Anlayamadım pisim ya, cuma burdasın -ben yokum- , cumartesi mi gidiyorsun?? :uhm: berrakadacım hoşgeldin şekercim.
hoşgeldin bakalım
ben geldim kızlar... dr da herşey güzeldi kuzucuklarım gayet iymiş. bu ay sonu alırız dedi dr um.nts de güzel çıktı. herşe yolunda şükür. hastaneden çıkınca olanoldu bizim arabayı çekmişler... hala elim ayağım titriyo sinirden.. ne bi yasak tabelası ne bişin teeeee nereye çekmiş adiler.... bide bu halimle düştük araba peşine hey allahım ne diyim allah bildiği yapsın beni şu halde sıkıntıya sokanlarııı:.(
hoşgeldin canancımm...
sırtüstü olayını denedin mi bi de birkaç yerden dürtsen belki...
damlacım hoşgeldiiin gece gece muhabbete takılırsam bu saatte uyanırım işte:)))
pisim ama ben yarın buradayım c.tesi sabahtan gidiyorum.onu dedim eben
zaten h.sonu giremiyodum kiii...
kızlar bu titreme olayından kim bahsediyordu.birkaç kişi söylüyordu bebişim titriyor falan diye..
akşam ilk defa gece yattığımda farkettim 7-8 defa tirtir titredi sonra sizin dediğiniz geldi
aklıma çişini yapıoda ondan mı öyle titriyor acaba???
ay pisim görmemişim mesajını atlamışım.valla adı kaynanaysa cidden hep aynı
standartta çalışıyorlar türk standardı ama bunların ki avrupa da böyle bişi yokkaydirigubbakcemile3
iyisi merhametlisi sessizi sakini de olsa hep aynı standart canım...
sabah sabah yaa daha önce de söylüyordu bana ama takılmıyodum bugün sinirim
bozuldu..
kızlar bu titreme olayından kim bahsediyordu.birkaç kişi söylüyordu bebişim titriyor falan diye..
akşam ilk defa gece yattığımda farkettim 7-8 defa tirtir titredi sonra sizin dediğiniz geldi
Herkese selamlarr..nasılsınız bugün arkadaşlar..
Canzi cim benim oğluşumda dünden beri az hareket ediyo gibi.bende aynen senin gibi sürtünme tarzı şeyler hissediyorum.iki gün öncekiler gibi gümbür gümbür olmuyo pek benimde..vursada çok hafif oluyo..bakalım bugün iyice bi bende dinleyeyim kendimi durumlar ne olacak..bazen diyorum nazr mı değdiriyorum çok hareketli çok fena sürekli vuruyo filan diye söylüyorum hep herkeze..neyse inşalah bi sorun yoktur cnm..
Herkese selamlarr..nasılsınız bugün arkadaşlar..
Canzi cim benim oğluşumda dünden beri az hareket ediyo gibi.bende aynen senin gibi sürtünme tarzı şeyler hissediyorum.iki gün öncekiler gibi gümbür gümbür olmuyo pek benimde..vursada çok hafif oluyo..bakalım bugün iyice bi bende dinleyeyim kendimi durumlar ne olacak..bazen diyorum nazr mı değdiriyorum çok hareketli çok fena sürekli vuruyo filan diye söylüyorum hep herkeze..neyse inşalah bi sorun yoktur cnm..
Çiş yaptığından dolayı olduğunu sanmıyorum. Çünkü ben ultrasona girdiğimde doktor kızıma bakıyodu, mesanesi dolu, çişi gelmiş diyodu.Bİr kaç dakika sonra bi bakıyoduk ,mesane boşalmış ,çişini yapmış. Ama ben hiç öyle titreme hissetmedim o zaman. kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım. İyiyiz , sen nasılsın ?
Hıçkırmadığına emin misin?
Hoşgeldin...
Ne yapalım işte, uğraşıp gidiyoruz. Sen nasılsın??
Hıçkırmadığına emin misin?
Hoşgeldin...
Ne yapalım işte, uğraşıp gidiyoruz. Sen nasılsın??
okudum pisicim gidin bizde ev gezmesine gelelim sana hediyemizi alıp:)))
olmaz mı?ay ne olurdu kız sen de ist da olsaydın sankiii...
pisicim evet hıçkırmadığına eminim çünkü hıçkırığını çok iyi tanıyorum
yavrunun..bir de benimkinin hıçkırığı çok uzun sürüyor bu aralar akşam 20 dk
kadar sürdü babası da paaaavvv yapıo karnıma hahahaha neymiş korksunmuş
allahım :))))))
belki de damlacım yaa çişini yapmıodur ama nedir ki acaba?
siercim hoşgeldn...
Yok yok hıçkırma değil.Bİldiğin titreme, bende de olduğu için ordan biliyorum.Hatta ilk olduğunda kendi kendime dedim ne oluyo acaba diye. Karnında titreşimli bişey varmış gibi oluyo .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
belki de damlacım yaa çişini yapmıodur ama nedir ki acaba?
siercim hoşgeldn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?