Kızlar o titreme bende de oluyor... bu hafta dr a gittiğimde unutmazsa sorucam dr a :) bu arada benim müdür geldi yine kopuyorum arada sizden :))
Ay ben başımı hangi taşlara vursam yaaaaklava:
ya bak şimdi aklıma geldi geçen baya oluyor ayıptır söylemesi klozete oturdum
bizim tuvaletim gelmişti ama nasıl sıkıştırmıştı beni zor yetişmiştim oturdum böyle ay ayıp oluyo amakaydirigubbakcemile3çişimi yaparken tır tır tır böyle karnım titredi.ben de
ozaman eşime ne demiştim biliomusun yaa heralde idrar torbam doluydu onun üzerine
yatmış yavrucak ben yapınca da tır tır tır aşağı indi demiştimkaydirigubbakcemile3:roflol:
aslında o gün de aynı şey olmuştu.birde akşam oldu işte...
pisicim yaaa doğurduktan sonra da gel sen ama...
olur mu öyle?
noldu kııııııııız?
çabuk anlat...çatlarım...
[ı]ay ben başımı hangi taşlara vursam yaaaaklava:[/ı]
[ı]dur anlatayım: P.tesi günü hani kocam "hepsiburada"dan bana istediğim biberonu, emziği ve önlükleri almıştı ya. Allah'ım önlükler hazırmış, biberonla emzik hala "üretici firmadan bekleniyor" diyor. 3 gün oldu insaf yaa. şimdi mecburlar 2 tane önlüğü koyacaklar koliye gönderecekler. Kaçıncı kez oluyor bu, çifter çifter geliyor kargo. Uyus oldum resmenklava:[/ı]
erkek anneleri sünnet işini ne yapıcaksınız?
Selam güzel anneler,uzun bir süre yağmurlu günden sonra sonunda güneşi gördük.
Nasılsınız bakalım?
Biz sabahtan beri daha yeni oturduk valla.Çamaşır yıkadım iki makine.Etrafı toparladım.markete gittim Yemeğimi hazırladım.Ütümü yaptım meyvemi de yedim.Birazdan azıcık uyuruz inşallah.Sizde ne var ne yok bakalım???
nje oldu kız
aşağıya okumadan allahtan hemen yazmamışım banada oluyo o yüzden artık interneten sipariş vermemeye calısıyorum ya iki üç defa kargo parası öde birdegeç geliyo allah sabır versin ne diyim sıkma canını
Aaaa ne kadar ilginç berrak cımm..o kadar görünüyo anlaşılıyo yanii..benim dr um pek bi sessiz pek o kadar ayrıntı vermiyo..ben hiç bu tarz şeyler duymadım..
ya bak şimdi aklıma geldi geçen baya oluyor ayıptır söylemesi klozete oturdum
bizim tuvaletim gelmişti ama nasıl sıkıştırmıştı beni zor yetişmiştim oturdum böyle ay ayıp oluyo amakaydirigubbakcemile3çişimi yaparken tır tır tır böyle karnım titredi.ben de
ozaman eşime ne demiştim biliomusun yaa heralde idrar torbam doluydu onun üzerine
yatmış yavrucak ben yapınca da tır tır tır aşağı indi demiştimkaydirigubbakcemile3:roflol:
aslında o gün de aynı şey olmuştu.birde akşam oldu işte...
Kızlar o titreme bende de oluyor... bu hafta dr a gittiğimde unutmazsa sorucam dr a :) bu arada benim müdür geldi yine kopuyorum arada sizden :))
Selam güzel anneler,uzun bir süre yağmurlu günden sonra sonunda güneşi gördük.
Nasılsınız bakalım?
Biz sabahtan beri daha yeni oturduk valla.Çamaşır yıkadım iki makine.Etrafı toparladım.markete gittim Yemeğimi hazırladım.Ütümü yaptım meyvemi de yedim.Birazdan azıcık uyuruz inşallah.Sizde ne var ne yok bakalım???
ay dideme ne oldu yaa nere gitti kiiii...
sünnet işi konusunda biz çok kararsızız eşimle.doktora geçen gittiğimde sordum yeni doğan sünnetini tavsiye ediyomusunuz diye.dedi ki; doğar doğmaz sünneti tavsiye etmiyorum çünkü bebekler bazen sarılık oluyor boşuna eziyet çocuğa ne gerek var dedi.daha sonra yaptırın mesela 1 aylıkken falan dedi ama ben 1 aylıkken mi yoksa sğnnet olacağı zaman mı yaptırsam haia bilemiyoruz:S
Hoşbulduk çiğdemcim. Allah kolaylık versin tatlım sana da zor valla hem sıcak hem malum artık hareketlerimiz kısıtlı zor oluyor ya..
Sünnet işini ben 7 yaşında yaptırmayı düşünüyorum.Yeni doğan sünnetini gerekmedikçe hiçbir doktor tavsiye etmiyor aslında.Ama herkesin kendi düşüncesi tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?