2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı tabi canım... bana kalsa temmuzun 10 una kadar bari dursunlar istiyorum ama bakalım dr um en geç 36 hafta dio....

balkonumu sildim,çaşaırları topladım,diğerleirni astım,kuzum anne diyo uyanmış aldım yanıma biraz daha yattık,sarıldı uyud,ama ben kalkarken uyandı cimcime ya
neyse almıştır uykusunu
azcık oynaştık kzumla oğluş da kıskanıyo galiba nasıl tepikliyo sıpa
bazen zeynebi korkutacak diye telaşlanıyorum valla
koltukalrın arasına girmiş zeynep anne ooooo diyo (anne yok demekkaydirigubbakcemile3)saklanmış da gel beni bul diyo sıpa ya
Allahım isteyen herkese ver rabbim
gittim buldum öyle gülüyo ki oyun istiyo kuzu
be çamaşırlarımı katlayayım,mutfağı toplayayım,yemekleri koyayım uğrarım yine
görürüşüz kolay gelsin sizede

Merhaba... Hiç mi hareket etmedi delikafadulden ? 10 kere kıpraşması yeter diye biliyorum. Akşama kadar beklemen iyi olmuş canım. İnşallah kıpraşır ne diyeyim...

kıpraşma yokta bir yerini sürter gibi birde sabah vurdu 5 sefer falan hissettim işte daha çok oluyordu önceden şimdi böyle olunca kafayı taktımm

canım gözünaydın herşeyin yolunda gitmesi çokkk güzel birşey canım araba içinde malesef yapıyorlar işte

Hoşgeldin canım, bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. Yarın da benim kontrolüm var; inşallah benim bebeğim de iyidir.
Arabayı mı çekmişler? Hastanenin otoparkı yok mu? İnsan bir tabela koyar, polisler para kazansın diye yapıyorlardır.

Bizimkisi de fifa (hahaha fifi yazdım az önce kaydirigubbakcemile3 ) yüzünden aramız açılıyor. Bıktım şu maç oyunundan. Bir de zorla yanında oturtuyor beni, bir yere de gidemiyorum. Bir de öpücük atması, saçlarımı okşuyor. Tavşan mıyım ben ya? Uğur getirsin diye yapıyor sanırım. Her akşam maç her akşam maç. Lig bitmeden önce de sürekli maç seyrediyordu tv de. Lcd'yi kıracaktım ki Lcd'nin bizim olmadığını farkettim (k.validemlerdeyiz ya). Neyse az kaldı, bir dahaki sezon kendi Lcd mizi kırarım kaydirigubbakcemile3 .

hoşgeldin cnm
hiç mi kıpırdamadı
sen sağlık ocağına gitsene bi orda kalp atışlarını dinliyorlar
akşama meraktan ölürsün
hemen git gel hadi

canım kalp atım cihazı bende var zaten ama onunla dinledimmi daha strese giriyorum tam yerini bulamıyorum sonra kalp atım hızı bir düşüyor bir iniyor kafayı takıyorum sonra hiç hareket etmedi değil zaten canım ediyorda saatte bir tekme yada sürtünme gibi falan sadece hareketlerde azalma oldu o yüzden akşam giderim diye düşündüm eşimde gelsin

ben az uzanayımkızlar.. başıma ağrı girdi sinirden..... öptüm hepinizi.....

dorukçum maşallah yavrularınaa...
aman üzülme cnm yaa bizim de oldu bikere maltepe mi ne
biyer var burada hep çekiyorduk haftasonu banka önüne o gün
c.tesi diye bi çıktık araba yok ortada.çekmişler....gözüne.
ara ara zor bulduk sonra biraz para ödedik orada biz de ceza ödedik
sanıyoruz tee geçen sene ağustos ayında geçenlerde de kağıt geldi bize
70 tl miydi neydi cezaymış allahım yaa te geçen senenin ağustostan ceza
gönderiyorlar...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kaynana işte. İşini yapıyor kadın. Bunların bağlı oldukları dernek falan var mı? Maaşa bağlanmış olabilirler mi? Çok merak ediyorum. Ya bir insan sabah gözünü açtığında "şunu nasıl sinir edeyim" diye düşünür mü ya?

Kıyamam canım yaaa :asigim: ... Maşallah canım nasıl da aktifsin. Ben niye olamıyorum öyle?? Ayaklarım şiş ondan mı acaba? Sırrın varsa paylaşır mısın?

kıpraşma yokta bir yerini sürter gibi birde sabah vurdu 5 sefer falan hissettim işte daha çok oluyordu önceden şimdi böyle olunca kafayı taktımm

Benimki pek tekmelemiyor artık. Sanırım yeri daraldı. Az vuruyor, ama çok sürtünüyor. Seni çok iyi anlıyorum. Sürtünmeleri de say olur mu canımcım??

sırt üstü hiç yatamıyorum nefesim daralıyor canım dürtüyorum valla tık yok canı istemiyor bugün hareketli olmak herhalde yani ufak hareketler yaptı o yüzden içim rahat gibi

Bizimkine de ceza kesmişler, ceza makbuzu yok, vize de çıktı. Taa belediyelerden uğraştık, 2 kere de vizeye de girmiş oldu.

Son düzenleme:

Anladım pisim.

cnm sağlık ocağında ebeler hemen bulur,sorun olup olmadığı da söyler,hani çok yavaşsa atım ritmi hastaneye yönlendiriler cnm
bide şöyle tatlı bişeyler ye bakalım çikolata falan değişecek mi hareketleri

[

Kıyamam canım yaaa :asigim: ... Maşallah canım nasıl da aktifsin. Ben niye olamıyorum öyle?? Ayaklarım şiş ondan mı acaba? Sırrın varsa paylaşır mısın?[/COLOR][/I][/B]

]

canım zeynepde benimde ayaklarım şişmişti aynı fil gibi olmuştu,doğum dan sonra ayaklarım bi tuhaf gelmişti hekaydirigubbakcemile3
ilk gebelikler öyle oluyor cnm daha pasif oluyorsun
ama 2.lerde mecburen kalkıyorsun bakman gereken kişiler var çünkü
sırrım zeynep valla,canım kızım,dolanıp duruyo etrafımda anne diooooooo bütün bataryam doluyo işte:lepi::lepi::lepi:

çıkıcam dedim çıkmadım hala burdayım yaw ayrılamıyorum sizden
eşim aradı akşam dayımlara sende gelecekmisin diyo bilmem bakarız dideim nasılsın ağrın var mı dedi ilk defa anam şaşırttı beni valla gitsem bi dert gitmesem bi dert
hiç hamile demeyecekler gidince iş yapacağım neyse akşam olsun bakarız
ben yemeklerimi haırlayayım da ne olur ne olmaz
hadi bu sfeer kaçtımmmmzemuszemus

Eh pek de dert edilecek birşey değil yani benim durumum? :asigim: :asigim: Ay kusuuum benim ya. Bizim bebişlerimiz de bize "anneee" diyecek bataryamız dolacak inşallah...

ay pisim görmemişim mesajını atlamışım.valla adı kaynanaysa cidden hep aynı
standartta çalışıyorlar türk standardı ama bunların ki avrupa da böyle bişi yokkaydirigubbakcemile3
iyisi merhametlisi sessizi sakini de olsa hep aynı standart canım...
sabah sabah yaa daha önce de söylüyordu bana ama takılmıyodum bugün sinirim
bozuldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…