2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ınsan dolapta görünce farkına varmıyor da toplayınca anlıyorsun canım.Dikkat et sen kendine yine. Yavaş yavaş yap acelesi yok ya.

Geçen doktorum programında sünnet konusunu işlediler. Çocukları 2 yaş ile 6 yaş arası sünnet ettirmemek daha iyi diyordu.Ya 2 yaşına kadar bilinçsiz olacak,Yada 6 yaşından sonra ne olduğunun bilincine varacak diyordu doktor.ızleyen var mı?

artık çağırırsın düğüne bizde kızımla gelip göbek atarız:)

Oo herkes davetli, ne demek...

İnsan dolapta görünce farkına varmıyor da toplayınca anlıyorsun canım.Dikkat et sen kendine yine. Yavaş yavaş yap acelesi yok ya.

Evet canım. Yavaş yavaş yapıyorum mecburen. Bedenim izin vermiyor hızlı yapmaya. Kociş de aradı az önce, "beraber yaparız" dedi. Oysa dün yardım istemiştim, yanaşmamıştı. Sanırım ciddi olduğumu anladı.

kızlar dün doktorumdada anlatıyordu.yenidoğan sünnetini bütün doktorlar
tavsiye ediyor.sadece ilk 1 hafta 10 gün içinde tavsiye etmiyorlar.çocuğun başka
bir sorunu çıkarsa ortaya diye 20 gün 1ay sonra yaptırın diyorlar.yani bebekken
sünnet çok iyi çocuğun pipisinde mikrop toplanmıyor çok daha sağlıklı.bütün
çocukluğu boyunca idrar
yapamama gibi rahatsızlıkları engelliyor
ama bizim işte şu düğündü bilemem neydi olaylarımız var ya onlar karıştırıyor
işi yaaa.ben çocuğumu bebekken sünnet ettirmişim 7-8 yaşına gelince de
sünnet düğünümü yapayım yapmasan olmaz çocuğun içinde ukte kalır.bu
yzden kafamız çok karışık...

Ay düştüm netten üffff.
neyse yemeğimizi de yedik yarasın kızıma...
Çiğdoşcum kusura bakma tam konuşurken net koptu bu arada benim kızım da artık vurmuyor sadece sürtünüyor yeri daraldı iyice

Kızlar ben bir duşa gireyim, yarın malum doktor amcamıza gideceğiz. Gelince birşey soracağım size. Şimdilik hoşçakalın...

Ay düştüm netten üffff.
Çiğdoşcum kusura bakma tam konuşurken net koptu bu arada benim kızım da artık vurmuyor sadece sürtünüyor yeri daraldı iyice

Hoşgeldin demet cim..evet bende sünnet konusunu öle biliyorum yani ya 2 yaşına kadar yada 6 sından sonra yapılsun diye..ben 2 yaşından önce yaptırırım annelerde öle tavsiye ediyolar zaten..hem altı bağlıyken daha kolay oluyomuş bakımı filan..bide ne bileyim çocuk bilinçlendikçe çevredeki arkadaşları büyük çocuklar tarafından filanda korkutuyolar ya onları yaşasın istemiyorum..hemde idrar yolları içinde erken olmasına iyi diyorlardı..geçen burdaki arkadaşımız oğlunu yaptırdı da o söyledi..oğlu yaklaşık 8-9 aylık..idrar yollarında çok ufak bi problemmi varmış,yani kanalı azcık kısamıymış ne öle bişeyler dedi..dr u da sünneti tavsiye etmiş.

Ya kızlar özel bir sorum olacak çok merak ettim herkes kocişiyle arkadaş gibi mi yaşıyor evde biz artık iyice o moda bağladık bir daha eskisi gibi olur muyuz acaba

eveet ben izledim canımcım ama yenidoğan sünnetini tavsiye etmiyoruz
diye bişi demediler be canımcım.senin dediğin gibi yaş aralığından bahsettier ama hatırlıyorum..çocuğun psikolojisi çok kötü oluyormuş...

Niye kafan karışıyoki zaten genelde öle yapılıyo artık..yani sünnet işi erkenden halledilip düğünü de istediği zaman yapıyo insanlar..düğünle operasyonun pek alakası yok yanii..

Ablamın oğlununda pipisinde sorun vardı, deliği mi küçükmüş ne, sünnet oldu birkaç aylıkken. Seneye sünnet düğünü yapıcaklar.Benimde oğlum olsa bebekken yaptırırım. Hem fazla hareketli olmadığı için iyileşmesi daha kolay oldu.

herkeze merhaba bızde geldık:)

Hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan

Ay düştüm netten üffff.

Afiyet olsun canım.opuyorumnanaktan

Kızlar ben bir duşa gireyim, yarın malum doktor amcamıza gideceğiz. Gelince birşey soracağım size. Şimdilik hoşçakalın...

Güle güle canım. Görüşürüz.opuyorumnanaktan

Ya kızlar özel bir sorum olacak çok merak ettim herkes kocişiyle arkadaş gibi mi yaşıyor evde biz artık iyice o moda bağladık bir daha eskisi gibi olur muyuz acaba

hahaha özelini yerim senin kız ben nerdesin kız sen tabi geçmişide okumuyosun...
meraktan öldüm nere kayboldun.
valla biz tam kardeş sayılmayız o iş olmuyor zaten ama tamamen de kopuk değiliz yani...
anladın sen onuyerimseniben ay ben okadar da kardeş modunda olamam kocişimlen kiii.
öpücem kokliycam dayanamam ona..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…