2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çİğdoş biz de kardeş derken o işin olmamasını kastettim yoksa herhalde ben de kocişimi kardeş gibi görmğüyorum ama ne biliyim sanki o iş bir daha olucağı zaman komik gibi tuhaf gibi gelicekmiş gibi geliyor

Kız dedim ya net koptu diye geçmiş çok birikmiş okuyamadım özetlesene doruk gelmiş doktordan iyiymiş kuzular onu okudum sadece aspirinden haber varmı?En son bize küsmüştü cevap vermedik diye

ay kızlar of işe başladım fırsat olmuyor yazmaya kusura bakmayın yazmıştım drun dediklerini işte sonuçta herhafta drdayım sıkı takip başladı bide ayaklarım şişer şişmez eve

geldim geldim ancak gelebildim işler birikmiş ya millette ya bu kız izinli yapalım demiyor ya illa bekliyorlar allah allah

hehe demek hepimizde oluyormuş.kuşum senin bebişin hareketleri nasıl?
çok tepiniyor mu artık?hani bir aralar diyodun ya eskiden dürtmezsem vurmuyor
falan diye???

canım kusura bakma biraz geç cevap verebildim... artık dürtmesemde tepiniyor çok şükür sabahları beraber kalkıyoruz :) bizimki gece öle uyandıracak şeyler yapmıyor ancak ben uyanırsam hissediyorum oynadığını... acıktığı zaman extra oynuyor yemek yiyince biraz dinleniyor alışkanlıkları var artık onun da :)))

Ay ya bakalım biz napıcaz 6 ay oldu biz yapmayalı risk de yok ama biz korktuk bir şey olur diye doktor haftada 1e izin vermişti ama ne biliyim korktuk şimdi zaten imkansız

ay ınanmıyorum 6aymı maşşalha ne dıyım ozel olcak ama sıze bışey anlatıyımmı artık burda kardeş gibi olduk nasılsa ben ilk hamılelığımdede hıç kısıtlamadım son ay ilk ay dıye hatta doğuma gitceğim sabah bıle olmuştur anlaın yanı..bundada hiç korkmadım şükürki...

doğumdan sonra biraz zor olacak gibi geliyor o iş bana da zaten normalde de öyle oluyordu.
hatta bunun için doktora söylemek bile istiyorum.musmus muyum neyim
ben:roflol:bu da apayrı bi konu sana bi gün anlatırım.

aspirincim nie kızdın sen sabah bakiiiym.anlatsana hadi doktor ne dedi.hem niye
okadar sık kontrollerin?kaç gram olmuş bebişin?

kıslar ben biraz daha yok olucam ortalıktan gelince yazarım küsmedim bu arada hiç bilmem küsmeyi takmayın bana kafayı işe başladım malum gerginlik var o kadar öptümm

ohaoldumsmile sana da en süperinden maşallah demek istiyorum canım

Hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan

hosbulduk canım:)

Aynen aynen. kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

bızde hıccc kardes olmadık ama 19 gundur ayrıyız ya bakalım gelınce nolcak:)

pisipisim güle gülee yine gel öptümm.
şeymaaamm hoşgeldin bidenem...

hosbulduk fındıkım fıstıkım...

ay kızlar of işe başladım fırsat olmuyor yazmaya kusura bakmayın yazmıştım drun dediklerini işte sonuçta herhafta drdayım sıkı takip başladı bide ayaklarım şişer şişmez eve

benımde cok sısıyo ayaklarım berbat bısey oluyo ya sısımesı... Allah sabır versın canım bıde calısıyosun ya

dur gitmeden yazayım madem işte preeklamsiden şüpheleniyor tansiyonumda biraz yüksek olunca idrarda da protein çıktı işte protein ağırlıklı beslenicem yani bol et süt peynir bide sıfır tuz hatta ekmek bile tuzsuz olucakmış işte kendime dikkat edicem başım ağrırsa hemen hastaneye gidicem yada dru arıyıcam gibi hastaneye yatırmadan atlatmaya çalışıcaz dedi biraz korktum ama kendime güveniyorum hallederim gibi geliyor yani inşallah allah yardımcım yardımcımız olsun

hakikaten alışkanlıkları var onlarında yaaa.akşam yemeğinden sonra mutlaka
1-2 canımı acıtacak hareketler yapıor benimki de..sonra sabahları 10 11 öğleye
kadar sakin oluyor.gece saat 11 den sonrada coşuyor.kaydirigubbakcemile3Bir de her
doktora gittiğimizde parmağını emiyor.detaylı usg de de 20 dk boyunca sağ elini
bi de bileğini emiyordu yavrum benim.doktorda dediki dikkat edin bak doğduktan
sonra da hep sağ elini ağzına götürecek..parmağını falan emicek dedi..

Ay ya bakalım biz napıcaz 6 ay oldu biz yapmayalı risk de yok ama biz korktuk bir şey olur diye doktor haftada 1e izin vermişti ama ne biliyim korktuk şimdi zaten imkansız

Bizde cnm hamişlikten beri yapmıyoz daha doğrusu korktuk..çünkü bana dr ilk 3 ay için düşük riskin var demişti..ondan sonrada önceden ameliyatlı olduğum için erken doğum riski için hep takip edildim 28.haftalara kadar..e geriyede pek bişey kalmadı işte :)) bizim bebiş kıymetli olduğu için tık yok cnm bizdede..bazen bende düşünüyorum sonrası için tuhaf gelirmi diye..

Bide geçen gün çok kötü rüya gördüm.rüyamda eşim başka bi kıza aşık olmuş,onu seviyomuş filan..hatta bende o kadar rahatım ki kızın olduğu yere beraber gitmişiz kızı azcık görüyorum yüzünü tabi o an anlıyorum anyayı konyayıı nasıl üzülüyorum nasıl kalbim acıyo ki anlatamam..gerçi kız hiç eşimin tipi değil benim kadar güzelde değil bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3 ama yinede sinir krizi geçiriyorum tabi rüyamda..ayy ter su içinde kalkmışım vallaa..hemen o gün kuaförde fön filan çektirdim..oje ler filan..makyaj..hemen önlemlerimi aldımm korkudan..gerçi bakımlıyım halen ama o rüyadan sonra daha bi özen göstermeye başladım napayımmmmm.. elimden başkada bişey gelmiyo malummmm :kedi:

Çok geçmiş olsunn..sıkı takip edilmen güzel olmuş aslında..seninde için rahat eder hem..

Ya kızlar özel bir sorum olacak çok merak ettim herkes kocişiyle arkadaş gibi mi yaşıyor evde biz artık iyice o moda bağladık bir daha eskisi gibi olur muyuz acaba

BİZDE SUBAT AYINDAN BERİ TIK YOK AMA GECEN GÜN KOCAM BİRAZ İÇMİŞTİ KANDIRDIM ONU AZICIK UCUNDAN :))) AMA NE YAPAYIM ÖZLEDİM

ohaoldumsmile sana da en süperinden maşallah demek istiyorum canım

AYNEN MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

hahahaha:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy çok güldüm BEBEĞİMMM ayyy
özledim heee
benimki de azıcık içerse kendisi yanaşıyor öyle
ama olmayacağını biliyor...

hahahaha:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy çok güldüm BEBEĞİMMM ayyy
özledim heee
benimki de azıcık içerse kendisi yanaşıyor öyle
ama olmayacağını biliyor...

BANA GECEN SENDEN KORKUYORUM DEDİ YA :)) BANA TECAVÜZ EDECEKMİŞSİN GİBİ BAKIYORSUN DİYO OZAMAN SENDE AYAĞ:içelim::içelim::içelim:INI DENK AL ELİMDEN GAZOZ İÇME DEDİM :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…