2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar o titreme bende de oluyor... bu hafta dr a gittiğimde unutmazsa sorucam dr a :) bu arada benim müdür geldi yine kopuyorum arada sizden :))

hehe demek hepimizde oluyormuş.kuşum senin bebişin hareketleri nasıl?
çok tepiniyor mu artık?hani bir aralar diyodun ya eskiden dürtmezsem vurmuyor
falan diye???

:roflol: :roflol: :roflol:

pisicim yaaa doğurduktan sonra da gel sen ama...
olur mu öyle?

Geleceğim canım olur mu; dayanabilir miyim uzak kalmaya. Superonline'a başvuracağız, telefon hatsız internet için. Bağlanır bağlanmaz görüşeceğiz.

noldu kııııııııız?
çabuk anlat...çatlarım...

Dur anlatayım: P.tesi günü hani kocam "hepsiburada"dan bana istediğim biberonu, emziği ve önlükleri almıştı ya. Allah'ım önlükler hazırmış, biberonla emzik hala "üretici firmadan bekleniyor" diyor. 3 gün oldu insaf yaa. Şimdi mecburlar 2 tane önlüğü koyacaklar koliye gönderecekler. Kaçıncı kez oluyor bu, çifter çifter geliyor kargo. Uyus oldum resmen klava:

Selam güzel anneler,uzun bir süre yağmurlu günden sonra sonunda güneşi gördük.
Nasılsınız bakalım?
Biz sabahtan beri daha yeni oturduk valla.Çamaşır yıkadım iki makine.Etrafı toparladım.markete gittim Yemeğimi hazırladım.Ütümü yaptım meyvemi de yedim.Birazdan azıcık uyuruz inşallah.Sizde ne var ne yok bakalım???

[ı]ay ben başımı hangi taşlara vursam yaaaa klava:[/ı]

nje oldu kız

aşağıya okumadan allahtan hemen yazmamışım banada oluyo o yüzden artık interneten sipariş vermemeye calısıyorum ya iki üç defa kargo parası öde birdegeç geliyo allah sabır versin ne diyim sıkma canını

erkek anneleri sünnet işini ne yapıcaksınız?

sünnet işi konusunda biz çok kararsızız eşimle.doktora geçen gittiğimde sordum yeni doğan sünnetini tavsiye ediyomusunuz diye.dedi ki; doğar doğmaz sünneti tavsiye etmiyorum çünkü bebekler bazen sarılık oluyor boşuna eziyet çocuğa ne gerek var dedi.daha sonra yaptırın mesela 1 aylıkken falan dedi ama ben 1 aylıkken mi yoksa sğnnet olacağı zaman mı yaptırsam haia bilemiyoruz:S

Hoşgeldiiinnn minnoşum. Vaaay süpersin, Allah nazardan korusun. Ben de toparlanıyorum işte. Malum 10 gün kaldı.Yorgunuz, iyiyiz şükür.

Yok bir kez kargo parası ödüyoruz biz. Onlar taahüt ediyorlar, 3 iş gününde kargoya teslim edilir diye. Şimdi 3. gün olduğu için eşek gibi 2 tane önlüğü gönderecekler, sonra da diğerlerini.

Valla defnecim salınca baş edemiyorum,Bir ütü birikiyor bildiğin gibi değil.Eşimde saolsun gömlek giymeye bayılır.Her makinede en az 4 gömlek oluyor işkence gibi.Biriktirmezsem daha kolay oluyor benimiçinişte ne yapayım...

Aaaa ne kadar ilginç berrak cımm..o kadar görünüyo anlaşılıyo yanii..benim dr um pek bi sessiz pek o kadar ayrıntı vermiyo..ben hiç bu tarz şeyler duymadım..

Evet , her gittiğimde bakıyo doktor, bize de gösteriyo. Çişli kızım diye seviyorum bende kızımı.Ne zaman gitsek çişi oluyo çünkü .:roflol: Doktorun yaşı da genç, arkadaş gibiyiz, herşeyi soruyorum ben.Geçen gittiğimde daha ultrasona girmeden bana soruyo , kaç haftalık oldu, sen biliyosundur, iyi takip ediyosun diyo. kaydirigubbakcemile3

Bana dün birde ondan önceki gün oldu, yani yeni yeni başladı titremeler. Nette baktım ama bi link var , açılmıyo site. Yoksa okuyup sizi de bilgilendiricektim. kaydirigubbakcemile3

Kızlar o titreme bende de oluyor... bu hafta dr a gittiğimde unutmazsa sorucam dr a :) bu arada benim müdür geldi yine kopuyorum arada sizden :))

Sor sor, bizde merakla seni bekleyelim bari. kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım. İyiyiz , sen nasılsın ? Bol bol çalışmışsın ,biraz dinlen bari. opuyorumnanaktan

Hoşbulduk çiğdemcim. Allah kolaylık versin tatlım sana da zor valla hem sıcak hem malum artık hareketlerimiz kısıtlı zor oluyor ya..

Sünnet işini ben 7 yaşında yaptırmayı düşünüyorum.Yeni doğan sünnetini gerekmedikçe hiçbir doktor tavsiye etmiyor aslında.Ama herkesin kendi düşüncesi tabi.

Valla ben, çocuk okula başlamadan davullu zurnalı sünnet yaptırmak istiyorum. Dosta düşmana karşı. :teytey:

Sağol canım, daha hiçbir şey toplayamadım. Amma kıyafetim varmış hayret!!

Hoşbulduk damlacım.valla şimdilik bir yorgunluk hissi yok ama birazdan çökerim zaten. Bizde iyiyiz çok şükür.Bugün çok hareketliydim oğlumun gıkı çıkmıyor maşallah. Başklar birazdan ben burdayım demeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…