çok biliyo özlemcim çokk
akşam bile biraz tartıştık bu yüzden
bi oyunu varmış keyif aldığı ona kaışıyormuşum sürekli ama bana bişey demiyormuş
biliyorum seninde bişeyin yok ama sen bunalrı yapmak zorundasın diya adam ya
2.olsun da dedim çokk kavga ederiz seninle
valla özlem bi yerde yanlış yapıyorum ama nerde bulamadım bende
bu halimle herşeyi yapmaya çalıştım yine de yaranamadım ya
geçen gün diyobeyaz çorap giy de evde dolaş diye çok kirlenmişmiş
yapabildiğim bu valla
temzilikçi tutalım mı diyo yok diyorum 3 kuruş cebizmizde kalsın diye böyle saf olunca tabi kıymet bilinmez
akşam konuştuk ayarla bi tane doğuma kadar gelsin arad dedim o beni düşünmezse ben onu hiçç düşünmem
Özlemcim sen eşinle bozmuşun kız kafayı ilahi çok yaşa güldürdün beni
pisipisim didemim hoşbuldum kızlar..
gurbet valla 2 gündür biraz daha iyi yani gümbür gümbür
tekmeleri var ama o canımı acıtan hareketleri yok.
o 3 gün boyunca ne olduda öyle yapıodu anlamadım valla.
ama şimdi ben çok memnunum halimden gece 10 kere
uyandırdı belki ama canım yanmadığı için deli gibi
yataktan fırlamadım e doğal olarakta uykum açılmadı:)))
böyle iyiyiz dur bakalım ne kadar devam edecek:)))
Gurbetcim şimcik gördüm odanı, çook minnoş olmuş. Bebişin güle güle kullansın kaydirigubbakcemile5
Hoşgeldiiin Çiğdemm... gece uykusu çok farklı yaaa bölünmesi insanı mahvediyor... inş. bundan sonrada yapmaz rahat verir sana Doruk paşa :))
hiç canım biz napalım :) ancak gün sayıyoruz bişey yaptığımız yok... sen ne güzel işlerini halletmişsin... benim aldıklarım öylece duruyor... bebek deterjanı alamadım daha.. alsam hemen başlicam ben de yıkamaya...
kızlar normal marketlerde satılıyor mudur bu dalinin deterjanı falan?
Soho özlemcim sana dedim ama çok normal ben de adamı boğucam yakında ama dün nefesim daralınca baktım geldi yattı hemen yanıma gece kaç kere uyandı bana baktı iyimisin su getiriyim mi diye kıyamadım üzüldüm sonra yoksa o da odun
dıdemcım masal daha erken doğmazmı sezeryan olcam dıyordun acıkcası ben bıle temmuz 15 ten sonra beklıyorum oğlusumu cunku 4 ağustos gozukuyor doğum
Soho özlemcim sana dedim ama çok normal ben de adamı boğucam yakında ama dün nefesim daralınca baktım geldi yattı hemen yanıma gece kaç kere uyandı bana baktı iyimisin su getiriyim mi diye kıyamadım üzüldüm sonra yoksa o da odun
çiĞDEM KIZ SENDE HOŞGELDİN NİYE YORUYORSUN BU KADAR KENDİNİ.klava:
Özlemcim ben marketten aldım dalin deterjan ve yumuşatıcıyı uyum markettren
Canım benim çok sağol. Haftasonu cicileri yerleştircem diye heyecan yaptım valla :))) :dance:
Ya çiğdoş annem yıkamış yorganlarını masalın ama çok da kokmuyordu ben gittiğimde kurumuştu tabi neden acaba o da dalinle yıkamış çok da koymuş Allah Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?