi yani gümbür gümbür
tekmeleri var ama o canımı acıtan hareketleri yok.
o 3 gün boyunca ne olduda öyle yapıodu anlamadım valla.
ama şimdi ben çok memnunum halimden gece 10 kere
uyandırdı belki ama canım yanmadığı için deli gibi
yataktan fırlamadım e doğal olarakta uykum açılmadı:)))
böyle iyiyiz dur bakalım ne kadar devam edecek:)))

yaa böyle durumlarda çağır ananı da yapsın demek geliyor içimden

Özlemcim sen eşinle bozmuşun kız kafayı ilahi çok yaşa güldürdün beni

hangimize diosun kız ben bozdum çünkü doğruuuu kafamçokkarıştı

Hoşgeldiiin Çiğdemm... gece uykusu çok farklı yaaa bölünmesi insanı mahvediyor... inş. bundan sonrada yapmaz rahat verir sana Doruk paşa :))

çiĞDEM KIZ SENDE HOŞGELDıN NıYE YORUYORSUN BU KADAR KENDıNı.klava:

Özlemcim ben marketten aldım dalin deterjan ve yumuşatıcıyı uyum markettren

ay ben rahatım çok şükür hiçbir eksiğimiz kalmadı.
oda halısı dışında bide kızlar yaaa giydirme kılıf yapan
biryer biliyor musunuz istanbul içinde.koltuk örtüsü
diktiricem 1 tane ama gerçekten şöyle güzel diken
bir yer olmalı hani böyle gelip koltuğunun ölçülerini
alıyorlar yaa giydirme kılıf deniyor öyle bir yer bilen
varsa söylesin kızlar????

Bir tek temizliğim kalıyor geriye bi gidiym geliym.
onu da bitirdim mi kafam rahat olacak...

Soho özlemcim sana dedim ama çok normal ben de adamı boğucam yakında ama dün nefesim daralınca baktım geldi yattı hemen yanıma gece kaç kere uyandı bana baktı iyimisin su getiriyim mi diye kıyamadım üzüldüm sonra yoksa o da odun

Hoşgeldiiin Çiğdemm... gece uykusu çok farklı yaaa bölünmesi insanı mahvediyor... inş. bundan sonrada yapmaz rahat verir sana Doruk paşa :))

hoşbuldum canımcım.
biz e-bebekten almıştık dalin deterjan ve yumuşatıcısını..
ay çok güzel kokuyor yumuşatıcı yaa mükemmel..
kaç hafta oldu yıkayalı hala üzerlerinde kokusu...

Ben de annemi haftaya eminönüne yolluyorum hem gecelik alıcak bana hem de hastane odası için tül süs filan bir de bebişe sıcak su torbası alacak bana da dantelli mantelli süslü yastık kılıfı yapıcak oldu da bitti:)))

Ya çiğdoş annem yıkamış yorganlarını masalın ama çok da kokmuyordu ben gittiğimde kurumuştu tabi neden acaba o da dalinle yıkamış çok da koymuş Allah Allah

Hepsini yıkamadık, doğum çantası hazırlıyoruz ya, 2 takım yıkadık. Yavaş yavaş yıkıyacağım; evimize çıkalım hele bir. Hiçbir şey halledemiyorum ki lokumum ya... Gardrobu boşaltamadım daha. Perişan durumdayım. Amma da kıyafetim varmış topla topla bitmedi akannehir .
Migrosta falan kesin vardır, bak istersen. Ben roxy kullandım, ilk olduğu için elde yıkadık. Böyle toz şeklinde, granül granül değil sabun tozu. Çamaşırda bir şey bırakmadı, bir de üzerinde "yumuşatıcıya gerek yoktur" yazıyordu. Yumuşacık oldu takımları.
Teyzem dün bana ve bebeğime hediyeler göndermiş bana sağolsun... Hepsini karıştırdım. Fotolarını çektim telefonumla. Pc'nin usbsi ile cebelleşiyorum bir görse, ekleyeceğim cicilere :enbuyukkk:

ben "O" nun hakkında yorum yapmak istemiyorum şu günlerde... ağzım bir açılırsa susamam biliyorumm... sizi de sıkmak istemiyorum boshayallersmile

dıdemcım masal daha erken doğmazmı sezeryan olcam dıyordun acıkcası ben bıle temmuz 15 ten sonra beklıyorum oğlusumu cunku 4 ağustos gozukuyor doğum

cnm seninle satlarımız hemen hemen aynı bana doktor 14 ağustos dedi yani sata göre bebişe göre değil.önemli olan sata göre olan dedi
ama şimdi senden böle okuyunca şaşırdım o kdr erken mi diye bak panikledim şimdi :S

Abim benden bi yaş büyük onun eşi de hamiş benden iki hafta fazla (aynı anda annemlerin hem kız,hem erkek torunu olcak bu arada) sanki abimi anlatıyosunuz valla, yengeme üzülüyodum siz de aynı durumdasınız.
Valla Didemcim sanırım ben çok şanslıyım!Bişeye üzülücem diye, dediğini yanlış anlicam diye kocişin ödü kopuyo, hamilelikten öncede böyleydi ama hamişliğim de daha bi ilgili destekli sağolsun! Rahat edim diye elinden geleni yapıyo,kahvaltı hazırlamak istiyo sabahları ama ben kıyamıyorum ona, ben 6 da kalkıyorum, o da 8 de, iki saat daha uyusun diye kahvaltısını hazırlayıp çıkıyom evden.. Bakalım kuzumuz doğunca neler olcak
:sm_cool:

kız noluyo sana nefesin nie daraldı?
banada arada sinir gelior bizim tek tartıştğmz konu
sadece kendi aramızdaki benim söylediğim hiiiçbişeyi
duymaması nasıl sinir oluyorum nasıl sinir oluyorum.kötükedihüso
karşısında tv varsa pc ye oturmuşsa telefonuyla uğraşıyorsa
sesimi duyurana kadar kendimi yırtıyorum.3-4 kez söylüyorum
bişeyi yok duymuyor.bazen çığlık atıyorum sonrada ağlıyorum.
yaa varmı yok mu evde okadar dalıyo ki tv ye.Bir de kabullenmiş
artık napayım ben böyleyim demiyo muohaoldumsmilebeni böyle
kabul et diye.ben de gittim mutfağa kilitledim kendimi geçen
akşam.madem beni duymuyorsun ben yalnız oturayım daha iyi dedim.
ilginç ama beni deli eden bir sorun...
ama bu aralarda çok fena oluyorum öbür haftaiçi hep yalnız kalıcak
aşkitom benim bana diyo o yatağa tek başına girmek ne kadar kötü
biliyo musun diyo içim parçalanıyo ozaman.aah bi de t.dağdayken
beni bırakıp gitmesi yok mu?geçen sefer sahilden gitti bizim
arabanın arkasını bir grdüm ben giderken hüngür hüngür ağladım valla ne fena...

çiĞDEM KIZ SENDE HOŞGELDİN NİYE YORUYORSUN BU KADAR KENDİNİ.klava:

Özlemcim ben marketten aldım dalin deterjan ve yumuşatıcıyı uyum markettren

Şekerim, mecburum az kaldı. 10 günde nasıl toparlanacağım ben ya? Hem de bu halde. Hafta sonu bazı koliler taşınacak, temizlik yapılacak sonra o koliler geri gelecek, ben çekmeceleri toplayacağım. Daha yarısı bitmedi işlerin. Kocam da bana bakıyor, işleri ben yapayım diye. 3-4 tane daha valize ihtiyacım var daha. Kocamın keyfi yerine gelecek de bazadan valiz çıkaracak. Valla kararlıyım, pazartesiye kadar toparlanmayacağım, sonra son sürat bitiririm. Daha yarın kontrolüm var benim yaaa :gitme:

Canım benim çok sağol. Haftasonu cicileri yerleştircem diye heyecan yaptım valla :)))
:dance:

Haydi bakalım... Kolay gelsin sana...

Ya çiğdoş annem yıkamış yorganlarını masalın ama çok da kokmuyordu ben gittiğimde kurumuştu tabi neden acaba o da dalinle yıkamış çok da koymuş Allah Allah

yumuşatıcısını az koymuştur belki cnm.bizim misafir odasında ya bebek
kıyafetleri bir açıyorum odayı miss gibiopuyorumnanaktan
annen kıyafetlerini de yıkadı mı masalın?
yavv yorganlar filan diyorsunız kaçtane yorganı varki kız?
hem niye birsürü?benim birtane çeyizde yapıldı bebek yorganı.
bir tane de uyku setinin var e yeter...

vALLA KOCıŞE kaldıysan yandın canım bizim sandalyenin yapışkanı çıkmış ayakları çıktı 4 haftadır mengen alıp yapıştırıcakmış salonun ortasında bekliyor valla napıcam bilmiyorum...

Çiğdoş kız sen yarın yoksun di mi?
Benimki de beni hiç duymuyor evde ya bazen görünmezim herhalde ben diyorum

ay didem kız annen olmasaymış sen ne yaparmışsın kız herşeyi
annen yapıyor geceliği nasıl beğenicek e sen beğenicen mi ki?
bir haftasonu beraber gitsenize kız aaa herşeyi kadının üstüne yıkmış aaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…