2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım uyku setinin var benim bebeklik ve kuzenimin bebeklik yorganları var. Kocişiminkini kaynanam getirecek yani çok var ben yeni almadım vardı yani.

Ya eminönü çok kalabalık oluyor h.sonu beğensin o alsın offf uğraşamıycam c.tesi bile çalışıyorum ben anlattım ona tarife göre alır. Kıyafetleri de ne zaman keyfi gelirse yıkıycak annemde zaten hepsi sonra getiricek bize braber yerleştiricez ama sanırım ben izne çıkınca yerleştiricez yani temmuz başı...

Ay çok sevindim 1 gün dahi olsa senle geçicek.
Hem sen dönünce döndüğün gün yani ptesi ben olmıycam burada doktor kontrolüm var21inde haberin olsun sonra da sadece 9 iş günüm kalacak izne

Vallahi benim kocam da ruhsuz duygusuzdur, uyuz eder beni bazen. Ama ben kendimi dinletmek için, konuşmam; somurturum. Uyuz olur somurtmama. Mecbur olur "ne oldu" demeye. Geçen gece acayip bir rüya görmüştüm. Uykumda ağlıyormuşum. Bir uyandım, kocam beni seviyor, saçlarımı okşuyor; öptü kokladı, beni uyutana kadar... Benimki gizli romantik sanırım :asigim: .

merhabalar kızlarrr hepinize güzel sağlıklı huzurlu günler diliyorum
bizim velet bugün çok hareketsiz offffff canım çok sıkılıyor böyle olunca
valla ne kadar zormuş bir evlat dünyaya getirmek
her günümüz kabus gibi geçiyor
akşam eşim gelince acile gitmeyi düşünüyoruz şu 5 haftada bir geçseydi allahın iznile

ay benimki katiyyen durmaz evde tamir tadilat musluk kapı hatta evde değil apartmanda
annesinde falan tlf bozulur onu çağırırlar dolabın kapağı çıkar benimki yapar.
evde ne varsa bozuk kırık anında tamiri yapılır onun kafasına takıyo yorgunda olsa mutlaka
yapar onu.lavaboların altını temizledi geçen baya oldu kaç saat uğraştı.bebişin puseti
geldi 40 parça haline kaç saat uğraştı montajını yaptı e ama teknik adam işi bu demi amakaydirigubbakcemile3

Unutup bir otursa üzerine, ertesi gün yapıştırır. Valla istese de istemese de yardım edecek. Etmezse başına gelecekleri iyi biliyor - ya da bilmiyor; öğrenir artık- . klava:

Ay çok sevindim 1 gün dahi olsa senle geçicek.
Hem sen dönünce döndüğün gün yani ptesi ben olmıycam burada doktor kontrolüm var21inde haberin olsun sonra da sadece 9 iş günüm kalacak izne

ayy cnm benim kıyamam yaaa ben sana erkek kardeşimide
sıkıştırıyorum ya bana net bul bişey yapmıcam foruma giricem diye..
bana diyo eh senin şu kadınlar kulubunde beeeee:roflol:

Selammmm kızlarrr. opuyorumnanaktan Geçmişi okuyup geliyorum. Bakiiim neler konuşmuşsunuz. :roflol: :roflol: hihoyyyt

Merhaba... Hiç mi hareket etmedi delikafadulden ? 10 kere kıpraşması yeter diye biliyorum. Akşama kadar beklemen iyi olmuş canım. İnşallah kıpraşır ne diyeyim...

ben geldim kızlar... dr da herşey güzeldi kuzucuklarım gayet iymiş. bu ay sonu alırız dedi dr um.nts de güzel çıktı. herşe yolunda şükür. hastaneden çıkınca olanoldu bizim arabayı çekmişler... hala elim ayağım titriyo sinirden.. ne bi yasak tabelası ne bişin teeeee nereye çekmiş adiler.... bide bu halimle düştük araba peşine hey allahım ne diyim allah bildiği yapsın beni şu halde sıkıntıya sokanlarııı:.(

hahaaaaay benim somurttuğumu görene kadar kaç saat geçerkaydirigubbakcemile3
yatma saatine yakın mıymıymıy yanaşır özür diler e napayım her akşam böyle hele
hele salı ve perşembe akşamları bitmiştir bizim için gniş aile ve kurtlar vadisi

Karla Tül - Pembe

Canım bak online bile alabilyosun, ben iki tane aldım :) Ama ben internetten almadım, koçtaştaydım hafta sonu

kaydirigubbakcemile2
çok sğol cnm bakıyorum hemen
ohh maşallah iyi uyumuşsun he

Özlemcim sen eşinle bozmuşun kız kafayı ilahi çok yaşa güldürdün beni
ne bozması kız,ilgi bekliyoruz ilgiii
oo çok işin var senin Allah yardım etsin cnm ya
ohh maşallah anneler olmasa halimiz ne olur acep
iyi ki varlar cnm
maşallah kocana,azcık bizimkilerede bulaşsa fena mı olur

hoşgeldin cnm
hiç mi kıpırdamadı
sen sağlık ocağına gitsene bi orda kalp atışlarını dinliyorlar
akşama meraktan ölürsün
hemen git gel hadi

selammmm kızlarrr. Opuyorumnanaktan geçmişi okuyup geliyorum. Bakiiim neler konuşmuşsunuz. :roflol: :roflol: Hihoyyyt

hoşgeldin ne güzel ay sonuna cok az kaldı allahım bizede nasip et

hoşgeldin cnm ne güzel iyi haberlerle gelmişssin
en yakın sen görünüyorsun dğma ilk anne sen olacaksın galiba
hadi hayırlsıı
arabayı çekmişler hee yazık yaw
neyse bitmiş geçmiş sen yat dinlen biraz

hoşgeldin canancımm...
sırtüstü olayını denedin mi bi de birkaç yerden dürtsen belki...
damlacım hoşgeldiiin gece gece muhabbete takılırsam bu saatte uyanırım işte:)))
pisim ama ben yarın buradayım c.tesi sabahtan gidiyorum.onu dedim eben
zaten h.sonu giremiyodum kiii...

üff kaynanam geldi sinirimi bozdu gitti gene yaa ağırlaştm ben
ondan mı uyuyorum ne diyorum 70 olucan sen bu gidişle dedi
bana yaa art niyetli değil ama 70 nasıl olıym ben yaa kalmış 8
haftam 61 i zor geçtim 70 olursan çok olur sakın olma diyor bana
dedim benim kilo almam lazım anne..kendisi az kiloyla 2 kilocuk
doğurmuş ben de aynısı olayım istiyo heralde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…