2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu titreme olayından kim bahsediyordu.birkaç kişi söylüyordu bebişim titriyor falan diye..
akşam ilk defa gece yattığımda farkettim 7-8 defa tirtir titredi sonra sizin dediğiniz geldi
aklıma çişini yapıoda ondan mı öyle titriyor acaba???

Anlayamadım pisim ya, cuma burdasın -ben yokum- , cumartesi mi gidiyorsun?? :uhm: berrakadacım hoşgeldin şekercim.

hoşgeldin bakalım

Hoşbulduk kızlarrrr. opuyorumnanaktan

Maşallah bebişlere.Bu ay sonu neyi alıyolar anlamadım. akannehir

Hoşbuldum canım. Erken kalktım da, kocam evde ,işe 3 te gidicek. Kahvaltı hazırla,kaldır derken,kocam bilgisayarın başına geçiyo, o yüzden bende geç geliyorum nete. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

2 gündür bende de oldu o titreme. ay çok komik oluyo ama, içimde deprem oluyo sanki. kaydirigubbakcemile3

Herkese selamlarr..nasılsınız bugün arkadaşlar..
Canzi cim benim oğluşumda dünden beri az hareket ediyo gibi.bende aynen senin gibi sürtünme tarzı şeyler hissediyorum.iki gün öncekiler gibi gümbür gümbür olmuyo pek benimde..vursada çok hafif oluyo..bakalım bugün iyice bi bende dinleyeyim kendimi durumlar ne olacak..bazen diyorum nazr mı değdiriyorum çok hareketli çok fena sürekli vuruyo filan diye söylüyorum hep herkeze..neyse inşalah bi sorun yoktur cnm..

Benim k.validem çok tatlıdır. Tabi herkesin kötü bir günü olur ama 100'de 1 gün olur o bizde. Düşün yani biz aynı evdeyiz bir de. Benim k.validem de "kilo alma fazla" diyor ama, doktor da "yağ bağlama, zor olur doğumun, sezaryenden korkuyorsun, rahmin yağ bağlamasın" demişti. O da korkuyor komplikasyonlardan, ondan diyor. Allah geçimsiz insandan korusun bizi...
Ya sen başka şeyleri de okumamışsın. Gııı biz gidiyoz ayın 20'sinde evimize.

Çiş yaptığından dolayı olduğunu sanmıyorum. Çünkü ben ultrasona girdiğimde doktor kızıma bakıyodu, mesanesi dolu, çişi gelmiş diyodu.Bİr kaç dakika sonra bi bakıyoduk ,mesane boşalmış ,çişini yapmış. Ama ben hiç öyle titreme hissetmedim o zaman. kaydirigubbakcemile3

O titremeleri bende çok yaşıyorum..bi de akşam benim afedersiniz aşağı tarafım da baskı gibi ağrı gibi bişeyler hissettimm..çok tuhaf bi his yanii..sanırım artık iyice vücut doğum moduna giriyo ..

Hoşgeldin canım. İyiyiz , sen nasılsın ?

Hıçkırmadığına emin misin?

Hoşgeldin...
Ne yapalım işte, uğraşıp gidiyoruz. Sen nasılsın??

okudum pisicim gidin bizde ev gezmesine gelelim sana hediyemizi alıp:)))
olmaz mı?ay ne olurdu kız sen de ist da olsaydın sankiii...

Aaaa ne kadar ilginç berrak cımm..o kadar görünüyo anlaşılıyo yanii..benim dr um pek bi sessiz pek o kadar ayrıntı vermiyo..ben hiç bu tarz şeyler duymadım..

pisicim evet hıçkırmadığına eminim çünkü hıçkırığını çok iyi tanıyorum
yavrunun..bir de benimkinin hıçkırığı çok uzun sürüyor bu aralar akşam 20 dk
kadar sürdü babası da paaaavvv yapıo karnıma hahahaha neymiş korksunmuş
allahım :))))))

Hıçkırmadığına emin misin?

Hoşgeldin...
Ne yapalım işte, uğraşıp gidiyoruz. Sen nasılsın??

Yok yok hıçkırma değil.Bİldiğin titreme, bende de olduğu için ordan biliyorum.Hatta ilk olduğunda kendi kendime dedim ne oluyo acaba diye. Karnında titreşimli bişey varmış gibi oluyo .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

okudum pisicim gidin bizde ev gezmesine gelelim sana hediyemizi alıp:)))
olmaz mı?ay ne olurdu kız sen de ist da olsaydın sankiii...

Ah ah, ben de ne kadar isterdim sizinle aynı şehirde olmayı senağlama . Aklıma gelmişken, bizim buradaki internetin sözleşmesi ağustosa kadarmış. Yani doğuma kadar sizinleyim hihoyyyt . Nasılsa akşamdan akşama eve gideceğiz. Kurtulamadınız benden... Nıhahahahhaha sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol:

belki de damlacım yaa çişini yapmıodur ama nedir ki acaba?
siercim hoşgeldn...

Dur bi araştıralım netten , bakalım bişey çıkıcak mı ? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya bak şimdi aklıma geldi geçen baya oluyor ayıptır söylemesi klozete oturdum
bizim tuvaletim gelmişti ama nasıl sıkıştırmıştı beni zor yetişmiştim oturdum böyle ay ayıp oluyo amakaydirigubbakcemile3çişimi yaparken tır tır tır böyle karnım titredi.ben de
ozaman eşime ne demiştim biliomusun yaa heralde idrar torbam doluydu onun üzerine
yatmış yavrucak ben yapınca da tır tır tır aşağı indi demiştimkaydirigubbakcemile3:roflol:
aslında o gün de aynı şey olmuştu.birde akşam oldu işte...

Kızlar o titreme bende de oluyor... bu hafta dr a gittiğimde unutmazsa sorucam dr a :) bu arada benim müdür geldi yine kopuyorum arada sizden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…