yumuşatıcısını az koymuştur belki cnm.bizim misafir odasında ya bebek
kıyafetleri bir açıyorum odayı miss gibiopuyorumnanaktan
annen kıyafetlerini de yıkadı mı masalın?
yavv yorganlar filan diyorsunız kaçtane yorganı varki kız?
hem niye birsürü?benim birtane çeyizde yapıldı bebek yorganı.
bir tane de uyku setinin var e yeter...
ay didem kız annen olmasaymış sen ne yaparmışsın kız herşeyi
annen yapıyor geceliği nasıl beğenicek e sen beğenicen mi ki?
bir haftasonu beraber gitsenize kız aaa herşeyi kadının üstüne yıkmış aaa...
kız noluyo sana nefesin nie daraldı?
banada arada sinir gelior bizim tek tartıştğmz konu
sadece kendi aramızdaki benim söylediğim hiiiçbişeyi
duymaması nasıl sinir oluyorum nasıl sinir oluyorum.kötükedihüso
karşısında tv varsa pc ye oturmuşsa telefonuyla uğraşıyorsa
sesimi duyurana kadar kendimi yırtıyorum.3-4 kez söylüyorum
bişeyi yok duymuyor.bazen çığlık atıyorum sonrada ağlıyorum.
yaa varmı yok mu evde okadar dalıyo ki tv ye.Bir de kabullenmiş
artık napayım ben böyleyim demiyo muohaoldumsmilebeni böyle
kabul et diye.ben de gittim mutfağa kilitledim kendimi geçen
akşam.madem beni duymuyorsun ben yalnız oturayım daha iyi dedim.
ilginç ama beni deli eden bir sorun...
ama bu aralarda çok fena oluyorum öbür haftaiçi hep yalnız kalıcak
aşkitom benim bana diyo o yatağa tek başına girmek ne kadar kötü
biliyo musun diyo içim parçalanıyo ozaman.aah bi de t.dağdayken
beni bırakıp gitmesi yok mu?geçen sefer sahilden gitti bizim
arabanın arkasını bir grdüm ben giderken hüngür hüngür ağladım valla ne fena...
vALLA KOCİŞE kaldıysan yandın canım bizim sandalyenin yapışkanı çıkmış ayakları çıktı 4 haftadır mengen alıp yapıştırıcakmış salonun ortasında bekliyor valla napıcam bilmiyorum...
Çiğdoş kız sen yarın yoksun di mi?
Benimki de beni hiç duymuyor evde ya bazen görünmezim herhalde ben diyorum
vALLA KOCİŞE kaldıysan yandın canım bizim sandalyenin yapışkanı çıkmış ayakları çıktı 4 haftadır mengen alıp yapıştırıcakmış salonun ortasında bekliyor valla napıcam bilmiyorum...
Çiğdoş kız sen yarın yoksun di mi?
Benimki de beni hiç duymuyor evde ya bazen görünmezim herhalde ben diyorum
Ay çok sevindim 1 gün dahi olsa senle geçicek.
Hem sen dönünce döndüğün gün yani ptesi ben olmıycam burada doktor kontrolüm var21inde haberin olsun sonra da sadece 9 iş günüm kalacak izne
merhabalar kızlarrr hepinize güzel sağlıklı huzurlu günler diliyorum
bizim velet bugün çok hareketsiz offffff canım çok sıkılıyor böyle olunca
valla ne kadar zormuş bir evlat dünyaya getirmek
her günümüz kabus gibi geçiyor
akşam eşim gelince acile gitmeyi düşünüyoruz şu 5 haftada bir geçseydi allahın iznile
hayır cuma buradayım:))))
yarın akşamda gitmiyoruz c.tesi sabahtan değiştirdik kararımızı:)))
selammmm kızlarrr. Opuyorumnanaktan geçmişi okuyup geliyorum. Bakiiim neler konuşmuşsunuz. :roflol: :roflol: Hihoyyyt
Vallahi benim kocam da ruhsuz duygusuzdur, uyuz eder beni bazen. Ama ben kendimi dinletmek için, konuşmam; somurturum. Uyuz olur somurtmama. Mecbur olur "ne oldu" demeye. Geçen gece acayip bir rüya görmüştüm. Uykumda ağlıyormuşum. Bir uyandım, kocam beni seviyor, saçlarımı okşuyor; öptü kokladı, beni uyutana kadar... Benimki gizli romantik sanırım :asigim: .
çok sğol cnm bakıyorum hemenKarla Tül - Pembe
Canım bak online bile alabilyosun, ben iki tane aldım :) Ama ben internetten almadım, koçtaştaydım hafta sonu
kaydirigubbakcemile2
ohh maşallah iyi uyumuşsun heben geldim kızlaaaar üühhh amma uyumuşum.mirmirmirmir
akşam 12 den sonra haziran anneleriyle muhabbetteydim
bikaçşey sordum ay nasıl bekliorlar doğumu allahım yaa.
hele pamık diye bir arkadaş 39+4 te düşünebiliyormusunuz:bbo:
bu arada;
günaydın herkese gurbetçim odaya bayıldım çok güzel..güle güle kullanın..
ne bozması kız,ilgi bekliyoruz ilgiiiÖzlemcim sen eşinle bozmuşun kız kafayı ilahi çok yaşa güldürdün beni
oo çok işin var senin Allah yardım etsin cnm yaHoşgördük Özlecim. Yapmak zorundayım, size söylemeyi unuttum ben, biz bu pazar değil, ondan sonraki pazar; 20'si oluyor sanırım taşınıyoruz evimize. Eşyalarımı topluyorum.
tane valiz topladım, belim koptu bu kadarcık şeyden. Hem uykusuzum, hem yorgunum, saatlerdir ayaktayım vs vs. Akşam kızacağım kocama, yardım etsin azcık.
I][/B]
ohh maşallah anneler olmasa halimiz ne olur acepBen de annemi haftaya eminönüne yolluyorum hem gecelik alıcak bana hem de hastane odası için tül süs filan bir de bebişe sıcak su torbası alacak bana da dantelli mantelli süslü yastık kılıfı yapıcak oldu da bitti:)))
maşallah kocana,azcık bizimkilerede bulaşsa fena mı olurAbim benden bi yaş büyük onun eşi de hamiş benden iki hafta fazla (aynı anda annemlerin hem kız,hem erkek torunu olcak bu arada) sanki abimi anlatıyosunuz valla, yengeme üzülüyodum siz de aynı durumdasınız.
Valla Didemcim sanırım ben çok şanslıyım!Bişeye üzülücem diye, dediğini yanlış anlicam diye kocişin ödü kopuyo, hamilelikten öncede böyleydi ama hamişliğim de daha bi ilgili destekli sağolsun! Rahat edim diye elinden geleni yapıyo,kahvaltı hazırlamak istiyo sabahları ama ben kıyamıyorum ona, ben 6 da kalkıyorum, o da 8 de, iki saat daha uyusun diye kahvaltısını hazırlayıp çıkıyom evden.. Bakalım kuzumuz doğunca neler olcak :sm_cool:
merhabalar kızlarrr hepinize güzel sağlıklı huzurlu günler diliyorum
bizim velet bugün çok hareketsiz offffff canım çok sıkılıyor böyle olunca
valla ne kadar zormuş bir evlat dünyaya getirmek
her günümüz kabus gibi geçiyor
akşam eşim gelince acile gitmeyi düşünüyoruz şu 5 haftada bir geçseydi allahın iznile
selammmm kızlarrr. Opuyorumnanaktan geçmişi okuyup geliyorum. Bakiiim neler konuşmuşsunuz. :roflol: :roflol: Hihoyyyt
ben geldim kızlar... Dr da herşey güzeldi kuzucuklarım gayet iymiş. Bu ay sonu alırız dedi dr um.nts de güzel çıktı. Herşe yolunda şükür. Hastaneden çıkınca olanoldu bizim arabayı çekmişler... Hala elim ayağım titriyo sinirden.. Ne bi yasak tabelası ne bişin teeeee nereye çekmiş adiler.... Bide bu halimle düştük araba peşine hey allahım ne diyim allah bildiği yapsın beni şu halde sıkıntıya sokanlarııı:.(
ben geldim kızlar... dr da herşey güzeldi kuzucuklarım gayet iymiş. bu ay sonu alırız dedi dr um.nts de güzel çıktı. herşe yolunda şükür. hastaneden çıkınca olanoldu bizim arabayı çekmişler... hala elim ayağım titriyo sinirden.. ne bi yasak tabelası ne bişin teeeee nereye çekmiş adiler.... bide bu halimle düştük araba peşine hey allahım ne diyim allah bildiği yapsın beni şu halde sıkıntıya sokanlarııı:.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?