- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
[ı]valla ben, çocuk okula başlamadan davullu zurnalı sünnet yaptırmak istiyorum. Dosta düşmana karşı. :teytey:[/ı]
artık çağırırsın düğüne bizde kızımla gelip göbek atarız:)
İnsan dolapta görünce farkına varmıyor da toplayınca anlıyorsun canım.Dikkat et sen kendine yine. Yavaş yavaş yap acelesi yok ya.
herkeze merhaba bızde geldık:)
Geçen doktorum programında sünnet konusunu işlediler. Çocukları 2 yaş ile 6 yaş arası sünnet ettirmemek daha iyi diyordu.Ya 2 yaşına kadar bilinçsiz olacak,Yada 6 yaşından sonra ne olduğunun bilincine varacak diyordu doktor.İzleyen var mı?
Sana da merhaba, hoşgeldiniiizzz...
kızlar dün doktorumdada anlatıyordu.yenidoğan sünnetini bütün doktorlar
tavsiye ediyor.sadece ilk 1 hafta 10 gün içinde tavsiye etmiyorlar.çocuğun başka
bir sorunu çıkarsa ortaya diye 20 gün 1ay sonra yaptırın diyorlar.yani bebekken
sünnet çok iyi çocuğun pipisinde mikrop toplanmıyor çok daha sağlıklı.bütün
çocukluğu boyunca idrar
yapamama gibi rahatsızlıkları engelliyor
ama bizim işte şu düğündü bilemem neydi olaylarımız var ya onlar karıştırıyor
işi yaaa.ben çocuğumu bebekken sünnet ettirmişim 7-8 yaşına gelince de
sünnet düğünümü yapayım yapmasan olmaz çocuğun içinde ukte kalır.bu
yzden kafamız çok karışık...
Ya kızlar özel bir sorum olacak çok merak ettim herkes kocişiyle arkadaş gibi mi yaşıyor evde biz artık iyice o moda bağladık bir daha eskisi gibi olur muyuz acaba
sünnet işi konusunda biz çok kararsızız eşimle.doktora geçen gittiğimde sordum yeni doğan sünnetini tavsiye ediyomusunuz diye.dedi ki; doğar doğmaz sünneti tavsiye etmiyorum çünkü bebekler bazen sarılık oluyor boşuna eziyet çocuğa ne gerek var dedi.daha sonra yaptırın mesela 1 aylıkken falan dedi ama ben 1 aylıkken mi yoksa sğnnet olacağı zaman mı yaptırsam haia bilemiyoruz:S
herkeze merhaba bızde geldık:)
Ay düştüm netten üffff.
neyse yemeğimizi de yedik yarasın kızıma...
Çiğdoşcum kusura bakma tam konuşurken net koptu bu arada benim kızım da artık vurmuyor sadece sürtünüyor yeri daraldı iyice
Kızlar ben bir duşa gireyim, yarın malum doktor amcamıza gideceğiz. Gelince birşey soracağım size. Şimdilik hoşçakalın...
Ya kızlar özel bir sorum olacak çok merak ettim herkes kocişiyle arkadaş gibi mi yaşıyor evde biz artık iyice o moda bağladık bir daha eskisi gibi olur muyuz acaba
kaydirigubbakcemile3 canım malesef bizde oyle değilya o arkadaş moduna hiç girmedik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?