kaydirigubbakcemile3 canım malesef bizde oyle değilya o arkadaş moduna hiç girmedik..
hehe demek hepimizde oluyormuş.kuşum senin bebişin hareketleri nasıl?
çok tepiniyor mu artık?hani bir aralar diyodun ya eskiden dürtmezsem vurmuyor
falan diye???
Ay ya bakalım biz napıcaz 6 ay oldu biz yapmayalı risk de yok ama biz korktuk bir şey olur diye doktor haftada 1e izin vermişti ama ne biliyim korktuk şimdi zaten imkansız
Çİğdoş biz de kardeş derken o işin olmamasını kastettim yoksa herhalde ben de kocişimi kardeş gibi görmğüyorum ama ne biliyim sanki o iş bir daha olucağı zaman komik gibi tuhaf gibi gelicekmiş gibi geliyor
ay ınanmıyorum 6aymı maşşalha ne dıyım ozel olcak ama sıze bışey anlatıyımmı artık burda kardeş gibi olduk nasılsa ben ilk hamılelığımdede hıç kısıtlamadım son ay ilk ay dıye hatta doğuma gitceğim sabah bıle olmuştur anlaın yanı..bundada hiç korkmadım şükürki...
Hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan
Aynen aynen. kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:
pisipisim güle gülee yine gel öptümm.
şeymaaamm hoşgeldin bidenem...
ay kızlar of işe başladım fırsat olmuyor yazmaya kusura bakmayın yazmıştım drun dediklerini işte sonuçta herhafta drdayım sıkı takip başladı bide ayaklarım şişer şişmez eve
canım kusura bakma biraz geç cevap verebildim... artık dürtmesemde tepiniyor çok şükür sabahları beraber kalkıyoruz :) bizimki gece öle uyandıracak şeyler yapmıyor ancak ben uyanırsam hissediyorum oynadığını... acıktığı zaman extra oynuyor yemek yiyince biraz dinleniyor alışkanlıkları var artık onun da :)))
Ay ya bakalım biz napıcaz 6 ay oldu biz yapmayalı risk de yok ama biz korktuk bir şey olur diye doktor haftada 1e izin vermişti ama ne biliyim korktuk şimdi zaten imkansız
Çİğdoş biz de kardeş derken o işin olmamasını kastettim yoksa herhalde ben de kocişimi kardeş gibi görmğüyorum ama ne biliyim sanki o iş bir daha olucağı zaman komik gibi tuhaf gibi gelicekmiş gibi geliyor
ay kızlar of işe başladım fırsat olmuyor yazmaya kusura bakmayın yazmıştım drun dediklerini işte sonuçta herhafta drdayım sıkı takip başladı bide ayaklarım şişer şişmez eve
Ya kızlar özel bir sorum olacak çok merak ettim herkes kocişiyle arkadaş gibi mi yaşıyor evde biz artık iyice o moda bağladık bir daha eskisi gibi olur muyuz acaba
ohaoldumsmile sana da en süperinden maşallah demek istiyorum canım
ohaoldumsmile sana da en süperinden maşallah demek istiyorum canım
hahahaha:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy çok güldüm BEBEĞİMMM ayyy
özledim heee
benimki de azıcık içerse kendisi yanaşıyor öyle
ama olmayacağını biliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?